Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Cambuur kan comeback niet completeren; Cassierra scoort fraai

Laatste update:

Jong Ajax is maandagavond met de schrik vrijgekomen tegen SC Cambuur. Het team van Michael Reiziger leidde al gauw met 3-0, maar liet het toch nog spannend worden na rust: 3-2. Dankzij de zege vestigt Ajax zich steviger op de derde plaats; de achterstand op NEC en Fortuna Sittard bedraagt respectievelijk één en twee punten. Jong AZ pakte na zeven nederlagen op rij weer eens een punt.

Jong Ajax - SC Cambuur 3-2
Ajax hoopte zich te herpakken na de 2-1 nederlaag bij Fortuna Sittard en dat leek makkelijk te gaan lukken. Bij rust stond het al 3-0 tegen Cambuur; de eerste treffer kwam op naam van Mateo Cassierra. De Colombiaan krulde de bal na tien minuten fraai in de kruising. Noa Lang scoorde even later na een bliksemcombinatie in het vijandelijke zestienmetergebied, waarna Carel Eiting profiteerde van slecht wegwerken bij Cambuur: 3-0. Na rust viel Ajax echter terug: Nigel Robertha maakte de 3-1 uit een counter en een voorzet van Sai van Wermeskerken belandde op de paal. Via Robertha, met een vergelijkbaar doelpunt als zijn eerste, werd het nog 3-2. Cambuur wist de comeback niet te completeren.

Jong AZ - FC Den Bosch 1-1
In een sterk eerste kwartier liet AZ zich meermaals gelden, bijvoorbeeld via Iliass Bel Hassani en Tijjani Reijnders. In de daaropvolgende fase leken de bezoekers juist sterker te worden, maar toch opende AZ de score. Nadat Jamie Jacobs op de lat kopte, tikte Ferdy Druijf de rebound binnen. Het doelpunt gaf AZ weer vertrouwen, maar ondanks enkele kansen bleef het voor rust bij 1-0. Direct na de onderbreking voorkwam doelman Nick Olij de 1-1 met een geweldige reflex op een inzet van Sven Blummel. Diezelfde Blummel was in het tweede bedrijf wel trefzeker, nadat hij een fraaie Bossche aanval afrondde. Voor nummer negentien AZ was het het eerste punt sinds de 4-2 zege op Jong Ajax van 20 november.

Zie je Jong Ajax kampioen van de Jupiler League worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Orejuela en Zeefuik waren de slechtste. Lijkt me het einde voor die 2 met de komst van Kristensen. Johnsen ook weer een drama. Die zie ik Ajax 1 ook niet halen als basisspeler. Eiting ook een twijfelgevalletje.

22 januari 2018 om 22:43

Klopt Orejuela en in mindere mate Zeefuik waren verschrikkelijk. Ook Johnsen een slechte pot gespeeld. Al denk ik dat Johnsen het eerste wel haalt die jongen heeft echt veel talent. Orejuela lijkt niet te kunnen aarden maar liep er ook als een zoutzak bij. Stond verdedigend niet goed em was vaak te laat. Eiting gaat het ook wel halen. Verder is het niet echt talentvol. Bergsma komt te kort en over Bakker twijfel ik nog

23 januari 2018 om 00:34

Als je logisch na denkt is het vrijwel onmogelijk dat hij doorbreekt bij Ajax. Ik verwacht dat de komende 2-3 jaar Ajax nog wel de beschikking heeft over Kluivert en/of Bande daarnaast hebben ze ook nog Cerny. De komende 2 jaar zal die er waarschijnlijk dus niet inkomen en dit zijn wel de jaren dat je moet gaan spelen zeker omdat hij deze maand 20 wordt. Al met al is het een slechte overstap van deze jongen geweest.

22 januari 2018 om 22:58

Toch bijzonder hè. Wat hebben ze in die Orejuela gezien? Die jongen kan echt niks, geen enkele echte kwaliteit en vooral enorm achteloos. Daar heb je 3,7 miljoen euro voor neergelegd, hoe dan?! Enorm veel geld zeg... Johnsen vind ik wel een goed spelertje met wat exceptionele kwaliteiten. Zag hem tegen NEC voetballen het begin van het seizoen, natuurlijk niet bepaald een tegenstander van formaat, maar wat een techniek, flair en gevoel voor voetbal zeg. Ongelofelijk wat voor een acties hij in huis heeft, draaide echt meerdere keren de tegenstander dol.

22 januari 2018 om 22:59

Ik bedoelde uiteraard in de voorbereiding toen Johnsen met Heerenveen tegen NEC aantrad.

22 januari 2018 om 23:04

Tja soms zit je ernaast . Waarschijnlijk door dezelfde scouts als die sanchez hebben gescout en dat bleek een schot in de roos

22 januari 2018 om 23:18

Klopt. Orejuela bakt er echt niks van. Als je hem nog voor 2 miljoen kan verkopen zou ik het doen. Johnsen heeft inderdaad wel wat kwaliteiten, maar het is op dit moment de ene week niks en de andere week alles. Zal wel een leuk invallertje kunnen worden voor Ajax 1, maar als hij basisspeler wilt worden moet hij nog echt wel wat stappen zetten anders wordt hij zo ingehaald door Noa Lang of Nicolas Kühn.

23 januari 2018 om 00:19

Ik ben benieuwd met welk verhaal Orejuela is binnengehaald, misschien had hij verwacht dat hij standaard bij Ajax 1 kon aansluiten? En dus een beetje ongemotiveerd is opt moment? Tegen AZ voor de winterstop vond ik hem namelijk wel stabiel invallen, betere indruk dan Zeefuik iig.

23 januari 2018 om 00:12

Zeefuik was zeker niet slechter dan Johnsen, mijn hemel wat was die schandalig slecht aan het spelen... Niet normaal. Dani de Wit in aanvallend opzicht beneden peil. Orejuela gewoonweg slecht, Zeefuik matig. Vond Bakker en Mazraoui zeker eerste helft echt heel goed. Eerste helft speelde Jong Ajax een goede pot maar tweede helft was echt slecht en zou obv die helft een 3e tegentreffer niet onverdiend zijn.

Vond de goal van Noa Lang mooier ! Volledige controle , heerlijke kap en buitenkant voet in het zijnet schieten. Speelde als 1 van de weinige een goede pot , was bij alle goede momenten betrokken. Na zijn wissel geen voetbal meer gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren