Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scorende Van Persie schrijft geschiedenis: ‘Van zulke dingen droom je’

Laatste update:

Robin van Persie heeft donderdagavond een bijzonder Eredivisie-record op zijn naam geschreven. De aanvaller maakte in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen zijn eerste doelpunt uit zijn tweede periode bij Feyenoord. Van Persie stond amper een minuut op het veld toen hij met links de 3-0 binnenschoot en de eindstand in Rotterdam-Zuid bepaalde.

Het betekende het eerste doelpunt van Van Persie in de Eredivisie sinds 15 februari 2004, uit tegen ADO Den Haag. Dat is de langste periode tussen twee treffers van een speler in de Eredivisie: 13 jaar en 358 dagen. De laatste competitietreffer van Van Persie in De Kuip dateerde van 7 december 2003, 14 jaar en 63 dagen geleden. Hij maakte toen twee treffers, ook tegen ADO Den Haag.

Koud in het veld doet Robin van Persie het en hoe! #feyenoord #vanpersie #eredivisie

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Van zulke dingen droom je, dan komt het uit. Dat is hartstikke mooi", vertelde Van Persie na afloop, in gesprek met FOX Sports. "Ik was echt blij. Het was wel een mooi doelpunt. Wat ook lekker is, zijn die één-tweetjes. Inspelen en doorlopen. Dat merk ik al een paar weken, dat is genieten. Net dat goede tikkie, dat is lekker."

"Ik ben er een paar maanden uit geweest en ben nu twee weken weer bezig", vervolgde Van Persie. "Ik ben een paar keer ingevallen, dat is prima voor nu. Vandaag speelde ik weer iets langer, het gaat de goede kant op. Ik heb plezier, ook op de trainingen."

Eindigt Feyenoord in de top drie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een prima goal een een spelvreugde die hij uitstraalt en dat nadat hij al zo veel heeft meegemaakt.

Vertederend !

Nu maar hopen dat hij niet wordt uitgefloten straks als t weer wat minder gaat. Deze man moet je altijd respecteren. Heeft ManU gewoon naar t kampioenschap geschoten!

8 februari 2018 om 23:54

In de Kuip weet men wel beter.

9 februari 2018 om 00:04

Diezelfde kuip die ging morren om een wissel van toornstra voor kuyt, totdat kuyt een hattrick scoorde in de laatste wedstrijd en hij ineens weer God allemachtig was.

9 februari 2018 om 00:14

Morren is wel iets anders dan uitfluiten, of niet soms?

9 februari 2018 om 00:41

En daarnaast komt morren ook door verwachtingen. Kuyt heeft zichzelf onsterfelijk gemaakt, maar had voldoende slechte wedstrijden erbij zitten. Alles valt of staat met prestaties, he.

Tja, meer techniek in zijn linkerteen dan iedereen op het veld bij elkaar opgeteld. Ik was niet de meest enthousiaste persoon betreft zijn komst, maar hier geniet ik enorm van.

Vond trouwens zijn interview echt heel aangenaam, jammer dat de NOS hem afkapte toen hij bezig was met zijn betoog. Hij voelde zich heel erg op zijn gemak en toonde zich de persoon die hij wellicht ook is in de kleedkamer. Bij vooral Oranje was hij wat star in zijn houding zo leek het.

8 februari 2018 om 23:59

Ja zodra het echt over voetbal gaat verliezen ze hun interesse, sensatie geeft meer kijkcijfers. (dit is overigens niet nieuw, Van Persie met namen word al jaren zo behandeld door de Nederlandse media.

Inderdaad genieten van zijn bal spel

9 februari 2018 om 00:06

Het gaat om de kijkcijfers voor die zenders he. Helaas verkoopt sensatie beter

9 februari 2018 om 00:16

Inderdaad, geef zo'n legende gewoon de tijd om uit te leggen wat belangrijk is. Enorm voorbeeld voor iedere jongen op een pleintje die met een bal speelt.

Genieten zeg. Dit is de reden waarom ik hem al jaren volg, jammer dat hij de speelvreugde in Turkije verloor, al was dat niet zo raar. Matig team, slechte coach en spelers die allemaal dachten dat ze Messi waren (perreira)

9 februari 2018 om 10:03

Matig team dat zowel Ajax en Feyenoord heeft verslagen de afgelopen jaren toen van Persie onderdeel van het team was. Drie keer gewonnen en een keer gelijk gespeeld in drie wedstrijden, zonder een doelpunt tegen. Matig? Yeah right. Dat van Persie niet zijn recht kwam in het speelsysteem en totaal is misbruikt is een ander verhaal. Als je het op die manier gebracht zou hebben zou ik het volledig met je eens zijn namelijk.

Prachtige vooractie vooral. Hopelijk krijgt hij wel iets meer speeltijd

Ongelooflijk lekkere goal zeg. Niet alleen omdat het zijn eerste was sinds zijn terugkeer, maar ook gewoon de goal zelf, de timing (scoort een minuut na invallen) en de hoop bij ons supporters die hem al toezongen toen hij warmliep. Magistraal. En wat was ik overigens, ondanks dat ik Tapia goed vond in de defensie, weer blij met van der Heijden. Dit Groningen was aanvallend misschien wel erg pover, maar wat een rust weer achterin.

9 februari 2018 om 06:51

Ik durf niet te oordelen over de wissel vdheyden/tapia want daar vond ik groningen echt te zwak voor. Wil wel een lans breken voor Haps, de wist aanvallend veel te brengen tov Malacia. Man van de wedstrijd wat mij betreft st Juste, die had er zij in zeg!

Aub zo snel mogelijk op 10 achter Jorgensen dan kunnen we wel eens hele mooie dingen te zien krijgen!

Erg mooie goal en leuk dat hij weer terug is in Nederland. Ik vind alleen een droom wel wat overdreven met een 3-0 tegen Groningen na wat hij allemaal al meegemaakt heeft.

Als je dan de blijdschap ziet bij een Van Persie die alles al heeft meegemaakt dan is dat toch wel heel leuk om te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren