Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder zwaait spits voor 53 miljoen uit naar Engeland: ‘Natuurlijk jammer’

Laatste update:

Joelinton Cassio Apolinário de Lira, beter bekend als Joelinton, lijkt TSG Hoffenheim binnen afzienbare tijd te gaan verlaten voor een avontuur in de Premier League. Technisch directeur Alexander Rosen bevestigt dit weekeinde dat de Braziliaanse aanvaller op het punt staat zijn loopbaan te vervolgen bij Newcastle United, dat volgens Kicker maximaal 53 miljoen euro betaalt en de transfer maandag officieel zal aankondigen.

Ofschoon de transfer nog niet officieel is, erkent Rosen tegenover diverse Duitse media dat de overgang van Joelinton naar Newcastle United in kannen en kruiken is. "De transfer is nog altijd niet rond. We bevinden ons in de laatste fase van de onderhandelingen, maar de deal is nog niet over de streep", zo laat de beleidsbepaler dit weekeinde optekenen. Hoffenheim leek aanvankelijk 40 miljoen euro tegemoet te kunnen zien, maar volgens Kicker is het niet ondenkbaar dat de transfersom voor de 22-jarige Joelinton zal oplopen tot maximaal 53 miljoen euro.

Het naderende vertrek van Joelinton is een hard gelag voor Alfred Schreuder, die afgelopen zomer overkwam van Ajax en nu aan het roer staat bij Hoffenheim. De nummer negen van het afgelopen Bundesliga-seizoen nam eerder deze zomer al afscheid van Kerem Demirbay en Nico Schulz: zij vertrokken naar respectievelijk Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund. De verkoop van Demirbay en Schulz leverde Hoffenheim een kleine zestig miljoen euro op, maar qua aanwinsten houdt het nog niet over voor Schreuder.

Rechtsbuiten Ihlas Bebou werd voor achtenhalf miljoen euro opgepikt bij degradant Hannover 96, terwijl de komst van linksbuiten Sargis Adamyan van SSV Jahn Regensburg slechts anderhalf miljoen euro kostte. Voor linkerverdediger Konstantinos Stafylidis en doelman Philipp Pentke werd geen transfersom betaald. Schreuder liet eerder deze week al doorschemeren te balen van het naderende vertrek van Joelinton, die vorig seizoen in 28 Bundesliga-optredens voor Hoffenheim 7 doelpunten wist te maken. "Natuurlijk is het jammer dat hij vertrekt. Het is niet mijn keuze, het is de keuze van de club", zei de voormalig assistent van Ajax-trainer Erik ten Hag donderdag.

Denk jij dat Joelinton gaat slagen in Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

53 euro voor een spits. Wat een koopje.

20 juli 2019 om 18:56

Hij heeft wel 7 goals gemaakt in 28 wedstrijden dus prima aankoop van Newcastle!

20 juli 2019 om 18:56

Hij heeft wel 7 goals gemaakt in 28 wedstrijden dus prima aankoop van Newcastle!

20 juli 2019 om 19:02

Inderdaad, voor een spits die amper scoort is 50 euro meer dan zat, je zal maar 50 miljoen betalen voor zo'n spits zoals sommige andere PL clubs.

20 juli 2019 om 19:12

Hahaha

20 juli 2019 om 19:24

Kijk uit met ironie! Dat kunnen ze bij VZ niet hebben, terwijl dit soort foutjes echt niet 'mogen' als je zo'n groot publiek hebt. Hoofdredacteur toevallig op vakantie?

Ik hoop dat t iets meer als 53 euro oplevert...

OT: Goede spits maar betwijfel of hij zo veel waard is.

Dit hebben we niet nodig. Bas Dost was 30 miljoen goedkoper geweest en dan houd je veel meer geld over. Met een directeur die maar 100 miljoen wil uitgeven. Als je niet wilt degraderen zul je naast deze man een linksbuiten,rechtsbuiten,linksback en rechtsback nodig hebben. Met 50 miljoen voor deze 4 posities gaat dat natuurlijk nooit lukken he.

20 juli 2019 om 18:59

Bas Dost had waarschijnlijk ook veel beter gepast bij Bruce dan een Braziliaan.

20 juli 2019 om 19:06

Klopt

20 juli 2019 om 20:19

Dost is volledig afhankelijk van aanvoer en dode spelmomenten. Voetbaltechnisch is het niet veel en z'n handelingssnelheid is te traag voor de Premier League.

20 juli 2019 om 20:54

Dost slaagt gwn in de PL, als die voorzetten maar komen, die man heeft geen halve kans nodig.

20 juli 2019 om 20:57

Maar hij kan geen kans zelf creeeren en topclubs gaan voor hem niet in de rij staan. Bovendien is dat jouw mening. Ik denk dat hij de Premier League niet aan kan.

20 juli 2019 om 21:11

Er zijn zoveel spitsen die dat amper kunnen, Dost excelleert in andere dingen, zoals efficiënte, positionering, timing, schieten en kracht. Bruce zou wel weten hoe hij Dost kan gebruiken tot zijn volle potentieel. Het is ook maar Newcastle e, niet de top, die gaan idd voor hem niet in de rij staan nu.

Nee dit kan niet, mike ashley die geld gaat uitgeven. Overigens een leuke transfer want we hadden wel nog een spits nodig maar wel een beetje aan de dure kant. ik hoop dat er nog wat andere spelers bij komen want alleen hiermee gaan we het niet redden ben ik bang

21 juli 2019 om 15:17

Wel echt zuur voor Benitez. Vertrok omdat er niet aan de portemonnee getrokken werd en 1/2 weken later wordt er even 53 miljoen neergeteld voor 1 speler. Ik begrijp die Mike Ashley echt niet.

Lekker voetballen onder Steve Bruce als Braziliaan. Match made in heaven dit. Echt een typische Engelse subtop en lager transfer. Zó lachwekkend veel geld en geen idee of het past.

50 euro verdomme dit had wat geweest voor mijn lokale Bierpens cluppie! We liggen weer eens te slapen, of te zuipen.

Ja, en zo blijf je degraderen. Blijkbaar is te veel geld ook niet goed. Als je ziet wat voor teams Valencia, Atalanta, dit jaar Ajax, Napoli en Sevilla hebben staan, die geven echt een stuk minder uit dan de gemiddelde promovendi van de PL en zouden ze compleet van de mat vegen.

Je zou toch denken dat ze met een leuke scouting toch wel wat beters kunnen vinden voor 53 miljoen. Het is nou ook weer niet zo dat Newcastle een kleine club is, in tegendeel..

21 juli 2019 om 09:04

Newcastle doet dit jaar na jaar geld spenderen aan vele spelers maar er is geen geheel. Nu joelington, ik moet het nog maar zien hetzelfde met haller bij west ham 50 mil.

21 juli 2019 om 11:54

Haha, dan heb je echt geen idee wat er aan de hand is in Newcastle. Vorig jaar waren we de enige club in de Premier League die meer transfergeld kreeg, dan uitgaf. Dit heeft allemaal een reden, maar om te zeggen dat Newcastle precies zo is als alle andere Premier League clubs, vind ik wat gek.

20 juli 2019 om 19:25

Joelinton.

20 juli 2019 om 19:31

Joelinton 53 euro.

53 miljoen? Die gast heeft er maar 7 gemaakt. De bedragen lopen echt uit de hand.

Dat Newcastle weer eens de portefeuille trekt is uberhaupt al nieuws, en dan gelijk zo'n groot bedrag neertellen is helemaal ongeloofwaardig.

Ja hoor geloof je het zelf? Newcastle United die even 53 miljoen aan 1 speler uitgeeft en dan ook nog eens een spits die er nog nooit meer dan 10 gemaakt heeft in een seizoen.

Iedereen zegt hier dat Joelinton maar 7 goals heeft gemaakt. Waarschijnlijk heeft 80% van deze mensen hem nog nooit zien spelen. Joelinton is een erg goede speler die beweeglijk is maar ook sterk en een goede kopper. Hij is nog erg jong maar als hij doorblijft groeien kan het een ontzettend goede speler worden. 50 mil. is natuurlijk wel te veel.

21 juli 2019 om 01:04

Dus je probeert het goed te praten maar uiteindelijk zeg je zelf ook dat het een te hoog bedrag is haha

Pff wat een kromme verhoudingen in de transfermarkt, ongelofelijk zeg. 50mil en dan zie je andere spelers die even duur zijn die tig x beter zijn. Ongekend.

20 juli 2019 om 21:16

Idd dat is zowat de prijs voor een James Rodriguez, waanzinnig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren