Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Cambuur zet titelaspiraties kracht bij met grootste uitzege ooit

Laatste update:

SC Cambuur heeft zaterdagavond de grootste uitoverwinning uit de clubgeschiedenis geboekt. De ploeg van trainer Henk de Jong veegde MVV Maastricht met 1-7 van het veld en verbeterde daarmee het record uit 2019, toen Cambuur met 0-6 won bij Jong Ajax. Uitblinkers aan Friese zijde waren Robert Mühren en Jarchino Antonia, die beiden twee keer scoorden.

Een heerlijke vrije trap van Robin Maulun betekende in de negentiende minuut de openingstreffer voor Cambuur. De Franse middenvelder scoorde vanaf de rand van de zestien met een bekeken schot via de onderkant van de lat: 0-1. Nog geen drie minuten later stond het al 0-2. Mees Hoedemakers haalde vanaf de rand van de zestien uit en had geluk dat de bal via de voet van Thibaut Van Acker in het doel van MVV rolde.

Robert Mühren maakte vlak daarna het derde doelpunt van Cambuur, door de bal van een meter of twintig laag in de hoek te schuiven: 0-3. De topscorer van afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie had de smaak te pakken, want zeven minuten daarna scoorde hij opnieuw. Jarchino Antonia zette vanaf rechts voor en Mühren tikte de bal als een ware spits alert binnen. MVV deed op slag van rust via een penalty van Joeri Schroijen wat terug: 1-4.

Cambuur liet zich echter niet van zijn stuk brengen en ging in de tweede helft door met scoren. Een perfecte voorzet van Issa Kallon vanaf de linkerflank belandde in de 51ste minuut op het hoofd van Jamie Jacobs: 1-5. Een kwartier daarna maakte Antonia er 1-6 van, door uit een hoekschop van Hoedemakers ineens raak te volleyen. Antonia maakte daarna ook de zevende van Cambuur. De rechtsbuiten werd weggestuurd door Maulun en vond vervolgens de linkerkruising: 1-7.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om te huilen.. wat zijn we als club toch ver afgezakt. 1-7 in eigen huis. We hebben geen scorend vermogen, spelen met een middenvelder centraal achterin, jeugdspelers op de back wat continu worden overlopen.. keeper wat geblesseerd raakt. Elftal waar niemand leiderschap toont.

Triest.

5 september 2020 om 20:46

En helemaal erg nu teams dit seizoen kunnen degraderen. Of geldt dit alleen voor jong teams?

5 september 2020 om 20:47

Ja dat beloofd wat voor dit jaar. Benieuwd Hoelang Kalezic dit nog wil soen

5 september 2020 om 20:54

Die gaat dit niet volhouden. Behalve het geld zijn er zoveel dingen niet prof waardig. De faciliteiten zijn om te huilen, jeugdopleiding is amateur niveau, nog altijd geen hoofdsponsor. Denk dat Kalezic zich al weken terug kapot geschrokken is van het amateurisme. Dit komt ook wel cryptisch terug in ieder interview. Ook hij gaat beseffen dat hij niet de reddende engel is.

Zou mooi zijn als ze dit jaar promoveren en een net zo sterk seizoen als vorig jaar draaien. Zeker gezien ze niet terecht mochten promoveren en teams als ado een tweede kans krijgen. Gelukkig lijken die nu wel beleid te gaan voeren, wat het iig iets minder erg maakt.

Ik gun het Cambuur wel. Een seizoen lang "wraak" nemen, met elke wedstrijd gif in het spel, laten zien dat je afgelopen seizoen de terechte kampioen was geweest. 2021 kampioenschap en het nieuwe stadion inwijden op Eredivisie niveau.

Wij hebben ook zwaar gehad in de voorbereiding tegen hun.nu zegt een oefenpot niet veel, maar je kon wel zien dat zij in de eredivisie horen

Mogen ze op hun blote knieen Usta wel bedanken dat hij niet zo is afgegaan vorig seizoen met een zwakkere selectie. MVV word dit jaar hekkensluiter.

5 september 2020 om 22:33

Usta had in mijn optiek helemaal geen zwakkere selectie. Hij had Vd Hurk wie goed was voor minimaal 15 doelpunten.. en hij had een veel bredere selectie! Juist het slechte seizoen van vorig jaar, in combinatie met corona doet ons nu de das om.

Jeetje wat een absolute vernedering voor MVV zeg, had ik niet gedacht! Wat zijn de aspiraties van MVV dit seizoen dan? Thuis verliezen van Cambuur mag, maar dit kan gewoon echt niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren