Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schalke bevestigt vertrek Huntelaar: ‘We gaan hem een waardig afscheid geven’

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar wordt zondag uitgezwaaid door de fans van Schalke 04. Dat zijn aflopende contract in Gelsenkirchen was voor de spits al langer geen geheim meer, maar nu is het nieuws ook bevestigd door technisch directeur Christian Heidel. Komende zondag zal de Nederlandse spits voor het laatst het shirt van Schalke dragen in de Veltins Arena.

Huntelaar mag zich dit seizoen geen vaste basisspeler meer noemen en een terugkeer naar Ajax lijkt in de lucht te hangen. Over zijn nabije sportieve toekomst liet Huntelaar de afgelopen maanden niet veel los, al gaf hij aan niet onwelwillend tegenover een tweede termijn in Amsterdam te staan.

Huntelaar maakte in 2010 de overstap van AC Milan naar Schalke 04 en groeide uit tot steunpilaar. "We gaan hem een waardig afscheid geven. Klaas-Jan was ongelofelijk belangrijk voor ons in de afgelopen jaren", aldus Heidel donderdag op de persconferentie in aanloop naar het laatste thuisduel van het seizoen tegen Hamburger SV. Ook Dennis Aogo, Sascha Riether, Phil Neumann, Timon Wellenreuther en Holger Badstuber vertrekken bij Schalke.


Ajax moet Klaas-Jan Huntelaar terughalen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alleen als hij het kan accepteren om 2e keus achter Dolberg te zijn, anders niet doen.

11 mei 2017 om 14:11

idd. als hij dat kan opbrengen, kan hij nog heel belangrijk zijn voor dit ajax. qua ervaring, pinchhitter en afentoe dolberg ook vervangen om hem rust te gunnen.

Het tijdperk Huntelaar zit er wel zo ongeveer op denk ik, ben benieuwd welke stap hij nog gaat maken maar hij heeft toch flink aan kwaliteit ingeleverd. Zijn neus voor de goal is nog wel aardig scherp maar de overige onderdelen, met name snelheid, zijn inmiddels wel erg ondermaats.

11 mei 2017 om 14:20

Snel is hij nooit geweest

11 mei 2017 om 15:14

@ Feycoev

En dat is dus juist het mooie, de kwaliteiten die hij nog heeft passen nog steeds perfect in het spel van Ajax. Huntelaar is geen counter speler en dat is hij nooit geweest. Zet je hem binnen de 16 meter neer. Met een Klaassen en een Ziyech achter hem, dan is hij nog steeds dodelijk.

Zeker met het vertrek van Traore zal er een vleugelspeler/spits bij moeten komen. Traore heeft dit seizoen veel kritiek op zich genomen die anders op de schouders van Dolberg terecht had gekomen. Zo een rol kan Huntelaar volgend jaar ook op pakken voor het team.

Maar ook in de wedstrijden waar in je moet forceren. Een Huntelaar kan prima een lange bal ontvangen of dodelijk zijn wanneer de bal de box in gepompt word. Van mij part mag hij komen. Gaat zeker 20-25 wedstrijden spelen. En is fysiek sterk, kop sterk, en heeft zeker nog een neus voor de goal

Niet halen Ajax. Alleen als hij veel minder salaris wilt dan wat hij nu krijgt. Dolberg is ook voor komend seizoen eerste spits, dus de Hunter zou meer van de bank moeten komen

11 mei 2017 om 14:54

Natuurlijk zal hij salaris inleveren, alleen al het feit dat hij niet onwelwillend tegenover een overgang naar Ajax staat, zegt al dat hij bereid is salaris in te leveren. Ik zou hem wel halen, beetje ervaring in de voorhoede kan Ajax wel gebruiken. Dan maar als stormram.

Aub niet terug naar Ajax. Op dit moment heb je echt niks meer, tenzij hij tevreden is met een rol op de bank, maar dat weet ik zo nog niet. Dolberg is gewoon de toekomst en daar moet je geen Huntelaar voor op de plek willen, aangezien hij ook niet echt in het systeem past, kijk maar naar Dost bij Oranje. Younes en Neres zijn nou niet echt cross-koningen

11 mei 2017 om 14:13

Dolberg kan geen 50 wedstrijden in een seizoen spelen en daarnaast is hij een prima leraar voor dolberg. En dan heb je ook iemand die een doelpunt kan forceren als het niet wil. Die heb je nu nog wel met Klaassen, maar die gaat waarschijnlijk ook weg in de zomer.

11 mei 2017 om 18:33

Maar Huntelaar wilt niet komen om een hand vol wedstrijden te spelen of als pinchhitter.
Dus kan beter naar heerenveen gaan of iets dergelijks.

Ik zou Traore proberen te halen om samen met Dolberg te concurreren voor de spitspositie. Daarnaast is hij multi inzetbaar en Huntelaar niet.

11 mei 2017 om 15:19

Je kan het altijd proberen, maar ik zie Traore niet naar Ajax gaan. Ten eerste zal hij erg duur zijn en clubs als Napoli hadden ook al interesse in hem. Chelsea ziet het zelf ook wel zitten in Traore en willen hem ook niet van de hand doen.

11 mei 2017 om 15:26

Traoré multi inzetbaar? Sorry hoor maar die jongen doet het toch echt ondermaats op de vleugel. Als spits vind ik m prima, maar hij is niet opeens multi inzetbaar om dat hij op de vleugel heeft gespeeld

11 mei 2017 om 14:20

Ik moest er net aan denken, voor achter Jorgensen zou het nog wel een optie zijn als back-up. Enige punt is dat ik hem ook wel een stoorzender zie zijn als hij op de bank moet zitten en af en toe mag invallen.

11 mei 2017 om 14:31

Twente. Hoeft ie ook niet europees te spelen

11 mei 2017 om 14:38

Twente, Heracles als Armenteros vertrekt, Groningen, Willem II, Pec, Roda, Vvv, De Graafschap, Bochum, Duisburg

11 mei 2017 om 14:41

Ja joh, moet Feyenoord zeker doen. Nu het net weer was beter gaat een overbetaalde oude speler aantrekken. Die oudere speler is dan ook nog eens een verbeterde versie van Kramer, een speler waar Feyenoord niets aan heeft omdat hij er qua spel gewoon niet past......

Feyenoord moet een jonge soort gelijk versie hebben van Jorgensen. Die zich lekker doorontwikkeld achter Jorgensen en waar ze op kunnen terug vallen als het moet. Of een oude soortgelijke versie (bv net zo iets als wat Ajax had met Pantelic een aantal jaar terug, maar dan als tweede spits i.p.v. eerste)

In het ergste geval als je echt niets meteen kunt vinden, kan je nog altijd proberen jansen een jaartje te huren en dan in dat jaar rustig verder zoeken..

11 mei 2017 om 14:54

Recentelijke tweet van Huntelaar zegt alles over die overstap: Amsterdam, Amsterdam - Amsterdam, Amsterdam #ajaxuitmokum #dapperestrijders

Er zijn gekke dingen gebeurt in de voetballerij, ook tussen spelers van deze twee clubs. Maar deze overstap durf ik wel met aardig wat zekerheid uit te sluiten.

Ik zie hem niet terugkeren bij Ajax. Of hij moet genoegen nemen met een rol achter Dolberg, maar ik vraag me af of hij dat gaat doen.
Zie hem liever terug naar Heereveen gaan als opvolger van Ghoochannejhad. Die heeft toch aardig wat indruk gemaakt dit seizoen en staat al op 18 treffers, zal hoogstwaarschijnlijk nog wel de nodige interesse voor komen.
Huntelaar in dat geval als opvolger lijkt me mooi om te zien.

Het had mij leuk geleken om hem bij PSV terug te zien.
Maar met Locadia en Lammers heb je al 2 goede spitsen en stel dat de Jong nog blijft zelfs 3.
Als dat niet zo was geweest dan had ik heel graag KJH in de spits gezien bij de onzen.

Als Ajax zijnde altijd doen, als ze volgend jaar net zo goed gaan in Europa komen er genoeg wedstrijden, te veel voor de jonge Dolberg. Die twee kunnen mooi rouleren. Je haalt ook gelijk weer wat ervaring terug in de ploeg die je met een mogelijk vertrek van Klaasen toch wel inleverd.

Ik hoop dat hij terugkomt naar Ajax, maar dan wel als reserve-spits. Dolberg moet nu gewoon blijven spelen en hij kan ook, samen met Cassierra, nog veel leren van Huntelaar. Het is dus hopen dat Klaas-Jan een rol als Ooijer op zich wilt nemen. Nou denk ik overigens wel dat hij nog vaak genoeg aan spelen gaat toekomen, mocht hij terugkeren naar Ajax.

Niet om weer elke speler die los of vast zit aan Ajax te linken, maar zitten er tussen die andere spelers niet mogelijke versterkingen? Een Aogo bijvoorbeeld is altijd een prima voetballer geweest.

Een terugkeer van een oud-speler zal ik altijd toejuichen. Van Huntelaar weet je wat je kunt verwachten, al moet het niet net zo gaan als praktisch elke andere routinier die al dan niet naar Ajax is teruggekomen. Enerzijds is Huntelaar te goed om als pinchhitter te gebruiken, anderzijds is Dolberg teveel in ontwikkeling om te passeren voor een routinier. Desondanks zou ik een terugkeer toch toejuichen!

Nee, we hebben goede jonge spitsen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren