Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sergiño Dest spreekt zich tegenover Barcelona duidelijk uit over toekomst’

Laatste update:

Sergiño Dest wil voor zijn kans gaan bij Barcelona, zo meldt Mundo Deportivo. De 21-jarige rechtsback geniet interesse van talloze prestigieuze clubs, maar verkiest een langer verblijf bij de Catalanen boven een voortijdig vertrek. Barcelona zou een vertrek van Dest niet onbespreekbaar vinden, daar een verkoop ruimte in het salarishuis zou maken voor nieuwe aankopen.

Naar verluidt hebben vier teams interesse getoond in de Amerikaans international. Bayern München, dat in de zomer van 2020 al dichtbij de komst van Dest was, zou nog steeds heil zien in de komst van de vleugelverdediger. Ook staat Dest op de radar van Chelsea, dat op zoek is naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Volgens Fabrizio Romano wordt Dest als optie 'gewaardeerd' in Londen, waar hij dan op de linkervleugel zou komen te spelen.

Memphis Depay blijkt niet gewild: streep door voorstel van Barcelona

Eerder donderdag werd al bekend dat ook een spelersruil tussen Memphis Depay en Álvaro Morata geen kans van slagen zou hebben.Lees artikel

Er heerst verdeeldheid in Barcelona over een vertrek van Dest. De clubleiding heeft nog altijd veel vertrouwen in de back, die anderhalf jaar geleden voor 21 miljoen euro overkwam van Ajax. Anderzijds zou een transfer een hoop ruimte in het salarishuis vrijmaken. Barcelona beschikt naast Dest ook nog over Dani Alves, Sergi Roberto en Óscar Mingueza als opties voor de rechtsbackpositie en kan het geld goed gebruiken om zich op een andere positie te versterken. Ook moet er nog altijd ruimte vrijkomen in het salarisbudget om Ferran Torres in LaLiga in te kunnen schrijven.

De Catalanen lijken zich nu toch echt op andere spelers te moeten focussen voor de verkoop. Vooral Samuel Umtiti en Philippe Coutinho worden veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij los Azulgrana: zij genieten uitvoerige interesse van respectievelijk Newcastle United en Arsenal. Eerder op donderdag werd ook al bekend dat een spelersruil tussen Memphis Depay en Álvaro Morata van Juventus geen doorgang zou vinden. Dest, die momenteel uit de roulatie ligt vanwege een coronabesmetting, kwam sinds zijn komst van Ajax tot 57 duels in de hoofdmacht van Barcelona, waarin hij drie keer scoorde en vier assists verzorgde. Zijn contract in Catalonië loopt nog door tot medio 2025.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dest bedoelt dat hij het salaris wat hij bij Barca verdient wil blijven ontvangen.

30 december 2021 om 21:07

Dat salaris kan hij ook echt wel ergens anders krijgen hoor....

30 december 2021 om 21:37

Prima transfer voor Bayern in mijn optiek, die Davies is een gelijkaardige speler (snel, aanvallend, verdedigend zwak) en doet het er uitstekend. dest is gewoon niet het type speler voor het spel van xavi.

30 december 2021 om 21:48

Zeg jij nou dat Dest net zo goed is als Alphonso Davies???

30 december 2021 om 21:55

How rustig, ik zeg een "gelijkaardig speler qua spel". Davies is gelijkaardig maar beter idd.

30 december 2021 om 22:11

Wauw

31 december 2021 om 00:23

Gelijkaardig, wat zegt dat dan in jouw optiek? Van der Marel is ook gelijkaardig aan Reece James, maar ja..

31 december 2021 om 10:25

Wow hein, zo maak je toch nog op de ener laatste dag van het jaar een van de imo, domste opmerkingen van het jaar. Heb je Dest wel zien spelen? Die kan er echt geen reet van. Ja hij is snel maar daar houdt het dan ook op en om hem in een zelfde zin met davies te noemen wow. Vind het san ook onbegrijpelijk en zeer ongeloofwaardig dat clubs als bayern en chelsea dan ook maar überhaupt de naam dest hebben overwogen

31 december 2021 om 00:22

Dest bedoelt dat ie inziet dat ie nooit meer een kans bij een topclub krijgt (van naam), en dus die kans zo lang mogelijk wil rekken.

Dest jongen ga lekker naar een Valencia of Newcastle ofso want Azpilicueta en Mazraoui komen transfervrij komend seizoen voor 90% , Dest doet me echt aan alles denken aan DeAndre Yedlin qua uiterlijk en ook qua spel , heel erg aanvallend maar verdedigend de nodige gaten.

30 december 2021 om 20:37

Ja want met Mazraoui ga je erop vooruit? Is toch precies net als Dest.. aanvallend sterk, verdedigend super zwak.

Beste keuze is Azpi maar ja, hij is ook op leeftijd.

30 december 2021 om 20:59

Als je het voetballende verschil niet ziet tussen Mazraoui en Dest beëindig ik de discussie.

30 december 2021 om 21:11

Jij hebt een voorkeur voor Marokkaanse voetballers dus bent niet relevant. Jij zei laatst nog dat Abde beter is dan Fati en Vinicius..

Dest is beter dan Mazraoui ja.. verdedigend is de Marokkaan 4 keer niks, Dest doet nog wat goed met zijn snelheid.

30 december 2021 om 21:26

Hahahaha Abde is ook beter dan die 2 , Abde is echt een pareltje en is pas begonnen , Vinicius loopt al een aantal jaar mee en was in het begin echt niet zo goed als Abde.

30 december 2021 om 21:36

Mazraoui is verdedigend, voetballend en aanvallend veel beter dan Dest. Echt een vol niveau hoger. Dest is misschien iets sneller inderdaad. Dat is het dan ook wel.

30 december 2021 om 23:30

Montevideo Abde is 20, Vini was vorig jaar 20 en speelde gewoon beter dan Abde. Daarnaast, stel dat Abde wel beter was dan Vini toen hij 20 was. Dat betekent niet dat hij nu beter is toch? Vinicius en ook Fati zijn gewoon betere spelers op het moment.

31 december 2021 om 00:25

Haha mazraoui is letterlijk op elk vlak behalve snelheid beter dan Dest, als je dat niet ziet, dan snap je er niet veel van.

31 december 2021 om 10:32

Zeker zelf een marokkaantje (marokkaans jochie van 14/15) dat je dit soort enorme onzin zegt? Abde is een pannenkoek, een jeugdspelertje en moet lekker nog een paar jaar bij barca B blijven en minuten maken. Wie weet is er een club ala celta, mallorca die hem volgend huren maar hij is imo nog niet klaar voor het niveau van het linker rijtje van laliga

31 december 2021 om 11:13

Sorry, maar Mazraoui is echt stukken beter dan die overschatte Dest, die zelfs aanvallend tekort komt, hij dribbelt altijd maar wat blind zonder eindproduct. Dus wat doet Dest aanvallend nou speciaal? Zijn voorzetten?

30 december 2021 om 20:48

Tja als Dest het vertikt van te vertrekken lijkt het me sterk dat Azpi en/of Mazraoui komen. Dat zou wel heel dom zijn aangezien je hen dan niet eens kan inschrijven.

31 december 2021 om 06:09

Wat moet hij bij Valencia? Ze hebben Wass en Piccini dat zijn betere RA’s dan Dest.

Hoe gaan ze nu Ferran Torres inschrijven? Dest verkopen was waarschijnlijk plan B maar dat kan nu ook de prullenbak in

30 december 2021 om 21:12

Niet.

Zolang Dembele niet vertrekt in januari, of een nieuwe contract ondertekent met een salarisvermindering, kunnen zij Ferran niet inschrijven.

30 december 2021 om 21:30

Is er door het stoppen van Kun Aguerro geen budget in het salarishuis vrijgekomen?

Dest komt zwaar tekort voor Barcelona... hij heeft zelf ook niet echt een realistische blik als hij zelf denkt vanwaarde te kunnen worden bij Barca.

30 december 2021 om 21:05

Maar hij speelt wel, dus waarom zou hij vertrekken? Barca heeft toch amper geld. Bij bv Chelsea komt er gewoon weer een dikke aankoop na een halfjaar als Dest niet voldoet

30 december 2021 om 21:07

Geen enkele speler van Barca heeft een realistische kijk op de werkelijkheid. Het zou me zelfs niks verbazen als Frenkie ook nog zou denken dat hij goed speelt haha. Maar ja, wij supporters zijn natuurlijk ook geen haar beter. Misschien dat Dest nog kan opbloeien? Zelf zie ik het niet gebeuren, maar ja ik ben dan ook wel een simpele supporter.

30 december 2021 om 21:17

@ajax/barca2014 het zou mij verbazen als dest nog gaat opbloeien bij Barca. maar laat mij gaag verrassen. nou ja gelukkig ben je niet de enige simpele supporter. ben erzelf ook een dus.

Dest was een mislukte gok die is gewaagd. 20M voor een pas doorgebroken Ajax talent die niets heeft bewezen. Erg naïef om te hebben gedacht dat hij de nieuwe Dani Alves zou worden. Het is hoe dan ook glashelder dat hij het niveau totaal niet aankan nu. Kan er beter aan doen om even een jaar of anderhalf ergens anders op huurbasis te gaan voetballen en daarna terug te komen want ik denk wel dat er potentie in hem zit.

30 december 2021 om 21:34

Misschien kijkt Barca naar het groter plaatje, een talent toch relatief goedkoop kunnen binnenhalen. Hij heeft nu de stempel van barcelona speler waardoor ze hem voor veel geld kunnen doorverkopen. Heeft bovendien nog het voordeel van erg jong te zijn.

Zijn illustere voorgangers Firpo & Semedo werden uiteindelijk ook voor héél wat pounds verpatst.

In deze optiek hebben ze volgens mij ook memphis aangetrokken, pakt het uit des te beter valt het tegen kunnen we hem nog voor veel geld doorverkopen.

Spelers als Dest & Memphis verdienen bovendien ook geen belachelijke salarissen zoals Umtiti & Coutinho dus dat scheelt.

Werd gehaald als de nieuwe Dani Alves, kan nu leren van Dani Alves om die status waar te maken.

Nou ja als Bayern voorbij kwam dan zou ik het wel weten hoor. Of het weer speelt ook een rol. Ik bedoel je heb toch op de meest dagen van het jaar zon. In dit tijd van het jaar loop ik liever in Spanje dan Duitsland. Maar ja als je prijzen wil winnen jaar in jaar uit , dan maar sneeuwpoppen maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren