Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Shearer fileert Hodgson: ‘Hij is tactisch onbeholpen’

Laatste update:

Alan Shearer heeft geen goed woord over voor de prestatie van de nationale ploeg van Engeland. The Three Lions werden dinsdagavond uit het EK geknikkerd door IJsland en de oud-aanvaller sprak in de studio van de BBC van de worst performance die hij ooit van de Engelse ploeg heeft gezien.

/

“Van begin tot eind zijn we afgetroefd, we waren negentig minuten totaal hopeloos. Ik zei na de drie groepswedstrijden dat ik Engeland niet goed genoeg vond, ik zag niet genoeg in die wedstrijden. Het zag ernaar uit Roy Hodgson het recht zou zetten, maar hij had niet eens een systeem. Hij kende zijn beste spelers niet en is tactisch onbeholpen gebleken”, aldus de 45-jarige Shearer, die zelf 63 interlands speelde.

“We hadden spelers in de selectie die het niet verdienden om in de selectie te zitten. Hoe kun je in hemelsnaam Jack Wilshere oproepen? Hij heeft een jaar lang geen basisplaats gehad of negentig minuten gespeeld. Hoe kan hij goed genoeg zijn om Engeland te vertegenwoordigen? Raheem Sterling heeft niet gepresteerd, heeft niet voor het team gevochten. Harry Kane die corners neemt. Echt, ik kan nog wel even doorgaan.”

We hebben nieuw commentaar van Guðmundur Benediktsson gevonden! ?? ?? Na het laatste fluitsignaal, en het bereiken van de kwartfinales, gaat de IJslander helemaal uit zijn dak. Wat een EMOTIE!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 27 juni 2016

Wie moet de bondscoach van Engeland worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach ja Engeland. In de kwalificatie was Hodgson een held. Vervolgens gaat hij er uit tegen Ijsland en hij bakt er helemaal niks meer van. Niks zo opportunistisch als Engeland.

Het leuke is dat ze nu een redelijk middelmatige coach wegsturen en ik zie nu al gebeuren dat ze hem verruilen voor de volgende middelmatige Engelse coach. Die Engelsen leren het gewoon niet.

28 juni 2016 om 08:36

Hodgson was nooit een held. Tuurlijk waren mensen tevreden met 10 overwinningen in 10 kwalificatiewedstrijden (dat lijkt me niet meer dan normaal), maar ik heb geen idee waar je dat vandaan haalt, want op het spel / zijn keuzes is altijd kritiek geweest.

28 juni 2016 om 08:40

Het kan aan mij liggen (die kans is groot) maar ik had het idee dat naar Engelse maatstaven Hodgson er goed vanaf kwam.

Maar goed. Je hebt wel gelijk dat het Engelse spel eigenlijk altijd te wensen over gelaten heeft onder Hodgson. Daarom hoop ik voor de Engelsen dat ze niet weer presteren om een middelmatige Engelse coach aan te stellen.

28 juni 2016 om 09:46

Dus Filip, nu maar Brendan Rodgers? Ik zie het zo gebeuren haha

28 juni 2016 om 09:56

Hij gaat Celtic coachen.....

28 juni 2016 om 10:44

Pardew, ik zet mijn geld op Pardew.. Alleen Southgate staat boven hem bij de bookies en ik denk dat hij volgens de FA de beste man is..

28 juni 2016 om 08:42

Volgens mij is Hodgson nooit een held geweest daar. Hij heeft namelijk zowel op Euro 2012 als op het WK 2014 slecht gepresteerd. Er was dus altijd wel twijfel rond hem, ondanks de goede kwalificatie. Ook is het onzin om te beweren dat hij er niks van zou bakken, enkel vanwege de nederlaag tegen Ijsland. Hij heeft 11 wedstrijden mogen coachen op een groot toernooi en er 3 gewonnen. Dat is gewoon veel te weinig.

28 juni 2016 om 09:37

Toch heeft Filip wel gelijk wat betreft het Engelse opportunisme.
Raheem Sterling was vorig jaar nog 69 miljoen euro waard, twerijl hij niet meer is dan een snelle buitenspeler...
Harry kane was na een 2 seizoenen scoren al bijna de reincarnatie van van basten....
Delle Ali al beter dan Edgar davids ooit geweest was....
Het teleurstellende sterrenteam blijkt niet veel meer dan Oranje, een verzameling talentvolle jongens met een beperkte coach die kapot gespeeld zijn door Ijsland en van wie we nog maar moeten zien of ze ooit tot de wereldtop gaan behoren.

28 juni 2016 om 10:21

Joh, ze zien door die homegrown-regel een redelijk-spelende Engelse speler meteen als een geschenk van God. Heeft niks met hun daadwerkelijke kwaliteiten te maken. Als Narsingh een Engels paspoort had gehad dan zou er echt een Engelse club gek genoeg zijn om zo dertig miljoen neer te tellen.

28 juni 2016 om 11:43

Knap dat ie op euro 2012 slecht gepresteerd heeft terwijl die toen niet voor de groep stond, ken je feiten aub

28 juni 2016 om 16:13

@tristanmanu

Als je iemand aanspreekt op feiten, zorg dan dat je eigen feiten kloppen. Ik ben benieuwd wie in jouw ogen de eindverantwoordelijke was op Euro 2012. Capello stapte namelijk op in februari en na een interim wedstrijd van Pearce werd voor Euro 2012 Hodgson aangesteld. Dus welk feit klopt niet?

Zorg dat jezelf de feiten kent voor je iemand anders er op aanspreekt, zonder zelf ook maar op de inhoud te reageren.

28 juni 2016 om 10:27

Als je in de vierde wedstrijd van het toernooi nog steeds de ideale 11 niet hebt gevonden, ben je als coach gewoon slecht bezig en is de kritiek terecht. In plaats van een opstelling maken obv wie het beste in vorm is, koos hij ervoor om op naam te selecteren en dat heeft (niet geheel onverwacht) slecht uitgepakt.

28 juni 2016 om 12:03

De kritiek mag dan terecht zijn, ik vind het niet handig dat Shearer dergelijke harde kritiek uit omdat hij zelf genoemd wordt als een van de mogelijke opvolgers van Hodgson.

Er zijn maar bitter weinig Engelse trainers die qua tactisch niveau zich kunnen meten met de internationale collega's.

28 juni 2016 om 08:51

Howe van Bournemouth vind ik persoonlijk heel goed. Verder zou ik niet iemand kunnen noemen. Is die van Noord Ierland geen Engelsman? En daarnaast is Moyes natuurlijk ook geen bagger. Prima trainer als 'ie de tijd krijgt.

28 juni 2016 om 08:52

Oh. Moyes is Schots natuurlijk.

28 juni 2016 om 09:57

Micheal O'Neill (Noord-Ierland) is gwn Noord-Iers

28 juni 2016 om 10:28

Met jouw profielnaam zou je toch moeten weten waar O'neill vandaan komt.

28 juni 2016 om 09:11

Een meester-tacticus als Capello kreeg Engeland anders ook niet aan de praat hoor. Weet je waarom? Omdat ze (de spelers) tactisch op het niveau van Gibraltar zitten. Als Capello het niet kan dan lukt het niemand. Beter is gewoon dat ze voortaan hun verwachtingen niet zo hoog leggen. De groepsfase overleven en dan hebben ze het maximale uit een toernooi gehaald.

28 juni 2016 om 09:33

Daar heb je een punt natuurlijk. Tactisch is het Engelse voetbal achtergebleven bij de rest van Europa.

28 juni 2016 om 11:22

Spelen al jaren onder buitenlandse manager maar spelen nog steeds hetzelfde als voor de oorlog. De spelers die bepalend zijn in Engeland zijn de "buitenlanders", zit ieder seizoen een leuke uitschieter tussen qua Engelsman maar daarna als het moet is het weer 3x niks.

28 juni 2016 om 11:27

Al is er een tactisch genie, en zijn de spelers tactisch goed onderlegd. De druk die er op Engeland staat is elk toernooi weer veel te hoog. Ze moeten elk toernooi winnen, maar bezwijken altijd onder de druk van de pers. Hoe het kan dat ze elke twee jaar weer opnieuw hoge verwachtingen hebben snap ik echt niet.

28 juni 2016 om 13:35

Hoge verwachtingen? Waar haal je dat vandaan? Ik woon in Engeland en ik kan je bevestigen dat echt helemaal niks verwacht werd dit toernooi.

Lijkt wel alsof Hodgson al een eeuwigheid coach is van engeland, en waarom die dat is dat kan niemand verklaren. Waanzinnig slechte prestatie alweer. Nu heeft engeland niet echt veel bijzondere spelers, maar als je tegen ijsland geen kansen weet te creëren en er ook nog eens 2 tegen krijgt, dan zet je 50 miljoen mensen voor schut op een moment dat ze dachten dat ze nog een grote natie zijn.

De spelers zijn tactisch onbeholpen, dat zit gewoon in de Engelse voetbal-dna. Is ook geen schande verder zolang ze niet elke keer roepen bij te besten te (willen) horen, ze moeten gewoon hun plaats kennen.
Het ligt niet aan de trainer, dat hebben ze in het verleden ook zonder succes geprobeerd met een trainer van de allerhoogste klasse. Ook hij kon er niks mee en dat zegt al genoeg.

De engelse media hypte zoals altijd deze engelse elftal en dan krijg je dit. Maar wij hadden in de kwalificatiereeks al onze 10 wedstrijden gewonnen tegen zwakke tegenstanders. Wij gaan het doen, doen alsof de wedstrijd tussen ijsland al gespeeld is en kijken naar de volgende tegenstander. Vandaag zag ik geen premier league spelers, maar zag ik ptt lig spelers (2 divisie spelers). Verdiende overwinning van ijsland. Zoals altijd kan je rekenen op engeland om te floppen. Het gebeurt bij elke toernooi. Eerst brexit nu ekxit!! Nu Hodgson en zijn technische staff hebben ze wel gekeken naar de wedstrijden van ijsland dan konden ze zien dat hun cv goeie koppers zijn die duels winnen en bij de ingooi was het dezelfde speler die tegen oostenrijk de bal naar zijn teamgenoot kopte en wie zet je dan om hem te stoppen wayne rooney? Passie en teamgeest van de part time voetballers wint het van deze overbetaalde voetballers. De bondscoach van ijsland is ook een tandarts terwijl hogdson de meest betaalde coach was om het ek.

Met zulke spelers kunnen ze hetzelfde spelen als Belgie nu doet.
Maar dat moet je wel durven als trainer.
Maar de Engelse trainers zijn doorgaans erg conservatief.
In dit geval is Hodgson ook nog eens een tactisch onbenul

28 juni 2016 om 09:18

Belgie heeft gewoon meer kwaliteit. Betere keeper, we hebben verdedigers die beter aan de bal zijn, Dembele en niet Dier was de draaischijf op het middenveld bij Tottenham, en we hebben 2 spelmakers van wereldklasse ( als ze hun dagje hebben ) in Hazard en De Bruyne.

Vind niet dat Hodgson fouten heeft gemaakt bij de keuzes voor de selectie. Wilshere was bv 6/7 keer van de laatste 7/8 wedstrijden man of the match van Engeland en had een belangrijke rol. Uiteindelijk bleek jammer genoeg dat hij te weinig ritme etc., had, maar de gok kon je nemen.

Qua tactiek was het echter huilen.

28 juni 2016 om 08:58

Wilshire is een geweldige speler mits die 100% fit...nu was die 70% dus niet goed genoeg om mee te gaan naar het EK...gaat om spelers die nu in vorm zijn en niet om sentimenten.Een Drinkwater bv had sowieso voor meer balans kunnen zorgen en echt een blunder om die niet te selecteren!

Ik had op het middenveld met Dier,Drinkwater,Barkley en Alli gespeeld en daarvoor Vardy en Kane/Sturridge

28 juni 2016 om 22:39

Het gaat niet alleen om vorm van een speler. Drinkwater is ongeveer hetzelfde type als Henderson en Milner en daar moest hij dus een keuze maken. Dat hij dan Henderson voor Drinkwater kiest.. Tja.. Daar mag je de vorm wel op betrekken idd. Bij Wilshere is het echter niet te vergelijken. Totaal ander type dan de middenvelders bij Engeland en normaal gesproken heeft hij ook een erg belangrijke rol. Kun je wel een andere meenemen, maar die past totaal neit in dat plaatje.

28 juni 2016 om 09:03

Hij had de ballen moeten hebben om Rooney eraf te halen voor Wilshere. Dier had niet gewisseld moeten worden. Rooney liep erbij alsof ie z'n oma hielp oversteken.

28 juni 2016 om 09:11

Wilshire moet eerst maar eens 3 maanden fit blijven...echt een geweldige speler mits die 100% is!

28 juni 2016 om 09:52

Klopt, maar ik doelde op de wissel gisteren.

28 juni 2016 om 11:25

Hij heeft gisteren wel meer onbegrijpelijke keuzes gemaakt, Engeland speelde op een gegeven moment met 5 centrumaanvallers (van origine) zonder dat er een idee achter zat. Gewoon op hoop van zegen.

28 juni 2016 om 10:08

Je vraagt je toch bijna af waarom Drinkwater niet eens is geselecteerd. De selectie van Engeland is heel matig. Sterker nog er speeltniet eens een topspeler in dat team. Logisch dat je dan geen wonderen kan verwachten.

28 juni 2016 om 22:37

Net zo raar als Kane corners laten nemen.. Jezus wat 'n keuzes.

Shearer heeft natuurlijk helemaal gelijk...Wilshire meenemen en Drinkwater thuis laten...Kane die bijna alle spelhervattingen neemt....Sterling heel het jaar geen knikker geraakt en doodleuk opstellen...echt een wanprestatie van Hodgson!

Had bv plaats gemaakt voor Forster,Stones,Barkley en Drinkwater ipv Hart,Cahil,Rooney en Sterling!

28 juni 2016 om 10:01

Wilshere is nog wel te begrijpen, maar Henderson in plaats van Drinkwater?

28 juni 2016 om 10:46

Ik begreep en begrijp er dus helemaal niks van dat Hodgson Wilshere meenam. Hij heeft dit seizoen slechts 386 minuten gespeeld verdeeld over het eerste en het tweede elftal van Arsenal. 386 minuten is net iets meer dan slechts 4 volledige wedstrijden; totaal geen speelritme. Deze jongen heeft op basis van zijn afgelopen seizoen geen recht om het nationale elftal te zitten, en al helemaal niet in de plaats van Drinkwater die een topseizoen beleefde.

28 juni 2016 om 10:53

Maar daarentegen is Wilshere bij Engeland in de laatste wedstrijden die hij speelde altijd een van de besten op het veld geweest. En Henderson heeft absoluut niet meer ritme dan Wilshere.

28 juni 2016 om 10:49

Ik zou zelfs Townsend nog meegenomen hebben, puur om het feit dat je niet genoeg buitenspelers hebt.

28 juni 2016 om 12:44

Townsend? Die gast kan er echt he-le-maal niks van. Blind renpaard. Verschrikkelijk.

Al die oude Engelse coaches snappen er niks van.
Mark Hughes had Giacherini bij Sunderland en vond het niks.
FA had Rodgers gewoon nog voor het EK aan moeten stellen.
Die gaat nu naar Celtic.

28 juni 2016 om 09:07

Alleen jammer dat Hughes een Welshmen is....maar het kan zomaar dat het er bij een speler niet uitkomt bij de ene club en bij de andere club juist wel...zijn legio vb van en ligt niet altijd aan de trainer naruurlijk!

28 juni 2016 om 09:09

Oh ja Rodgers is zo'n topper. Die is zo vol van zichzelf dat hij denkt dat hij Balotelli aan het voetballen krijgt. Nog zo'n tactisch onbenul als trainer die materiaal haalt, om vervolgens precies zo te spelen dat hij niks heeft aan de spelers die hij net gekocht heeft.

28 juni 2016 om 12:21

Rodgers is zon slechte coach niet hoor die kan een team best leuk laten samenspelen. Toen Hodgson en Dalglish plaats maakten voor Rodgers was het echt een verademing om te zien dat die spelers meer konden dan de bal naar voren peren.

28 juni 2016 om 09:49

Mark Hughes is van Stoke, maar maakt niet uit. Giacherrini werd idd niet op waarde geschat bij Sunderland.de echte passie ontbreekt ook bij de Engelsen. Tactisch zijn de meeste coaches van 'goed' spelersmateriaal nooit geweest. Wilmots stelde Fellaini in het begin ook doodleuk op en Deschamps passeerde Griezmann, die nu de held is. En we hebben gisteren gezien dat ook del Bosque zand in zijn ogen had door zijn opstelling tegen Italie.

28 juni 2016 om 10:29

Sunderland en Stoke haal ik altijd door elkaar, net als West Ham en Aston Villa.
Rodgers speelde met Swansea leuk voetbal.
En hem werd Balotelli door zijn strot geduwd, want die wilde hij niet.
Wales hoort bij de OS tot team GB dus reken ik hem tot Brit.

Als je beter kan voetballen dan je tegenstander moet je altijd het veld groot houden, de bal snel rond laten gaan en de zijkanten hoog op aan de zijkanten hebben staan. Zo krijg je ruimte om te voetballen. Verder had ik Rashford veel eerder erin gezet aangezien die op de zijkant een actie kan maken. Overigens heb ik gisteren geen enkele speler gezien op Rashford na die ook maar een idee had (al deed hij te kort mee voor een redelijke beoordeling). Wat een dramatisch spel dat Engeland gisteren op de mat legde. Doelloos de bal erin pompen? Wat is dat nu weer voor tactiek. Ik weet trouwens niet wat er met Carrick gebeurd was maar die had je in zo'n wedstrijd goed kunnen gebruiken. Hij kan met zijn ervaring, tactisch inzicht en spel enigszins de lijnen uitzetten en coachen. Dit alles neemt niet weg dat het gewoon goed gedaan is van ijsland. Ze waren feller en hadden de wil om te winnen. Gefeliciteerd!

28 juni 2016 om 11:39

Carrick? Ik begrijp niet zo goed dat hij bij Manchester United zit...

28 juni 2016 om 12:26

Hij is wel flink op zijn retour, maar leest het spelletje nog wel goed. Hij wil graag de bal naar voren kwijt en heeft tactisch vermoge. Ik miste dat bij Engeland gisteravond. Vandaar dat ik carrick noemde.

Hodgson heeft de uitstraling van een verlegen tommeke die tomaten verkoopt op de zondagmarkt ik denk dat de moderne trainer met alleen enthousiasme zoal CONTE veel meer bereikt dan die tomatenkweker die op de bank aan het nadenken is over welk vlees hij met zijn aardappeltjes na de match wilt eten

Engeland is de laatste jaren wat Italie in de jaren 90 was. Serie A was de beste competitie maar die werd wel gemaakt door buitenlandse spelers. Dit geldt ook voor de PL. Beste competitie maar gemaakt door buitenlandse spelers en trainers. De top teams hebben soms niet eens een engelse speler op heet veld lopen...

28 juni 2016 om 10:54

Kijkend naar de Europese resultaten van de afgelopen jaren kun je niet zeggen dat Engeland de beste competitie heeft, ik denk wel de zwaarste maar dat is wat anders. Bovendien waren 2 van de 3 topscorers in de PL afgelopen seizoen Engels (Vardy en Kane) dus zou je zeggen dat de competitie niet gedragen wordt door buitenlanders.

28 juni 2016 om 15:59

Oh ja? Want Baggio, Del Piero, Totti, Pirlo, Buffon, Maldini, Baresi, Costacurta, Vialli etc waren allemaal niet Italiaans wou je zeggen?

29 juni 2016 om 10:11

Lupus; dat zeg ik toch niet. Maar er speelde genoeg buitenlanders die het verschil maakte bij hun club en dat is nu hetzelfde in de PL

Stel Ryan Giggs aan als bondscoach. Hij gaat waarschijnlijk toch weg bij Man United.

28 juni 2016 om 09:59

nouja, Hij is Welsh. weet t niet zo zkr

Misschien wat spelers opstellen die een ander in stelling kunnen brengen. Ipv 5 spitsen die willen scoren.

Helemaal mee eens. Dat kane zoveel vertrouwen kreeg snap ik niet, en dan ook nog alle corners en vrije trappen nemen. Rol van rooney klopte niet. Vardy te weinig benut. Maar ik denk ook dat het een kwaliteitskwestie is.

28 juni 2016 om 12:09

Hodgson faalde wel met het opstellen van zijn aanval. Sturrigde moet je als centrumspits opstellen of vanaf links, maar nooit vanaf rechts en dan brengt hij vervolgens Vardy erin, maar volgens mij heeft Hodgson daar alleen tegen gezegd: "loop maar overal en nergens voorin en misschien prik je er eentje in". Hij had toen Sturrdige naar links moeten halen en Vardy vanaf rechts laten komen om het veld breder te maken (voor zover dat kan met Sturridge en Vardy). Kane was waardeloos, zelden zo slecht zien spelen. Dat hij het ook constant bleef proberen met schoten van afstand, terwijl dat duidelijk voor geen meter liep bij hem, snap ik niks van. Rooney vanaf het middenveld kan wel, maar dan moet hij niet constant zelf alle ballen op gaan halen bij de verdedigers, maar kort achter de aanval spelen.

Ik zou gaan voor Tim sherwood. Dan weet je zeker dat je een winnaar hebt

28 juni 2016 om 09:59

Grap van de dag

Tuurlijk is Engeland op papier beter dan Ijsland maar ik vind dat wel erg de nadruk wordt gelegd op de zwakheid van Engeland. Nederland (ook niet best natuurlijk) verloor ook van ze, Portugal kon ze ook niet verslaan. Het is een goede lichting en iedereen loopt de longen uit zijn lijf. Met voorspelbaar voetbal is dat lastig doorheen komen.

Engeland onder Hodgson wordt terecht door Shearer gefileerd, want ook ik
heb nooit het idee gehad dat ze op dit EK een rol van betekenis zouden spelen.
En omdat het huidige Ijsland prima presteert, is er helemaal niet sprake van een
geweldige verrassing. Jawel, Engeland was licht favoriet, maar ook niet meer dan dat.
Daarnaast krijgt Frankrijk genoeg last van de Vikingen, want ook zij draaien nog niet
geolied. Met het thuisvoordeel en eindelijk met Griezmann (coaches toch....) zijn de
Haantjes natuurlijk wel de favoriet, maar gedoodverfd? Laat maar zien!

Waarom doe hy het zelf niet

En ik zei het voor het toernooi al.
Verwachtingen van engeland zijn altijd te hoog en totaal niet realistisch.

28 juni 2016 om 13:36

Er werd helemaal niks verwacht van dit team dit toernooi. En de vorige paar toernooien trouwens ook niet. Dus waar je hoge verwachtingen vandaan haalt weet ik niet.

Neem het takenpakket over en doe het beter. Niet zomaar zegt men dat de beste stuurlui altijd aan wal staan.....

En de engelse bond kennende komen ze nu met een Steve Bruce, Sam Allerdyce of toch Harry Redknapp uit zijn pensioen halen! Hodgson had 2 jaar geleden al moeten worden ontslagen.. wat een onbenul. De wanhoop droop er gister vanaf, wist zich totaal geen houding te geven. Kane en Sterling bakken er helemaal niks van, staan gewoon doodleuk in de basis. Systeem leek ook totaal nergens op, positie spel was bij vlagen Drama!

Huilen met de pet op wat die Engelsen hebben laten zien. Ze beschikken over goede spelers maar de tactische onbenul van een bondscoach heeft er werkelijk een potje van gemaakt. Waarom Rooney op het middenveld? Hij is op z'n best als schaduwspits, en niet als spelmaker. Sterling zou natuurlijk geselecteerd moeten worden maar hij is hopeloos uit vorm. Gewoon op de bank laten zitten. Sturridge is een striker, geen buitenspeler ala Walcott. De keuze voor Kane kan ik enigszins begrijpen. Wilshere selecteren ipv drinkwater ? Schandalig. Totaal geen balans in het team van 11 individuen.
IJsland daarentegen een geweldig collectief en verdiend gewonnen. Chapeau!

Arsene Wenger? Dan pak je zeker niks...

van Gaal is nog vrij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren