Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schalke profiteert van schrijnend gebrek aan effectiviteit bij Stuttgart

Laatste update:
/

Het dreigt opnieuw een buitengewoon zwaar seizoen te gaan worden voor VfB Stuttgart. De van oudsher Duitse grootmacht hoopte zondagmiddag tegen Schalke 04 de eerste puntjes van het seizoen bij elkaar te sprokkelen en kreeg daar ook alle gelegenheid toe. Een schrijnend gebrek aan effectiviteit in de voorste regionen leidde echter tot de vijfde achtereenvolgende nederlaag.

VfB Stuttgart had na afloop alle reden tot klagen, maar dan wel voor de spiegel. De thuisploeg had het betere van het spel, maar verzuimde om de gecreëerde kansen te vertalen naar doelpunten. Die Schwaben domineerden en hadden alleen al voor rust minimaal drie keer moeten scoren, waar Schalke het voor het scheiden van de helften moest doen met één schamele mogelijkheid. Met name Julian Baumgartlinger had reden om zichzelf voor het hoofd te slaan: de controleur had de bal voor het inschieten, maar raakte een tegenstander.

Na rust trad een aloude voetbalwet in werking. Schalke, met Klaas-Jan Huntelaar bij de eerste elf, counterde zich in minuut 52 bijzonder snel richting het vijandelijke doel. Leroy Sané sneed vanaf links het strafschopgebied binnen, fopte zijn tegenstander en rondde knap af. De tegentreffer miste zijn uitwerking niet: Stuttgart slaagde er lange tijd niet meer in om lekker in het eigen spel te komen en werd pas in de slotfase weer gevaarlijk.

De thuisploeg voerde de druk andermaal op, maar bleef zich stuklopen op de uitblinkende Ralf Fährmann. In de slotfase had ook de goalie van Schalke nog even het geluk aan zijn zijde: invaller Martin Harnik leek alsnog voor de verdiende gelijkmaker te gaan zorgen, maar hij presteerde het om de bal van vijf meter over het doel van de tegenstander te liften. De 0-1 bleef daardoor staan, waardoor Schalke oprukt naar de vierde plek. Stuttgart bezet nog altijd de laatste plaats, die het deelt met Borussia Mönchengladbach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"vfb Stuttgart had na afloop alle reden tot klagen, maar dan wel voor de spiegel. De thuisploeg was de betere ploeg, maar verzuimde om de gecreëerde kansen te vertalen naar doelpunten"

Dit kan je bij 4 vn de 5 verliespartijen zeggen.

20 september 2015 om 18:02

Daarom wordt het dus ook gezegd, niet meer dan logisch?

Hoe speelde Timo Werner vandaag? Naar behoren?

20 september 2015 om 18:06

Zeg ik ergens dat het onlogisch is? Geef enkel aan dat dit weekelijks gebeurd.

21 september 2015 om 11:57

Voegt erg weinig toe nietwaar? Ze moeten tekstueel toch een interessant artikel plaatsen.

Tja als we dit seizoen ook zulke wedstrijden gaan winnen dan wordt het leuk dit jaar. Wat een ongelooflijk veel Geluk vandaag geen gebrek en natuurlijk ook belangrijk een goede Goalie te hebben

20 september 2015 om 17:42

Ik hoop niet dat we veel van dit soort wedstrijden spelen, want dat kan gewoon niet goed gaan.
Want reddingen van Fahrman deze wedstrijd waren niet meer normaal. En dan kwam er nog geluk bij van het onvermogen van Stuttgart, om zo voor een leeg doel nog te missen.
Maar gewonnen en dat telt.

20 september 2015 om 17:47

Nee maar ook Bayern wint geen 34 wedstrijden alleen maar met mooi en goed. Zie thuis tegen Augsburg of uit bij Hoffenheim. Zwijgen, inpakken en snel naar huis :-)

Ongelofelijk hoeveel kansen je kan missen. Echt niet te geloven. Maarja, als je zelf je kansen niet afmaakt..

Moeten we de cijfers hier op VZ serieus nemen. Fahrmann zou een tien plus moeten krijgen. Nu met een ruime 6 wel echt slecht beoordeellt

Wat een wedstrijd keept Fährmann weer zeg, hij heeft de wedstrijd voor Schalke gewonnen. Wordt langzaam tijd dat hij een uitnodiging krijgt voor de Duitse selectie. Verder was Schalke erg zwak vandaag, wat ook te maken zal hebben met die EL wedstrijd en dezelfde basiself vandaag. Vooral Di Santo viel erg tegen en de nieuwe rechtsback Caicara heeft ook nog niet veel laten zien tot nu toe helaas.

Als je Stuttgart ziet voetballen dit seizoen vraag je je af hoe ze nog 0 punten hebben. Het is niet slecht en ze creëren voldoende kansen, alleen de afwerking is steeds benedenmaats. Toch zullen ze het uiteindelijk wel weer redden denk ik.

Blijft jammer dat Hojbjerg uiteindelijk naar Schalke is gegaan, hier is hij voornamelijk invaller. Terwijl als je nu bij Leverkusen kijkt zij een probleem hebben op die positie (momenteel tegen Dortmund staat notabene een vleugelaanvaller Kampl daar). Hojbjerg zou zich daar beter kunnen ontwikkelen door de speeltijd en de wedstrijden in de CL.

Daarnaast hebben jeugdspelers van Bayern het altijd voortreffelijk gedaan bij Leverkusen, terwijl bij Schalke dat nooit het geval was. O.a. Kirchoff (wel geblesseerd, maar speelde ook niet veel) en Baumjohan. Bij Leverkusen deden Kroos en Can het top.

20 september 2015 om 18:54

Gnst Kirchoff kwam van Mainz naar bayern en was al geen jeugdspeler meer, en Baumjohan kwam zelfs uit de jeugd van Schalke 04.

20 september 2015 om 19:05

Het ging mij bij het voorbeeld over schalke meer om verhuurde spelers over het algemeen. En dat laat zien dat Schalke tot nu toe geen succes is geweest voor Bayern spelers. En Leverkusen wel.

20 september 2015 om 20:07

Baumjohan is zelfs nooit aan Schalke 04 verhuurd maar verkocht

Als je de wedstrijd gezien ziu hebben dan weet je waarom Hojbjerg geen basis stond. Hij is op dit moment veruit de zwakste van alle middenvelders.
Kirchhoff was vooral geblesserd maar als hij fit was liep hij te blunderen. Baumohann was door Schalke overgenomen(is overigens bij Schalke opgeleid) maar heeft een groot gebrek aan mentaliteit.

20 september 2015 om 19:10

Ik zat te schakelen tussen Schalke (speciaal voor Hojbjerg gekeken) en Dortmund ( een belangrijke wedstrijd voor Bayern) en bleef voornamelijk bij Dortmund hangen. Dus ik zag niet alles. Maar ik blijf het raar vinden, Hojbjerg kan makkelijk mee bij Bayern en niet bij Schalke? zelfde geld een beetje voor Kirchoff, die had ook een goed begin bij Bayern. Misschien moeten ze bij Schalke gewoon wat geduld hebben, vind het sowieso een te onrustige club, altijd dat gezeik met het bestuur, maar ook zo veel coaches gehad de afgelopen jaren met ieder zijn eigen stijl. Het totaal plaatje lijkt me Leverkusen gewoon een betere club voor een speler als Hojbjerg.

20 september 2015 om 19:29

Euhm Schalke speelde al om 15:30 en Dortmund begon pas 2 uur later dus hoezo switchen tussen die twee clubs? Kampl doet het overigens prima op die cm positie. En zowel Bender/kramer schat ik hoger in dan Hojberg. Als Aranguiz ook nog fit was geweest had je al helemaal niks aan Hojberg gehad.

20 september 2015 om 19:52

Oke blunder!! bedoelde zappen tussen Tottenham (wilde thuisdebuur van son zien) en Later keek ik Leverkusen. Feit is dat ik inderdaad die wedstrijd maar deels zag, ik kan de prestatie van Hojbjerg dus ook niet volledig beoordelen, feit is dat ik het raar vind dat Hojbjerg het niveau bij Bayern zonder problemen aankan en bij Schalke niet, je zou toch wat geduld verwachten, dat hebben ze wel bij Schalke, kijk hoe veel spelers uit de jeugd en andere jonge duitse talenten de minuten daar pakken, met hun is het geduld er wel.

20 september 2015 om 20:13

Het geduld is er met Hojbjerg ook, maar zowel Goretzka als Geis zijn beter dus is het logisch dat hij op de bank zit. Vandaag kwam hij vanaf links en daar leed hij veel te veel balverlies.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren