Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schöne zet in op puntverlies Feyenoord: ‘Ik ga voor een gelijkspelletje’

Laatste update:

Ajax neemt het komende zondag op tegen sc Heerenveen en heeft door de 2-0 overwinning op Schalke 04 vertrouwen getankt. Lasse Schöne zegt dat Ajax het aan zijn stand verplicht is om te winnen en hoopt dat Feyenoord punten verspeelt.

Denk jij dat Ajax na komend weekeinde bovenaan staat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga er vanuit gelijkspel ajax en verlies Feyenoord winst psv. Volgende week verlies Ajax en verlies Feyenoord.

Nu wordt het vermoeiend!

Ajax is vreselijk in vorm, mooi om te zien maar waarschijnlijk te laat. Feyenoord heeft over een heel seizoen laten zien de beste te zijn, met karakter, aanvallend voetbal, veel goals en nog steeds de koppositie.

Feyenoord verdient het om kampioen te
worden en gaat het gewoon worden. Ajax heeft jarenlang gemazzeld tegen Feyenoord en wint eindelijk. Schalke staat 10e in de Bundesliga....

14 april 2017 om 19:53

Wat wordt er precies vermoeiend? Je verhaal is nogal warrig.. Dat Ajax vreselijk in vorm is of dat je vindt dat Feyenoord de beste is? Degene die aan het eind van de rit de meeste punten heeft vergaard, verdient het om kampioen te worden. Dat Ajax jarenlang gemazzeld heeft tegen Feyenoord is me uberhaubt ontgaan. Wat je met je laatste zin over Schalke wilt zeggen, is ook een beetje vaag.

14 april 2017 om 19:57

Als Feyenoord na speelronde 34 nog bovenaan staat zijn ze zeker terecht kampioen, wat ook geldt voor ajax. Het valt nu nog niet met alle zekerheid te zeggen dat feyenoord het gaat worden. Ik snap alleen die laatste 2 zinnen niet helemaal.. 'jarenlang gemazzeld en wint eindelijk'. 'Schalke staat 10e'. So what? Doet dat iets af aan de prestatie?

14 april 2017 om 20:05

Vermoeiend omdat? Misschien leg je er teveel lading achter, Schone spreekt zijn hoop uit en gaat er gewoon vanuit dat Ajax er nog overheen gaat. Ik snap dat er een groot aantal feyenoorders nog nooit een kampioensschap heeft meegemaakt, en daarmee ook alle randzaken die daarom heen zitten. Maar laat je niet zo kennen joh. Als je een grote club wilt zijn horen deze dingen erbij. Daarnaast verdient degene die op het einde van de rit staat de schaal, en niet halverwege of 4 wedstrijden voor het einde. Anders kunnen we net zo goed nu al stoppen. Trouwens des te knapper van Ajax als ze het alsnof worden, op 2 frontrn strijden waarvan de europese wedstrijden een slijtage slag zijn op die jonge pikkies. Niets meer dan respect dat ze 2 mooie prijzen kunnen pakken. Ajax gemazzeld? Ik hoop echt dat je iets gebruikt hebt, want anders begrijo ik er niks van. Schalke 10e prima maar tegen feyenoord qwat 1e staat heeft ajax hetzelfde laten zien. En dan nog vind ik schalke sterker dan feyenoord. Als kwartfinalist doet die 10e plek er niet zo toe, ze doen het in europa immers wel goed. En zo vlakbij een grote prijs zijn alle tegenstanders lastig, tenzij je zelf gewoon goed speelt zoals gisteravond!

14 april 2017 om 20:15

Na Kopenhagen waren ze ook vreselijk in vorm en toen speelde ze gelijk tegen Excelsior.
Het is allemaal erg wisselvallig. Dat geldt overigens ook voor Feyenoord en de rest van de Eredivisie.

15 april 2017 om 00:02

Het is maar net hoe je het bekijkt. In Europa pas 1 keer verloren en in de competitie staat de teller ook alweer op aardig wat wedstrijden. Dat je een keer punten verliest is geen schande. Vind ik niet direct wisselvallig, zeker als je op 2 fronten aan het strijden bent. Ajax doet het gewoon goed, zeker met zo'n jonge groep.

15 april 2017 om 02:27

@LaVie, zoals mijn voorgangers al aangaven, wat is er zo vermoeiend? Hoezo heeft Ajax jarenlang gemazzeld? Vind je niet dat je behoorlijk als een sneu klinkt met je opmerking dat Schalke 10e staat? Elke analist en objectieve supporter van welke club ook gaf gisteren aan dat Ajax Schalke volledig heeft weggespeeld. Slechts een paar trieste supporters, waaronder jij, krijgen er een goed gevoel van om de prestatie van Ajax naar beneden te halen. Wees gewoon blij dat Nederland weer een paar punten heeft gepakt!

14 april 2017 om 20:27

Wauw wat een frustratie. Maar ja, ik zie jou dan ook nooit positief over Ajax zijn.
Het is een interview van ajax tv.
Of ben je bang dat in die knipoog van hem een waarheid schuilt?

14 april 2017 om 21:08

De andere optie is dat Van Bronckhorst zegt dat hij niet onder de indruk was en dat Schone zegt dat hij er van uitgaat dat Feyenoord gewoon thuis wint. Vind je dat wel geloofwaardig dan? En als ze dat niet zeggen is het direct een verschil in klasse? Ik had van jou toch meer verwacht. Hier prik je toch zo doorheen man. Het feit dat Feyenoordfans als jij hier zo'n aanstoot aan nemen vind ik meer zeggen dan de antwoorden van de profs.

15 april 2017 om 02:30

FRtorres, je vergelijkt nu een trainer met een speler. Ik wil je best herinneren aan enkele uitspraken die Kramer over Ajax heeft gedaan.

14 april 2017 om 20:34

Nou lief van Gio hoor, maar kom op zeg. Complimentjes in deze fase van het seizoen? Daar ziten we toch ook niet op te wachten. Er staat wel een kampioenschap op het spel. Tuurlijk halen die gasten alles uit de kast om ons van de wijs te brengen. Dat hoort er nou eenmaal bij. Jammer dat onze spelers nogal terughoudend zijn. Mogen wat meer van zich afbijten. Deel zelf ook maar wat sneren uit richting hun.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren