Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schoonvader Suárez wakker geruchten aan: ‘De tijd is rijp om te gaan’

Laatste update:

Luis Suárez heeft volgens El Mundo Deportivo zijn jawoord gegeven aan Barcelona en zijn schoonvader wakkert de geruchten over de spits van Liverpool verder aan. Gustavo Balbi, de vader van Suárez’ vrouw Sophia, zegt maandag in een interview met La Sexta dat de Uruguayaan klaar is voor een transfer.

/

“De tijd is rijp om te vertrekken, hij heeft niets meer te bewijzen in Engeland”, zo wordt Balbi geciteerd. “De beste oplossing zou een vertrek naar Spanje zijn. We zouden hem graag dichter bij ons willen hebben en het maakt niet uit voor welk team hij gaat spelen. Hij zou het er in ieder geval erg goed doen.” De eerder genoemde krant berichtte onlangs dat Barcelona 35 miljoen euro zou willen betalen voor Suárez.

Er worden echter verschillende bedragen genoemd en er wordt tevens beweerd dat Alexis Sánchez in de deal betrokken zou kunnen worden. Begin juni meldde Marca nog dat Real Madrid tot negentig miljoen zou willen gaan voor de ex-speler van onder meer FC Groningen en Ajax; Liverpool zou echter 125 miljoen verlangen. Suárez verlengde in december nog zijn contract op Anfield tot medio 2018.

Denk jij dat Luis Suárez deze zomer bij Liverpool vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hoevaak nog diezelde poll?

23 juni 2014 om 22:42

Tot hij een X vertrekt ?

35 miljoen? Geloof dat hij zijn contract in December nog verlengde tot 2018 en gezien de hedendaagse transfers ben ik bang dat Liverpool met minder dan €70 miljoen geen genoegen nemen

23 juni 2014 om 19:48

plus sanchez die ook het nodige waard is dusja

23 juni 2014 om 19:54

met alle respect hoor, maar als er geen clausule in het contract zit, zou ik hem niet voor onder de 100 laten gaan, ik bedoel maar. Suarez is op zeker beter dan Bale !

23 juni 2014 om 19:58

Maar die zit er wel op, meende 65 mil zelfs. Had ik gelezen hier op vz, in een van de 35 andere topics over Suarez.

23 juni 2014 om 20:01

Exact, Ze vragen altijd de hoofdprijs voor hun spelers. Maar als ze zelf iemand van kwaliteit willen hallen komen zij met lachwekkende bedragen. Net als bij Fabregas dat ze eerst 20 miljoen boden maar zelf 35m wilden voor yaya Tourã©.

23 juni 2014 om 20:19

Dat noem je business

23 juni 2014 om 20:22

Welkom bij deonderhandelingstafel. Je gaat toch niet meteen de max prijs neer leggen? Anders ben je zo failliet. Jij wil toch ok je spullen zo goed koop mogelijk en als je iets op marktplaats zet wil je er toch ook zoveel mogelijk voor terug? Anders ben je dief van je eigen portemonnee.

23 juni 2014 om 22:16

Wel een merkwaardige vergelijking. Alles wat je op marktplaats zet krijg je in 9/10 gevallen minder geld voor terug dan de huidige winkelprijs. Terwijl je bij een goeie voetballer als Suarez, met een langdurige contract dan betaal je altijd de hoofdprijs dat kan niet anders. Tenzij barca een speler of twee erbij betrekt.

23 juni 2014 om 23:05

Die clausule is alleen van kracht als LFC geen CL voetbal zou halen. Dus Liverpool kan gewoon de hoofdprijs vragen of hem houden. Ik hoop op het laatste!

Waarom bemoeit die schoonvader zich ermee?

23 juni 2014 om 22:16

Die woont namelijk in Barcelona

23 juni 2014 om 23:14

Hij mag wonen waar hij wil, maar moet zich niet met de carrière van Suarez bemoeien.

Wat zal zn buurjongen ervan denken? En zn achterneef?

23 juni 2014 om 20:07

Haha geweldige reactie dacht ik ook al. Maar Suarez heeft al meerdere keren aan gegeven dat hij bij Liverpool blijft.

23 juni 2014 om 20:14

Veel spelers hebben verschillende keren aangegeven dat ze willen blijven, uiteindelijk vertrek ze allemaal en bovendien welke speler zou niet naar Barcelona of Real Madrid willen vertrekken ?

23 juni 2014 om 20:23

Dat argument 'welke voetballer zou er nu niet voor Barca of Real willen spelen' vind ik een beetje flauw.
Ik zou als voetballer alleszins veel liever in de BPL willen spelen. Daar heb je tenminste stadions waar enorm veel sfeer is, elk stadion zit er vol met prachtige supporters, zeker op Anfield.
In Spanje zijn de helft van de zgn. supporters gewoon toeristen. De helft van de tijd is het in Camp Nou muisstil. Bovendien zijn Real en Barca grote ploegen, maar zijn Liverpool en United dat bvb. ook.

Echter heeft Suarez al aangegeven ooit voor Barca uit te willen komen. Ik hoop nog steeds dat hij blijft, Barca zal in elk geval veel moeten betalen.

23 juni 2014 om 20:24

Ach, voetballers zijn niet te vertrouwen. Neem nou al die spelers die terug zouden komen bij Ajax (rest van clubs weet ik niet). En vele zeggen ik ga niet weg voor t geld, dan gaan ze ballen in de onderste regionen van Engeland of Duitsland, of naar Rusland gaan want dat is zo prachtig.

24 juni 2014 om 08:58

Het gaat om prijzen pakken en dat doe je eerder bij Barca of Real dan bij Liverpool. Dat hebben we dit seizoen weer eens gezien. Suarez wil lekker spaans praten hahahaha is te koud in engeland wuahahaha. Is nu ook wel weer gebleken dat het niveau in Engeland wel slecht is zonder buitenlanders.

24 juni 2014 om 13:31

Het niveau in England zonder buitenlanders lijkt mij niet slechter dan in Spanje. Liverpool telt 5-7 spelers van de Engelse nationale ploeg.
Als je van Real Madrid een team met enkel Spanjaarden maakt heb je enkel Casillas/Lopez - Ramos - Alonso - Isco en Carvajal. Met een paar Spaanse bankspeler. Sorry maar daar win je geen prijzen mee.

23 juni 2014 om 20:25

Nou Thierry, ik ben wel benieuwd wat zijn poetshulp ervan vind.

Hij heeft een clausule in zijn contract:

Luis Suarez has a £70million escape clause in his Liverpool contract.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-ne...
Follow us: @dailymirror on Twitter | Dailymirror on Facebook

23 juni 2014 om 21:15

Geloof je ook alle artikelen van Daily X in de wandelgangen?

Hij zal we weg gaan vrees ik, maar niet voor 35 miljoen lijkt mij. Indien Liverpool de CL niet zou halen dan mocht hij weg voor 65 miljoen pound tegen een salaris van 200.000 pound per week.

35 miljoen voor Suarez, en dat keer 4? Of denkt Barca dat het aan 't bieden is op Coutinho ?

23 juni 2014 om 20:19

sanchez he

23 juni 2014 om 20:33

35 en Sanchez is ook gewoon veel te weinig.

23 juni 2014 om 22:44

Misschien hadden 35 sanchez, fabregas, pedro en xavi moeten bieden.

voor minder dan 80m + sanchez komt hij niet barc

Barcelona was al zijn droom toen hij nog bij Ajax speelde. Kan me ook niet voorstellen dat ie een voorstel van Barcelona zou weigeren.

Suarez zal zeker Barca niet afzeggen, ligt aan de prijs die ze willen betalen aan Liverpool.

Zal waarschijnlijk toch dicht bij de 100 miljoen euro liggen, mogelijk wat lager als je een andere speler er in betrekt.

24 juni 2014 om 00:22

1 verschil met Bale, Die is wel 4-5 jaar jonger. Maar kan me nog steeds niet voorstellen dat hij weg gaat, Neymar schitterd momenteel ook en dan heb je Messi nog

24 juni 2014 om 08:23

gerrard8,

Ajax was zijn droomclub, waar hij ook graag terugkomt aan het eind van zijn carrière.

Maar toen hij bij Ajax speelde had hij al verteld dat hij maar bij twee andere clubs wil spelen: Liverpool en Barcelona.

Neem aan dat je ook bijna iedere wedstrijd die hij meedoet, zit te genieten.

Vond het ook heel jammer dat hij weg ging, maar ja transfers horen bij het voetbal en er zijn maar weinig voetballers die alleen uit clubliefde blijven.( Gerrard is daar een mooi voorbeeld van)

Stel dat het waar is, dan moet Barcelona toch wel heel diep in de buidel tasten. Voorhoede met Neymar, Messi en Suarez. Zijn wel 3 mannetjes.. We gaan het zien

Tja Liverpool kan vragen wat het wil. Die clausule van 65 miljoen is alleen geldig bij niet behalen van CL voetbal. Die hebben ze gehaald dus hij is gewoon nog verbonden aan zijn langlopende contract. Als je dan kijkt naar de huidige markt en transfers van Ronaldo en Bale, dan vertrekt hij niet voor minder dan 85 miljoen denk ik. Zelfs dan zou ik hem niet verkopen. Elk jaar gewoon 1 of 2 toppers erbij halen en je beste andere spelers behouden. Zo bouw je een topteam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren