Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Silvester van der Water verlaat Heracles en gaat miljonair worden

Laatste update:

Silvester van der Water vervolgt zijn loopbaan bij Orlando City FC. De 24-jarige aanvaller maakt per direct de overstap naar de club uit de Amerikaanse Major League Soccer, waar hij een contract heeft getekend voor drie seizoenen. Van der Water was afgelopen zomer al dicht bij een overgang naar de MLS-club, maar uiteindelijk ketste de transfer af in september.

De interesse van Orlando City, de club van onder meer Nani en Alexandre Pato, vervaagde echter niet. Van der Water kijkt terug op een mooie tijd in Almelo. “Ik heb veel geleerd bij deze club”, zegt de aanvaller op de clubsite. “Zowel fysiek als mentaal ben ik sterker geworden. Ik ben dan ook blij dat Heracles Almelo mij de kans heeft geboden me hier verder te ontwikkelen.”

Technisch directeur Tim Gilissen beaamt dat Van der Water in Almelo een betere speler is geworden en daarmee zijn transfer heeft verdiend. “Hij kwam van een niveau lager en had in het begin logischerwijs even tijd nodig. Daarna heeft hij laten zien van waarde te zijn voor Heracles Almelo met onder meer veel doelpunten en assists. Hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van andere clubs.”

De transfer kwam tot stand na een drukke maand januari. Gilissen: “Die periode hebben we bewust afgewacht, gezien het aantal wedstrijden en het belang daarvan. Bovendien begint de Amerikaanse competitie in april en start hun voorbereiding deze periode. Ook omdat we denken het vertrek op te kunnen vangen binnen de huidige selectie, is dit een logisch moment voor de transfer.”

"Het is altijd een droom van mij geweest naar Amerika te gaan”, liet Van der Water onlangs optekenen in Voetbal International. "Natuurlijk zou ik het mooi vinden in de Bundesliga of de Premier League te spelen, maar dat is op dit moment niet realistisch. Orlando staat voor mij wel echt op nummer één. Ik kan daar miljonair worden en samenspelen met een legende als Nani, mooier kan toch niet?”

Van der Water speelde ruim 2,5 jaar bij Heracles, nadat hij in de zomer van 2018 overkwam van Almere City FC. Sinds zijn debuut tegen ADO Den Haag op 18 augustus van dat jaar kwam hij in 59 officiële wedstrijden in actie. Daarin scoorde Van der Water dertien keer en gaf hij acht assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zie je maar dat dat gemekker van hem aan het begin van het seizoen nergens voor nodig was. Alsnog mooie transfer voor hem, zal lekker vertoeven zijn in Florida.

23 februari 2021 om 22:33

Achteraf makkelijk praten.. Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent als deze transfer niet door zou gaan waarmee je in een klap financieel onafhankelijk zou zijn.

23 februari 2021 om 22:34

@Fave tsja dat is nu lekker makkelijk concluderen. Voor hetzelfde geld ging deze deal niet door en had ie dit avontuur niet meegemaakt inclusief miljonair worden. Ik durf te gokken dat je dat niet zomaar bij Heracles wordt. Zijn redenen destijds waren plausibel maar de uitvoering van wegblijven bij trainingen enzo niet ... Deze Amerikaanse club had toen ook nu of nooit kunnen zeggen, tsja.

24 februari 2021 om 09:39

Gemekker of niet. Vroeger kwam het nog regelmatig voor dat een speler een arbitragezaak aanspande tegen zijn club, om positie verbetering af te dwingen. Zie voorbeeld Ronald en Frank de Boer.

Zat er dik in. Veel succes in Amerika!
Typische momentvoetballer, maar ideaal voor Heracles.
Nu maar hopen dat er komend seizoen weer een paar goede aanvallers bijkomen.

Fijn voor deze jongen. Maar wat moet z on club nu met Van der Water?

23 februari 2021 om 23:48

Vraag ik me ook af, maar de MLS is zon prutserniveau dat ook hij daar het verschil kan maken.

24 februari 2021 om 09:07

En dan nog beter zijn dan een Eredivisie bijvoorbeeld; Mickey Mouse League

24 februari 2021 om 09:37

Nee. De Eredivisie is een hoger niveau dan de Mls. Heb tijdens trips naar Amerika een aantal wedstrijden gekeken en al die clubs hebben 1/2 leuke voetballers waar ze volledig op leunen. Tactisch en technisch loopt het gewoon ver achter op de Eredivisie. Er lopen wel leuke spelers rond in de competitie en teams als Seattle Sounders / Portland Timbers / Lafc zijn leuk om naar te kijken, maar qua niveau niet hoger dan de Eredivisie. we moeten in Nederland ook een keer kappen met onze eigen divisie naar beneden praten. Zo slecht is het in NL echt niet.

Voor Silvester een mooie stap, was hier in Almere populair en leuke speler maar heeft hier mentaal ook flink steken laten liggen. Nooit verwacht dat die zo'n transfer zou gaan maken. Maar leuke stad, lekker achtbanen rijden tussen de trainingen door in heerlijk weer. Uurtje rijden van Tampa en Daytona. mooi man

Lekker man. Zoveel verdienen en spelen met Pato en Nani, in een lekker klimaat. Ideaal voor een redelijke speler

Dat zo'n vervelend mannetje nu ook nog zijn zin krijgt moet ergens wel steken voor de Heracles fans lijkt mij. Ik merk dat ik er zelfs moeite mee heb, terwijl ik normaal iedereen succes gun. Een paar goede wedstrijden gespeeld in Almelo, maar vooral erg naar gedrag laten zien en zijn team in de steek gelaten, en kan nu dus miljonair worden op een fijne plek. De wereld is vreselijk oneerlijk.

23 februari 2021 om 22:59

Het is inderdaad niet slim dat hij is weggebleven van de training. Maar ergens snap ik hem natuurlijk ook wel. Ik vond dit nou niet echt een speler die even naar clubs als Vitesse of Utrecht zou kunnen en als je dan in Amerika een miljoenen contract kan tekenen, dan is de keuze snel gemaakt lijkt mij. Waarschijnlijk verdient hij bij Heracles niet meer dan een ton. Het is natuurlijk geen excuus om weg te blijven van de training. Maar wat als hij dit seizoen ernstig geblesseerd was geraakt, dan was het gewoon weer werken na zijn carrière waarschijnlijk. Aangezien hij gewoon de potentie niet heeft.

23 februari 2021 om 23:10

Ach jawel joh, als deze Van der Water ook maar 50% van de mentaliteit van Wout Weghorst had kan hij zo mee bij Vitesse of Utrecht want talent heeft hij echt genoeg. Helaas is Van der Water iemand die zijn coach, teamgenoten, vrienden en club die hem gemaakt heeft gewoon keihard laat vallen als niet alles direct gaat zoals meneer het wil. Heracles had op het moment van die eerste interesse haar beste spelers simpelweg keihard nodig en dan is het een goed recht om nee te zeggen. Een echte prof zou daarna laten zien wat hij in zich heeft om zichzelf in de belangstelling te houden maar Van der Water speelt gewoon een waardeloos seizoen. Het is me dan ook echt een raadsel waarom ze bij Orlando weer bij deze nietsnut zijn terug gekomen.

24 februari 2021 om 16:12

Ging niet over een training,hij appte dag voor de wedstrijd af bij de trainer.Was het maar een training,hij is een rat(vriendje van rat dalmau)geld aan verdient en nooit meer terug zien bij heracles was al klaar met hem.

23 februari 2021 om 23:06

Hij zou over een half jaar transfervrij zijn, tis denk ik de beste uitkomst.

24 februari 2021 om 07:43

Ik kan dit bericht totaal niet plaatsen. Het is toch logisch dat die jongen naar Amerika wilt? Hoeveel verdiend hij bij Heracles? Niet zoveel als in America. Hoevaak komt die trein voorbij? Lijkt me logisch dat je die niet wilt missen.

Lekker in de zon zitten in Orlando, ik zou t ook weten hoor, mooie stap voor van der Water

24 februari 2021 om 13:00

Orlando is prachtig, voetballen op zijn Amerikaans is niet al te moeilijk. Geld stroom veel harder binnen. Dit zijn toch van die momenten als voetballer in de ED dat je denkt dat je droomt. Fantastisch en leuk voor van der Water idd.

Heerlijke titel :D gewooneen ontzettend middelmatige aanvaller die om wat voor reden dan ook door een bezopen directeur van over de oceaan wordt aangetrokken om samen met Pato en Nani een aanvalslinie te vormen. Mooi leven.

Mooi om te zien wat voor stappen deze jongen heeft gemaakt en het is hem van harte gegund. Speelde nog bij Sdo(ik dacht zelf Nvc) en toen hoorde ik zijn naam al vaak vallen. Soms dwing je geluk ook af en dat heeft deze jongen gedaan. Hij is van ver gekomen en kan nu zijn droom najagen. Hij is een voorbeeld en motivatie wat mij betreft voor andere amateurspelers die nu wellicht 16/17 zijn ergens tegen het eerste aan zitten of in het eerste al spelen en prof willen worden.

Bloedje heet altijd in Orlando, dus snap wel dat ze water goed kunnen gebruiken

Zo onprofessioneel aan het begin van dit seizoen. Werkweigering daar staat deze jongen vooral om bekend in Almelo. Hij vond zich zelf altijd belangrijker dan de club. Op een gegeven moment had hij de naam het poesje uit Almelo.

24 februari 2021 om 13:01

Nu heeft ie de bijnaam Miljonair uit Almelo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren