Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scouts van Ajax bekeken mogelijke aanwinst in Europa League-duel van PSV

Laatste update:

PSV staat mogelijk spoedig weer tegenover Mateo Barac. Volgens de vrijdageditie van De Telegraaf zat een delegatie van Ajax donderdagavond op de tribunes van het stadion Gradski bij het Europa League-weerzien tussen NK Osijek en PSV (1-0) om de verdediger nauwlettend te volgen.

Het was niet de eerste keer dat scouts van Ajax in situ de verrichtingen van Barac bekeken. De 23-jarige Kroaat is een linker centrumverdediger van 1 meter 93, die ook als linksback kan spelen. Hij maakte in januari zijn debuut in het nationale elftal, in de vriendschappelijke ontmoeting tegen Chili (1-1).

Afgelopen winter was FC Groningen in de markt voor Barac. Het bod van circa één miljoen euro werd door NK Osijek afgewezen. Marcel Keizer gaf na de eliminatie van Ajax in de Champions League al aan dat hij nog op versterkingen hoopte. "We hebben nog een smalle groep. Vooral verdedigend mag er nog wat bij.''

Denk jij dat Ajax dit seizoen kampioen van Nederland gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pak nou alsjeblieft ook door en niet eind augustus pas wanneer we al wat potjes gespeeld hebben.

4 augustus 2017 om 06:54

Vind ik ook,, als je hem voor een redelijke prijs kan halen.
Achterin komen we nu echt tekort.

4 augustus 2017 om 08:33

Ik las in andere topics dat de spelers van deze ploeg amateurs waren die er niet veel van konden. Ik geloof niet dat Ajax zo'n amateur als versterking zien.

Staat alleen maar de ligt in de weg. Met Veltman en Viergever hebben we 2 backs die in geval van nood ook in het ventrum kunnen spelen. Viergever zou ik ook gewoon als linksback laten staan, was afgelopen woensdag weer 1 van de betere. Gewoon een contract verlengen met 3 seizoenen en je hebt een meer dan degelijke back de komende jaren.

4 augustus 2017 om 06:52

Deze man haal je dan voor deelname linksback, daar is nu het probleem.

4 augustus 2017 om 07:18

Je moet Viergever juist linker centrale verdediger maken en de Ligt backup maken van Sanchez en Viergever. En dan heb je op de linksback positie een probleem omdat je dan Dijks overhoudt en als nood nog Sinkgraven. Ik zou gewoon zeggen zet Sinkgraven te koop dat gaat niets worden bij Ajax en haal een echte linksback dan heb je achterin weer genoeg opties en kan je je gaan focussen om nog 2 versterkingen die nodig zijn (verdedigende middenvelder en linksbuiten).

4 augustus 2017 om 07:19

Je hebt alleen Viergever als linksback en verder niks. Sinkgraven was een noodoplossing maar is zeker geen back. Zowel Veltman als Viergever laten verdedigend elke wedstrijd weer steken vallen, mogen van mij allebei wel vervangen worden. Viergever compenseert dat aanvallend nog maar hoe vaak hij wel niet verkeerd opgesteld staat of z'n mannetje laat lopen is gewoon niet goed.

4 augustus 2017 om 07:42

@scummyman
Goed maar wie zijn dan de backups voor Veldman en viergever? Viergever in het centrum kan maar vind hem minder in het centrum. Over deze kroaat heb ik geen mening want ik ken hem niet. Maar dat er een rb en een lb bij moet is duidelijk

4 augustus 2017 om 09:34

Haha Hansje..waarom Veldman met een d? Ik ben ook niet echt gecharmeerd van Veltman op het moment, maar dat betekent niet dat we het nu cynisch met een d gaan schrijven.

Ajax moet gewoon een echte linksback halen, dit is idd slecht geregeld vanuit het management.

We hebben een smalle groep en vooral verdedigend mag er wat bij....

Dit is zeker in het kader van 'beter laat dan nooit' ?

En waarom eerder wel vol willen gaan middels 12 miljoen voor Richarlison ??

Linksback is geen probleem, hebben ze 3 spelers voor. Dat zal toch wel genoeg zijn hoop ik?! Moet ie in de plaats van De Ligt gaan spelen dan? Dacht het niet. Viergever doet het goed als linksback en kan ook makkelijk in het centrum als het nodig is, idem met Veltman. Lijkt me eerder dat er iemand op rechtsachter bij moet komen dan als linksachter.

4 augustus 2017 om 08:01

Op linksachter heb je 0 specialisten. Daar moet wel wat bij.

4 augustus 2017 om 08:15

Ik kom tot 1. Viergever. Verder ook niet

4 augustus 2017 om 09:14

Viergever is een cv. Dus geen specialist op LB. Multifunctionele speler en prima om er bij te hebben, maar ik zie liever iemand die maar op 1 plek inzetbaar is en tevens het niveau opkrikt.

4 augustus 2017 om 11:03

Volgens mij hebben we gewoon Dijks voor links achter Viergever.

4 augustus 2017 om 23:22

Dijks neem ik niet serieus. In de arena hebben we altijd grote lol wanneer Dijks op stoomt en soms zelfs een man uitkapt. Geweldig leuk om te zien. Verder weet je dat hij ergens wel de bal inlevert of een voorzet geeft die afzwaait ergens waar niemand deze ooit had verwacht, maar zelden zinvol. Zeer aandoenlijk maar ergens ook nutteloos. Kan niet koppen. Kan zijn man niet dekken. Eigenlijk gewoon niet het niveau dat iemand bij Ajax nastreeft. Maar beter dan sinkgraven. Dat slaat helemaal nergens op. Meer kan ik er niet van maken.

Ik moet bij Dijks altijd een beetje denken aan Olaf Lindenbergh die een korte tijd links back was. Nooit begrepen wat de bedoeling was om hem daar neer te zetten en überhaupt te kopen. Maar misschien heb ik een ander niveau voor ogen. Maar als je als beleidsmaker uit armoe bij Dijks komt - notabene al twee keer eerder door de club zelf afgewezen - dan vraag ik me af waar zijn de ambities.

Gaan we ook van rhijn maar weer terug halen als backup voor de rb positie?

Als ik Ajax was zou mijn prio liggen bij linksback. Ondanks dat Viergever het er aardig doet, is hij niet t nivo en voetballend vermogen waar Ajax naar verlangt. Dijks is sowieso niet van het gewenste nivo en dan is Sinkgraven een mooie back-up in mijn ogen. Ondanks dat t geen linksback is, denk ik wel dat hij de kwaliteiten er voor heeft. Wat ik heb gezien in de wedstrijden onder Bosz was een felle back die anticipeert, weliswaar verdedigend slimmer moet gaan staan, maar het lijkt wel dat hij het inzicht heeft.

Kan je Viergever met Sanchez in het centrum met de ligt erachter en eventueel nog Veltman.

Het liefst nog een rechtsback, want Veltman is ook niet van het gewenste nivo, maar dat is een utopie in mijn ogen gezien hij de captain is.

Is dit die gast die echt alle ballen over het dak van het stadion probeerde te schieten, of was dat zijn maatje in het centrum? Er zijn mij geen verdedigers van Ojinek opgevallen, die voetballend er bovenuit staken. Wel veel houthakkers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren