Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky Sports: Alan Pardew praat over dienstverband in Eredivisie

Laatste update:

ADO Den Haag heeft Alan Pardew in het vizier als nieuwe trainer, zo weet Sky Sports te melden. De 58-jarige Engelsman zit zonder club, nadat zijn dienstverband bij West Bromwich Albion in april 2018 ten einde kwam. ADO nam onlangs afscheid van Alfons Groenendijk en zoekt nog altijd naar een opvolger, daar Dirk Heesen tijdelijk het roer heeft overgenomen.

Volgens Sky Sports hebben Pardew en ADO reeds gesproken over een dienstverband. De oud-middenvelder van onder meer Crystal Palace en Charlton Athletic werkte voor achtereenvolgens Reading, West Ham United, Charlton Athletic, Southampton, Newcastle United, Crystal Palace en West Bromwich Albion. Crystal Palace telde in januari 2015 zelfs een kleine vier miljoen euro neer om Pardew los te weken bij Newcastle United.

Sinds zijn vertrek in het voorjaar van 2018 bij the Baggies zat Pardew zonder werk. Na ruim anderhalf jaar werkloos te zijn geweest, moet de Engelse oefenmeester nu dus bij ADO weer aan de slag gaan. Groenendijk besloot begin december op te stappen bij de club uit de Hofstad en Heesen heeft sindsdien op interim-basis het roer overgenomen. Onder zijn bewind werd er tweemaal gelijkgespeeld, tegen FC Twente (0-0) en FC Groningen (1-1).

Het is geen geheim dat ADO graag Maurice Steijn wilde binnenhalen als nieuwe trainer, maar hij maakte afgelopen weekeinde bekend dat hij voorlopig niet zal instappen in Den Haag. Voor ADO wacht dit kalenderjaar alleen nog een uitwedstrijd tegen Ajax, daar het bekeravontuur al ten einde is door een 3-0 nederlaag in de eerste ronde tegen Fortuna Sittard.

Zie jij Alan Pardew aan de slag gaan bij ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel een stunt zijn zeg 😐 wel benieuwd waar ze t geld vandaan halen

16 december 2019 om 15:40

Waarom zou dit een stunt zijn dan. Alsof Britse trainers per definitie beter zouden zijn dan Nederlandse.

Hij heeft ook in league one gezeten.

16 december 2019 om 15:44

Het is een stunt omdat Pardew in Engeland echt wel een grote meneer is. Qua salaris komt ADO normaal gesproken nooit in de buurt bij wat ze in Engeland, ook in de League One, kunnen bieden.

16 december 2019 om 15:47

Ja league one clubs zijn idd te vergelijken met ado.

16 december 2019 om 16:04

Inderdaad. Zowel qua budget, spelersmateriaal, stadion en niveau is dat prima te vergelijken momenteel.

Dit is nog vreemder dan Lee Cattermole naar VVV, hoe komt ADO hier nou weer bij? Pardew heeft bij verschillende pl clubs toch een aardig zakcentje verdiend, en dan met name de ontslagvergoedingen, want daar heeft ie er wel een paar van gehad. Zou vreemd zijn om een paar tonnen uit te trekken voor een niet-speciale trainer, die weet toch niet hoe je met Hagenezen omgaat?

16 december 2019 om 16:12

Vind het wel mooi. Net als slutsky en idd cattermole. Zou t ook geweldig vinden als bijv Thomas Muller ooit deze kant op zou komen. Echte cult figuren die de comp mooier maken

16 december 2019 om 16:41

Begrijp echt niet waarom ze over Thomas Muller blijven praten. Alsof die ooit heeft overwogen om naar de Eredivisie te gaan. Zie hem nog eerder naar Italië of Spanje gaan.

16 december 2019 om 18:38

Hij hoeft ook niet te weten hoe hij met Hagenezen omgaat, hij moet weten hoe hij met Chinezen om gaat.

Zou wel een geniale zet zijn haha, kan me al verheugen op eventuele dansjes langs de lijn.

Zo dat zou een mega stunt zijn. Lijkt me niet dat hij haalbaar is voor ADO met de Premier League salarissen die managers daar verdienen.

Veels te duur en veels te matig voor een coach. Ja, hij kan goede speeches en motivaties geven in de eerste paar maanden van zijn tenure, maar de moment dat het om tactieken gaat, valt ie door de mand heen. Als ik ADO was zal ik me vingers liever aan wat goedkopers branden. Misschien iemand van Duitsland ofzo (ken geen namen bedenken op het moment)

Wel een redelijk grote naam, heeft in Engeland aardig gepresteerd bij Palace en Newcastle, maar hij heeft ook wat controversiële acties op zijn naam staan, een kopstoot naar een speler van de tegenstander, het uitschelden van Pellegrini toen hij trainer van City was.

Dit heeft toch geen enkele zin. Natuurlijk heeft deze man een berg aan ervaring, maar het elftal van ADO heeft gewoon weinig kwaliteit en dat moet gecompenseerd worden met werklust en passie, dan lijkt het mij toch logisch om een Nederlander aan te stellen, die de taal spreekt om passie op te wekken, daarnaast is het geld meer nodig om wat versterkingen te halen.

16 december 2019 om 17:22

Heracles heeft ook een buitenlandse trainer. Hij doet het niet eens zo slecht, terwijl begin dit seizoen de beste spelers waren vertrokken.

Moet je daar nou weer mee. Is een pl salaris gewend en is echt een zinloze 13 in een dozijn trainer.

Die man is al 1,5 werkloos, compleet gevuld met een aantal ontslag premies. Waarom zou die niet ADO willen trainen? Kom dan toch maar op zijn cv te staan en hij is weg uit UK voor de Brexit!!!!!

Dacht bij de titel dat het om Vitesse zou gaan. Zou wat zijn ... toch best een grote naam. Jaren lang Newcastle gedaan o.a

Dan hebben ze bij ADO opeens geld als hij komt trainen.
Redelijke trainer maar ik zie hem niet bij ADO komen. Kunnen ze beter voor Streppel gaan of als je echt niets weet: Maaskant

Alleen maar goed nieuws over ADO vandaag! Kunstgras weg, nu dit! Hopen op een goede 2e seizoenshelft met minimaal 2 versterkingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren