Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder looft Twents publiek: 'Geweldig, juist nu het zo slecht gaat'

Laatste update:
/

Na zes wedstrijden zonder overwinning was het zaterdagavond eindelijk weer zover: FC Twente pakte de volle buit tegen PEC Zwolle. De 2-0 zege kwam tot stand dankzij Renato Tapia en Hakim Ziyech, die in het laatste kwartier toesloegen. De ontlading na afloop was gigantisch, erkende ook de geplaagde coach Alfred Schreuder.

Niet alleen sportief, maar ook in bestuurlijk opzicht zat het de Enschedeërs de laatste weken fors tegen. De club werd geconfronteerd met drie punten aftrek en scheidend voorzitter Joop Munsterman lag zwaar onder vuur. De fans lieten zich echter van hun beste kant zien en bleven de ploeg tegen de provinciegenoot van begin tot eind steunen. "De sfeer was geweldig", stamelde Schreuder na afloop. "Dit is waar we allemaal op zaten te wachten."

"Het is mooi om te zien dat de supporters achter hun club blijven staan. Juist nu het heel erg slecht gaat ", vervolgde hij in gesprek met FOX Sports. "Dat hebben we ook aangegeven bij de spelers; maak daar gebruik van." Verslaggever Jan-Joost van Gangelen nam daarbij het woord 'aandoenlijk' in de mond. "Ja, geweldig", voegde Schreuder daar nogmaals aan toe.

Ook Ziyech, naast maker van de 2-0 ook aangever bij de 1-0, sprak van een opluchting. "Het werd wel tijd. Als je zes wedstrijden niet wint, dan neemt de spanning toe. En die spanning werd deze wedstrijd alleen maar groter omdat het na 75 minuten nog 0-0 stond. Die 1-0 gaf een heerlijk gevoel", aldus de spelmaker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha slijmbal 😁

Goede 2e helft. De 3 punten zijn jullie gegund

Deze kerel moet echt ontslagen worden.
Op basis van wata had die een 5 jarig contract gekregen???

14 maart 2015 om 21:58

Btw ben psv fan en vinw het belachelijke dat die met zulk materiaal zo slecht speelt

14 maart 2015 om 22:26

Even dan nog: Schreuder speelt elke wedstrijd weer met spelers die zo uit de beloften komen.
Heel wat anders dan de vorige trainers deden.
Dit is een gewaagd pluspunt.
Hier sta ik achter.
Ik wil de man altijd positief benaderen, maar ook vanavond verbaasd hij , nee verraste hij me weer.
Waarom, met nog 1 minuut op de klok, voor rust, Luc vervangen door Mokhtar.?
Je gooit zo veel tijd weg, die je inde rust krijgt.
Is dit een beginnersfout? Ik hoop het.
Verder is hij de katalysator die het elftal niet aan de praat krijgt.
Ook volgend jaar niet.
Twent maak hier ook schoon schip.
Succes!

14 maart 2015 om 22:47

Luc raakte geblesseerd aan waarschijnlijk zijn hamstring. Vandaar de wissel

14 maart 2015 om 23:35

Dat hij niet verder kon was mij duidelijk.
Maar waarom op dat moment een wissel.
Dat is mijn probleem. Til dit over de rust heen.dat is de oplossing. Je krijgt 15 minuten om iedereen weer scherp te krijgen, inclusief de vervanger.
Dat is wat ik aan wil dragen.

15 maart 2015 om 09:18

Mokhtar kwam erin geeft een voorzet op Zyech, als die hem erin kopte, was het dan een gouden wissel?

Heb weer eens genoten van de sfeer, was ook alweer te lang geleden. Ik merk dat de supporters maar een heel klein beetje goed voetbal of inzet nodig heeft om vol achter de ploeg te gaan staan. Als het saai spel is dan gaan supporters gewoon met elkaar praten.

Ben trouwens ontzettend blij dat engelaar geblesseerd was geraakt, want ebecilio mag echt niet op de bank zitten, daar is hij veel te goed voor.

14 maart 2015 om 22:47

Ebecilio goed? Pardon? Hij had vandaag een kans en heeft hem geen moment gegrepen. Veel te langzaam, geen pit in het spel. Engelaar is inderdaad nog slechter, maar Ebecilio gaat ons ook niet verder brengen.

14 maart 2015 om 23:19

Het wordt echt tijd dat Gutiérrez weer fit is!

Het is achterbaks, hoe Schreuder en consorten (Mulder bij studio Voetbal) steeds weer de dingen verdraaien. De supporters zijn het helemaal zat, zien Twente week in week uit stuntelen. Wij begrijpen ook wel dat er niets zal/kan veranderen en dat we daarom maar het beste er van moeten maken. Schreuder brengt het nu echter zo dat dat "we" er samen aan werken. Er is geen we....Twente is van de supporters en die blijven de club steunen, ook al zijn er incapabele mensen verantwoordelijk voor het technisch beleid.

15 maart 2015 om 00:00

Agreed! ! Wie is we ?? De spelers als er sfeer is dan pikken de spelers t nog nie op!!

Nou Alfred
Als Zwolle had gescoort en gewonnen had het publiek bikkelhart om je hoofd geschreeuwd.1 goede wedstrijd maakt alles nog niet goed.
Ik hoop dat hiermee de weg naar boveningezet is maar dat dacht ik na de bekerwedstrijd tegen AZ ook
We zullen het zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren