Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Schreuder meldt zich bij Feyenoord voor aanvaller met 18 speelminuten’

Laatste update:

De buitenlandse clubs staan in de rij voor Marouan Azarkan. Maandag werd de vleugelaanvaller van Feyenoord al gelinkt aan Werder Bremen en naar nu blijkt volgen ook het TSG Hoffenheim van trainer Alfred Schreuder en verschillende clubs uit andere competities de jeugdexponent met bovenmatige interesse. Zaakwaarnemer Ali Dursun erkent dat er bij hem veel navraag is gedaan over de pas achttienjarige buitenspeler van Feyenoord.

"Er is inderdaad belangstelling voor Marouan", verklaart Dursun dinsdagmiddag in een reactie aan Voetbal International. "Maar het is allemaal nog heel vroeg en we leven in onzekere tijden. Daarbij heeft Feyenoord ook nog wat te zeggen, want hij heeft nog een doorlopend contract. Maar voor die jongen is het fijn dat hij blijkbaar niet is vergeten." Azarkan beschikt in De Kuip over een contract dat nog ruim een jaar doorloopt.

Azarkan debuteerde vorig jaar september als invaller in de hoofdmacht van Feyenoord, in de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag. Hij kwam destijds tot achttien minuten in De Kuip. Ruim een maand later echter stapte Jaap Stam op als trainer, na de smadelijke 4-0 nederlaag tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Het was ook gelijk de laatste keer dat Azarkan bij de wedstrijdselectie van Feyenoord zat. Onder Dick Advocaat, die kort na het vertrek van Stam werd aangesteld, kwam de jongeling niet meer in aanmerking voor speelminuten in het eerste elftal van Feyenoord.

Het is nog niet bekend of Feyenoord wil meewerken aan een tussentijds vertrek van Azarkan, die maandag door FR12 naast Bremen ook werd gelinkt aan Chelsea. Wordt de aanvaller deze zomer niet verkocht, dan is er het risico dat hij een jaar later gratis de deur uitloopt. Het is in dat kader mogelijk dat de bekerfinalist Azarkan binnenkort uitnodigt om over een nieuw contract te praten.

Moet Feyenoord Marouan Azarkan voor de club behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen is niet rijp voor het eerste elftal, maar heeft wel flinke potentie. Echter kun je dan niet bij Feyenoord blijven, want van die paar wedstrijden met jong Feyenoord in die campingcompetitie ontwikkel je jezelf totaal niet.

21 april 2020 om 16:16

Klopt. Ik zou hem dan echter, als ze bij Feyenoord ook echt potentie in hem zien, wel bij de selectie hebben gehaald na de blessure van Sinisterra. Nu ziet hij dat een linksback op zijn positie speelt en hij niet eens op de bank mag zitten. Ik snap dat Advocaat hem nog niet genoeg vindt, maar je mag ze af en toe ook wel een beetje pleasen vind ik.

21 april 2020 om 16:42

Maar blijkbaar komt hij dus nu nog veel te veel tekort. Want we zagen allemaal dat haps niet de linksbuiten is die een mannetje opzoekt en er voorbij gaat en als azarkan dat wel zou hebben zou hij der zeker bijgehaald zijn door Dick. Wat ik vooral heb bij onze “grote talenten” is dat ze toch allemaal net tekort komen...

21 april 2020 om 16:46

Azarkan is zowat heel het seizoen geblesseerd geweest. Kwam net voot de stop terug. Dus niemand weet wat afvocaat van hen nog

21 april 2020 om 17:08

Haps werd de eerste keer daar opgesteld om Dumfries tegen te houden. Advocaat koos er daarna voor om met twee aanvallers te spelen en Haps als extra vleugel. Haps heeft niet als buitenspeler gespeeld, maar hangend op het middenveld.

21 april 2020 om 17:16

Of je nou zegt dat er een compleet nieuw systeem is gecreeerd omdat ze je nog niet goed genoeg vinden of dat er een back op jouw aanvallende positie speelt lijkt mij om het even eerlijk gezegd.

21 april 2020 om 17:36

Nou, Neres. Haps speelde in de bekerwedstrijd tegen NAC toch echt wel gewoon linksbuiten hoor.

21 april 2020 om 17:56

Nadat hij tegen PSV het prima invulde... waarom zou je dat elftal veranderen wanneer je daarmee resultaat haalt? Hoe lang duurde het voordat advocaat Geertruida eruit haalde? Het elftal met resultaat blijft bij Advocaat staan. En tegen een NAC kan een Haps idd wel hoger staan. Tegen PSV was het niet perse een linksbuiten.

21 april 2020 om 20:45

Probleem bij azarkan is dat hij echt fysiek zwaar te kort komt. Hij kan heerlijk voetballen maar als je fysiek heel zwak bent want dat is hij wel dan wordt het echt een moeilijke opgave. Als we summerville als voorbeeld mogen nemen, hij is niet de sterkste speler en zou fysiek miss wel bij de minderen horen MAAR wel goed genoeg voor een eredivisie niveau.

21 april 2020 om 17:05

Waarom is hij niet rijp voor het eerste elftal? Laat hem maar paar wedstrijden spelen. Over Sinisterra werd ook gedacht dat hij niet klaar was voor het eerste, totdat hij achter elkaar wedstrijden ging spelen in de voorbereiding. Vooral na Southampton kreeg hij vertrouwen. Laat die Azarkan maar achter elkaar spelen vanaf het begin en hij gaat zich ontwikkelen. Waarom breken er nooit aanvallende talenten door bij Feyenoord? Omdat ze er direct moeten staan en niet de tijd krijgen zich te ontwikkelen...

21 april 2020 om 18:13

Precies, volgend seizoen gewoon Sinisterra, Jorgenson en Berghuis als eerste keuze en dan Bozenik Azarkan Summerville en Bannis als invallers. Natuurlijk is het jong, natuurlijk is het nog niet altijd goed genoeg maar die jongens kunnen dan mooi minuten maken in Feyenoord -21 en af en toe meedoen met het eerste. Ik zou dat heel erg toejuichen!!

21 april 2020 om 18:23

Eindelijk iemand die het begrijpt. Malacia moest het ook doen met invalbeurten en het hebben van schorsingen en blessures en ook bij hem zag je dat het elke week beter ging en dat gold ook voor Geertruida. En die speelde niet eens op zijn natuurlijke positie en ontwikkelde zich gewoon.

Azarkan heeft een lastig jaar achter de rug (concurrentie, teruggezet door Dick, blessure, daardoor niet verhuurd kunnen worden) en raakte daardoor toch wel wat in de vergetelheid. Maar dit lijkt me ook een beetje de tactiek van de zaakwaarnemer; even laten weten dat Azarkan er nog is en Feyenoord actie laten ondernemen. Hopelijk verlengt hij gewoon z'n contract en wordt hij komend seizoen gewoon verhuurd.

Azarkan is toch een hartstikke groot talent? Ik zou hem of definitief er bij halen of als Summerville bij een ADO stallen. Dit jaar komt te vroeg, maar je kan zo'n talent niet zomaar laten gaan.

21 april 2020 om 16:45

We weten inmiddels hoe jij erover denkt, hartelijk dank. De beste talenten bij Feyenoord krijgen voldoende kansen in het eerste. In het O-19 team spelen op dit moment weinig jongens die er al klaar voor/goed genoeg zijn en de jongens in O-17 zijn in veel gevallen nog te weinig volwassen.

21 april 2020 om 17:13

In onder 19 loopt bijna nooit iemand rond die er direct kan staan! Dat gebeurt bij Ajax niet, bij PSV niet en bij AZ niet. Dat gebeurd wel wanneer je die spelers laat spelen waardoor ze stappen maken. Laat z’n Azarkan vanaf het begin meedraaien en wedstrijden spelen. Sinistera zou er eerst ook niet klaar voor zijn totdat hij wedstrijden ging spelen en elke week beter werd. Ik schat het talent van Azarkan net iets hoger in dan van Sinistera dus waarom zou Azarkan zich niet ontwikkelen naar mate hij speelt? Dit is dus het probleem waarom aanvallende talenten nooit doorbreekt bij Feyenoord. Ze moeten er direct staan als talent en anders wordt er geroepen dat ze er nog niet klaar voor zijn en dan wachten ze 3 a 4 jaar en zijn het geen talenten meer en zoeken ze hun heil ergens anders! Toon eens ballen en durf deze spelers te laten spelen. Lekker met Azarkan en Summerville op de flanken, maar dit durft Feyenoord niet. Ze spelen liever met Narshing...

21 april 2020 om 18:05

Ihattaren en Gravenberch kwamen rechtstreeks vanuit de O19

21 april 2020 om 18:26

En spelen die wekelijks? Je kunt wel doorstromen vanuit de O19, maar alsnog kregen die spelers de tijd zich te rijpen. Die jongens van Feyenoord kunnen gewoon achter de huidige spelers komen. Malacia en Geertruida waren ook back up en kwamen ook direct vanuit de O19. Er zullen genoeg wedstrijden komen waarin die spelers kunnen rijpen.

Heeft zen debuut gemaakt in feyenoord 1 en een prof contract. Lijkt me dat hij niet 1 2 3 als elke jeugdspeler bij feyenoorr zo weg kan maar feyenoord er ook wat over te zeggen heeft

Dit soort talenten zou je moeten koesteren en de tijd geven om zich te ontwikkelen, maar aanvallers krijgen dat niet bij Feyenoord en moeten er direct staan. Hierdoor breken aanvallers nooit door bij Feyenoord. Feyenoord doet er verstandig aan om z’n Azarkan en Summerville een serieuze kans te geven. Zulke spelers groeien op deze leeftijd elke week wanneer ze spelen en ze zijn echt wel goed genoeg, alleen je kunt er nog niet op vertrouwend dat ze constant zijn, maar welk talent bij een topclub zijn dat wel?

21 april 2020 om 18:21

Ik ben het 100% eens, Bannis Bozenik Azarkan en Summerville horen een kans te krijgen voor volgend seizoen. Naraingh moet je wegsturen/Verkopen!!
Heel misschien moeten we dan nog Linssen er nog bij halen? Dan heb je met Linssen een speler die een leider is, een prater, een aanjager en een garantie op 10 doelpunten in één seizoen. Dan kunnen Summerville Azarkan en Bannis de basis zijn van Feyenoord -21 en dan zoveel mogelijk minuten maken in Feyenoord 1. Misschien wel ideaal, dan zitten Linssen en Bozenik op de bank en kunnen die steeds invallen.

21 april 2020 om 20:39

Dus Summerville ga je in de o21 laten spelen, nadat hij een jaar lang bij ADO een van de betere spelers was. En dat in de Eredivisie? Summerville moet verhuurd worden als Berghuis blijft.

21 april 2020 om 23:28

Nee, Summerville moet af en toe invallen op de plek van berghuis en dan kan in die minuten berghuis op 10 spelen. Maar we zullen ook Linssen halen, dus dan zal het idd zo zijn dat of Azarkan of Summerville een jaar verhuurd mag worden. Misschien wel beide en dan wil Dick Naraingh behouden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren