Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schaken: ‘Of heeft Messi die linksback helemaal kapot gespeeld?’

Laatste update:

Ruben Schaken droomt van een kans in de komende Europa League-wedstrijd tegen Sevilla of de topper tegen PSV. De 32-jarige aanvaller zat afgelopen weekeinde bij de selectie voor het thuisduel FC Dordrecht, zette de eindstand van 2-0 op het scorebord, maar weet ook dat hij alleen in de plannen van Fred Rutten voorkwam omdat Elvis Manu geblesseerd is.

Schaken heeft tegen Sevilla naar eigen zeggen iets goed te maken. Feyenoord verloor twee maanden geleden immers met 2-0 in het Ramón Sánchez Pizjuan, mét Schaken binnen de lijnen. “Ik zou dolgraag wllen laten zien dat het ook anders kan”, vertelt de aanvaller dinsdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. “We spelen nu thuis, dat is tegen een tegenstander van dat formaat een wereld van verschil.” Een incidentele zege behoort altijd tot de mogelijkheden. “Misschien is het donderdag wel het geval. In De Kuip zijn wel meer grote clubs gesneuveld.”

De 5-1 nederlaag van Sevilla in en tegen Barcelona zegt Schaken niet veel. “Of is de theorie dat Lionel Messi die linksback helemaal kapot heeft gespeeld en wij het een paar dagen later nog eens dunnetjes over moeten doen? Ik ben zelf al blij dat ik er tegen FC Dordrecht weer bij was”, verzekert de aanvaller, die zelf niet rekent op een prominente rol.

Ruben Schaken is een goede speler voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als invaller in de laatste 10 minuten zou hij wel nog van waarde kunnen zijn met zijn ervaring denk ik. Maar sowieso geen basismateriaal tegen dit soort tegenstanders. Ik hoop echt dat Feyenoord een goed resultaat weet te behalen en doorstoot naar de volgende ronde. Ik hoop dat Feyenoord en Sevilla doorstoten.

25 november 2014 om 08:26

Hoop ik ook. Ik hoop dat Vilhena weer speelt als tegen FC Fordrecht.

25 november 2014 om 09:09

Nou, Vilhena. Wat speelt hij slecht zeg. Het zogenaamde toptalent. Laat me niet lachen.

25 november 2014 om 12:15

Denk dat jij de wedstrijd tegen dord niet heb gezien. Was heel de wedstrijd positief aanwezig. Die zich langzaam aan terug aan het knokken is.

25 november 2014 om 16:02

Vilhena was helemaal niet goed tegen Dordrecht. Gelukkig is Clasie er weer bij. Kan Vilhena op de bank vloeken en razen.

25 november 2014 om 17:44

Ik heb die verschrikkelijke wedstrijd wel gezien. Vilhena gaat de top niet halen. Die belandt straks gewoon bij een middenmoot eredivisie club.

25 november 2014 om 20:24

Pas 19 en nu al zo veel wedstijden dus praat niet zo dom met je zogenaamde talent. Bijna elk talent heeft een dipje.

25 november 2014 om 09:27

Hopen dat Feyenoord het haalt. Maar welke grote clubs zijn er gesneuveld in Rotterdam? Waar heeft Schaken het ik dit geval over? Of heeft hij het nu over 12 jaar geleden?

Indien Manu er gewoon bij is, zou ik Schaken niet in de basis zetten. Als wissel bewijst hij bij tijd en wijlen best goed te zijn. Hij heeft vaker zijn bruikbaarheid bewezen als invaller, dus zou het niet vreemd vinden als hij in de tweede helft tussen 60-70 minuten gebracht wordt.

25 november 2014 om 07:31

Idd, brengt als invaller op dit moment meer dan boetius en bilal.

25 november 2014 om 07:37

Dat hebben we inderdaad goed kunnen beoordelen die 10 minuutjes tegen 10 man van de nummer 18 van de Eredivisie!

25 november 2014 om 07:55

Kan je nagaan in die 10 min nog steeds meer laten zien dan boetius en bilal ..

Schaken er gewoon de laatste 20min inbrengen als er iets geforceerd moet worden. Daar is hij perfect voor. Ben benieuwd de vorige keer was echt een afgang.

Tot de winterstop zou ik Schaken ipv Bilal op de bank zetten en wat minuten laten maken. Misschien worden daardoor clubs geinteresseerd en kunnen wij in de winter afscheid van Schaken nemen. Als wij dichtbij de eerste plekken staan dan zou ik een spits halen zodat wij voor het kampioenschap kunnen gaan.

25 november 2014 om 08:39

Sorry, ik begrijp je niet zo goed. Waarom zouden clubs geïnteresseerd raken als je Schaken een paar minuutjes laat invallen, terwijl hij de afgelopen jaren als basisspeler geen interesse heeft kunnen kweken. Er komt toch geen club die geld gaat investeren in een matige linksbuiten van bijna 33.

25 november 2014 om 08:55

Afgelopen seizoen raakte hij geen knikker. Logisch dat er geen interesse was. Daarvoor was er interesse vanuit Dubai en Turkije. Ik hoop als Schaken een paar wedstrijden goed speelt, dat clubs weer gaan informeren.

25 november 2014 om 09:04

@rbn_

Probleem is dat Schaken het vooral moet hebben van zijn voorzet. Laat daar nou net iemand in de spits staan die hier niet goed raad mee weet.

Maar toch, Schaken is een uitstekende invaller naar mijn mening. Hij kan met zijn snelheid en kracht toch nog gevaarlijk zijn de laatste minuten.

25 november 2014 om 09:16

Kazim zal denk ik inderdaad niet profiteren als Schaken een goede voorzet geeft maar Te Vrede heeft meer de killersinstinct. Dat zou wel eens kunnen werken. En met Manu, Immers en Toornstra hebben wij ook redelijk wat scorend vermogen. Hopen als onze spits(en) niet profiteren, dat andere spelers wel ervan kunnen profiteren.

Tremoulinas vs. Schaken, dat gaat leuk worden!

Gok op een 2-1 overwinning voor Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren