Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scorende De Jong kan puntverlies niet voorkomen

Laatste update:

AC Milan heeft na twee achtereenvolgende overwinningen weer puntverlies geleden. I Rossoneri kwamen zondagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Fiorentina en blijven daardoor op de zesde plaats in de Serie A staan. De achterstand op koploper Juventus bedraagt zeven punten. Nigel de Jong nam het doelpunt van Milan op zich.

/

Milan speelde geen grootste partij en de eerste helft bleef gespeend van grote kansen. Ignazio Abate en Sulley Muntari probeerden het wel, maar die pogingen waren ongevaarlijk. Na 26 minuten kwam de thuisploeg dan toch op voorsprong: Cristian Zapate legde de bal bij een hoekschop met zijn hoofd klaar voor De Jong, die er het laatste zetje aan gaf en daarmee voor de openingstreffer zorgde. In het tweede kwart was Fiorentina sterker en Jasmin Kurtic was dicht bij de gelijkmaker, maar hij mikte naast en daardoor bleef het tot de rust bij 1-0.

Milan kwam beter dan Fiorentina uit de kleedkamer, maar incasseerde toch de gelijkmaker. Josip Ilicic mocht na 65 minuten in alle vrijheid opdribbelen en schoot de bal vervolgens met zijn linker in de onderhoek van Christian Abbiati: 1-1. Milan ging vervolgens op zoek naar de winnende treffer, maar verder dan een kans voor Jérémy Ménez kwam men niet. Fernando Torres viel in de slotfase in, maar ook hij kon puntverlies niet voorkomen. De Jong speelde over het geheel bezien een ijzersterk duel, al kreeg hij nog wel een gele kaart.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achtereen volgende nederlagen?

26 oktober 2014 om 22:52

Aantal spelfouten ook weer. Cristian Zapate ipv Zapata. En Jasmin Kurtic.. dat hoort Kurtić te zijn.

On: Goede zaken voor Milan. Zie La Viola als een sterke tegenstander dat een hecht team heeft.

Milan moet Yaya Toure halen, die alex bakt er niks meer van dus dit zou een goede opvolger zijn. Overigens moet er ook een goede middenvelder bij, misscien een type Pique.

26 oktober 2014 om 22:54

Ik kan je laten weten dat Milan geen geld heeft voor iemand zoals Toure. En Pique is toch echt een verdediger of.... naja misschien heb je wel gelijk

26 oktober 2014 om 22:55

Meen je dit nou echt???

26 oktober 2014 om 22:56

Yaya Toure is een cm geen cv.. En Pique en Toure zullen niet een paar stappen omlaag doen hoor.

26 oktober 2014 om 23:03

Alex speelt prima, ruimt samen met De jong veel ballen op

27 oktober 2014 om 00:38

Hij bedoelt waarschijnlijk Kolo toure aangezien hij net als alex een verdediger is en ook niet zo duur als zijn broer

27 oktober 2014 om 00:53

Haphap

Is nigel wel afgetraind? Hij oogt steeds zwaarder vind ik.

26 oktober 2014 om 22:56

Nigel is een ikea kast man.

27 oktober 2014 om 02:02

Ikea kasten, ja die staan bekend omdat ze zo solide staan.

een prima spelende milan werd na de goal van De jong erg slordig. Firontina verdedigde met zn alle waardoor er weinig kansen waren en speelde goed op de counter

26 oktober 2014 om 23:48

Ik mis toch wel de tijden dat Fiorentina door AC Milan opgerold werd en kansloos naar huis mocht vliegen zonder ook maar 1 kans gehad te hebben....

27 oktober 2014 om 00:02

die Milan was voor het laatst in 2007 toen o.a. de Cl werd gewonnen..

27 oktober 2014 om 08:19

Fiorentina is een mooie club. Die verdienen het niet om 'even' opgerold te worden door Milan.

Verdiend punt. Eerste helft Milan beter, tweede helft waren wij beter. Gezien de huidige situatie met enorm veel blessures, een goed resultaat. Ook leuk voor Ilicic dat hij weer eens goed speelt en ook scoort dus. Gewoon zoveel mogelijk punten proberen te halen en wachten totdat Gomez, en ook Rossi, weer fit zijn. Jammer dat Gonzalo nu geschorst is tegen Udinese, dat wordt denk ik Tomovic centraal met Savic en Richards rechtsback. Daar zullen toch echt 3 punten moeten komen..

Forza Viola!

26 oktober 2014 om 23:04

llicic de beste man op het veld vandaag bij jullie vind ik

26 oktober 2014 om 23:09

Zeker, valt eindelijk eens goed in. Blijf het een goede voetballer vinden, maar de ene week geweldig, de week erna dramatisch..

Erger jij je niet kapot trouwens aan Muntari? Wat een debiel is dat zeg, en kan totaal niet voetballen. Kunnen ze beter iemand anders de kans geven.

26 oktober 2014 om 23:22

ja elk Milan fan, alleen hij kan best wel wat ballen veroveren(en inleveren helaas) een scoorde vaak belangrijke goals. ik heb liever daar Montolivo maar hij is geblesseerd

26 oktober 2014 om 23:24

Ilicic vandaag goed,evenals tegen Paok. Daarentegen thuis tegen Lazio dramatische invalbeurt. Lijkt met name in het Franchi ten onder te gaan aan de enorme kritiek van de eigen aanhang. Meer een psychisch probleem?
Wat mij vandaag weer erg opviel is het gebrek een een aanvalslinie. Er wordt niet gecombineerd. Babacar krijgt daardoor nauwelijks ballen. Cuadrado/ Matias Fernandez en ook Ilicic zijn dribbelaars die weinig samenspelen en vaak besluiten te schieten.
Gonzalo helaas nu geschorst. Tomvic centraal kan of Basanta, die speelde tegen Paok ook niet slecht volgens mij.

26 oktober 2014 om 23:48

Cuadrado vind ik een hele goede speler, jammer dat hij vandaag o.a. zn kansen niet benutte.

26 oktober 2014 om 23:56

Ja maar die kerel maakt ook zoveel onnodige overtredingen, niet normaal. Hadden ze beter die Cristante er nog bij kunnen houden, Muntari voegt bar weinig toe.

27 oktober 2014 om 00:05

Inderdaad, lijkt haast iets mentaals te zijn bij Ilicic. Enorm wisselvallig, maar kan zo goed voetballen. Viel me ook op ja, komt ook mede door de behoudende speelstijl van Montella waardoor er steeds minder aansluiting was. Vond het overigens een goede beslissing van Montella. Gonzalo mis je enorm, maar Tomovic of Basanta moet dat kunnen invullen. Maar gaat nog lastig worden tegen Toto en co.

27 oktober 2014 om 00:11

Gelijk heb je, maar toch moet die man wat goed dan, Allegri stelde hem op, Seedorf en nu ook Inzahgi, en niet door gebrek aan beter zal je zeggen.

Hoe staat het met van Ginkel bij Milan?

On: mooi voor de jong dat hij goed speelde

26 oktober 2014 om 23:06

Van Ginkel is te licht voor de basis, zal slechts paar x invallen vrees ik

27 oktober 2014 om 02:03

@jeron

Kan het mis hebben maar dacht dat hij last had van een blessure.

Dit was de ideale kans voor Milan om zich boven in te vestigen. Raar dat ze het telkens nalaten wanneer ze de kans krijgen om een prestatie te leveren. Hoezo speelt Torres eigenlijk niet in de basis? Altijd maar als invaller. Kan zeker wat toevoegen aan Milan en heb bij hem het gevoel dat hij daar echt tot bloei kan komen. Niet naar zijn oude vorm maar zeker een waardige serie A spits.

27 oktober 2014 om 00:45

Speelt meestal in de basis.... kan hieruit al concluderen dat je 2x hebt gelezen dat hij wissel was en gelijk conclusies trekken. Torres voegt niks toe, niks in de aanvallen en hij maakt geen goals

Van Ginkel hoort gewoon te spelen ipv Muntari. Die bakt er al tijden weinig van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren