Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder maakt intenties FC Twente duidelijk: ‘Daar is alles op gericht’

Laatste update:

FC Twente stond een tijd vijfde in de competitie en bivakkeerde zelfs even op plaats drie, maar vindt zichzelf nu terug op de zesde plaats. Na verlies tegen FC Groningen, een remise tegen Vitesse en verlies tegen PSV wil trainer Alfred Schreuder het jaar 2014 graag positief afsluiten. Daarvoor zal zondag op eigen veld afgerekend moeten worden met Willem II.

/

De Tilburgers staan momenteel tiende, op vijf punten van FC Twente. De Tukkers kijken echter liever naar boven, dan naar onderen. Schreuder zegt tegen TC Tubantia dat hij er alles aan wil doen, om het thuispubliek te trakteren op attractief voetbal én drie punten. “We zijn verplicht om te winnen en dit jaar thuis goed af te sluiten. Daar is alles op gericht”, aldus de trainer.

FC Twente kan nog op verschillende posities de winterstop ingaan: mocht het winnen, dan kan het nog plaats vijf bemachtigen voordat de winterstop aanbreekt. AZ moet dan echter ook thuis onderuit gaan tegen FC Utrecht en Schreuder weet nog niet of dat gebeurt. “Het kan nog, maar dat wordt moeilijk. Het is duidelijk dat de zesde plaats voor ons niet voldoende is. We willen minimaal bij de eerste vijf eindigen.”

FC Twente zal zich zondag tegen Willem II moeten redden zonder Kyle Ebecilio. Vanwege onprofessioneel gedrag is de middenvelder uitgesloten van deelname aan de wedstrijd, op last van Schreuder. Hij maakte wel zijn excuses voor de kritiek in woord en gebaar, die hij uitte toen hem duidelijk werd dat hij niet zou meedoen tegen De Graafschap.

FC Twente sluit 2014 af als nummer ... van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente staat op de juiste plek nu.
Ik vind het niks bijzonders het elftal.
Goede subtopper maar niet zo goed als ajax feyenoord of psv.
Ik denk dat langzamerhand de traditionele top drie weer terug van weg is geweest.

19 december 2014 om 19:09

Twente heeft spelers die beter zijn dan die van teams boven hun. Ze zijn echter volgepropt met instructies. Een mokhtar had een prima backup voor een nederlands topteam kunnen zijn, als ie zn spel van zwolle door had ontwikkeld. Er is geen vrijheid. Mokotjo is geen schim van zichzelf, maar hij volgt wel de papiertjes op. Dat doen ze bijna allemaal.wel, wat ook verklaart dat schreuder tevreden is met een gelijkspel. Conclusie: instructies en dus tactiek alleen is niet genoeg voor de top, en schreuder is nog niet klaar voor de top. Er is wel balans in de.aankopen op zich, kwaliteit genoeg. Er is alleen totaal geen balans meer tussen creativiteit (denk aan ruiz, stoch en perez) en tactiek (brama, engelaar toen, wisgerhof, etc.)

19 december 2014 om 19:42

Daar zeg je het al.
En mohktar had ook een goede backup voor depay geweest.
Maar wie wil er nou backup zijn?
Niemand wil dat.
Eigenlijk heeft twente met mohktar schilder castaignos mokkotjo allemaal spelers die gewoon niet goed bevonden zijn voor de top.
Dus zo raar is het dan niet als je onder de top staat.
Zwolle staat er nu nog tussen maar ik verwcht bijvoorbeeld ook niet dat hun het vol gaan houden.
Ebicillio vind ik wel goede voetballer net zoals corona maar met deze twee ga je niet kampioen worden of mee dien in de top.

19 december 2014 om 23:35

Mokotjo is heel goed, maar wordt dus beperkt net als veel anderen. Zoals ik dus aangeef. Ze spelen ab-so-luut niet naar hun kunnen op dit moment. Ik ben absoluut geen fan van trainerswissels, en gun Schreuder alles, maar dit is wel degelijk (deels) onderdeel van de manier van coachen/trainen

Yep. Met 'engelaar in de basis gaat dit zeker lukken Alfred!

19 december 2014 om 20:11

Hopen op basisplaats Tapia, zal wel weer niet maar hopen mag altijd.

6de. Wat een prestatie. Voor succes ben je afhankelijk van veel factoren. Selectie, breedte, juiste staf en veel meer. Het jammere van Twente is dat het team niet slecht is. Schreuder haalt er gewoon veel te weinig uit. Verlies tegen Willem 2 zou zomaar funest kunnen zijn. Ik ben benieuwd hoe Gertjan Verbeek zou presteren met dit team.

Deze clown zal wel ze vriendje Engelaar erin zetten ipv Tapia.. 1 van de slechtste trainers die Twente ooit heeft gehad.

19 december 2014 om 19:29

Vind ik ook. Helaas heeft de beste man een contract van 4 jaar en zie ik hem er niet uitvliegen. Helemaal niet in de winterstop dus we zullen er maar mee zien te leven

Bilal Ould-Chikh zou ik ook maar in de basis zetten heeft een betere actie en voorzet dan Kusk en Miyachi.

Schreuder snapt er niet veel van. Hij probeert dezelfde stijl te gebruiken waarmee Mcclaren succes had. Hij vergeet echter dat Mcclaren in zijn eerste periode het systeem op de spelers had aangepast (misschien zelfs wel toevallig omdat hij dat later nergens heeft kunnen herhalen om het systeem op de spelers aan te passen). Toen Mcclaren de tweede keer andere spelers kreeg die niet in dat systeem pasten wist hij er ook geen raad mee. Schreuder moet ervoor zorgen dat het elftal in een systeem past dat bij de kwaliteiten van de spelers past (van Gaal blijkt daar een kei in te zijn, dat maakt hem ook een goede trainer). Als je nagenoeg iedere wedstrijd een goal tegen krijgt moet je niet alleen maar op de controle voetballen omdat 1 goal dan vaak niet genoeg is. Dan kun je beter flink aanvallen met zeker 2 tot 3 goals per wedstrijd en dus doorgaan met aanvallen totdat je een marge van 2 of 3 goals hebt voordat je achterover gaat leunen. Het kampioenselftal kon achterin op de nul spelen en daardoor veel wedstrijden met 1-0 beslissen. Het Twente van nu kan dat gewoon niet. Een trainer die dat ziet laat Twente gewoon in de top-3 spelen. Want op papier doet Twente misschien alleen onder voor PSV (en dan nog maar een klein beetje) en is het gelijkwaardig aan Ajax en Feyenoord, alleen op papier win je geen wedstrijden. Twente is in de afgelopen jaargang verworden tot een saaie ploeg om naar te kijken. En omdat Schreuder dit al twee seizoen niet aan de praat krijgt vind ik Schreuder niet de juiste man op de juiste plaats.

"schreuder zegt tegen TC Tubantia dat hij er alles aan wil doen, om het thuispubliek te trakteren op attractief voetbal én drie punten."

Heel mooi dat Schreuder dit zegt ^^.
Helaas zegt hij altijd wat er moet gebeuren en wat hij zal doen maar de daden op het veld laten altijd iets anders zien. Je wil Attractief voetbal laten zien maar je zult zien in de basis staat Engelaar -.- en na de 60ste minuut heb je ook nog Kusk er in. Maar blijf altijd hopen op het beste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren