Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scoringsprobleem leidt tot derde doelpuntloze gelijkspel op rij voor Van Bommel

Laatste update:

Royal Antwerp is zaterdagavond opnieuw tegen puntenverlies aangelopen in de Belgische Pro League. De ploeg van trainer Mark van Bommel kwam op bezoek bij KV Mechelen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Het is de derde (!) wedstrijd op rij dat de Nederlands getinte equipe blijft steken op een doelpuntloos gelijkspel. Door de remise laat Antwerp het bovendien na om de top drie binnen te dringen.

Bij Antwerp begonnen Owen Wijndal, Gyrano Kerk, Jurgen Ekkelenkamp en Vincent Janssen in de basis. De herhaling van de bekerfinale, die met 0-2 werd gewonnen door de ploeg van Van Bommel, kon beide kanten op. In de tweede helft forceerde Antwerp de ene na de andere corner, maar was het Lion Lauberbach die aan de overkant de beste mogelijkheid kreeg namens Mechelen.

Ondanks het derde doelpuntloze gelijkspel op rij maakt Van Bommel zich nog geen zorgen over zijn ploeg. "We hebben al zes clean sheets deze competitie, we spelen al een paar wedstrijden goed, alleen vallen de doelpunten momenteel niet", stelde hij na afloop. "Ik maak me pas zorgen als we geen kansen creëren en we niet goed zijn aan de bal, en dat is nu niet het geval."

Het is voor de vierde wedstrijd op rij dat Antwerp niet tot scoren weet te komen. Eerder gebeurde dat tegen FC Barcelona, RWDM en KAA Gent. Dat overkwam Van Bommel nog niet eerder als trainer van Antwerp. Komende woensdag wacht in eigen huis de Champions League-ontmoeting met Shakhtar Donetsk en staat de druk er meteen goed op voor Van Bommel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja komt wel weer goed.
buiten die afstraffing tegen barca spelen ze gewoon goed spel maar de goals vallen dus nu even niet.
zegt ook wel wat dat ze veel de nul houden, verdediging is dus wel op orde.

voorin hebben ze ook niet veel andere smaken, nu die frey zichzelf onmogelijk heeft gemaakt.

De bekerfinale werd helemaal niet beslist door penalty's?

Als Janssens ze niet scoort, wie doet het dan wel? Juist die Zwitser maar die past niet bij het karakter ‘Van Bommel’

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren