Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sarri lost Guardiola af als topkandidaat bij Juventus’

Laatste update:

Maurizio Sarri is volgens La Gazzetta dello Sport topkandidaat om Massimiliano Allegri op te volgen bij Juventus. De Italiaanse sportkrant meldt vrijdag dat de huidige manager van Chelsea al heeft gesproken met Fabio Paratici, technisch directeur van la Vecchia Signora. De ‘td’ van Juventus sprak tijdens zijn verblijf in Londen ook met de broer annex zaakwaarnemer van Mauricio Pochettino. Ook de manager van Tottenham Hotspur staat op het kandidatenlijstje van Paratici, al heeft de Argentijnse coach een doorlopend contract tot medio 2022, wat een eventuele aanstelling in Turijn er niet gemakkelijker op maakt.

Sarri is volgens berichtgeving van Corriere dello Sport goed in people management en heeft vanwege hun gezamenlijke periode bij Napoli een goede band met Gonzalo Higuaín. De 31-jarige aanvaller is door Juventus uitgeleend aan Chelsea, al is dat nog geen doorslaand succes gebleken. Het lijkt er dan ook op dat de Argentijn deze zomer terugkeert in Turijn. Sarri wilde op de persconferentie van afgelopen woensdag niet bevestigen dat er een einde komt aan zijn dienstverband bij Chelsea. “Ik heb hier nog een tweejarig contract en er is nog geen contact geweest met andere clubs. Ik praat na de Europa League-finale (op 29 mei tegen Arsenal, red.) met het bestuur. Dan hoor ik of ze tevreden zijn over mijn werk of juist niet.”

De Italiaanse trainer loodste Chelsea naar de derde plaats in de Premier League, waardoor een toegangsbewijs voor de groepsfase van de Champions League verzekerd is. Daarnaast haalden de Londenaren de finale van de EFL Cup, waarin Manchester City na het nemen van strafschoppen te sterk bleek, en de eindstrijd van de Europa League. Desondanks is de relatie met zijn spelersgroep niet optimaal en is eigenaar Roman Abramovich volgens berichten in de Engelse media al enige tijd op zoek naar een geschikte opvolger van Sarri.

Josep Guardiola leek eerder deze week topkandidaat van Juventus te zijn, maar tot een deal met Manchester City lijkt het niet te komen. De Engelse kampioen gaf bij monde van bestuurslid Alberto Galassi een verklaring over de geruchten omtrent Guardiola. “Ik ben onaangenaam verrast door dit bizarre nieuws“, zei de bestuurder woensdag in gesprek met Sky Italia. “Ten eerste wil onze manager blijven en heeft hij nog een contract voor twee seizoenen. Daarnaast lijkt het mij nogal onwaarschijnlijk dat Juventus groot nieuws als dit op deze manier uit zou laten lekken. Een presentatie over enkele dagen? Het slaat nergens op, dat is onmogelijk. Het is fake news. Pep wil dolgraag in Manchester blijven, blijkbaar is er niet goed geluisterd toen hij onlangs zei dat hij nog zeker twee jaar blijft.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan wordt het spurs supporten in de CL finale, aangezien Pochettino zou vertrekken bij een CL winst. Ik hoop dat Sarri blijft en Chelsea niet een regelrecht trainerskerkhof wordt.

24 mei 2019 om 12:53

Levy laat echt niet zomaar Pochettino gaan hoor. Levy zal gewoon 45 miljoen euroo vragen voor Pochettino. Enige opties die resteren bij Juve zijn Laurant Blanc en Sarri. Guardiola en Pochettino zijn beide onhaalbaar.

24 mei 2019 om 13:09

Ten Hag is ook een optie al hoop ik dat ze die over het hoofd zien in Torino.

24 mei 2019 om 15:16

@ Zermatt: Dat is niet waar. Aangezien Simone Inzaghi de laatste dagen ook regelmatig word genoemd. Persoonlijk vind ik dat een goed keus. Ik hoop iig geen Sarri.

24 mei 2019 om 18:10

Waarom geen Sarri als ik vragen mag?

Guardiola heeft vorige week tijdens een persconferentie aangegeven dat hij zeker de aankomende 2 seizoenen niet naar Juventus zal gaan tenzij Manchester city hem ontslaat wat niet gaat gebeuren. Snap niet dat mensen geloven dat hij naar Juve gaat.

Dit was toch eigenlijk al een tijdje bekend? Voordat Pep in beeld kwam? Denk zelf wel dat het een goede match is als hij Juve kan laten spelen zoals hij dat deed met Napoli

Maar Guardiola gaan natuurlijk niet naar Juve toe nu, die heeft zijn City doel nog niet bereikt. Sarri en Inzaghi zijn logischere keuzes als Poch niet komt.

Weet niet echt wat ik van sarri moet vinden. Laat zijn ploegen wel goed spelen. Maar groot nadeel is dat hij zeker higuain mee terug wilt. En met higuain win je geen CL.

24 mei 2019 om 12:56

Gewoon strak zijn en zeggen: "Je mag trainer worden van Juventus, maar dan zonder Higuain".

24 mei 2019 om 14:18

Ja probleem is dat de coach ook genoeg invloed heeft bij juve. Als de coach zegt dat het met higuain goed gaat. Dan mag hij hem behouden.

24 mei 2019 om 13:11

Waarom zie ik Gasperini van Atalanta nooit voorbij komen in de Juve-wandelgangen?

24 mei 2019 om 14:16

Zijn Inter verleden kleeft enorm aan zijn naam. En niet omdat hij trainer was van Inter. Maar omdat het niet goed is afgelopen bij Inter. Terwijl het gewoon een uitstekende trainer is. Die is liever zou hebben dan sarri

24 mei 2019 om 18:03

Meer omdat die kamikaze voetbal wou spelen met Inter, hij presteerde het om 3-4-3 te spelen met Forlan en Castaignos op de flank en dan Sneijder met Cambiaso in het centrum en dan als backs Zanetti en Nagatomo.

Maakt nu ook nog wel eens van die rare keuzes zoals Hateboer als CV terwijl die Mancini nog heeft op de bank, denk dat het daar vooral door komt. Prima spelopvatting die leuk is om naar te kijken maar te onvoorspelbaar in zijn keuzes.

Makkelijke carrière zo. Van land naar land, steeds naar de club met de beste selectie en/of het meeste financiële middelen. Absolute monopolie in eigen land en het in Europa keer op keer laten afweten. Waar is de uitdaging? Over 4 jaar nog even bij psg op de bank zitten en dan lekker met pensioen met 132 landstitels. Ik zou eerder bij City blijven om Europees ook een keertje iets voor te stellen of een echte uitdaging zoeken bij een club als Dortmund of napoli om ze het laatste zetje te geven richting Europese top

24 mei 2019 om 12:57

Het gaat hier over Sarri. Niet over Guardiola. Guardiola staat niet in beeld bij Juventus.

24 mei 2019 om 13:27

Guardiola was zeker wel in beeld bij Juve. Hij zal echter voor nu wel bij City blijven.

24 mei 2019 om 15:40

Ja zo kan je alles doorredeneren. Dan is Guardiola ook in beeld bij elke ploeg in de Eredivisie, Ligue 1 of de MLS. De interesse was nooit concreet.

24 mei 2019 om 15:47

Nee, want Juve heeft ook gesproken met Guardiola (volgens betrouwbare media), iemand uit het bestuur van City gaf ook een interview met Sky Sport Italia over de Guardiola geruchten en gaf aan dat Juve interesse had, maar dat Pep zeker zou blijven en Juve geen kans zou maken op zijn komst. Ook had hij met Nedved gesproken en beide waren het er over eens dat Pep nergens heen ging. Guardiola is dus wel daadwerkelijk een van de namen geweest die in Turijn rond ging, maar al snel werd duidelijk dat hij niet haalbaar was.

24 mei 2019 om 13:00

Hahahah echt precies dit, geweldig gesproken. Elke keer als die een keer goed tegenstand heeft, liverpool, spurs enz. gaan ze er gelijk aan. Bij Bayern precies zelfde verhaal, volledig opzij gezet elke seizoen in Europa, zeker door Real. 0-4 volledig weggecounterd. Daar zie je duidelijk waar Guardiola elke keer weer in trapt. Elke keer uitgeschakeld worden door een ploeg die het slimmer speelt en blind af blijven gaan op dezelfde speelstijl, namelijk vol aanvallen maar werkelijk 0 aanpassing aan tegenstander om een moeilijk wedstrijd te winnen.

Hij laat een ploeg droomvoetbal spelen maar tegelijkertijd zo kwetsbaar. Pochetino deed dat bijvoorbeeld geweldig. Die lees de wedstrijd en kiest dan om een joker in te zetten. Eventjes net wat anders proberen en hoppa CL finale.

Verwacht wel dat liverpool deze wint maar Pochetino doet het toch geweldig.

Sarri is denk ik wel een mooie optie voor Juve om te proberen

24 mei 2019 om 14:05

@realcf Madrid

als hij gewoon had gespeeld zoals City in de PL speelt had hij misschien wel een keer de kwartfinale overleefd maar Pep gaat altijd allerlei rare capriolen uithalen met zijn opstelling en tactiek in de CL. dat is niet het toernooi om experimenten uit te voeren. dat zal dan toch de druk zijn die trainers voelen in de CL

24 mei 2019 om 15:41

Ik ben het niet vaak met je eens maar hierin wel. Stel gewoon je sterkste 11 spelers op. Ik snap die variaties nooit in de Champions League.

24 mei 2019 om 13:33

Guardiola is de eerste manager sinds Ferguson die een landstitel prolongeert, maar toch is dat volgens jou niet speciaal. Hij moest de hele selectie van City renoveren, want die was veel te oud. Backs als Clichy, Zabaleta, Kolarov en Sagna waren de 30 gepasseerd en helemaal over hun top heen.

Toen hij bij Barca kwam had de club twee jaar achtereen geen prijzen gewonnen. Hij kwam, stuurde vedettes als Zambrotta, Ronaldinho en Deco naar de uitgang en bouwde een team rond Messi. Enkel bij Bayern kwam hij terecht bij de club met de beste selectie in de competitie, maar wat je nu doet is makkelijk scoren. Niet vergeten dat Guardiola middenin het Galactico II-periode van Real aansloot bij Barca. Real had intrinsiek de beste selectie met Kaka, Di Maria, Cr7, Higuain én Benzema.

24 mei 2019 om 14:10

@wagwan

Pep heeft het prima gedaan in Engeland maar hij moet nu alleen wel een keer gaan oogsten in de CL. zijn droomselectie staat er nu en heeft flink wat geld gekost dus nu is het tijd om internationaal ook een keer wat te gaan presteren met City

24 mei 2019 om 14:12

Precies dit. Dus Pep moet voor de uitdaging maar een minder team gaan trainen omdat alle échte topteams hem willen hebben?

Mensen gebruiken altijd die flutreden dat "iedereen wel ff kampioen wordt met dit materiaal". Hou toch op man. Zeker in de zware Premier League met een beestachtig goed Liverpool op het moment is het kampioenschap echt niet ff een 1 + 1.

Ook City was in de jaren voor Pep lang niet zo goed als nu. Het was altijd los zand van naast de schoenen lopende sterren. Mensen liepen altijd te juichen dat succes gelukkig niet te koop bleek te zijn. Nu heeft Pep alles op de rit bij city en zou opeens iedereen het moeten kunnen.. Ga toch weg man.. Ik heb helemaal niks met de club city maar onder Pep is het zeker een elftal waar ik als neutrale voetballiefhebber van geniet.

Alle clubs waar die man heeft gewerkt zijn vol lof over hem en staat hij voor een geweldige voetbalfilosofie. Daarnaast gaat hij altijd een project aan bij een club en weet hij zelf perfect in te schatten wanneer het tijd is voor iets anders. Hij gaat vervolgens met opgeheven hoofd weg bij de club. Sieraad voor de sport.

24 mei 2019 om 14:16

@bustarams

maar City is dat ook wel een beetje aan hun stand verplicht omdat ze meer hebben uitgegeven als de concurrentie. neemt niet weg dat hij het in Engeland gewoon god doet natuurlijk. je moet het nog wel even waarmaken. alleen in Europa moet het wel echt beter

Wu-Tang is for the children!

24 mei 2019 om 14:28

Haha jij kent je klassiekers!

Tuurlijk zijn ze dat 'een beetje' aan hun stand verplicht maar je weet zelf ook dat je er met alleen geld uitgeven niet bent. Bij United hebben ze ook met geld gesmeten de laatste jaren. Niet de beste aankopen maar toch.

Daarnaast vind ik dat City dit jaar erg veel pech heeft gehad in de CL tegen Tottenham. Door flaters in de defensie schiet die gekke Son er in 5 minuten 2 in. Vervolgens een knotsgekke slotfase en hij ligt er uit. Voorgaande jaren is hij wel overklast in de CL, daar heb je gelijk in.

24 mei 2019 om 14:34

@bustaramz

sowieso

klopt en daarom heeft Pep het ook gewoon uitstekend gedaan in Engeland. er komt toch een hoop druk bij kijken als je een club als City bent en hij heeft het waargemaakt

hij had een beetje pech dat Laporte volledig door het ijs zakte en twee goals weg geeft ook maar aankomend jaar verwacht ik wel meer van City. ze hadden idd niet veel geluk dit jaar maar de twee jaar daarvoor ging het ook mis. dit jaar moet Pep gewoon minder experimenteren ook in de CL met zijn opstelling en gewoon vasthouden aan hoe City ook in de PL speelt. dan zie ik ze wel verder komen als de kwartfinale

24 mei 2019 om 14:39

Sané gewoon laten spelen is inderdaad ook wel een verbeterpuntje voor hem

24 mei 2019 om 17:14

Goede woordkeuze ook, intrinsiek in deze context.

24 mei 2019 om 14:42

Als Ancelotti het doet, dan vinden wij het allemaal prima. Moet ik de clubs opnoemen waar hij heeft gewerkt als trainer? AC Milan (in topjaren), Real Madrid, Chelsea, PSG, Juve, Bayern. Volgens mij is Napoli pas zijn eerst club met een 'echte' uitdaging.

24 mei 2019 om 15:57

Real Madrid aan La Decima helpen en de concurrentie met Barca, PSG voor het eerst weer kampioen maken (beginjaren, toen PSG pas nog niet de gevestigde toppers had) en er een grote speler in de CL van maken, Chelsea in de PL, Juve in de Serie A van vroeger en hetzelfde geldt vaak voor dat Milan. Al deze teams hadden zeker uitdaging en stonden niet ver boven de rest.

Pep heeft ook wel uitdagingen gehad en het kampioenschap dit jaar tegen een ijzersterk Liverpool is gewoon knap, ondanks de geweldige selectie van City.
Kampioen worden met Bayern is dan weer niet zo'n uitdaging als vervolgstap na zijn Barca tijd.

Ondanks alle kritiek vind ik dat Sarri het qua resultaat gezien goed gedaan heeft dit seizoen. Hij is derde geworden en staat in de EL finale. Is echt het maximale gezien het absurde seizoen van Liverpool en Manchester City.

Voor Juve zou het ook geen verkeerde trainer zijn denk ik, het is iemand met een duidelijke visie en bij Juve krijgt hij zeer goed materiaal. Liet Napoli ook al oogstrelend voetbal spelen.

Liever S Inzaghi, maar Sarri is ook een goede optie.

Zou zo dom zijn van Chelsea om Sarri nu al te laten gaan. Natuurlijk is hij geen garantie op succes, maar zo slecht gaat het dit seizoen ook niet, dus om daarom weeral een coach te laten gaan? Een nieuwe coach aannemen is minstens een even groot risico, tenzij ze Guardiola, Klopp of Poch ervoor kunnen terughalen maar dat gaat uiteraard niet gebeuren.

Ik hoop uit de grond van mn hart dat Sarri het sowieso niet wordt.. Al die uitspraken en sneren richting Juve de afgelopen paar seizoenen zitten nog vers in het geheugen.. En ze mogen ook wel eens de traditie doorbreken van vrijwel altijd maar Italiaanse coaches.. De laatste 15 coaches waren op Deschamps na allemaal Italianen.

Ik wacht af tot Ten Hag topkandidaat is. Elke dag weer een nieuwe topkandidaat. Je hebt niets aan dit soort nieuwsberichten, houd het bij de feiten zou ik zeggen. Speculaties koop je niets voor.

24 mei 2019 om 14:29

Daar vergis je, je. Speculaties leveren views, clicks, reacties etc. op. Hoe meer views en clicks in een (digitaal) nieuwsmedium, hoe waardevoller advertenties. Het gevolg hiervan is dat media altijd iets spectaculairs proberen te melden, waar mensen over praten en wat gelezen wordt. Er is dus een hele industrie die draait op het brengen van nieuws maar door de concurrentie op dit gebied worden speculaties en halve waarheden, indien interessant genoeg, omarmd. Het is helaas niet anders, maar voor speculaties kopen de media juist hun boterham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren