Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sinkgraven mag weg voor relatief laag bedrag; meerdere clubs geïnteresseerd’

Laatste update:

Daley Sinkgraven kan zich na een jaar met slechts 345 speelminuten in de Bundesliga opmaken voor een vertrek bij Bayer Leverkusen, zo meldt der Kicker donderdag. Omdat het contract van de linksbenige vleugelverdediger medio 2023 afloopt, hopen die Werkself komende zomer nog een aanzienlijke transfersom over te houden aan de voormalig Ajacied. Sinkgraven moet naar verluidt circa drie miljoen euro opleveren.

Sinkgraven sloot in de zomer van 2019 aan bij Bayer Leverkusen, dat destijds onder leiding stond van Peter Bosz. Als trainer van Ajax toverde Bosz Sinkgraven om van technische middenvelder tot linksback. Op die positie dichtte de leermeester hem een grote toekomst toe. Dat vertrouwen was ook terug te zien aan de transfersom die Leverkusen betaalde voor zijn diensten: ruim vijf miljoen euro.

Vooral in zijn tweede seizoen in Duitsland kwam Sinkgraven relatief vaak aan spelen toe. Toch werd het avontuur van de linkervleugelverdediger uiteindelijk geen onverdeeld succes. Na het vertrek van Bosz werd het aantal speelminuten steeds geringer, met het afgelopen seizoen als dieptepunt. Sinkgraven werd vooral gebruikt voor korte invalbeurten en kwam in totaal tot slechts 345 speelminuten in de Bundesliga.

In het seizoen 2021/22 verloor hij de concurrentiestrijd van landgenoot Mitchel Bakker, die na zijn overgang van Paris Saint-Germain naar Leverkusen, veelal kon rekenen op een basisplek. Op de rechtsbackpositie koos trainer Gerardo Seoane voornamelijk voor Jeremie Frimpong. De Duitse club lijkt nu genoegen te nemen met een verlies van twee miljoen op Sinkgraven. Volgens der Kicker wordt er al geïnformeerd naar zijn diensten, al worden er nog geen concrete clubs genoemd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is misschien een beetje raar, maar.. van mij mag Ajax hem terughalen als ie bereid is tot een rol als backup en geen godsvermogen verdient. 3 miljoen en toch wel een rotatiespeler met nog aardig wat kwaliteit. Multi-inzetbaar. Waarom niet?

2 juni 2022 om 22:15

Dat mag van mij ook ...

2 juni 2022 om 22:20

Waarom niet? Omdat hij ontzettend veel kwaliteit te kort komt wat niet passend is bij een club die nastreeft om bij de beste 16 van Europa te horen.

2 juni 2022 om 22:42

Volgens mij begrijp je fundamenteel niet wat de woorden 'backup' en 'rotatiespeler' betekenen, of wel? Ik zeg toch niet dat die jongen de eerste keus hoeft te zijn? Tagliafico gaat weg en Blind is 32, daarachter heb je Salah-Eddine en Baas. Om heel eerlijk te zijn zie ik in die laatste twee nou niet echt die 'top 16 van Europa'-kwaliteit die je noemt. Blind eerste keus, Sinkgraven als een universele dertiende man. Hij kan af en toe een rolletje vervullen op het middenveld, linksachter, op de vleugel. Een manusje van alles, als ie fit kan blijven.

2 juni 2022 om 23:15

@bongiorno, met Kudus heb je al een manusje van alles die overigens ook constant geblesseerd is. Met Brobbey en Van Axel Dongen heb je al nog 2 spelers op de bank die behoorlijk vaak geblesseerd zijn. Ik zou nooit zulke blessuregevoelige backups voor achterin halen. Met spelers met scorend vermogen kan je ze nog inzetten om een wedstrijd de beslissen.

3 juni 2022 om 01:17

De spelers die je noemt zijn geen fullbacks, het enige wat ze overeenkomen is hun blessurepatroon- en zelfs dat moet je dan wel vrij losjes interpreteren.

3 juni 2022 om 09:19

Volgensmij begrijp jij niet echt dat Sinkgraven ook als 13e man te kort komt.

2 juni 2022 om 22:27

Waarom niet? Omdat Ajax omhoog wil en niet terug naar het niveau sinkgraven. Met alle respect.

2 juni 2022 om 22:39

Ajax heeft wissels nodig. Tagliafico gaat weg, Salah-Eddine zijn veel twijfels over en Blind is 32 jaar oud. Sinkgraven was een belangrijke speler in het team van Bosz dat de Europa League finale haalde, er zit echt nog wel wat in die jongen. Als wissel dan.

2 juni 2022 om 22:30

Bongiorno

Heb je niets aan. Zal 90% van de tijd geblesseerd zijn.

Hij kan beter niveau lager proberen bij een AZ, Utecht, Vitesse of terug naar Heerenveeen. Denk alleen AZ kan hem betalen.

2 juni 2022 om 22:40

Zijn blessureverleden spreekt inderdaad erg hard in zijn nadeel. Zijn prijs zal om die reden zelfs wel te hoog zijn voor AZ denk ik zo, die toch een solide vervanger van Wijndal zullen ambiëren.

3 juni 2022 om 00:06

Mr krillin als hij 90 procent van de tijd geblesseerd is dan heeft geen enkele club wat aan hem. Of je denkt niet na als je wat opschrijft of je bent gewoon dom of je probeert op een grappige manier stoer te doen ofzo?

OT Ajax heeft zeker een linksback nodig maar zonder backup hebben ze dit jaar ook gewoon prima gepresteerd. Desnoods kunnen rensch en die rechtsback van Utrecht daar ook nog spelen. Ik zie liever als het geld na 1 goede linksback heengaan.

2 juni 2022 om 23:18

Dan zou ik voor eigen jeugd gaan. Matige speler, misschien eerder iets voor Schalke of Werder die nu terugkeren en versterkingen zoeken.

26 is nog steeds erg jong. Kom maar terug naar Amsterdam Daley. Kan uitstekend de inverted wingback rol vervullen.

Drie miljoen is een prima bedrag voor een spelers als Sinkgraven. Misschien iets voor Feyenoord.

2 juni 2022 om 22:33

Wat moet feyenoord met sinkgraven, echt een kansloze aankoop zou dat zijn. Beter investeren ze in hun jeugdopleiding, of beleid, of gooien ze salarisplafond maar omhoog. Betere investeringen dan sinkgraven

Fc twente heeft ook interesse. Maar die kunnen geen 3 miljoen op tafel leggen.

2 juni 2022 om 22:20

Misschien dat Ron Jans zijn pensioen geld er in stopt kunnen ze hem halen 😉

Lijkt mij perfect voor Feyenoord. Basisplaats is dan wel gegarandeerd. Zou een ideale opvolger zijn voor Malacia. Maar hij zou ook op het middenveld kunnen als Kokcu vertrekt. Of als vervanger van Til als we die niet kunnen houden. Sinkgraven begon natuurlijk op 10 en heeft veel meer voetballend vermogen dan Til

3 juni 2022 om 00:10

Miki, ga asjeblieft je mond spoelen. Feyenoord moet niks met hem. Ja misschien de bidons vullen voor de training. Laat Arnesen nou maar zijn werk doen dan komt het allemaal wel goed met Feyenoord.

Ik zie dat Ajacieden hem allemaal graag naar de Arena zien gaan, laat lekker gaan. Voor Feyenoord komt hij niet in aanmerking.

Btw, Adam Hložek die vorig jaar in de belangstelling stond van PSV, is voor 13 miljoen door Leverkussen overgenomen van Sparta Praag. Mooie aankoop.

On: lijkt me het beste voor Sinkgraven om te vertrekken. Past goed in een wingback systeem, dus hoop dat er een mooie club voor hem komt. Subtop ofzo.

2 juni 2022 om 22:28

Wow dat was onverwachts! 13 miljoen is een koopje bij mijn FIFA career modes of FM wordt Hlozek één van de beste ter wereld

Misschien ook even melden dat Leverkusen Hlozek heeft binnen gehaald? Maar goed aandacht voor Duits voetbal blijft weer magertjes. Leverkusen krijgt overigens met Schick, Diaby, Wirtz en Hlozek wel echt een waanzinnige voorhoede.

2 juni 2022 om 23:16

Je vergeet Azmoun in je lijstje. Toch een sterkhouder van Zenit destijds.

Mag wel terug naar Ajax, is multifunctioneel en prima voor in de breedte.

3 mil is echt niets. Begon toch erg sterk maar ver terug gevallen

Snap niet waarom iedereen hem voor drie miljoen terug wilt bij Ajax. Kwam destijds al te kort voor Ajax. Je mag Bosz bedanken dat hij hem naar Leverkusen heeft gehaald.

2 juni 2022 om 22:44

Hij was geen basisspeler-materiaal bij Ajax maar hij zal met zijn Bundesliga-ervaring niet veel minder zijn geworden. Als ie rotatiespeler wil spelen, waarom niet?

3 juni 2022 om 11:40

Precies als breedte versterking prima.

Volgens Bosz was Sinkgraven in potentie een van de beste linksbacks ter wereld. Flashforward, Bosz ontslagen, Sinkgraven faliekant gefaald en met een subtopper uit de Eredivisie moet hij blij zijn. Dit krijg je dus als je coaches je aankoopbeleid mag doen. Ik zou hem voor een miljoen ook al weg doen. Alles wat je van je investering terug kan halen is welkom want sportief voegt hij niks toe.

Als ik een artikel over Sinkgraven zie denk ik atijd alleen maar aan Co Adriaanse, en hoe hij met veel bombarie aankondigde dat Sinkgraven een betere speler was dan Ziyech.

Misschien iets voor az om te proberen bij een vertrek van wijndal? Hebben ze er eventueel ook direct een "creatieve" optie bij op het middenveld, daar loopt het bij az nou ook niet perse over van de creativiteit

3 juni 2022 om 09:04

Dit is voor mij de 1e reactie waar ik me in kan vinden. Daar zou hij idd wel en passen. AZ, Utrecht mss wel terug naar Heerenveen?

Ajax en Feijenoord moeten hem niet willen en of beter kopen of idd eigen jeugd, maar zowel bij Ajax en Feijenoord is dat nu net wel een positie die opgevuld dient te worden en er niet echt goede jeugd achter zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren