Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sandler voelt zich geen ‘nummertje’: ‘Guardiola wist precies wie ik was’

Laatste update:

Philippe Sandler verruilt PEC Zwolle komende zomer voor Manchester City. De 21-jarige verdediger is ervan overtuigd dat de transfer naar the Citizens de beste stap voor zijn carrière is, zo vertelt hij tegenover Voetbal International. Hij begrijpt dat sommige mensen kritisch zijn over zijn keuze voor de Engelse topclub.

“Er zijn kenners die denken dat ik het ga redden én er zijn mensen die denken dat ik het niet aankan. Ik mag het nu laten zien. Wat had ik anders moeten doen? Deze kans laten lopen?”, aldus Sandler, die onlangs in de warming-up voor de wedstrijd tegen Feyenoord (3-4) geblesseerd raakte en zich daardoor moest afmelden voor Jong Oranje. “Josep Guardiola wil de komende jaren graag met jonge talenten gaan werken.”

“Ik ben niet zomaar een nummertje, ze hebben echt een plan met me. Ook Guardiola. Toen ik in het ziekenhuis was voor mijn medische keuring, heeft mijn vader met hem gesproken. Hij wist precies wie ik was”, vervolgt verdediger van PEC Zwolle. Sandler zegt dat hij niet zo snel onder de indruk is. “Niet van een volle Kuip of een volle ArenA. Eigenlijk is het niet veel anders dan een zaterdagmiddag bij Zeeburgia. In Engeland ga ik alles geven, daarna zie ik wel hoe ver ik kom. Voor de komende jaren heb ik eigenlijk maar één doel: basisspeler worden bij Manchester City.”

Denk jij dat Philippe Sandler zal slagen bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In mijn ogen is dit echt een kansloze missie.. Deze jongen is nog geeneens de beste verdediger in de Eredivisie, laat staan dat hij goed genoeg is voor City. Hoop wel dat hij zich doorontwikkelt en niet stil komt te staan om uiteindelijk bij een Engelse League One club terecht te komen..

28 maart 2018 om 10:10

Nee want in de league one wil je niet voetballen aangezien ze daar ietsiepietsie meer verdienen dan hier haha

28 maart 2018 om 10:12

In de Championship wel, maar in de League one niet denk ik. De League one is het 3de niveau in Engeland, wat heel verwarrend is maar het zij zo.

Ik snap dit niet zo goed. Je ziet de selectie van City, je ziet het beleid van clubs als City en Chelsea waar ze massaal talenten inkopen en je komt van, met alle respect, Pec Zwolle af. Waar komt dat blinde vertrouwen vandaan dat je voor een basisplaats kan gaan? Misschien is dit gewoon het politiek correcte antwoord van Sandler...

28 maart 2018 om 10:30

Precies. En dat guardiola precies wist wie ie was vind ik ook totaal geen argument. Tuurlijk zet zo’n club die trainer in die in n praatje van 2 minuten met n vader superveel indruk kan maken.

28 maart 2018 om 13:12

Sorry man ik smal wel wat je bedoeld maar als bij mijn werk aam de overkant mij een contract aan bied voor 10 keer zoveel ben ik weg want het is niet bepaald een speler die het toch wel gaat redden . ben je zoon speler wel zou ik ook niet gaan maar in zijn geval krijg je maar een kans en die moet je pakken , kom je over 3 jaar weer naar PEC alleen dan heb je 5 miljoen op de bank

Heeft Guardiola niet gewoon nog maar 1 jarig contract na dit jaar ? Als hij hetzelfde doet als bij Bayern is hij na volgend seizoen weg en dan is Sandler wel degelijk “een nummertje”. Ik hoop voor Sandler dat hij zo een instelling niet in alle situaties in het leven hanteert, want zo kan iedereen hem van alles wijsmaken.

28 maart 2018 om 10:35

Ach hij zal vast wel begrijpen hoe t werkt. Maar prima toch. Jaartje meetrainen bij City. Keertje invallen in de beker. En als je dan door verkocht wordt. Ben je 9 van de 10 keer nog altijd beter af dan op het droevige kunstgras veld van PEC Zwolle. Ik had hetzelfde gedaan.

Als ie echt zo goed was zou hij al lang niet meer bij Pec spelen. Maar los van dat. Wat nu als ie faalt, en eindigt bij een kelder Pl, Championship of (sub)top ED ploeg. Dan heeft ie alsnog stappen gemaakt en een mooie carriere gehad. Zoals hij al zegt, zo n kans had hij niet moeten laten schieten. Het is geen odegaard met extreem veel talent.

28 maart 2018 om 10:39

Nou, als hij echt zo slecht was, dan had Manchester City hem nu niet gehaald.

Zo zou je het ook kunnen zien.

28 maart 2018 om 10:48

Er zit potentie in en er valt winst op te halen. Denk dat hij daarom is gekocht. Zal vast nog wel stappen maken, maar denk niet dat hij City red. Hij zou de eerste zijn.

28 maart 2018 om 14:19

ik denk dat dat ook precies het punt is. Het is een nuchtere knul met een plan.
City zal hem een stappen plan hebben voorgelegd.
Het moet in je kop goed zitten, ik heb wel het gevoel dat hij door deze interesse niet meteen denkt dat hij de messias is die een absolute top is. Maar dat de kans er wel inzit om even een vergelijking te maken met een Drenthe bijvoorbeeld.

Als ze zijn potentie en ontwikkeling weten te versnellen in Engeland kan het zo maar eens goed gaan uitpakken, ook voor Nederland in toekomst perspectief. Hij heeft zich dit seizoen stormachtig goed ontwikkeld, en hij heeft iets extra's in mijn ogen.

Guardiola staat er om bekend dat hij jonge spelers beter maakt, dus ik heb wel vertrouwen in een kans van slagen. Zinchenko stond er bij PSV niet eens altijd in, maar krijgt nu wel regelmatig zijn minuten in het blauw.

En laten we eerlijk zijn, wat is nou 3 miljoen voor een club als City, als hij het niet weet waar te maken is zijn carriere natuurlijk alles behalve verloren, clubs in de PL zijn dan ook vaak in staat om hem een kans te geven, en anders kan die altijd nog terug gaan naar de Eredivisie, ik begrijp zijn keuze maar al te goed.

Deze trein komt maar eens in je leven voorbij.

Wat een slap argument. Tuurlijk kent Guardiola hem als City hem aantrekt. Dat is een geweldige vakman en die wil uiteraard alles weten over wie er volgend jaar bij hem rondlopen en überhaupt mee gaan trainen. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Sandler gaat sowieso verhuurd worden, hoe geweldig hij het ook zal doen in de voorbereiding. Ik hoop uiteraard op het beste, maar dit soort moves is door menigeen al genoeg over gezegd...

Tja, moet zo’n jongen dan zeggen hij zelf ook wel weet dat een jongen van FC Zwolle, die in de subtop van de Eredivisie niet eens wekelijks uitblinker is, totaal geen perspectief heeft bij Manchester City? Sandlers enige zorg is dat het niet té genant gaat worden op de trainingen en dat Sergio Aguero niet direct gaat klagen over zijn gebrek aan weerstand. Voor een topsalaris heeft Sandler de komende jaren een hectisch trainingsweekje, maar een superrelaxed weekend waarschijnlijk.

28 maart 2018 om 11:22

Iemand die nog over FC Zwolle begint is niet serieus te nemen. "Geen wekelijkse uitblinker" hahaha je kent de club niet eens.

28 maart 2018 om 11:48

Volgens mij was iedereen bij PEC het er wel over eens dat ie rond en nade afwikkeling van de transfer niet echt top speelde. Van het Schip heeft dat ook in de media verschillende keren benoemd. De laatste weken blinkt ie ook niet uit en in de maand december was ie geblesseerd. Al met al kunnen we hem op basis van de laatste 4 maanden geen wekelijkse uitblinker noemen nee.

28 maart 2018 om 15:31

Hij is ook niet wekelijks een uitblinker sinds de winterstop en we moeten ook niet bepaald doen alsof de druk bij PEC zo enorm hoog ligt. De meeste spelers doen het nou niet bepaald geweldig als ze PEC verlaten voor een grotere club. Ik denk persoonlijk dat Sandler het niet eens zou redden bij Ajax, PSV en Feyenoord, laat staan Manchester City.

Tuurlijk moet hij de kans niet laten lopen om daar een mooi contract te tekenen. Hebben veel (middelmatige) spelers gedaan en die worden daarna verhuurd aan clubs als Twente en Nac.
Maar misschien weet Sandler zich goed door te ontwikkelen en maakt hij een mooie carriere. En anders kan hij gewoon in de Eredivisie aan de slag, net als nu. Topsituatie voor hem.

28 maart 2018 om 15:28

Of je stevent af naar een carriere als dat van Kyle Ebecilio. Van Arsenal naar FC Twente en nu op z'n 24ste slechts bij Jong Nec. Zo kan het natuurlijk ook gaan.

Oke Guardiola weet wie je bent. Weet je zelfs sindsdien ook wie je bent? Je hebt namelijk geen bal meer goed aangeraakt......

Tja, aan de ene kant snap ik wel dat hij deze kans niet kan laten lopen. Je gaat na het eerste seizoen in de Eredivisie bij (met alle respect) PEC Zwolle gelijk naar Manchester City. Je moet natuurlijk wel sterk in je schoenen staan wil je zo'n aanbieding afwijzen.

Echter is deze jongen wel erg naief als hij denkt meer dan een nummertje te zijn. Natuurlijk kent Guardiola hem. Echter, als ik hem vergelijk met De Ligt, loopt Sandler straatlengtes achter op elk vlak. Guardiola werkt graag met jonge spelers, maar dat zijn vaak aankopen en de absolute toptalenten op deze planeet. Daar hoort Sandler bij lange na niet bij.

Natuurlijk hoop je dat zo'n jongen slaagt, maar ik acht die kans eerlijk gezegd 1. Ik vind het maar een heel normaal talent waarvan er meer dan genoeg rondlopen op de Europese velden. Naar mijn mening komt hij tekort voor de Nederlandse top, laat staan een hoger niveau.

Natuurlijk hebben ze een plan met je. Ze hopen dat je wonder boven wonder een groeibriljant bent en anders verkopen ze je alsnog met winst. Dat Guardiola nog wist wie hij was, tja, research doen voordat een speler aan tafel schuift zou voor Guardiola ongetwijfeld niet nieuw zijn.

28 maart 2018 om 16:20

Als Joris uit de hoofdklasse deze kans krijgt gaat hij toch ook geen nee zeggen. Voorbereiding meemaken bij City met de grootste spelers, uitgeleend worden, jaartje Championship of wat dan ook. Ondertussen lekker je handje ophouden en wie weet wat voor stormachtige ontwikkelimg hij gaat meemaken. Je weet het nooit. Wie had gedacht dat Van Dijk zo een geote zou gaan worden toen hij van de eredivisie vertrok.

28 maart 2018 om 19:16

Van Dijk was veel verder dan Sandler nu is. Bovendien koos Van Dijk voor Celtic. Wel even iets anders dan Manchester City.

Verder schreef ik ook dat ik de keuze heel goed begrijp. Wat ik dan niet snap, is waarom deze jongen in hemelsnaam denkt anders te zijn dan al die andere talenten die ze daar in Engeland opkopen.

Dat laat mij toch vooral een gebrek aan zelfreflectie zien. Kwalitatief zou hij namelijk moeten weten dat hij nog lichtjaren verwijderd is van een dergelijk niveau. Het verschil in kwaliteit tussen hem en De Ligt is echt enorm groot en De Ligt is ook nog eens 2,5 jaar jonger en laat het al wekelijks zien bij een topclub.

mensen vergeten dat Sandler 2 jaar geleden nog bij de A2 van Ajax speelde, was daar geen groot talent en weinig mensen zagen aankomen dat hij het bij PEC zo goed ging doen. nu speelt hij 1 seizoen goed en klopt City aan de deur, dan is het toch voor Sandler eigenlijk geen keuze meer? ervaringen opdoen, trainen met de beste spelers, financieel onafhankelijk etc. basisspeler bij City gaat hem nooit lukken maar met City op je CV zijn er genoeg mooie clubs waar je dan aan de bak kan.

28 maart 2018 om 19:19

Mensen overschatten dat wel enorm. Stel dat die jongen 3 jaar lang zo'n 600.000,- per jaar verdient. Zo financieel onafhankelijk is dat nou ook weer niet. Bij de Nederlandse subtop kun je vergelijkbare bedragen verdienen. Het is niet moeilijk te voorspellen dat die jongen nooit aan gaat haken bij een dergelijk niveau (man City) en over 3 jaar weer in de Eredivisie terecht komt. Ze zagen het naar mijn mening goed bij Ajax, want ik persoonlijk zie er ook geen groot talent in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren