Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slechtziende Feyenoord-fan gaat compleet viraal met grap over Luuk de Jong

Laatste update:

Feyenoord maakt zich klaar voor de topper van zondag tegen PSV in de Eredivisie. Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters is op pad gegaan in Rotterdam om de stemming te peilen. Met het vertrouwen zit het wel goed bij de Rotterdamse fans en zij verwachten dan ook een overwinning voor Feyenoord. De clash van zondag staat ook in het teken van de strijd tussen de twee topspitsen Santiago Gimenez en Luuk de Jong. Alle reden om de fans te vragen wie zij op dit moment beter vinden. Eén specifieke Feyenoord-fan krijgt online de lachers op zijn hand wanneer hij met zelfspot spreekt over zijn slechtziendheid en de spits van PSV...

@voetbalzonenl Deze Feyenoord-fan! ?????????? #feyenoord #psv #feypsv #luukdejong #santiagogimenez ? origineel geluid - Voetbalzone

Bekijk hier de hele video:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd leuk dit soort videotjes en dit had echt langer mogen duren. Het is een wedstrijd op zich en ik durf geen favoriet aan te wijzen. De Kuip is wel een factor wat echt in het voordeel van Feyenoord is. Niet alleen het fanatisme maar spelers stijgen daardoor ook boven zichzelf uit.

"ik kan niet goed zien, maar ik zie zelfs dat hij beter is"

Haha wat een geweldig antwoord. Prachtig dit.

30 november 2023 om 17:40

Gimenez is beter voor het spel van Feyenoord, omdat hij de absolute ster is. De Jong is beter voor het spel van PSV, een spits die naast scoren heel breed voor het team inzetbaar is (aanspeelpunt, meeverdedigen, coaching/captain) waardoor de buitenspelers beter tot hun recht komen. Dat gezegd hebbende denk ik dat iedereen wel kan zien dat Gimenez de betere voetballer is.

30 november 2023 om 17:52

Flinke reactie, alleen geen idee waarom je op mij reageert...

1 december 2023 om 10:26

Zelfde reden als dat jij op deze artikel reageert . Hij geeft gewoon zijn mening. Dat mag toch ✌🏾

Luuk is ook een goeie spits alleen krijg je er geen stuiver meer voor . Santi zal vele miljoenen op gaan leveren

30 november 2023 om 17:44

Daarom hebben we met Pepi al de opvolger van Luuk in huis. Hele strategische aankoop.

30 november 2023 om 18:07

Afwachten of Pepi slaagt in Eindhoven.toen als die pepi zo goed was zou veel clubs interesse hebben getoond toen hij bij Groningen zat. Luuk leverd niks meer op en Santi dus wel. Feyenoord heeft ook de opvolger in huis voor giminez maar ook bij hem moet je dus afwachten of hij slaagt

30 november 2023 om 19:06

Giminez heeft nog van alles te bewijzen. Luuk heeft. Zich al lang en breed bewezen natuurlijk. Het is geen Europese topspits maar dat is Giminez ook niet. Mist nog veel te veel kansen.

30 november 2023 om 23:39

Klopt, maat we gaan het zien over 2 jaar hoe Pepi ervoor staat

30 november 2023 om 23:54

PSV heeft met Jason van Duiven al de opvolger in huis. Niks ten nadele van Pepi, maar Van Duiven heeft in mijn ogen echt meer potentie. Ze hebben allebei niet de specifieke kwaliteiten van Luuk maar ik vind Van Duiven een stuk vaardiger in de kleine ruimte.

3 december 2023 om 10:54

Denk dat Gimenez uiteindelijk het zelfde plafond gaat bereiken als Luuk. Goed voor de subtop maar de absolute top is te hoog. Gimenez heeft gelukkig nog wat jaren om door te groeien en te laten zien dat ik het mis heb. Zijn qua spits totaal niet met elkaar te vergelijken.

30 november 2023 om 18:10

Maar het gaat niet alleen om transfersommen. PSV staat in de ED ongeslagen bovenaan en is nu al verder in de CL. Ik zeg niet dat dit (alleen) door Luuk de Jong komt, maar hij heeft daar wel een hele belangrijke bijdrage in gehad. Door de volgende ronde CL lopen ze al 10 miljoen voor op Feyenoord.

30 november 2023 om 18:34

Zou Santi toch echt niet met Luuk ruilen. Jullie draaien beter dan wij en scoren meer, maar Santi maakt er veel meer dan Luuk en is wat mij betreft ook een stuk handiger met de bal.Bij een voorzet is Luuk uiteraard wel de beste.

30 november 2023 om 19:33

Andersom hoef ik Gimenez ook niet. Luuk past veel beter bij PSV. Maar toch mooi zo, allebei topspitsen op hun eigen manier in de eredivisie.

30 november 2023 om 19:44

Tuurlijk ruil je dat niet om je gaat toch geen plus minus 50 mil omruilen voor een stuiver. Die volgend jaar rijp is voor oud psv waar die af en toe als de spiertjes het toelaat mee mag doen

30 november 2023 om 19:50

Ik ben voor de graafschap en ik zou beide spelers wel willen hebben. Ondanks zijn afkomst van Luuk vind ik Luuk een hele beperkte voetballer. Echter besef ik wel dat hij heel belangrijk voor een team is. Hij scoort, geeft assists maar verdedigt ook in zijn eigen strafschopgebied. Gimenez is meer een echte spits minder een speler die zich volledig wegcijfert voor het team

30 november 2023 om 19:58

Luuk heeft er mede voor gezorgd dat ze nu 50 miljoen uit de CL pot krijgen, plus PSV heeft al een keer, ik dacht 15 miljoen voor hem gebeurt, dus die heeft zijn geld al opgebracht

30 november 2023 om 20:43

Crooswyker houden jullie die Gimenez maar, dan houden wij de titel en ronde verder in de CL. Alsof PSV geen spelers heeft die geld opleveren…

30 november 2023 om 21:27

Dat typ ik toch niet . We hebben het over giminez en luuk

30 november 2023 om 23:28

Santi past toch best bij PSV, lekker samen met Lozano

1 december 2023 om 19:35

Maar Santa is dan ook de enige die scoort, bij ons zijn 't er 11 die de bal in 't netje leggen

1 december 2023 om 20:13

Volgens mij hebben bijna al onze spelers gescoord. We hebben er ook gewoon al 40 gemaakt he.

30 november 2023 om 20:28

met Luuk in de spits speel je laatste 16 CL met Santi EL tja ……

30 november 2023 om 21:32

Mag ook een keer psv laat al jaren in Europa niks zien

1 december 2023 om 15:35

Euhhh op Modric valt ook niet veel te verdienen en op Timber kan je nog miljoenen voor krijgen… maar dat maakt Timber nog geen beter voetballer dan Modric. Ook niet op dit moment.

PSV komt op een roze wolk naar Rotterdam zweven. Benieuwd of we em lek kunnen prikken. Denk dat het een spannende pot wordt. Laten we iig geen rood pakken.

2 december 2023 om 12:44

Hilgers kan Feyenoord dan beter ook niet halen

2 december 2023 om 14:13

Nee en Nieuwkoop is "gelukkig" geblesseerd.

voor iedereen die aan het discussieren is over wie beter is Gimenez of Luuk, wanneer Gimenez de Europa League wint of een team als Barca zijn naam scandeert dan mag je ze vergelijken. tot die tijd heeft Gimenez nog veel te bewijzen. het feit dat je een voetballer in zijn najaren vergelijkt met een opkomend talent zegt al genoeg.

1 december 2023 om 10:09

Vind ik wel overdreven. De Jong heeft een mooie carrière gehad, maar was ook verre van top. Voor ieder team op aarde zou hij een goede pinchitter zijn, maar voor alles boven PSV komt hij toch wel echt tekort, als basisspeler dan.

Het zegt niet zo veel deze vergelijking, natuurlijk worden spelers vergeleken met elkaar van andere topclubs in Nederland. Ik zelf denk dat Gimenez wel een vaste waarde kan worden in de europese (sub) top. Maar eens hij moet het nog wel even bewijzen.

1 december 2023 om 11:03

Hij heeft zeker nog veel te bewijzen maar Feyenoord gaat op zeker cashen

Tsjah wie beter is dan de ander blijft altijd een lastig punt. Luuk heeft zijn club een EL bezorgd, heeft bij de top gevoetbald en sleurt zijn elftal nu door de CL campagne heen met 7 doelpunten en 2 assist. Wat een fantastische carriere, dat moet Gimenez eerst nog maar bereiken en heeft daar ook nog genoeg tijd voor.

1 december 2023 om 10:28

Helemaal gelijk JK-Ajax, laat Gimenez het maar eerst even zien over een heel seizoen en daadwerkelijk prijzen pakken.

1 december 2023 om 10:54

Uh hij is vorig jaar kampioen geworden he. Das een prijs geloof ik. Luuk heeft een mooie carriere maar is overal in het buitenland mislukt met wat mooie moment daargelaten (paar goede weken bij Barca en de EL finale). Geen idee hoe goed Gimenez wordt, maar als ie ergens in een top 4 competitie basisspeler wordt is ie Luuk voorbij. Luuk de Jong heeft zich idd bewezen. Bewezen dat de Eredivisie zn niveau is en hij tekort komt voor een vervolgstap. En das prima.

1 december 2023 om 11:05

2 jaar terug finale cl vorig jaar kwart finale en kampioen. Nu aantal doelpunten in de cl en topscorer van nederland

1 december 2023 om 11:06

Wie er ook beter is op Santi kan je geld verdienen op Luuk niet meer

1 december 2023 om 11:09

Naja of je er geld op kan verdienen is niet echt relevant voor de discussie, maar ik denk dat Gimenez wel mikt op een betere carriere dan De Jong en ik denk dat em dat ook gaat lukken.

2 december 2023 om 22:52

Het jaar van die Conference League finale speelde Gimenez nog helemaal niet bij Feyenoord, toch?

1 december 2023 om 11:14

Ik dacht ff wow waarom is er niet veel meer aandacht voor de 7 cl goals van Luuk das echt heel knap. Maar 5 in de voorronde 🫠

1 december 2023 om 11:15

Tactische benoeming in de vorm van CL campagne, je hebt me door :D

1 december 2023 om 11:24

Dan vind ik de door Gimenez gehaalde CL finale toch knapper... oh nee toen was ie er nog niet.

Discussie over wie er beter is, is toch niet nodig? Blijft een leuk filmpje.
Zijn beide goede spitsen dit seizoen en geen fan zou willen ruilen met het andere team.
Enige wat je ervan kan zeggen is dat Gimenez net een seizoen lekker draait en Luuk al wat langer. Over 10 jaar kun je misschien zeggen wie er ooit beter was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren