Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla gaat clubrecord breken met transfer van 38 miljoen euro

Laatste update:

Sevilla gaat de optie tot koop op André Silva lichten, zo maakt technisch directeur Joaquin Caparros bekend op de clubwebsite. De Portugees international staat onder contract bij AC Milan en maakt veel indruk tijdens zijn verhuurperiode in Sevilla. De club uit LaLiga gaat ‘aan het einde van het seizoen of nog eerder’ de optie tot koop van 38 miljoen euro lichten. De 23-jarige aanvaller wordt daarmee de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van Sevilla.

In de zomer van 2017 maakte André Silva voor 38 miljoen euro de overstap van FC Porto naar AC Milan. Hij kende een moeizaam seizoen in de Serie A en kwam niet verder dan twee doelpunten. Na de komst van Gonzalo Higuaín mocht André Silva vertrekken uit het San Siro. Dit seizoen was de Portugese spits in veertien wedstrijden zeven keer trefzeker in de Spaanse competitie. Sevilla wil hem hoe dan ook behouden.

“Ik kan de fans gerust stellen, de speler zal bij ons blijven en een meerjarig contract krijgen', aldus Caparros op de website van Sevilla. De technisch directeur is ervan overtuigd dat geen andere club hem weg kan kapen. “We hebben de mogelijkheid om de speler hier te houden. AC Milan kan zeggen wat het wil, zoals er ook veel andere clubs zijn die hem willen, maar niemand kan iets doen.” Naar verluidt ligt er voor de Portugees een contract tot medio 2023 klaar in het Estadio Sánchez Pizjuan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dit echt een geweldige speler. Erg doelgericht, technisch sterk en snel. Bizar dat hij bij milan niet is geslaagd. Ik snap ook niet waarom Real niet hem heeft gehaald als back up ipv die Diaz.

Zie hem over paar jaar wel de stap maken naar een absolute topclub.

22 november 2018 om 17:43

Nou is het vrijwel onmogelijk om ronaldo zijn voetsporen te treden. En andre silva is ook een ander soort speler. Maar ronaldo heeft in een vroeger stadium aangegeven dat Real deze jongen als opvolger van hemzelf moest halen. Helaas idd. niet gebeurd. Doet het uitzonderlijk goed bij machin en consorten.

22 november 2018 om 13:45

Uhmm niet zo goed. Hij speelt wel de laatste wedstrijden, maar blinkt niet uit. Ik denk dat het hem best lastig zal worden om dit jaar nog een vaste basisspeler te worden.

Laliga is echt spannend dit jaar. Teams als Betis, Alaves, Espanyol, Sevilla zijn goed begonnen. Barca, Real en Atletico stellen eigenlijk best teleur, maar een Valencia is ook echt drama in vergelijking met afgelopen jaar.

22 november 2018 om 14:07

Real Betis staat 12e met een sterke selectie?

22 november 2018 om 15:50

2014 - 2015 is toch niet tot voor kort, daarna zijn ze 10e / 15e en 6e geëindigd. Goede selectie plus dure aankoop als Wiliam. Iets meer verwachting is op zijn plek met een 12e plaats.

22 november 2018 om 23:34

Betis begon slecht, maar is laatste wedstrijden een totaal ander team. Ik heb het niet over de wedstrijd met Barcelona, die zullen velen wel hebben gezien, maar bijvoorbeeld over de wedstrijd tegen Celta (3-3). Betis staatweliswaar 12de, maar dat zegt niets over vorm van Betis.

Tjah, dat zag iedereen wel aankomen. Jammer dat het niet helemaal wou lukken bij Milan, al zag je dat er wel degelijk meer in zat. Verder had hij ook de pech dat een andere toptalentje in het elftal kwam, namelijk Cutrone. Die schoot er ook even 17 in zijn debuutjaar, waarna die toch meer de voorkeur kreeg over Silva. Cutrone, een homegrown speler, heeft natuurlijk minder tijd nodig dan Silva om zich aan te passen..

Hoop dat Milan hem kan bijhouden, heeft veel te weinig kansen gekregen imo. In plaats van kansloos achter Ibrahimovic te gaan, kan je liever dit soort spelers bijhouden en kansen geven, zeker naar de toekomst toe want Higuain is al 31 en Cutrone is nog te jong om een ploeg te dragen. Nu verkoop je hem voor appel en ei en een spits met zijn potentie en talent koop je echt niet meer voor minder dan 60 miljoen in deze markt.

22 november 2018 om 16:26

Aan de andere kant heeft Andre Silva wel genoeg kansen bij Milan gehad. Milan heeft in zijn speelstijl altijd behoefte gehad aan bewegende jongens (cutrone is dit meer imo). En Andre Silva is toch meer een echte nummer 9 a la huntelaar. Die past gewoon perfect bij Sevilla. Ik denk juist dat dit voor alle partijen een sterke deal zou zijn. Milan krijgt flink wat geld, Sevilla de perfecte spits voor het elftal en Andre Silva een club waar hij kan excelleren.

Was gewoon vanaf het begin een mismatch...

Deze gozer legt ze er wel lekker in en ik vind hem doorgaans goed spelen. Als verdediger zou ik gek worden van die gasten voorin bij Sevilla, Ben Yedder, Andre Silva, Vazquez, Promes... Zo veel snelheid en techniek..

22 november 2018 om 14:06

Dat werden Ramos en Varane zeker toen ze met 3-0 verloren van Sevilla.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren