Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder: ‘Drie keer gevraagd of hij wilde blijven, drie keer nee’

Laatste update:

Tussen 2005 en 2013 was Wout Brama haast niet weg te denken uit het elftal bij FC Twente. De middenvelder speelde bijna iedere week en doorbrak steeds meer mijlpalen bij zijn club, waarmee hij in het seizoen 2009/10 de landstitel won. Inmiddels is Brama transfervrij, houdt hij zijn conditie slechts op peil in Enschede en komt die buitenlandse club maar niet voor hem langs. Alfred Schreuder rekent al een tijdje niet meer op Brama.

/

In juni gaf de lang dienende middenvelder aan te willen wachten met een nieuw contract. FC Twente trok vervolgens Kamohelo Mokotjo aan voor het middenveld en legde onlangs ook Orlando Engelaar vast, tot het einde van het seizoen. Het is niet zo dat de Tukkers niet hebben gedacht aan Brama. “Wout is drie keer gevraagd om bij FC Twente te blijven en drie keer heeft hij 'nee' gezegd", zegt Schreuder bij RTV Oost.

“Ik snap zijn situatie, maar toen Felipe Gutiérrez geblesseerd raakte, wilde ik een vervanger hebben. We hebben met Mokotjo een goede investering voor de toekomst gedaan. Uiteindelijk moest ik de knoop gewoon doorhakken”, aldus de trainer. Over Engelaar zegt hij daarnaast dat dat een heel interessante optie was. “Je hebt een speler nodig die ervaring kan overbrengen op jonge spelers. Ik sta volledig achter de komst van Engelaar. Een jongen als Kyle Ebecilio kan en zal heel veel van hem gaan leren.”

Waar de toekomst van Brama ligt, is en blijft onduidelijk. Van PEC Zwolle is zeker dat de club het wel in hem ziet zitten, maar een contract is er tot op heden niet getekend. SC Heerenveen werd vorige week eveneens genoemd als geïnteresseerde club, maar Hans Vonk was er snel bij om die geruchten te ontkrachten. De 28-jarige Brama speelde al 231 wedstrijden in de Eredivisie voor FC Twente én drie interlands voor Oranje.

Wout Brama heeft te lang gewacht met het maken van een keuze

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brama 3 interlands voor Oranje? Heb ik wat gemist? Dan was de toenmalige bondscoach wel heel wanhopig..

7 oktober 2014 om 12:59

Of hij was in de vorm van z'n leven..

7 oktober 2014 om 18:21

Helaas Wout heeft gegokt en verloren dat is het risico. Er komt vast wel een club voor hem maar niet op een hoger niveau dan Twente.

7 oktober 2014 om 13:02

Dat was onder Van Marwijk, maar als je kijkt wie nog meer allemaal gedebuteerd heeft onder Van Marwijk is het niet eens zo gek. Om er maar wat op te noemen: Bakkal, Loovens, Wisgerhof, Velthuizen en Drenthe.

7 oktober 2014 om 13:06

toen had je ook dat Nederland B na het WK van 2010 met ik dacht een oefenpartijtje tegen Oekraïne. Veel spelers hebben toen hun debuut gemaakt.

7 oktober 2014 om 13:07

Bakkal & Drenthe was in die periode niet zo vreemd hoor.

7 oktober 2014 om 13:10

Bakkal Drenthe en Velthuizen waren echt niet zo gek hoor... als je kijkt hoe die presteerden toen die tijd. Er wordt altijd wel lacherig gedaan over Drenthe maar die jongen is door een droomtransfer naar nota bene Real Madrid op een zijspoor beland. Dat die toen wat kon is wel degelijk een feit

7 oktober 2014 om 13:13

Volgens Wikipedia was Siem de Jong de enige die tegen Oekraïne debuteerde. Brama heeft tegen Paraguay gedebuteerd.

7 oktober 2014 om 13:30

@ Vitessenl,

Dat was inderdaad onder Bert van Marwijk. Naast al die spelers die jij opnoemt, hebben ook deze spelers hun debuut in het Nederlands elftal gemaakt, onder van Marwijk:

- Jetro Willems, in de oefenwedstrijd Bayern München - Nederland.
- Adam Maher, in de oefenwedstrijd Bayern München - Nederland.
- Luciano Narsingh, in de oefenwedstrijd Bayern München - Nederland.
- Georginio Wijnaldum, in de EK kwalificatieduel tegen San Marino.
- Tim Krul, in een oefenwedstrijd tegen Brazilië.
- Luuk de Jong, in een EK kwalificatieduel tegen Oostenrijk.
- Kevin Strootman, in een EK kwalificatieduel tegen Oostenrijk.
- Peter Wisgerhof, in een EK kwalificatieduel tegen Turkije.
- Royston Drenthe, in een EK kwalificatieduel tegen Turkije.
- Jeffrey Bruma, in een oefenwedstrijd tegen Oekraïne.
- Siem de Jong, in een oefenwedstrijd tegen Oekraïne.
- Jeremain Lens, in een oefenwedstrijd tegen Oekraïne.
- Ricky van Wolfswinkel, in een oefenwedstrijd tegen Oekraïne.
- Erik Pieters, in een oefenwedstrijd tegen Oekraïne.
- Leroy Fer, in een oefenwedstrijd tegen Oekraïne.
- Roy Beerens, in een oefenwedstrijd tegen Oekraïne.
- Sander Boschker, in een oefenwedstrijd tegen Ghana.
- Vurnon Anita, in een oefenwedstrijd tegen Mexico.
- Wout Brama, in een oefenwedstrijd tegen Paraguay.
- Otman Bakkal, in een oefenwedstrijd tegen Paraguay.
- Glenn Loovens, in een oefenwedstrijd tegen Japan.
- Piet Velthuizen, in een oefenwedstrijd tegen Japan.
- Eljero Elia, in een oefenwedstrijd tegen Japan.
- Edson Braafheid, in een oefenwedstrijd tegen Tunesië.
- Gregory van der Wiel, in een oefenwedstrijd tegen Tunesië.
- Michel Vorm, in een oefenwedstrijd tegen Zweden.
- Dirk Marcellis, in een oefenwedstrijd tegen Ijsland.

Er zitten er een aantal namen tussen die best wel opvallend waren of die in ieder geval de potentie hadden om het Nederlands elftal te halen (lees: vaste waarde worden) en dan heb ik het bijvoorbeeld over spelers als Eljero Elia en Royston Drenthe, maar er zijn er ook spelers bij die bijvoorbeeld pech hebben gehad met blessures, zoals Dirk Marcellis.

Spelers als Glenn Loovens, Sander Boschker, Roy Beerens, Ricky van Wolfswinkel en Peter Wisgerhof zijn eigenlijk spelers die tekort komen voor het Nederlands elftal en ik zie ze maar als noodoplossingen.

On:

Jammer dat Wout Brama nog steeds geen nieuwe club heeft gevonden, maar als ik hem was, dan, zou ik, gewoon voor PEC Zwolle kiezen.

Ikzelf denk niet dat hij nog een betere optie zal krijgen en PEC Zwolle heeft zich opgewerkt tot een stabiele middenmotor, kunnen meespelen voor Europees voetbal (via de play-offs) en spelen leuk voetbal.

PEC Zwolle is in mijn ogen de Nederlandse versie van Swansea City. Die hebben ongeveer hetzelfde meegemaakt en doen het ook al prima, sinds ze gepromoveerd zijn.

7 oktober 2014 om 13:32

@ Vitessenl,

Dat klopt totaal niet, in de wedstrijd tegen Oekraïne hebben Jeffrey Bruma, Siem de Jong, Jeremain Lens, Ricky van Wolfswinkel, Erik Pieters, Leroy Fer en Roy Beerens hun debuut gemaakt voor het Nederlands elftal.

7 oktober 2014 om 14:08

@ Rochester

// als ik hem was, dan, zou ik, gewoon voor PEC Zwolle kiezen.

Ikzelf denk niet dat hij nog een betere optie zal krijgen \\

Er valt momenteel door hem niet voor PEC Zwolle te kiezen, de club heeft aangegeven dat een contract voor Brama momenteel niet aan de orde is.

De vergelijking van Swansea met PEC Zwolle gaat op noga wat punten mank. Swansea komt van veel verder en werd gered door een meerder mensen die er gezamenlijk een flink bedrag in staken.

7 oktober 2014 om 13:05

Dat was in de tijd dat Brama altijd basis speelde in een team dat 4 vd laatste 5 nationale prijzen won en zijn mannetje stond in de Cl.
Als kampioen, bekerwinnaar en de JC schaal houder die altijd na de winter nog europees actief was kon je prima mee aankomen in oranje..

7 oktober 2014 om 13:12

Haha, ik was er zelfs een keer bij in Heerenveen geloof ik tegen Paraguay dat hij inviel. Deed in die wedstrijd wel aardig mee, alhoewel het in 0-0 eindigde.

7 oktober 2014 om 13:29

Je komt uit Oldenzaal......en toch heb je dit niet meegekregen....?
Tubantia stond er destijds vol van.....
Maakt niet uit , je kan ook niet alles weten en bijhouden...

7 oktober 2014 om 14:13

Ik denk dat je ook hebt gemist dat hij dat jaar Gilette Eredivisie speler van het jaar was?

Woutje heeft gewoon gegokt en verloren na zijn blessureleed. Na vorig seizoen kan ik nog steeds niet begrijpen dat hij gewoon wilde vertrekken, maar enfin. Brama is nu gewoon de lul en kan terug gaan komen op een treetje lager dan FC Twente en, op de zandbak na, zie ik hem nooit meer in het buitenland voetballen.

Beetje gevalletje Couthino..? Verwacht dat er iets mooiers zou komen, dan dat er kwam ?

Wil hij zo'n hoog salaris,buitenland of hoe zit het eigenlijk met zijn situatie? Het is nou ook geen wereldtop,snap niet waarom hij dat contract 3x weigerde eigenlijk. Bij Zwolle en Heerenveen zal ie nog minder krijgen. Beetje raar verhaal.

7 oktober 2014 om 13:19

Veel geblesseerd geweest de laatste 1,5 jaar dus de interessante buitenlandse clubs komen niet en ik denk niet dat hij trek heeft in een 2de divisieclub in een groot land.

7 oktober 2014 om 13:21

Brama roept al een tijdje dat hij graag naar het buitenland wil/wou. Waarom zou je als speler altijd in Nederland voetballen. Ik persoonlijk zou ook, als ik profvoetballer zou zijn, een keer in het buitenland willen kijken. Toen hebben Munsterman en Schreuder gezegd dat hij mocht vertrekken en dat ze hem een mooie transfer gunde.

Ik had ook wel verwacht dat er een buitenlandse club zou komen. Brama is een goede stofzuiger die prima mee kan om te strijden tussen de 8-14e plaats in de Bundesliga of Engeland.

De buitenlandse club is niet gekomen. En zoals hier al is uitgelegd. Op een gegeven moment kijk je verder. Je kan ook niet eeuwig wachten op een speler die meermaals Nee heeft gezegd.

7 oktober 2014 om 14:01

Ok duidelijk,misschien had hij voor een jaar moeten tekenen na zijn blessure,maar ja achteraf is makkelijk lullen.

Begrijpelijk van beide kanten. Brama hoopt op een avontuur en FC Twente wilde duidelijkheid.
Toch vraag ik me iets af: is Brama nou slechter dan Zimling? Op een prima invalbeurt na heeft de Deen mij niet kunnen bekoren. De voormalige aanvoerder van FC Twente beschikt over ruime (inter)nationale ervaring. Mogelijk past hij in de ogen van De Boer niet in het spelletje van Ajax.

3 x zegt schreuder. Beetje non info dit.
Twente kan Brama nu alsnog contracteren en dat doen ze niet. Want Schreuder heeft hem niet nodig.

Dus of Schreuder (-) is gek of Rutten(bekerwinaar). Mcclaren(kampioen), Preudhomme(beker en JC) en Adriaanse(jc) snapte t niet......

7 oktober 2014 om 13:22

En dan een talent op de bank zetten of een dure kracht niet laten spelen. je hebt dan gewoon te veel opties voor te weinig plaatsen op het middenveld.

En ben jij bekend met de staat van Brama, kan hij nog op dat niveau van een paar jaar geleden terugkeren, hij is niet de goedkoopste, je hebt al genoeg opties en je weet niet of hij ooit nog zijn oude niveau haalt.

Genoeg redenen dus om er niet aan te beginnen.

7 oktober 2014 om 13:27

Ja erg vergelijkbare situaties ook. Brama wou zelf weg, daar was onder die andere trainers helemaal geen sprake van. En hoezo kan Twente Brama contracteren als hij steeds blijft weigeren?

7 oktober 2014 om 13:28

Volgens mij snap je het niet helemaal, of moet Schreuder ook hier weer perse de schuld van krijgen. Ze hebben Brama vanwege zijn staat van dienst de ruimte gegeven om uit te kijken naar een andere club. Maar omdat ze hem toen nog nodig hadden hebben ze hem toch 3x gevraagd te blijven. Als hij telkens nee zegt moet de club toch een keer verder kijken, zeker als een sterkhouder als Guttierez langdurig geblesseerd raakt. Dus hebben ze Mokotjo gekocht, een zeer goede investering als je het mij vraagt. Daardoor is Brama overbodig geworden. Voor de ervaring hebben ze Engelaar gehaald, maar dat is dan ook een heel andere speler. Dus de opmerkingen over waarom Engelaar en geen Brama gaan ook mank.

Stel je voor dat ze Mokotjo maar niet hadden gekocht om ruimte over te houden voor Brama, en dat hij plotseling toch een club had gevonden. Had Twente nu met de gebakken peren gezeten, Guttierez geblesseerd en geen Mokotjo, en Brama maar lachen bij zijn nieuwe club. Brama heeft gewoon gegokt en verloren, ik snap maar niet waarom Twente hier de schuld van krijgt bij velen.

En bovendien, Brama werd de afgelopen seizoenen zowat uitgekotst door een groot deel van de supporters, zou niet goed genoeg zijn, te traag en noem maar op. Maar opeens moet hij de redder zijn van dit elftal en heeft de club zogenaamd een grove fout gemaakt hem te negeren. De waan van de dag regeert weer eens.

7 oktober 2014 om 14:50

Volgens mij snap jij het niet helemaal.
Brama wilde na al die jaren voor een nieuwe uitdaging gaan in het buitenland ipv bijtekenen. Vandaar 3 x nee. Dit is door zijn langdurige blessure uiteindelijk niet gelukt. Vandaar dat Brama nu wel ja zal zeggen.
En talenten zijn er voor jong twente. Brama hoort met zijn kwaliteiten en ervaring uiteraard in de basis. En dat anderen Twente supporters hem zowat uitkotsen zegt mij niet zoveel. Andere Twente supporters vonden het ook nodig om spandoeken tegen Living legend Mcclaren te maken omdat hij als herfstmeister een paar keer achter elkaar niet won. Waardoor hij vertrok en Twente sinsdien nooit meer een europees hoofdtoernooi heeft bereikt.......

7 oktober 2014 om 15:38

Living Legend Mcclaren... *zucht*

7 oktober 2014 om 17:07

Je zegt volgens mij niet zo veel anders als wat ik doe. Je hebt nog totaal niet beargumenteerd waarom dit een fout van Twente zou moeten zijn. Het is niet zo gek dat Brama nu wel ja zou zeggen, aangezien hij werkeloos is en geen enkele Europese club hem wil. Maar dikke vette pech voor Wouter, had hij maar eerder eieren voor zijn geld moeten kiezen. Nu is het te laat.

7 oktober 2014 om 13:38

Je doelt zeker op wel aantrekken Engelaar en geen contract Brama...?
Voor Schreuder is het lastig , 3 x nee en dan wanneer de situatie voor zowel Brama als Fc Twente
gewijzigd is voor de 4e keer vragen en dan wellicht wel een ja...?
Of het nou een ja of een nee wordt , zou zeker gezichtsverlies voor Schreuder en Fc Twente zijn , in beide gevallen , dus niet meer opnieuw vragen is uiteindelijk de beste optie.

7 oktober 2014 om 14:17

Van welk geld wil je Brama nog betalen dan?
Engelaar kon ook niet meer verdienen dan 50k + bonussen. En je denkt dat Brama het ook daarvoor doet?
Waarom wil je hem uberhaupt als 3de speler op deze positie na Mokotjo en Guitierrez?

Na 3 pogingen van Twente is Mokotjo aangetrokken en is er geen plek meer voor Brama. Zo simpel is het.

7 oktober 2014 om 14:56

Van die 29 M die is binnengekomen...
Brama kan op meerdere posities. Sterker nog, Brama kan bv ook op een middenveld met en mokotjo en Guiterez.
Voetballend zal hij niet mistaan, maar veel meer nog vanwege zijn ervaring en nog veel meer vanwege zijn binding met club en regio. Als je club en supporters zijnde moet je zulke spelers koesteren.

7 oktober 2014 om 15:21

Je hebt er maar weinig van begrepen J. Staatsen. Twente kan wel 50 miljoen op de bank hebben, zolang de Knvb het in Enschede voor het vertellen heeft mag er geen cent van uitgegeven worden.

Met Engelaar hebben ze deze regel weten te omzeilen omdat het een transactie van minder dan 50k betrof, bij Brama was dit nooit een optie geweest.

Daarnaast ga je compleet voorbij aan het feit dat Brama drie keer nee heeft gezegd, wie zegt dat hij nu wel bij Twente wil tekenen? Hij wacht gewoon op een leuke aanbieding in het buitenland en heeft helemaal geen interesse in Nederlandse clubs.

7 oktober 2014 om 15:35

Transfers van Kusk, Mokotjo en Ziyech waren te rechtvaardigen bij de Knvb. Kusk kwam voor Tadic, Ziyech voor Promes, en Mokotjo was noodzakelijk om het verlies van Guitierrez op te vangen. Speler weg, speler terug zeg maar.
Aangezien Brama na het aantrekken van Mokotjo geen noodzaak meer is, is dit niet te rechtvaardigen en kun je goedkeuring wel vergeten. Terecht ook, want hij is overbodig op ons goed bezette middenveld. Maarja.. in jouw ogen zou je volgens mij zelfs Ziyech nog aan de kant zetten zodat je een middenveld kunt maken met Brama, Mokotjo en Guitierrez.

Maar zoals gezegd: Brama wilde niet verlengen bij 3 pogingen. En dan houdt het eens op.

7 oktober 2014 om 15:47

Jansen hoe verklaar jij de komst van Engelaar dan.....

Brama is helemaal niet overbodig. Nog altijd een paar klasses beter dan die luie ebecilio.

7 oktober 2014 om 15:56

Voor Engelaar hoefde geen goedkeuring worden gevraagd, omdat hij onder de 50k verdient (die evt aangevuld wordt met bonussen). Hierdoor was dit wel mogelijk.
Wanneer Brama 3x nee zegt, verwacht ik echt niet dat hij bij de 4de keer op dergelijk aanbod als die van Engelaar zou ingaan.

7 oktober 2014 om 16:18

@ riche
Ik trap niet in die goedkope trucjes van Twente.
Hij zegt 3x nee. Ja 3x op het zelfde moment.

Het was pas relevant geweest als schreuder zei dat Brama NU nee heeft gezegd. Maar hij is NU niet gevraagd.
Dat is dus een belachelijke keuze en dan goedkoop weg proberen te komen door te zeggen dat hij 3x nee heeft gezegd maakt het nog veel erger,

Hoezo kon zyech dan wel voor veel geld aangekocht worden. Of Kusk. Of Mokotjo.en Brama transfervrij niet.

@jj
Ja en Brama als vervanger van de gestopte boschker of wisgerhof of wacht hij stond zelf al onder contract. Brama voor Brama.

Het kan prima,maar Twente wil het niet !

7 oktober 2014 om 16:29

Als we op dezelfde voet waren doorgegaan, ging men sowieso niet akkoord met onze begroting. Daarom moest er al gesaneerd worden in salarissen. Maar om weg te strepen: Lachman voor Wisgerhof (martina was al eerder aangetrokken voor Rosales), en Boschker was sowieso al overbodig omdat vorig jaar Marsman plotseling een nieuw contract kreeg omdat Stevens geblesseerd raakte. Vervolgens zijn een aantal niet-doorgebroken spelers zoals Pelupessy vertrokken om te kunnen saneren in de personeelskosten.

Wat betreft Ziyech, Mokotjo en Kusk: zie mijn eerder antwoord. Speler vervangt clubverlater of langdurig geblesseerden. Hier kreeg men toestemming voor van de Knvb. Brama had de vervanger kunnen zijn van de langdurig geblesseerde, maar omdat Twente 3x "nee" kreeg, is Mokotjo aangetrokken.

Wellicht kan het prima, maar krijgt Twente geen toestemming van de Knvb omdat Brama geen noodzaak is.

7 oktober 2014 om 18:01

@j.staatsen

Ik heb de indruk dat je uit je nek loopt te lullen, Brama is in het voorjaar gevraagd, aan het begin van de transferperiode en aan het einde voor de komst van Mokotjo.

Dat jij het niet snapt, daar kan ik weinig aan doen en Schreuder al helemaal niet. Ik heb het proberen uit te leggen, Jansen Joenite ook nog een keer dus ik stel voor dat je die posts maar eens print en op je gemak gaat doorlezen.

7 oktober 2014 om 18:43

Brama zocht een nieuwe uitdaging, dan kun je hem wel 3x vragen, maar dat slaat nergens op.
De transferperiode is nu echter voorbij en brama heeft nog geen nieuwe uitdaging gevonden. En nu vragen veel mensen zich af waarom Brama nu niet gevraagd word.
En daar komt maar geen antwoord op.

7 oktober 2014 om 21:28

Voor de derde keer.... Van welk geld? Dit is ook de laatste keer dat ik hier op je reageer. Als het nu nog niet duidelijk is...

7 oktober 2014 om 23:06

Geen idee hoe je bij die onzin komt dat twente geen geld heeft voor Brama of dat het door de knvb niet is goed gekeurd. Of heb je een bron.
Schreuder noemt ieder geval een andere onzin reden....

8 oktober 2014 om 00:57

@ staatsen

Mij was slechts 2 maal bekend. Nu blijkt hij 3 maal te hebben geweigerd. Sta jij te roepen dat ze hem voor de vierde keer moeten vragen. vijfde keer, zesde keer. Als Brama weigert en Schreuder vraagt het hem geen zevende keer, dan is Schreuder de boeman voor jou.

8 oktober 2014 om 07:03

Als de KNVB een bedrag van meer dan 50k voor Engelaar niet goedkeuren, dan doen ze dat ook niet voor Brama. Natuurlijk zijn daar geen bronnen van want Brama heeft meerdere keren Nee gezegd.

Hoeveel beter/slechter is deze man dan zimling?

7 oktober 2014 om 14:19

Stukken beter!
Maar gezien de vele negatieve reacties aan het adres van Brama, denk ik dat alleen Twentenaren dit inzien.

Brama vond ik al nooit iets en ik snap dat er weinig clubs voor hem komen. Hij zal ook wel een leuk salarisje vragen maar ik denk dat Wout beter gewoon iets kan aanpakken voordat hij helemaal is vergeten. Het is een slechte uitvoering van Johann Vogel, misschien een middenmoter in Portugal, Turkije ofzo maar echt niet meer dan dat.

Twente wilde zijn salaris van rond de 6 ton verlagen naar 2 ton, logisch dat hij dan verder wil kijken. Nu het echter niet storm lijkt te lopen lijkt het me toch dat hij genoegen moet gaan nemen met minder salaris. middenmoot / onderkant bundesliga moet naar mijn idee wel mogelijk zijn!

7 oktober 2014 om 14:31

6 ton, dat is me nogal een salaris, logisch dat iedereen bij Twente wil gaan spelen.
Spelen op een vulkaan,

7 oktober 2014 om 17:12

Ziyech had bij Feyenoord aanzienlijk meer kunnen verdienen dan dat hij nu doet bij Twente. De tijden dat middelmatige spelers in Enschede miljonair konden worden is voorbij gelukkig.

Ajax had ipv zimling brama moeten halen.

Onze trainer is 1 grote grap. Wat een idioot.
Lekker respectloos tegen Brama in de media.

En hij lult telkens ook wat anders laatst was het nog maar 2x.

7 oktober 2014 om 15:55

Er is helemaal niets respectloos aan de opmerkingen van Schreuder, hij vertelt slechts zijn kant van het verhaal. Dat het laatst nog maar 2x was en nu 3x kan er op duiden dat hij het hem nog een keer heeft gevraagd.

Ik snap dat Brama een buitenlands avontuur wilde. Ik weet echter niet in welke competitie. Het is niet een speler die echt opvalt...wel nuttig. Maar een club in een echt grote competitie zie ik niet in hem geïnteresseerd raken, mede gezien zijn toch al wat oudere leeftijd. Dan zou het dus een club uit bijvoorbeeld Griekenland, Schotland of iets dergelijks worden....wat overigens ook best een leuke ervaring kan zijn.

Misschien een club uit Cyprus ofzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren