Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Schotten nauwelijks onder de indruk van Feyenoord: ‘Stelde teleur’

Laatste update:

In Schotland is men niet onder de indruk geraakt van het optreden van Feyenoord in de Champions League tegen Celtic. Dinsdagavond waren de Rotterdammers in de eigen Kuip met 2-0 te sterk door doelpunten van Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh. Kantelpunt in de wedstrijd waren twee rode karten voor de bezoekers in een tijdsbestek van vijf minuten, wat maakt dat de Schotten met enigszins opgeheven hoofd terugkijken.

"Op dit niveau zijn de marges klein. Het gaat erom dat je je kansen afmaakt", concludeert Aiden McGeady namens de BBC. "Celtic deed dat niet, en voor de rode kaarten vond ik dat Feyenoord dat ook niet deed. Celtic kan hier positieve dingen uithalen, maar voor veel van de nieuwe spelers valt er nog een hoop te leren. Feyenoord stelde me wat teleur als je kijkt hoe er over hen gesproken werd."

De ploeg van trainer Arne Slot walste in de laatste wedstrijden in de Eredivisie over Almere City, FC Utrecht en sc Heerenveen heen. "Om in Rotterdam wat te halen, moeten alle Celtic-spelers op hun best zijn. In plaats daarvan stonden er twee voortijdig onder de douche", valt te lezen in de Glasgow Times. "Ze mogen dan nieuwe spelers hebben, maar ze zijn nog altijd kampioen zichzelf in de voet schieten. Het frustrerende is dat ze met elf tegen elf geen moment overklast werden."

De Daily Record stelt dat Feyenoord teleurgesteld is dat de score niet hoger is uitgevallen. Doelpunten van Lutsharel Geertruida en Ondrej Lingr werden afgekeurd. "Hoewel het nachtmerriescenario niet helemaal werd bereikt, had het veel erger kunnen zijn als de VAR niet had ingegrepen", luidt het oordeel. "De Rotterdammers moeten genoegen nemen met doelpunten van Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh in plaats van een overtuigende score neer te zetten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet onder de indruk zijn en met 9 man en een 2-0 verlies eindigen

20 september 2023 om 09:05

Dat betekenr toch niet meteen dat je onder de indruk bent? Voetballend was het vanuit beide kanten heel matig dus snap wel dat Celtic niet onder de indruk was.

20 september 2023 om 09:24

Ze hoeven ook niet onder de indruk te zijn. Laat ze maar denken dat ze gelijkwaardig zijn. Dit Feyenoord kan veel beter en ik vraag me af of dit Celtic veel beter kan
Zenuwen spelen duidelijk mee, maar ook het feit dat we geen echte spits hadden. 3 punten en weinig weggeven in een matige wedstrijd is meer dan prima.

20 september 2023 om 09:27

Ook dat zeggen ze niet, ze hadden Feyenoord alleen beter verwacht. Daarnaast kan Celtic overigens ook veel beter, die misten alleen al het verdedigend centrum en thuis ipv uit is een wereld van verschil.

20 september 2023 om 09:31

@FR010 vanuit eredivisie perspectief kan Feyenoord beter. Ik vraag me af of ze in de CL ook daadwerkelijk beter kunnen, laten we het hopen. Het zou mooi zijn als beide Nederlandse ploegen ver komen. Ik zei van te voren nog, dit Feyenoord gaat over Celtic heen walsen alleen viel het wat dat betreft wel een beetje tegen natuurlijk. Ze hebben geluk met de supporters die ze er doorheen hebben gesleept, waren 90min lang bezig.

20 september 2023 om 09:36

@fcvoetbal,
Hoezo kunnen ze niet beter? Bezetting voor de goal was met deze aanval niet ideaal en passing was slordig. Ze vorig jaar in Europa laten zien dat veel beter te kunnen en verwacht ook dat we dat nog gaan zien.
Daarbij worden er 2 goals afgekeurd op een paar centimeter en mis je een penalty. Met een beetje geluk of een echte spits wals je er dus alsnog overheen.

20 september 2023 om 09:50

Je trekt dus eigenlijk je eigen woorden in twijfel? "Ik vraag me af of ze in de CL ook daadwerkelijk beter kunnen" tegenover "alleen viel het wat dat betreft wel een beetje tegen natuurlijk".

De supporters hebben niet gevoetbald hoor, dat deden toch de 11 mannen op het veld haha. Heerlijk dit soort reacties, meer svp.

20 september 2023 om 10:14

@gluub waarin spreek ik mezelf tegen? Het bevestigd alleen wat ik eerder zij. Begrijpend lezen blijft lastig. Heerlijk inderdaad, meer van dit soort reacties.

20 september 2023 om 10:18

@FR010 Ik vraag het mij af of ze op het hoogste niveau onder druk beter kunnen. Ze hadden moeite met het agressieve druk zetten van Celtic, zijn weinig teams die dat in de Kuip durven en deze beelden zullen dan ook gebruikt worden door de andere ploegen. Die andere ploegen zijn denk ik beter dan Celtic. Ik begrijp wat je zegt maar ik wil conference niet vergelijken met Champions League voetbal, het hoogste niveau. Ik denk dat je wel begrijpt waar ik op doel toch? Overigens vind ik Hancko en Geertruida echt fantastische spelers als jullie die niet rond de 40/50mio verkopen komende zomer dan weet ik het ook niet meer!

20 september 2023 om 10:21

Nou, ik doel ook op de KO-fase in de Europa league, daar speelden ze ook prima.
Ik ga er vanuit dat het zenuwen zijn en nog een gebrek aan automatismen, middenveld speelt nog niet zo lang bij elkaar.
Vond heel de verdediging goed gisteren. Hartman wordt ook beter en beter.
Geertruida moet dan wel bijtekenen want heeft dan nog een jaar een contract. Ben bang dat er dan ook een gelimiteerde som wordt opgenomen van 35 miljoen of iets dergelijks. Wel fijn dat hij is gebleven

20 september 2023 om 10:33

Omdat je in twijfel trekt of Feyenoord wel beter kan in de CL om vervolgens te zeggen dat je had verwacht dat Fey wel even over Celtic heen zouden walsen. Dit was niet over Celtic heen walsen toch? M.a.w. ze kunnen naar jouw verwachting beter?

Dus: of je hebt vooraf de situatie verkeerd ingeschat of je spreekt jezelf tegen. Begrijpend lezen kan lastig zijn, maar fatsoenlijk schrijven en redeneren is blijkbaar ook niet voor iedereen weg gelegd.

En inderdaad meer van dit soort reacties, de afgunst druipt er vanaf en dat voelt lekker.

20 september 2023 om 10:59

Celtic kan ook veel beter. Vergis je daar niet in.

20 september 2023 om 12:04

@gluubsterTJ waarin lees jij afgunst, je voelt je vooral heel erg aangevallen blijkbaar.

Als je begrijpend lezen hebt gehad op school dan vertaal je het naar het volgende. Ik had verwacht dat ze over Celtic heen zouden walsen, viel nogal tegen en als dit het niveau is van een thuis wedstrijd tegen Celtic dan vraag ik me af of ze wel beter kunnen. Is niet zo moeilijk om te begrijpen hoor. Celtic uit gaat een zware kluif worden net als de overige twee ploegen.

20 september 2023 om 12:34

Feyenoord had inderdaad moeite met het agressief druk zetten van Celtic, maar juist dan scheelt het heel erg dat je geen aanspeelpunt voorin hebt. Het is heel lastig om onder volle druk iemand in de diepte weg te steken. Als je een sterke spits hebt staan kun je die zoeken en van daaruit verder combineren. Het was gewoon tactisch slim van Celtic om zo te spelen tegen dit Feyenoord. Maar als ze zo 1-tegen-1 spelen tegen een Feyenoord met Gimenez of Ueda gaat dat echt afgestraft worden.
En eerlijk is eerlijk, de uitvoering van Celtic was de eerste helft ook gewoon erg goed. Een aantal maal werd er best aardig doorheen gespeeld door Feyenoord, maar dan stond de organisatie nog steeds goed bij Celtic. Andersom had Feyenoord daar meer moeite mee, die oogde een paar keer kwetsbaar als Celtic een mannetje uitspeelde. Maargoed, hier leert de ploeg ook meer van dan een makkelijke 4-0. Weerstand was duidelijk een stuk hoger dan in de eredivisie en dat had vooraf niet iedereen verwacht, inclusief mijzelf.

20 september 2023 om 16:53

Je mist een penal en twee doelpunten werden afgekeurd door minimaal buitenspel. Je had dus voor hetzelfde geld met 5-0 over ze heen kunnen walsen, met exact hetzelfde wedstrijdbeeld. 2-0 was ook wel zeer vertekend. Maar niemand interesseert het iets: we staan bovenaan in de poule en het kan alleen maar beter 👍

20 september 2023 om 16:53

Je mist een penal en twee doelpunten werden afgekeurd door minimaal buitenspel. Je had dus voor hetzelfde geld met 5-0 over ze heen kunnen walsen, met exact hetzelfde wedstrijdbeeld. 2-0 was ook wel zeer vertekend. Maar niemand interesseert het iets: we staan bovenaan in de poule en het kan alleen maar beter 👍

20 september 2023 om 09:17

Lijkt mij inderdaad een prima reden om niet onder de indruk te zijn.

20 september 2023 om 10:35

Ik begrijp ook niet zo waar dat hoge verwachtingspatroon vandaan komt. Nergens voor nodig ook, want een 2-0 overwinning in de CL staat gewoon als een huis. We kunnen in Nederland al snel naast onze voetbalschoenen lopen. Feyenoord en Psv in de vorm waarin ze nu zitten kunnen ze prima voor de dag komen in de CL, maar dat maakt ze niet meteen beter dan Celtic, Sevilla, Lens of welke andere ploeg uit koker 3 en 4. Dat ze in Schotland een ander Feyenoord hadden verwacht is een groot compliment voor de Rotterdammers.

Feyenoord kwam er er regelmatig voetballend niet uit tegen Celtic, waarschijnlijk ook de spanning van het hogere niveau. Celtic wist ze vaak heel goed onder druk te zetten. Maar we mogen niet klagen, uitslag 2-0 na jaren geen CL in Rotterdam!

20 september 2023 om 10:34

De spanning van het hogere niveau? Het was tegen Celtic, dat is gewoon eredivisie niveau, meer niet

20 september 2023 om 11:01

Giannini, de intensiteit van Celtic in de eerste helft kom je vrijwel nooit tegen in de Eredivisie. Je ziet dat Feyenoord in de eredivisie zich makkelijk onder de semi druk uitvoetbalt, maar deze druk, icm het natte veld, kostte Feyenoord gewoon veel moeite. De enige die misschien met zo'n intensiteit kan spelen is PSV. Die staan dan ook momenteel terecht bovenaan. Een Celtic zou in NL gewoon elk jaar meedoen om de top 3 / 4 positie.

20 september 2023 om 12:32De spanning ja - je hoorde van spelers in interviews vooraf en na de wedstrijd dat ze alleen al nerveus werden om de CL hymne. Hartman gaf na afloop aan dat hij het wel jammer vond dat er door supporters doorheen gezongen werd maar dat hij het toch goed had kunnen horen. Dat klinkt wellicht heel kinderlijke, maar ik denk oprecht dat spanning hier een belangrijke rol speelde.

20 september 2023 om 09:41

Omdat dan ff de demper eraf gaat, deuhh

20 september 2023 om 09:44

Ik kom speciaal even inloggen om te melden dat de sfeer gewoon behoorlijk was hoor hahaha. Toen ik vorig seizoen een keer 2 potten niet kon gaan en thuis keek schrok ik echt hoeveel geluid ze dempen in De Kuip. Dit heeft denk ik met de luide akoestiek te maken die er rondgaat, wat voor ‘ontspannen’ kijkers thuis niet wenselijk is.

Overigens net de samenvatting gekeken en het geluid rond het juichen vergeleken. Op tv hoor je ongeveer 25% maximaal, dan schat ik het nog heel ruim.

20 september 2023 om 09:49

Ben het er helemaal mee eens dat het gewoon geen beste wedstrijd was. Dat er geen sfeer was in De Kuip is echter grote onzin. Vreselijk veel gezongen weer...aan het publiek heeft het zeker niet gelegen.,

Maar denk dat we allemaal wel teleur gesteld zijn over het vertoonde spel. Was met name in de 1e helft gewoon vreselijk slordig. Desalniettemin kunnen die Schotten er echt helemaal niets van. Feyenoord creeerde weinig, maar Celtic werkelijk waar helemaal niets.

Jammer dat je zelfs na 2 rode kaarten niet meer weet te scoren....wel vaak gejuicht maar helaas zaten er een paar buitenspel goaltrjes tussen.

Laten we het er op houden dat we in het toernooi moeten groeien...als je dan een matige wedstrijd toch met 2-0 wint terwijl je concurrenten gelijk spelen, heb je toch nog een prima start te pakken.

Tja ik heb ook niet het Feyenoord gezien van de afgelopen 2 weken./
Zat wat spanning op de beentjes had ik het idee.
Aan de andere kant was het niet zo heel slecht. Celtic heeft weinig tot geen kans gehad. Nooit het gevoel dat we zouden verliezen.
Puntjes in de tas en hopen dat de spanning weg is bij de volgende pot

20 september 2023 om 09:16

Bliek , wat maakt dat uit man je pakt gewoon 3 punten en als je thuis nog wat punten pakt kun je zeker 1 of 2 worden hoor en gewoon overwinteren dat gezeik van de commentaren dat het niet best was zowat ?👍

20 september 2023 om 09:38

Sloep,

Eens met deze eigenlijk he over een week weet niemand het meer.
Thanks voor deze.

Ik was als Nederlander ook niet onder de indruk van Celtic. Zo, nu zij weer.

20 september 2023 om 09:57

Celtic heeft dan ook niet de verwachting dat ze door gaan

20 september 2023 om 10:12

Wie zegt dan dat Feyenoord zomaar doorgaat.. als je 4 x verliest wat zo maar kan. Atletico 2 x en Lazio en Celtic is ook niet makkelijk. Daarbij kan Lazio in Rotterdam ook gewoon stunten. Dan is het zomaar EL.

20 september 2023 om 10:23

@jsh, ja of je speelt gelijk in Madrid, wint vervolgens van Lazio en Celtic en je overwintert wel in de CL....offff je verlies nu alles met 5-0 en wordt 4e.....

20 september 2023 om 09:58

Ik was van beide clubs niet onder de indruk. Ik had gezien de laatste weken meer van Feyenoord verwacht.

20 september 2023 om 10:26

Ik snap die hoge verwachtingen niet. Nieuw middenveld, vrijwel nieuwe aanval, geen spits, totaal nieuw toneel voor alle spelers.
Dan is winnen gewoon prima, zeker met de wetenschap dat er nog rek genoeg in zit en we veel beter kunnen.

20 september 2023 om 10:46

Natuurlijk gaat het om winnen. Echter vinden we toch allemaal dat Feyenoord het de laatste weken goed doet (volgens Slot het beste dat een ploeg onder hem ooit gespeeld heeft) en dat de schotste competitie toch vrij beperkt is. Dan mag het toch niet alleen van Gimenez afhangen dat het niveau zoveel lager is ?

Het was niet hoogstaand, maar ook zeker niet slecht. Lijkt wel of mensen iets alleen of heel goed of heel slecht moeten vinden. Je zag aan spelers dat ze onder spanning stonden. Sommige vielen positief op (hartman, Wiefer), andere vielen wat tegen. Feyenoord miste wel echt een spits. Ze kwamen niet in hun spel van de laatste weken, maar de tegenstand was ook net wat sterker. Tegelijkertijd heeft Feyenoord amper wat weggegeven. Had leuk geweest als in ieder geval de mooie goal van Geertruida had mogen blijven staan.

20 september 2023 om 09:27

Ik vind dat bij Wieffer juist op een hoger niveau (met minder tijd) hij nog te vaak traag handelt. “Hij heeft geen snelle voetjes.” Wanneer hij wordt aangespeeld en er wat druk op hem wordt gezet springt te vaak de bal ver van zn voet af. Als hij dat verbetert kan hij makkelijk doorgroeien.

20 september 2023 om 10:57

Hij lijkt alsof hij met zwemvliezen of een schoenmaat 56 voetbalt. Zo passt hij ook de ballen.

Probeer maar een bal midden binnenkant voet te raken met te grote schoenen. Het is een loterij waar de bal heen zal gaat. Natuurlijk heeft Wieffer zijn traptechniek zijn eigen gemaakt en hier volgt zeker een stappenplan vooraf (om de bal te raken) waardoor je zelf aangaf dat zijn handelingssnelheid te traag handelt. Een klein beetje druk op hem en zijn coördinatie met de voeten laat zijn wens over.

Goed voor het Nederlands voetbal maar vond Feyenoord wel heel matig voor de dag komen. Celtic was vooral op het middenveld erg creatief maar liet het aanvallend afweten. Had eerlijk gezegd veel meer van Feyenoord verwacht.

20 september 2023 om 09:54

Dat Celtic het aanvallend niet afweten was natuurlijk ook Feyenoord verdienste. Hartman en Geertruida zaten zo kort op hun tegenstanders die zijn dat helemaal niet gewend in die slechte Schotse competitie.

20 september 2023 om 10:27

Matig en winnen. Ik teken ervoor

Waar Feyenoord de eerste helft wat minder was en de 2e helft een stuk beter, was de sfeer vooral in de 1e helft (en de rust!) heel goed en de 2e helft wat minder. Al met al win je je eerste CL wedstrijd zonder spits met 2-0 en sta je bovenaan in de poule.

Het kan en moet beter tegen Atletico en Lazio, maar voorheen moest je het structureel doen met maximaal de 3e plaats en nu maak je oprecht een goede kans om door te gaan in de CL!

Ik vond Celtic zeker in het begin nog met redelijk voetbal onder de druk van Feyenoord uitspelen, had ik niet verwacht van een schotse ploeg.

Feyenoord heeft gewoon een jasje uit gedaan vorig jaar en daarom moeten we niet een te hoog verwachtingspatroon hebben. Ze moeten alsnog twee keer van celtic winnen. Een 3e plek in de poule is een must.

20 september 2023 om 09:29

Oneens over het jasje. Als je zondag zag zit er heel veel voetbal in en denk ik dat we dit jaar veel makkelijker en meer zullen scoren dan vorig seizoen.

20 september 2023 om 09:33

Waarom zou dit Feyenoord minder zijn dan vorig jaar? Kokcu, danilo, szymanski en pedersen zijn vertrokken. Ivanusec, ueda. Stengs, lingr, zerrouki en nieuwkoop zijn er voor terug. Kokcu is onvervangbaar, dat durf ik wel te stellen, maar die andere 3 toch niet? Ook speelde Gimenez maar aan half seizoen basis dus kun je daar in principe nu een heel seizoen van genieten. Hartman heeft nu een jaar ervaring. De vleugels met ivanusec en paixao zijn sterker bezet dan paixao links en ali/danilo rechts. Stengs/Lingr tov Szymanski is ook niet per se een achteruitgang.

20 september 2023 om 09:38

Ik geef ze graag de tijd! Benieuwd of de aankopen Feyenoord daadwerkelijk beter maken dan vorig seizoen. Al hoop ik wel dat ze pas na zondag Feyenoord echt beter gaan maken. Ik vrees alleen het ergste...

20 september 2023 om 10:06

Jij hebt duidelijk geen eredivisie voetbal gekeken afgelopen weken.

20 september 2023 om 10:14

Vond jij het tegen Sparta en Fortuna dan overtuigend?

20 september 2023 om 10:27

@Ajax "afgelopen weken" = Almere, Utrecht, Heerenveen = 17 goals

20 september 2023 om 11:39

Tegen Sparta en Fortuna (zelfs met man minder) domineerde we ook. Alleen werd dat niet in goals omgezet. Ik hoorde Slot zeggen dat we tegen Sparta de meeste balaanrakingen hadden in het strafschopgebied van de tegenstander sinds zijn aanstelling bij Feyenoord. Dat geeft de verhoudingen goed weer.

Enorm trots op Feyenoord en in het bijzonder in Arnesen, Te Kloese en Slot. Twee jaar geleden wonnen we met pijn en moeite, met voornamelijk gehuurde spelers, van Drita en een vooronder voor de Conference League (welke plek we pas na nationale playoffs hadden gehaald).

Nu als kampioen verdedigen we de Nederlandse eer in de Champions League. Een selectie met waarde (nu nog leren beter verkopen), herkenbare speelstijl, posities dubbel bezet en slechts 1 gehuurde speler.

Wat een enorme verandering in slechts 2 jaar! Nu nog Jong Feyenoord in de KKD en zorgen dat we trainers intern kunnen opleiding, als opvolger van Slot.

20 september 2023 om 09:45

Prima uitgelegd. Geweldig wat er in 2 jaar kan veranderen. Wat hebben DtK en Slot goed werk verricht

Ik denk dat er ook wat zenuwen waren aan de kant van Feyenoord. Maar het grootste gemis was Gimenez. Feyenoord had geen aanspeelpunt voorin, iemand die duels wint, iemand met loopacties in de diepte, daardoor speelde de rest van het elftal ook een beetje minder. Persoonlijk denk ik ook dat Feyenoord straks in uitwedstrijden met meer ruimte ook stukken beter zal gaan spelen. Drie punten zijn het belangrijkste van gisteravond. Aankomende wedstrijd niet verliezen en je doet hele goede zaken.

Het is voor Celtic ook wel lastig om je kansen af te maken als je in 90 minuten geen enkele echte kans creëert behalve een schot uit de 2e lijn. Ik was ook niet onder de indruk van Feyenoord, maar wel van het feit dat we "gewoon" met 3 punten bovenaan de groep staan na 1 ronde. Volgende keer weer met een spits erbij (al denk ik niet dat we een punt halen bij Atletico) en gaan met de banana.

20 september 2023 om 09:55

Eigenlijk is dit het beste scenario, als ik fora lees van celtic fans dan gaan ze er allemaal vanuit thuis wel te winnen. Had je nu Celtic met wervelend voetbal 6-0 afgeslacht dan waren Lazio en Atletico ook anders naar de Kuip gekomen.

20 september 2023 om 10:01

Eigenlijk is het gewoon een geweldig compliment naar Feyenoord toe dat iedereen teleurgesteld is na een 2-0 overwinning op Celtic. Neemt niet weg dat weer eens geweldig wordt overdreven hoe slecht Feyenoord gisteren was of hoe stil De Kuip was.

Dat we zonder spits speelden en je duidelijk kon zien dat dit een aderlating voor ons was en we met een elftal aantraden met welgeteld 90 minuten CL ervaring en een gemiddelde leeftijd van 23 wordt voor het gemak nergens benoemd. 😅

Het moet en kan beter, eigenlijk is het grootste kritiekpunt dat je niet met 5-0 wint hier: ik hoor deze kritiek graag de rest van de CL campagne!

Mooi om te zien dat iedereen,ook in de reacties, teleurgesteld of niet erg positief over de wedstrijd van Feyenoord is. Dat laat duidelijk zien dat men heel veel meer van deze ploeg gewend is en ze indruk hebben gemaakt de afgelopen seizoenen.
Anders kan ik het niet verklaren dat er niks positiefs uitkomt bij iedereen na een 2-0 overwinning in de C.L

20 september 2023 om 09:53

Haha precies. De verwachtingen zijn blijkbaar hoog. We worden voortaan als een top 24 ploeg in de CL gezien

20 september 2023 om 11:21

Denk ook echt dat je het als een compliment moet zien. Een overwinning in de CL is altijd goed en zeker zo’n eerste met een selectie die niet gewend is om CL te spelen.

Je kan ook niet tegen een Europese topclub winnen als je alleen tegen Celtic gevoetbalt hebt.
Punten in de tas. Analyseren wat er beter kan want zondag weer een tegenstander waarvan iedereen verwacht dat je ze oprolt met goed voetbal terwijl op dit niveau presteren zeker niet vanzelfsprekend is.

Tsja, echt veel heb je ook niet echt nodig om van Celtic te winnen, dus misschien dat dit vooral pijnlijk voor hunzelf is.

Het is toch ook logisch dat dit niet de ploegen zijn die de dienst uit gaan maken in de CL. Maar dit is voor Feyenoord heel gunstig om iig derde in de poule te worden. Al het andere is mooi meegenomen.

Er was maar 1 ploeg die voetbalde en wilde en dat was Feijenoord. Terechte overwinning tegen een zeer matig Celtic. Ik hoop dat Feijenoord de volgende wedstrijden in de CL iets minder spanning voelt en beter speelt en dan weer goede resultaten zal neerzetten. Groeten van een jaloerse Amsterdammer

En toch verliezen. Wat zondeWij waren zeker ook niet goed en kunnen veel beter en dat is eigenlijk super positief.
Sfeer in het stadion was gister gewoon goed. mijn collega appte me al dat het zo dood was maar dat heeft echt met de tv te maken.

Waar ik gister van ''schrok'' was dat we te veel aan dezelfde kant bleven voetballen waardoor het stroperig was. er was weinig kantwisselingen. ook konden onze middenvelders niet onder de druk uitkomen, Timber draait te vaak zijn kont erin ipv dat hij handelt. hopelijk is dit een goede les voor zondag waar het echt stukken beter moet!

2-0 eraf en twee keer rood moeten pakken en dan denken dat Feyenoord teleur stelde. Volgens mij stelt Celtic teleur als je zelden tot niks hebt gecreëerd tegen een, in hun woorden, teleurstellend Feyenoord. Kan je nagaan als Feyenoord in de return de spanning van de CL niet meer heeft, dan zal het denk ik huilen worden.

De Schotse media doen beter verslag van de wedstrijd dan de grote Nederlandse dagbladen, zoveel is duidelijk.

Celtic? Schoppertjes van laag niveau...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren