Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Demirbay schittert met ‘valse’ hattrick voor overtuigend Galatasaray: 6-2

Laatste update:

Galatasaray heeft een zeer overtuigende zege geboekt in de Süper Lig. In eigen huis was de ploeg van trainer Okan Buruk veel te sterk voor Çaykur Rizespor: 6-2. Kerem Demirbay was met een ‘valse’ hattrick de grote man aan de kant van Galatasaray, terwijl ook Mauro Icardi, Lucas Torreira en Derrick Köhn tot scoren kwamen. De voorsprong van de koploper op nummer twee Fenerbahçe loopt zodoende tijdelijk op tot vijf punten.

Galatasaray - Çaykur Rizespor 6-2
De thuisploeg begon uitstekend aan de wedstrijd, want na negen speelminuten opende ex-Willem II'er Köhn al de score. De voorsprong werd na een halfuur spelen verdubbeld dankzij Torreira, die uit de rebound, na een redding van doelman Gökhan Akkan, van dichtbij binnenschoot: 2-0.

Casper Hojer leek met de 2-1 nog even de spanning terug te brengen in de wedstrijd, maar nog voor het rustsignaal sloeg Demirbay tweemaal toe. Zijn eerste treffer was van grote schoonheid en van buiten de zestien na een breedtepassje van Dries Mertens, terwijl hij ook de 4-1 uit een raak schot van buiten het strafschopgebied noteerde.

Enkele minuten na de 4-2 van Ibrahim Olawoyin herstelde Galatasaray de marge van drie doelpunten. Opnieuw scoorde Demirbay, ditmaal uit een strafschop: 5-2. Het slotakkoord werd in de 85ste minuut gegeven door Icardi, die scoorde op aangeven van Tetê: 6-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Berkan Kutlu centraal achterin, Bulent Ersoy met of zonder sucuk, het maakt allemaal niet uit. We zijn te goed voor deze competitie. Demirbay met echt een masterclass. Speelde hij maar voor Turkije.

8 maart 2024 om 20:20

Hij kan nog switchen toch? Heeft een officiële wedstrijd gespeeld voor Duitsland.

8 maart 2024 om 20:41

Ik denk niet dat het nog kan, anders was het allang al ter sprake gekomen.

8 maart 2024 om 20:22

Bro je zegt wel dat we te goed zijn voor de competitie, maar wat zou Liverpool met ons hebben gedaan als we met Berkan en Kaan op de back positie zouden aantreden?

Schijnt dat ze van Praag al pittige Sucuk hebben gemaakt gisteren

8 maart 2024 om 20:43

Volgens mij speelt Liverpool in een andere competitie. Ik zeg toch niet dat we van het niveau top PL zijn? Je kunt toch ook wel stellen dat we de competitie zijn ontgroeid als we spelers op willekeurige posities kunnen zetten?

9 maart 2024 om 00:08

Ontgroeid vind ik niet want het spel van GS is te wisselvallig. Met de selectie en kwaliteit die GS heeft kan er veel rendement behaald worden dat had dan ook gereflecteerd op de prestaties in Europa, dus GS past nog prima in de Super Lig.

9 maart 2024 om 06:54

Dat Galatasaray te goed is voor de Turkse competitie, maar in Europa minder presteert, zegt meer over de Turkse competitie dan over Galatasaray.

8 maart 2024 om 20:28

Buiten Kerem A om speelde iedereen een goede wedstrijd, hij begint me op me zenuwen te werken, we hebben met 10 man de wedstrijd gecontroleerd, Kohn is te laat gekomen bij de selectie, als je die vanaf het begin van het seizoen samen met Sacha had kon je echt genieten.

Ons aanval vind ik persoonlijk nog steeds zwak, 5 van de 6 goals hebben onze middenvelders en verdediger gescoord....

Volgend seizoen moeten we echt betere flankspelers hebben die wel Icardi kunnen bedienen zoals een Rashica bijvoorbeeld, Zaha, Tete, Ziyech en Kerem moeten allen verkocht worden.

8 maart 2024 om 20:35

Zaha, Tete 1 dag vliegers. Ziyech ja... we weten allemaal wat die kan maar moet die wel fit zijn. Maar Zaniolo en Yunus komen terug. Dus Tete en Zaha kunnen we zeker verkopen. Maar wie gaat rechterkant spelen tussen Baris, Zaniolo en Yunus? Kan Baris op links? Hij kan overal spelen toch heheheh

8 maart 2024 om 20:40



Ik vindt Baris op de Rechtsback positie uitstekend spelen eerlijk is eerlijk, heb hem liever daar, als Kerem A wel vertrekt kun je hem wel op de rechtsbuiten neerzetten dan is de linksbuiten positie toch vrij, kun je daar een nieuwe transfer neerzetten, Zaniolo zal wel weer terug naar Italie gaan er is interesse vanuit daar, Yunus komt te kort voor een basisplaats.

8 maart 2024 om 20:45

Goede analyse. We halen inderdaad te weinig rendement uit onze aanvallers.

8 maart 2024 om 20:42

Nee doe maar niet. Iemand die ons aan het lijntje houdt, verdient ook geen tweede kans, al was het mogelijk. Dan heb ik liever jongens als Berkan en Ismail.

8 maart 2024 om 20:46

Wanneer was dat? Tien jaar geleden? Mensen ontwikkelen zich, veranderen. Sta jij overal hetzelfde in als tien jaar geleden?

8 maart 2024 om 20:47

Nou een middenveld met Ismail en Kerem Demirbay als controleurs zou ik alleen maar toejuichen, begrijp ook wel dat hij voor Duitsland koos in de tijd dat Duitsland domineerde, Ozil deed dat ook en word gezien als een grootheid in Turkije omdat vele zijn keuze ook wel begrijpen.

8 maart 2024 om 20:51

Sheva ik heb er geen probleem mee dat hij voor Duitsland koos. Ik heb er een probleem mee dat hij eerst aan gaf voor Turkije te willen uitkomen, om vervolgens terug te komen op zijn woord.

8 maart 2024 om 20:55

Gangstarr, het maakt mij niks uit hoe lang geleden het is. Overigens denk ik niet dat hij is veranderd, alleen zal hij achteraf wel spijt hebben. 2 interlands, totaal 90 minuten speeltijd en we zijn 7 jaar verder.

8 maart 2024 om 20:49

Te goed? Jaja, met die paar punten voorsprong!

9 maart 2024 om 19:56

Vanaf 2015 tot 2020 ben ik gestopt met (voornamelijk Turks) voetbal kijken. Sinds 2020 volg ik vooral Galatasaray en Turkije, en ook een beetje de rivalen. Eerst alleen sportief, maar je weet hoe dat gaat; de TFF, politiek proberen te bedrijven achter de rug van clubs door voorzitters en natuurlijk de fans van de grote Turkse clubs die allemaal wat roepen, waarvan het bijna onmogelijk is om de echte waarheid uit te halen. Enzovoorts...

Dan even terugkomend op Galatasaray; doen het niet verkeerd in de Turkse competitie, maar komt zwaar tekort voor de Champions League en eigenlijk ook de Europa league (zeg ik als GS fan). Er zijn helaas alleen een paar spelers die echt CL-waardig zijn. En dat verschil in kwaliteit resulteert in een elftal die enkel kan uitblinken met die spelers, waardoor je niet overwintert in de CL en ook snel uitgeschakeld ben in de EL. Deze spelers brengen de andere spelers wel naar een hoger niveau, maar er zijn gewoon betere spelers nodig komend seizoen, hoop dat het (nieuwe) bestuur dat zal inzien en het nodige zal/kan doen. Als je alleen de loopacties ziet van Derrick Kohn, kan je met een goed transferbeleid begin van het seizoen hopelijk wel wat op z'n minst in de EL doen. De Turkse competitie zelf stelt helaas bar weinig voor, waardoor het niet meer spannend is en enkel hier en daar leuk. Dan wil ik het niet eens hebben over de trainer en bestuur die roepen dat ze even de CL of EL zullen winnen. Wat een zelfoverschatting!

Wel vertrouwen in het Turkse Nationale elftal, hopelijk wordt dat wel wat in het zomer! En kan het Turkse voetbal en de Turkse competitie daarmee groeien!

Wat een geweldige goals deze wedstrijd. Zoveel transfers die geflopt zijn maar de beste transfer van het seizoen is veruit Kerem Demirbay. Dat hij zo goed zou presteren had ik totaal niet verwacht. Wat een geweldige speler. Jammer dat hij niet voor Turkije speelt.

Heerlijke overwinning. Dik en dik verdiend. Rize heeft eigenlijk niks gecreëerd maar met 1 hele mooie goal en 1 geluksgoal hebben ze 2x gescoord.

Maar wat waren we goed vandaag. Iedereen, behalve Kerem A. (Kom ik zo op), heeft een puike pot gespeeld. Berkan als cv solide. Alleen hij had Köhn paar keer moeten inspelen, wnnr Köhn mooie loopacties maakte. Nelsson was weer een beest vandaag.

Mooie doelpunten van Gala. Vooral van Köhn en de 1e van Demirbay. Demirbay bekritiseer ik vaak, maar vandaag was die de beste denk ik.
Endan Kerem A. Jonge toch, wat is er met jou aan de hand. Heeft letterlijk elke bal ingeleverd. Vond het bloedirri maar ene kant weer sneu voor hem. Heeft opeens geen zelfvertrouwen meer.
Tete goed ingevallen en een mooie assist gegeven op Icardi.

De 3 punten en weer door💪

Leuke wedstrijd met leuke goals. Jammer van de 2e doelpunt van Rize (uberhaupt elke tegengoal is jammer) maar de 1e van Rize is hun van harte gegunt pohh.

Ik heb vaak mijn negatieve mening gegeven over Demirbay. Niet omdat hij nu een hattrick heeft gemaakt wil ik dit keer goed over hem praten. Afgelopen wedstrijden zie ik een stijging van zijn prestaties, nu hopen dat hij het blijft presteren.

Onze LB is fantastisch, zoals ik eerder had vermeld was LB een MUST. En hij heeft ons een plezier gedaan om ons te verbazen van zijn kwaliteiten.

Vini onze extra spits mag wel zijn koffers pakken daar in tegen. 600k huur en 600k salaris en dat voor een half jaartje. Belachelijk dat ze iets zagen in hem.

Het is ook tijd dat Kerem expliciete training nodig heeft voor onnodige balbezit wegtegeven. Zodra hij dat kan beheersen is hij niet te stoppen.

Dries Mertens wilde hierna stoppen maar GS wilt hem toch nog een jaartje geven. En dat heeft hij 100% verdient.

Torreira man man man wat een gast.

Onze Deen is ook weer terug. Ben blij dat Victor N weer terug is op zijn niveau. We hebben gewoon 3 CB dat super goed zijn.

Als laatste Baris Alper, wat een strijder. Maakt niet welke positie hij pakt. Hij pakt ze!

We zijn helaas op alles uitgeschakeld maar we zijn wel leader in de competitie. Dat moet de pret niet verpesten. Hedef 24&25 5e ster is comingggg!!

Heerlijke 3 punten en dik verdiend !
İk wil het hier hebben over Zaha en Tete, waarom hebben we deze verdwaalde dwazen gekocht en betalen ze elke jaar jackpot aan loon ?
İk ben blij dat we Ziyech en Ndombele hebben gehuurd anders zouden we met deze 4 waardeloze heren hele groote financiële crisis tegemoet komen. İk wil het hier even kort over Demirbay hebben, die jonge heeft zich geel goed herpakt en bewijst hier laatste tijden waarom hij Bundesliga speler was. İk kan niet wachten dat Zaniolo en Yunus terugkomen volgende jaar. Als we RB en een goede middenvelder naast Torreira halen zie ik ons heel en heel ver komen in Europa. Respect voor Okan Buruk die doet van alles en nog wat ik zal niet versteld van raken als Muslera volgende week in de spits positie speelt en ook nog eens scoort hehehehe.

Kerem Demirbay baas! Heerlijke wedstrijd voor hem. Maar zijn naamgenoot Kerem A. was niks deze keer. Misschien moet ie maar eens een keer banken. Verder die overtreding op de been van Torreira, het gebeurt voor de ogen van scheids maar nog niet eens geel voor die gozer. We gaan stap voor stap naar het kampioenschap! CimBomBom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren