Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slechtste VfB Stuttgart aller tijden stelt weer teleur onder Stevens

Laatste update:

Huub Stevens blijft met VfB Stuttgart de nummer laatst in de Bundesliga. Voor eigen publiek eindigde het duel met het eveneens laaggeklasseerde Hertha BSC in een doelpuntloos gelijkspel: 0-0. Een hard gelag voor Stevens, daar zijn team tweemaal zoveel op doel schoot en de Nederlandse oefenmeester officieus moest winnen om zijn baan niet te verliezen.

Stuttgart was het betere team, maar ondanks het uitstekende begin vielen er geen doelpunten. John Heitinga viel op door na 25 seconden al een gele kaart te pakken, na een elleboogstoot jegens Timo Werner. De verdediger van Hertha werd in de rust gewisseld. Collega Roy Beerens stond in de Mercedes Benz-Arena negentig minuten op het veld.

Stuttgart blijft hekkensluiter; met 20 punten en een negatief doelsaldo van -17 is het team van Stevens na 24 speeldagen officieel het slechtst presterende Stuttgart uit de clubgeschiedenis. Hertha heeft vijf punten meer en staat op de veertiende plaats in de Bundesliga.

Stevens, die pas eind november in dienst trad, moet wellicht plaats maken voor Alexander Zorniger. De laatste zou al rond zijn met Stuttgart over een contract voor drie seizoenen, dat komende zomer moet ingaan. Mogelijk treedt Zorniger echter eerder aan om Stuttgart alsnog te behoeden voor de dreigende degradatie

Denk jij dat Huub Stevens wordt ontslagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan te bedenken dat Stuttgart toch geen slechte spelers in de gelederen heeft (Ibisevic, Rudiger, Leitner, Maxim, Werner, Gruezo).

6 maart 2015 om 23:07

Grappig dat je dit zegt. Ik zag toevallig een paar dagen geleden de marktwaarde stand in de Bundesliga. Daar staat Stuttgart 8e! Alleen je kan wel goeie spelers hebben, je moet er een team van kunnen maken. En Stevens is nu op de goede weg, maar hij zal waarschijnlijk helaas komende week ontslagen worden. Ik ben benieuwd waar Stuttgart eindigt dit seizoen.

Stuttgart gaat degraderen daar kan niemand meer iets aan doen. Huub vind wel weer een nieuwe club. Misschien is hij wel toe aan een Engelse club. Misschien Derby County als Steve Mccaren naar Newcastle Utd gaat.

7 maart 2015 om 00:07

Ik vraag me wel af waneer Stevens zijn krediet heeft verspeelt. Waneer heeft hij voor het laatst echt iets laten zien bij een club? In 2010 bij RB Salzburg kampioen. Maarja, Salzburg zijn begroting is veruit de grootste in Oostenrijk. Verder teert hij nog steeds op zijn UEFA-cup uit 1997?

7 maart 2015 om 02:10

Nu je het zegt. Sinds zijn vertrek bij HSV heeft Stevens alleen maar ondermaats gepresteerd. Hij is wel met Salzburg kampioen geworden, maar dat moet die ploeg eigenlijk ieder jaar zijn. Hij heeft niet de Champions League-groepsfase bereikt, wat echt een streven was voor het bestuur. Hij is ook sinds zijn vertrek bij HSV bij elke club na een slechte reeks aan de kant gezet.

Huub ik heb het al meerdere keren gezegd hier is niks meer aan y doen. Na roda heeft hij toch geen ploeg meer aan het ballen gekregen. Tijd voor een comeback on kerkrade

7 maart 2015 om 00:45

Ja bij kerkrade kon het hele land genieten van mooi voetbal. Het is ook weer typisch ajax academy dat gedrag van Heitinga. Neem nou Suarez en Ibrahimovic als voorbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren