Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘ADO komt na ‘moeizame’ gesprekken met Maurice Steijn uit bij Sparta’

Laatste update:

ADO Den Haag is momenteel in gesprek met Aleksandar Rankovic, zo heeft het Algemeen Dagblad donderdag te horen gekregen van bronnen rondom de voormalige middenvelder. Rankovic, de huidige assistent van Henk Fraser bij Sparta Rotterdam, is momenteel de voornaamste kandidaat voor de opvolging van Alan Pardew.

De Engelse oefenmeester vertrok eerder deze week bij de club uit de Hofstad na slechts een paar maanden aan het roer te hebben gestaan. Pardew werd op 2 januari aangesteld met de opdracht om ADO te behoeden voor degradatie. De coach slaagde er vervolgens niet in om ADO uit de degradatiezone te trekken, maar doordat het seizoen vanwege de coronacrisis voortijdig ten einde is gekomen hoeft de club niet langer te vrezen voor afdaling naar de Keuken Kampioen Divisie.

ADO is zodoende op zoek naar een opvolger en heeft nu het oog laten vallen op Rankovic. De 41-jarige Serviër droeg in het verleden als speler al zes jaar het groengeel en is dus geen onbekende voor de club. Na zijn actieve loopbaan werkte hij eerder als trainer van ADO Onder-19, voordat hij via Vitesse bij Sparta terechtkwam.

ADO heeft volgens de berichtgeving inmiddels enkele gesprekken met Rankovic achter de rug. De oud-middenvelder heeft het naar verluidt naar zijn zin als assistent van Fraser, maar zou ook graag op eigen benen willen staan. ADO heeft naar verluidt ook enkele gesprekken gevoerd met Maurice Steijn. De onderhandelingen met de ex-trainer van de club verlopen echter ‘moeizaam’.

Lijkt Aleksandar Rankovic jou een goede optie voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt mij het moment dat ADO Den Haag een ervaren trainer nodig heeft en niet een nieuweling. Iemand die de selectie goed schoon kan vegen. Niet een hoofdtrainer die eerst zichzelf moet ontdekken. Dat gaat in deze fase van ADO niet werken. Of speelt Rankovic een bepaalt soort voetbal met zijn teams waardoor hij echt opvalt als trainer?

7 mei 2020 om 16:12

Denk dat met Rankovic het mooie Den Haag lied veranderd wordt in O-o Den Haag mooie stad achter de loopgraven.... Die speelt echt antivoetbal. Kampioen worden met Twente in Eerste Divisie lijkt leuk maar meestal maar met 1 doelpunt verschil en dan snel de bus parkeren.

7 mei 2020 om 16:18

Kampioen met Twente?

7 mei 2020 om 16:23

Tja.......naam lijkt veel op die van Pusic

7 mei 2020 om 16:24

Denk dat je in de war bent , Ranko was nooit bij Twente dat was die Pipo die nu assistent is bij AZ , staat toch duidelijk dat ranko bij Vitesse en Sparta werkte

7 mei 2020 om 22:05

Hier spreekt een echte kenner van ons Nederlandse voetbal, zeg dan niks als je de beste man niet eens kent.

On: blijkbaar hebben er maar weinig andere trainers interesse in een baan als trainer bij Ado. Waarom zou hij het minder doen dan een ervaren trainer. Ervaring zegt niet altijd iets, kijk naar Pardew.

7 mei 2020 om 16:21

Welke ervaren trainer heeft nou zin om in te stappen bij dit Ado? Denk dat Ado het vooral moet hebben van onervaren trainers die blij zijn om een club als Ado op hun CV te hebben staan. Ado is wel de plek waar je als ervaren trainer alleen maar iets te verliezen hebt

Het zou toch lachwekkend zijn dat je vanaf 0 een team moet bouwen en dat je dat vervolgens gaat doen met iemand die nog nooit op eigen benen gestaan heeft als trainer. Ja, hij heeft meer dan 3 jaar geleden de onder 19 getraind, dan maak je hem toch geen trainer van ADO onder de huidige omstandigheden? Of bieden ze zo weinig mogelijkheden dat geen enkele ervaren trainer er in wil stappen?

7 mei 2020 om 16:00

Ik zou ook voor geen goud in ADO stappen als ik Steyn was, die kan toch wel een stapje hogerop in Nederland inmiddels? Groningen, Heerenveen etc. In ADO zie ik weinig potentie, daar stap je met je volle verstand toch niet in?

7 mei 2020 om 20:18

Maurice Steijn is met Twente in gesprek

7 mei 2020 om 18:27

@master D Ik zou dat lijstje met trainers ook even naar ADO sturen, want ze weten er maar bar weinig vanaf. Ik ben het compleet met je eens dat dit lachwekkend is, waarschijnlijk hebben ze die Pardew teveel betaald waardoor de kas leeg is.

Knal onze vriend Ricardo Moniz daar neer. Past in alles bij Ado, zal waarschijnlijk met pek en veren weggejaagd worden na 1,5 jaar. Maar wel een mooie vent.

Elke trainer is afhankelijk van zijn selectie. Denk dat een goede selectie belangrijker is dan wie het ook word. Met de spelers die je nu hebt ga je weer voor degradatie. ADO zal komende zomer een stuk of 6 a 7 versterkingen moeten halen. Er zijn een aantal Nederlandse jongens in het buitenland die weer open staan voor een terug keer in Nederland. Ik zou daar mijn zoektocht beginnen. Bv een aisati of een misidjan

Ik zou Aleksandar Rankovic adviseren lekker nog één seizoen met zijn vriend Henk Frazer te blijven werken. Je weet niet hoe de voetbalwereld eruit komt te zien straks, maar kent inmiddels de visie van Henk v Stee en Sparta Rotterdam. Lijkt mij een mooie uitdaging om Henk Frazer op te volgen als hoofd trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren