Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sandler maakt eerste minuten voor Man City bij grote Gündogan-show

Laatste update:

Philippe Sandler heeft zondagmiddag voor het eerst sinds zijn zomerse komst van PEC Zwolle minuten gemaakt voor Manchester City. De Nederlandse verdediger viel in de tweede helft van het FA Cup-duel met tweededivisionist Rotherham United in en luisterde zijn debuut voor de Engelse grootmacht uiteindelijk op met een klinkende overwinning: 7-0. Ilkay Gündogan had met liefst vier assists een groot aandeel in de monsterzege van the Citizens, die zo zeker zijn van een plekje bij de laatst 32 van het bekertoernooi.

Sandler beleefde vanwege een slepende knieblessure een valse start in Manchester, maar nadat hij vorige maand in de EFL Cup tegen Leicester City al voor het eerst tot de wedstrijdselectie van manager Josep Guardiola behoorde, maakte hij zaterdag tegen Rotherham United eindelijk zijn eerste minuten voor de Engelse grootmacht. Sandler betrad na 67 minuten het veld van het Etihad Stadium als vervanger van Kevin De Bruyne en kon uiteindelijk optimaal genieten van zijn debuut, doordat City de overwinning op dat moment al lang en breed veilig had gesteld.

Het bal was na twaalf minuten geopend door Raheem Sterling. De Engels international werd in het strafschopgebied van Rotherham United vrijgespeeld door De Bruyne, waarna hij verdediger Semi Ajayi het bos in stuurde en vervolgens koelbloedig afrondde. City had weinig te duchten van de huidige nummer 21 van de Championship en nam in de laatste minuten voor rust uiteindelijk verder afstand van the Millers. Phil Foden verdubbelde de voordelige marge voor de thuisploeg na een fraaie assist van Gündogan, waarna een eigen doelpunt van Ajayi in de blessuretijd van de eerste helft resulteerde in een 3-0 ruststand.

Zeven minuten na de onderbreking zorgde Gabriel Jesus voor de 4-0: de Braziliaan kon de bal in een leeg doel lopen na een fraaie individuele actie over de linkerkant van het veld van Sterling. Guardiola haalde Sterling en De Bruyne vervolgens naar de kant ten faveure van Leroy Sané en Sandler, maar de honger van zijn ploeg was daarmee nog niet gestild. In de laatste zeventien minuten liep City dankzij doelpunten van Riyad Mahrez, Nicolás Otamendi en Sané uiteindelijk uit naar een monsterscore, telkens na een assist van Gündogan, die in totaal viermaal als aangever fungeerde.

Fulham - Oldham Athletic 1-2
Lange tijd leek er geen vuiltje aan de lucht voor Fulham tegen het in de League Two, het vierde Engelse profniveau, uitkomende Oldham Athletic. The Cottagers hadden het meeste van de bal, kwam in totaal tot twintig doelpogingen en waren een dikke vijf minuten na de rust door een doelpunt van Dennis Odoi ook nog eens aan de leiding gegaan. Een overtreding in het strafschopgebied leidde een kwartier voor tijd echter tot de gelijkmaker vanaf de stip van Sam Surridge en daarna ging het van kwaad tot erger voor de ploeg van Claudio Ranieri. De net ingevallen Aleksandar Mitrovic liet met nog vijf minuten te gaan op zijn beurt na om een strafschop achter Daniel Iversen te schieten en in de blessuretijd ging het helemaal mis voor de thuisploeg. Een doelpunt van Callum Lang betekende uiteindelijk een pijnlijke uitschakeling voor de nummer negentien van de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt jammer dat gundogan zo blessuregevoelig is. Zou echt een van de beste middenvelders ter wereld zijn als hij het niet was. Erg jammer maar alsnog een genot om zo een speler te zien voetballen

6 januari 2019 om 17:18

Omdat hij 4 assist tegen een halve amateurploeg heeft gegeven? Als hij zijn stempel had gedrukt in een CL finale of kampioenswedstrijd had ik je reactie begrepen, maar als dit jouw referentiekader is dan kan Ziyech met 4 assist tegen Roda dus ook bij de absolute top horen.

6 januari 2019 om 17:24

Omdat hij het toevallig in dit topic zegt betekent toch niet dat hij het alleen op basis van deze wedstrijd vindt...

Is gewoon nou eenmaal zo dat Gundogan te blessuregevoelig is gebleken voor de absolute wereldtop, maar dat niemand weet waar hij had gestaan zonder die blessures.

6 januari 2019 om 18:23

Gundogan was een van dortmund hun beste spelers tijdens hun CL campagne naar de finale. Hij heeft zelfs in de CL finale gescoord.

Het is alleen jammer dat hij 2 zware rugblessures heeft opgelopen bij dortmund, want hij had de potentie om een van de beste middenvelders ter wereld te worden.

6 januari 2019 om 18:29

Wat zeg jij allemaal, dus als een daley blind 4 assists geeft in de champions league tegen real Madrid dan behoort hij wel tot de beste middenvelders van de wereld. Jou reactie gaat nergens heen. #voetballi heeft zeker gelijk en als je Gündogan gevolgd heb dan weet je dat hij zeker bij de beste middenvelders van de wereld hoort.

6 januari 2019 om 18:54

Als je 4 assists tegen real Madrid geeft,ben je zeker een grootte,voor weinig spelers weggelegd!

6 januari 2019 om 19:58

Dat is precies 1 speler gelukt Marieke, Xavi. En die had een niveau dat Gundogan nooit had aangetikt zelfs al was hij fit gebleven.

6 januari 2019 om 20:01

Grootte met dubbel t nog wel.

6 januari 2019 om 19:10

Er spelen ineens allemaal Nederlandse talenten bij grote clubs in de Premier League!

Leuk voor Oldham! Leuke club, mooi stadion, uit de buurt van Manchester trouwens. Erg knap dat ze uit tegen Premier League club Fulham weten te winnen, helemaal omdat ze de laatste jaren erg ver zijn weggezakt

6 januari 2019 om 18:36

Nou wordt het naar mijn MENING wel vervelend om te lezen... elke Engelse club vanaf de championship of lager is volgens jou een leuke of een mooie club... de voorgaande 4 keren kon ik er nog wel mee leven maar om dit telkens te herhalen bij elke Engelse topci... het doet me een beetje denken aan ene Dirk19 ofzo, die het liefst alle ploegen in de KKD ziet promoveren naar de eredivisie...

Ik snap dat je een fan bent, en ja ik weet ook dat ik je reactie niet telkens hoef te lezen maar het valt gewoon op...

6 januari 2019 om 18:40

Volgens hem hebben enkel clubs die met jaren wanbeleid gezakt zijn en toevallig een grote supportersschare hebben bestaansrecht, word er ook wel moe van om telkens hetzelfde te moeten lezen. Geschiedenis is mooi, goed beleid relevant.

6 januari 2019 om 18:42

Verder mentaal alles in orde?

6 januari 2019 om 18:43

Haha dus ik moet al die clubjes uit de Premier League maar mooi vinden omdat ik niet mijn mening mag geven. Ik zeg gewoon wat ik wil op voetbalzone, ik snap dat je het irritant kan vinden maar ik vind ook honderen berichten over Frenkie de jong of Messi irritant. Ieders wat he

6 januari 2019 om 19:08

Jij moet niks, alleen stoppen met op ELK topic te roepen dat “jouw” favo clubjes de mooiste zijn, net zoals je belachelijke haat voor PSG.

6 januari 2019 om 19:53

Alsof ik dat elk topic zeg, sterker nog dat gebeurt incidenteel. Je zegt dat ik niks moet maar toch moet ik stoppen🤷‍♂️.

6 januari 2019 om 20:02

@adamwest347, jij komt zeker nooit in de Franse topics? Daar is het nog 10x zo erg. Sws standaard onder elk PSG artikel. Elke keer weer het standaard riedeltje

7 januari 2019 om 11:32

@Primetime, gelukkig trekt Frans voetbal mij niet...

Iemand die hem heeft zien spelen en mij kan vertellen hoe hij het deed?

6 januari 2019 om 17:31

Sandler kwam prima mee. Mag nog iets agressiever zijn in het druk zetten en leed 1 of 2 keer balverlies. Maar verder straalde hij rust uit als hij de bal had en koos in balbezit altijd de juiste positie. Sandler durfde ook rustig zijn ploeggenoten op hun plek te zetten, zag er prima uit. En volgens mij zijn de City fans ook tevreden en vooral benieuwd naar wat "Sane" gaat presteren.

Knap resultaat van Oldham!!

Voorlopig heeft sandler wel t eerste gehaald van man c , geweldig !

6 januari 2019 om 17:25

Precies. Ik had dat geeneens verwacht maar ik krijg het idee dat Guardiola wel iets in hem ziet. Hij zat ook al eerder op de bank. Kan zomaar een stille, aangename verrassing worden.

Nou dan heeft hij toch maar mooi zijn eerste minuten voor City binnen, en dat terwijl volgens velen hier Sandler nog geen minuut zou meetrainen met het eerste toen hij de overstap maakte.

Heerlijk voor hem, nu hard door blijven werken en dan komt hij er wel.

6 januari 2019 om 17:37

Voor zijn overgang naar City was hem al beloofd dat hij zou mogen meetrainen met het eerste. Dus die gaat niet op. Verder was volgens mij de bedoeling dat hij zijn minuten zou maken in Man City onder 23, echter heeft hij daar dit jaar maar 2 wedstrijden meegedaan en werd hij in beide wedstrijden als eerste naar de kant gehaald (nooit zo'n goed teken).

Vooralsnog heeft hij aangetoond dat hij niet meekomt in het 2e elftal en daar geen minuten kan maken. Hier zou je een voorzichtige conclusie uit kunnen trekken dat hij niet voldoet aan de verwachtingen van City. Dit toernooi staat erom bekend dat de topclubs vooral hun C-keus een kans geven, zodat ook die categorie enigszins tevreden blijft. Ik blijf erbij, dat zolang iedereen fit is bij City Sandler in een serieuze wedstrijd nooit enige minuut zal maken bij City. Ploegen als City zien dit soort wedstrijden eerder als een vriendschappelijke wedstrijd.

En natuurlijk komt hij er wel, hij heeft een dik contract bij City en over 2 jaar kan hij nog 10 jaar mee bij een club in de categorie Groningen/pec Zwolle. Dan heeft hij het toch prima gedaan uiteindelijk?

6 januari 2019 om 17:50

Hij is toen hij kwam, gelijk geblesseerd geweest

6 januari 2019 om 17:51

Ja we zullen zien Rugu, kan me nog prima herinneren dat jij vorig jaar hier ook zat te roepen dat Sandler geen enkele minuten zou gaan maken. Dat hij zelfs bij clubs als AZ en Vitesse door de mand zou vallen.

Hij heeft een flinke blessure gehad, daarom heeft hij zo weinig gespeeld voor het tweede elftal en dus niet het ideale traject weten te volgen wat City voor ogen had voor hem. Dat hij nu zijn debuut maakt kun je negatief uitleggen zoals jij doet, maar je kan het ook vanuit het positieve zien, als hij niks laat zien op de training krijg je ook geen kans op je debuut.
Of dacht je dat Guardiola bezig is in een sociale instelling, waar het je wel even gegund wordt als je een aardige jongen bent?

Sandler gaat je nog verrassen, zoals hij eigenlijk nu al gedaan heeft. Ga je helaas toch nooit toegeven zoals gewoonlijk want jij hebt altijd gelijk, nog een fijn weekend.

6 januari 2019 om 17:53

''dit toernooi staat erom bekend dat de topclubs vooral hun C-keus een kans geven, zodat ook die categorie enigszins tevreden blijft.''

Dat is meer de Carabao Cup oftewel de League cup de je beschrijft. Dit is de FA cup en die wordt een stuk serieuzer genomen. Als je kijkt naar deze opstelling, die van Man U, Chelsea. Die stellen allemaal wisselspelers op. Echt geen c keuze

6 januari 2019 om 17:59

Maarre.. C-keus.. als ik dit verslag zo lees deden er verdraaid veel A-keuzes mee.. het lijkt me dat hij goed bezig is.. guardiola gunt hem minuten en dus een hele batterij aan andere spelers niet, zegt toch wel iets!

6 januari 2019 om 18:25

EL ticket is voor de echte top natuurlijk niet boeiend. Als je kijkt naar de opstelling een paar weken terug in de EFL cup dan zegt dat genoeg. Een betere tegenstander (leicester city dus PL middenmotor) maar er stond een 17 jarige in de verdediging. Verder speelde Foden, Muric en Diaz ook nog. Deze opstelling tegen een Championship degradatiekandidaat is veel sterker.

De enige die echt graag ging voor de EFL cup was Mourinho. Hij vond dat een prijs pakken in februari motiverend werkte voor het team.

6 januari 2019 om 19:28

Klopt en daar sta ik ook nog steeds achter dat hij in serieuze wedstrijden geen minuten gaat maken. Ik snap alle ophef niet zo, hij mag tijdens de FA cup invallen in de 67e minuut op het moment dat City al met 4-0 voor staat tegen een 2e divisionist. Het spijt me dat ik dit niet als het teken dat we opeens de nieuwe Beckenbauer in ons midden hebben.

En ja, Guardiola staat erom bekend zich soms erg sociaal te gedragen naar mensen die hij iets gunt. Kan me nog herinneren dat hij ooit bij Bayern een 29e jarige speler in een bekerwedstrijden minuten liet maken die zelfs in de 2.bundesliga nooit aan de bak zou komen. Puur omdat hij al zo lang bij Bayern zat en hem dat gunde, op sommige momenten kan dat. Natuurlijk breng je met zo'n stand eerder Sandler in dan een Laporte, zeker als er al redelijke spelers in het veld staan kan City zich geen buil vallen aan Sandler.

Sandler gaat mij helaas niet verrassen, ik gun het hem van harte en ik hoop het ook voor het Nederlands voetbal dat hij mijn ongelijk gaat bewijzen. Ik ben echter gewoon realist de stap van PEC naar City daar zitten nog 4 stappen tussen (AZ-Ajax-Sevilla-Arsenal). Net zoals de spits van Kozakken Boys nooit goed genoeg zal zijn voor Ajax zal Sandler dat niet zijn voor City.

6 januari 2019 om 19:46

@hangover96, dat is onzin. Kijk maar naar de opstellingen in de EFL voorafgaand de finale en de opstellingen in de FA cup voorafgaand de uitschakeling. Zowel in EFL en FA stond de beste opstelling mogelijk tegen Arsenal opgesteld. Maar in de efl was veel meer jeugd opgesteld in al de wedstrijden voor de halve finales. Toen ze eenmaal in de halve finale stonden was het logisch om het sterkste team erin te gooien. Maar in de kwartfinale tegen een pl club stonden er nog iets van 3 jeugdspelers erin

6 januari 2019 om 18:18

Die komt er echt niet bij City. In de bekertoernooien spelen altijd vijfderangs spelers.

6 januari 2019 om 18:45

En jij denkt dat hij er tegen een echte tegenstander of met een lagere tussenstand in gekomen was? Kom op, Pep had zijn ona nog kunnen laten debuteren.

6 januari 2019 om 18:59

Kijk ook naar de tegenstander. Dit is even de marktwaarde van het handelswaar opvijzelen met een basisplaats in het eerste van City. Niets meer, niets minder

Toch wel echt mooi dat zo’n jongen als sandler via pec gewoon bij een City terecht komt. Daar nu zelfs minuutjes meepakt. Vraag me wel af of hij door gaat breken, daarvoor is de concurrentie denk ik te groot, maar via een huirconstructie ergens anders in de PL spelen is ook niet verkeerd.

6 januari 2019 om 18:27

En ook al breekt hij niet door.het is leuk voor die jongen.goed contract beetje ballen met de 1ste selectie spelers.af en toe invallen en wie weet wat er nog meer volgten als het onverhoopt niet lukt dan zijn er nog genoeg clubs die hem willen hebben

Leuk hoor, maar dit is enkel om deze categorie spelers zoet te houden. Dat zal hij toch zelf ook wel doorhebben? Sandler zal nóóit een basisplaats krijgen bij een PL-eedstrijd.

6 januari 2019 om 19:04

Staat genoteerd, we gaan het zien!

6 januari 2019 om 19:57

Had je ooit gedacht dat Zinchenko in de PL een basisplaats zou hebben?

6 januari 2019 om 20:05

Mwa, nee. Ook niet echt nee. Toch vond ik Zinchenko een groter talent dan Sandler. Zinchenko heeft van Cocu nooit een eerlijke kans gekregen. Hierdoor raakte Zinchenko gefrustreerd en dat ging ten koste van zijn inzet. Niet goed, wel begrijpelijk. Hierdoor werd de optie tot verlenging van de huurperiode (de intentie was een huurperiode van 2 jaar)niet gelicht. Ik blijf van mening dat er verkeerd met hem omgesprongen is.

Vreemd dat bij de samenvatting van Fulham - Oldham de naam van Nepomuceno niet opduikt, die een mooie assist verzorgde (de 1-2). Wij Nederlanders lijken allemaal zo te houden van de vernederlandsing. Natuurlijk speelt hij zijn interlands voor Curacao, maar dan nog, hij heeft ook in Nederland gevoetbald en is half Nederlands.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren