Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slecht begin heeft gevolgen: Nederlander niet ingeschreven voor Champions League

Laatste update:

RC Lens heeft Stijn Spierings niet ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League. De Fransen nemen het in het miljardenbal op tegen PSV, Arsenal en Sevilla, maar zullen dat dus doen zonder Spierings. Het is tekenend voor zijn tijd bij de club, die tot nu toe onsuccesvol is. De middenvelder tekende deze zomer pas bij Lens.

Spierings kwam in juli transfervrij over van Toulouse en moest het middenveld van Lens gaan versterken. Dat laatste valt vooralsnog tegen, daar de voormalig speler van onder meer AZ, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk dit seizoen nog maar één keer een basisplaats had. Tegen AS Monaco (3-0 verlies) werd de controleur na minder dan een uur spelen al gewisseld, terwijl hij in de wedstrijden met Stade Brest (3-2 verlies), Stade Rennes (1-1) en Paris Saint-Germain (3-1 verlies) genoegen moest nemen met invalbeurten.

Daarnaast presteert Lens ook behoorlijk ondermaats in de Ligue 1 dit seizoen. De verrassende nummer twee van de vorige voetbaljaargang verloor tot nu toe drie wedstrijden en speelde een keer gelijk. Daarmee staat Lens op een teleurstellende zeventiende plek in de competitie. Aan het einde van de rit zou dat degradatie betekenen, al is het seizoen nog jong.

In de Champions League gaat Lens het dus zonder Spierings proberen. De ploeg opent het toernooi op 20 september in Spanje tegen Sevilla. Lens moet het daarnaast opnemen tegen PSV, de ploeg die afgelopen zomer ook interesse had in Spierings. "Maar toen Lens zich ook meldde en ik met mijn zaakwaarnemer Ali Dursun een bezoek bracht, was ik eigenlijk meteen verkocht", zei de middenvelder tegenover Voetbal International over die interesse van de Eindhovenaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was te verwachten. Lens heeft een flink jasje uitgedaan met de verkoop van Fofana en Openda, Spierings is een leuke speler voor de middenmoot maar die gaat de kar niet trekken

12 september 2023 om 21:18

Er zit nog wel een groot verschil tussen de kar niet trekken en hem niet inschrijven voor de CL. Bijzonder na 4 wedstrijden.

Lijkt toch niet de juiste keuze gemaakt te hebben. Eerder vandaag al een artikel dat hij wellicht teruggaat naar Toulouse. Had juist voor Lens gekozen omdat zij zeker CL hadden, schrijven ze hem niet in. Bij PSV hebben ze waarschijnlijk de juiste keuze gemaakt met Schouten, al was die natuurlijk ook wel een heel stuk duurder. Hoop voor Spierings dat hij naar Toulouse terugkan en weer aan voetballen toekomt en spelplezier heeft.

12 september 2023 om 22:21

Denk eigenlijk dat als Spierings destijds wel was gekomen, Schouten alsnog gehaald was. Spierings was de vervanger van Sangare, Schouten van Guti. Op dit moment hebben we dus geen vervanger van Sangare dus Spierings had er nu prima bij gekund. Al geloof ik dat Bosz zelf niet per se voorstander van Spiering was.

Ik zou voortaan wel twee keer nadenken voordat je bij Lens tekent. Dit is echt een hele nare actie

12 september 2023 om 21:43

Hoezo nare actie? Hij is waarschijnlijk niet goed genoeg bevonden.

13 september 2023 om 10:04

Dan nog. Beide partijen tekenen met hun volle verstand een overeenkomst. Ik neem aan ook met de intentie dat Spierings CL gaat spelen, en dan wordt hij na 4 wedstrijden al niet meer ingeschreven..

Gegokt en verloren zullen we maar zeggen. Jammer voor hem maar was natuurlijk ook geen topper. Was ook bij ons voor de breedte gekomen waarschijnlijk.

12 september 2023 om 22:00

Was nu met het vertrek van Sangare wel een nuttige speler geweest. Geen basis maar het middenveld is wat dun nu.

Een opsteker voor hem kan zijn dat ze blijkbaar zonder hem ook niet veel klaarspeelden. Jammer voor hem, was wel benieuwd of hij als breedtespeler iets had kunnen toevoegen bij b.v. PSV.

Off: wat vinden de genuanceerdere Ajacieden onder ons van Branco? (On)tevreden, zit er muziek in?

12 september 2023 om 21:52

Begon de voorbereiding veelbelovend, maar is de laatste weken niet echt top, ik merk steeds meer slordigheden, soms wil hij de bal juist TE snel naar voren spelen, een lange bal ipv een slim steekpassje bv. Ik zie in hem net als Schöne jaren geleden een nuttige speler die goed kan meevoetballen in een team dat goed draait, ook mistte ajax iemand met een goede vrije trap/corner, dat heeft vd boomen ook wel. Al met al niet perse ontevreden, maar het lijkt er op dit moment niet op dat dit een topper is die ajax echt naar een hoger niveau tilt

12 september 2023 om 22:12

Ik begrijp ook niet waarom mensen iemand zo ontzettend veel krediet geven op basis van een paar oefenpotjes. Aanvoerder maken hadden ze het zelfs over, echt bizar. Het is een prima speler voor de breedte maar dit is niet het basis niveau dat Ajax moet willen. We hebben het over twee spelers van de nr.13 van de ligue 1. Namelijk.

13 september 2023 om 00:15

@fcvoetbal23, inderdaad. Onbegrijpelijk dat enthousiasme over 2 spelers van dat niveau die eind 20 zijn. Als ze nou 10 jaar jonger waren, dan was het top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren