Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sancho heeft contact met andere club en gaat Ten Hag snel verlaten’

Laatste update:

Jadon Sancho gaat Manchester United waarschijnlijk in januari verlaten, zo schrijft Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sport dinsdagmiddag op X.

De Engelse aanvaller ligt overhoop met manager Erik ten Hag en weigert zijn excuses aan te bieden, waardoor hij niet meer welkom is bij de club. Ten Hag zei dat Sancho niet genoeg trainingsarbeid leverde, waarop de 23-jarige aanvaller hem via social media betichtte van ‘het verspreiden van leugens'.

Sancho gaat naar alle waarschijnlijkheid verhuurd worden komende winter. De Engelse aanvaller wordt begeerd door Edin Terzic, trainer van Borussia Dortmund. De trainer van Dortmund heeft zelfs al contact met de voormalig speler van die Borussen. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Dortmund zijn volgende bestemming wordt.

Volgens de Duitse journalist wil Sancho ergens spelen waar hij kan rekenen op een vaste basisplaats. Dat zou Dortmund kunnen zijn. Plettenberg schrijft dat een overstap naar zijn voormalig werkgever, ondanks de interesse van Terzic, onwaarschijnlijk lijkt, maar ook niet uitgesloten. Dat Sancho United gaat verlaten komende transferperiode, lijkt wel vast te staan.

De reden dat Dortmund niet staat te springen om een terugkeer van Sancho, is het feit dat de discipline van Sancho in zijn eerste periode bij Dortmund intern altijd onderwerp van gesprek was. Hij kwam vaak te laat op trainingen en vloog na wedstrijden vaak meteen uit in zijn privéjet. De Engels international bleef dan twee of drie dagen weg. Maar het grootste probleem, waar Sancho naar verluidt nog steeds mee kampt, is zijn levensstijl. De aanvaller slaapt niet genoeg omdat hij tot in de vroege uurtjes op zijn spelcomputer speelt, zo klinkt het.

Die problemen zouden voor dusdanig veel onrust zorgen binnen de selectie van Dortmund dat het onwaarschijnlijk lijkt dat de club hem een tweede kans gunt. Bovendien is er door de uitgaven van afgelopen zomer amper budget bij BVB om te investeren in nieuwe spelers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tjonge jonge, dan speel je bij United en dan vind de trainer dat je niet hard genoeg traint. Dan ga je toch harder trainen. Wat een figuur.

3 oktober 2023 om 14:38

Ik zat gisteren ook met beetje verbazing naar Kramer te kijken, die zei dat die bij Feyenoord ook problemen had met Van Bronckhorst omdat die niet hard genoeg trainde. Die jongen mag toch blij zijn dat die voor een club als Feyenoord uit mocht komen, een club boven zijn niveau waar die ook nog is fan van was. Dan ga je toch ook harder trainen om indruk te maken op de trainer? Blijkbaar zijn er meer die er last van hebben.

3 oktober 2023 om 22:50

Het gaat allemaal om mentaliteit bij dit soort gasten. Sancho in vorm is absoluut een goede speler voor Manchester United. Was bij Dortmund echt een topspeler en klaar voor die stap voor mijn gevoel. Ik heb bij hem het gevoel dat hij het allemaal wel best vind en denkt dat het wel aan komt waaien met zijn arbeidsethos. Kom er toch wel achter dat dat niet het geval is, al ziet hij het zelf volgens mij niet helemaal in.

3 oktober 2023 om 18:49

Als jij een baas hebt waarmee het niet botert ga je toch ook weg. Is zijn goed recht, zijn cariere. Jammer dat hij er blijkbaar niet alles uithaalt maar hij is jong genoeg om dat alsnog te doen.

Tja zegt ook wel genoeg als hij bij dordmund al niet altijd zijn beste instelling toonde en nu wederom door zijn instelling niet goed presteert. Er bestaat ook iets zoals in de spiegel kijken. Maar dat doen ze tegenwoordig alleen nog maar om er top uit te zien voor de rest niks.

3 oktober 2023 om 14:05

Ik vind dat Dortmund dat overigens wel goed doet. Zowel Dembele als Sancho zijn/waren nou niet bepaald de meest harde werkers, maar toch weten ze dat soort spelers voor de hoofdprijs te verkopen.

3 oktober 2023 om 14:12

Bij Dortmund kom je daar ook wel wat makkelijker mee weg natuurlijk. Ondanks het feit dat het al jaren niet goed gaat, is Dortmund echter bij lange na Manchester United niet.

Je ziet het ook bij Wijndal. Bij AZ kon hij zich focussen op z'n sterke punten en hij kon onbevangen spelen. Bij Ajax verwacht men meer en dan komt de speler in kwestie in de problemen, vooral als ze ook nog eens een misplaatst ego hebben. Talent alleen is niet genoeg.

Als je dit allemaal leest over Sancho dan snap ik steeds beter waar Ronaldo zich destijds allemaal zo druk om maakte. Die heeft zich achteraf nog best netjes ingehouden eigenlijk, de man krijgt bloedende ogen van talent dat op deze manier verpest wordt.

3 oktober 2023 om 14:09

Daar is een speler nog altijd zelf verantwoordelijk voor. Sancho heeft in 58 wedstrijden PL misschien 3 of 4 echt goede wedstrijden gespeeld. Dan is het misschien verstandig om eerst kritisch naar jezelf te kijken als speler. Het is niet zo dat hij pas onder Ten Hag begonnen is slecht te spelen. Hij is al slecht sinds z'n komst en er is totaal geen sprake van een stijgende lijn.

3 oktober 2023 om 14:36

Sancho heeft amper een handvol goede wedstrijden voor United gespeeld, zelfs voordat ten Hag kwam leverde hij niet. Ten Hag heeft hem meer dan zat kansen gegeven zichzelf te bewijzen, Sancho heeft deze kansen nooit gepakt. Ten Hag doet genoeg fout, maar hier heeft hij gewoon gelijk

3 oktober 2023 om 16:21

Ik doel dan ook op het individu Sancho in mijn comment, niet op Ten Hag of United in zijn algemeen. Wat Missinglink hieronder zegt, Ronaldo heeft zich een keer uitgesproken over het gedrag van sommigen op de club. Waaronder Sancho.

3 oktober 2023 om 16:38

In dat geval kan ik je zeker volgen. Vorig jaar in ieder geval leek het er echt op dat ten Hag die topsport en prestatie cultuur echt terug aan het brengen was

3 oktober 2023 om 14:36

Bizar hoeveel dingen er nu naar voren lijken te komen die Ronaldo in dat interview aangaf. Het moment dat je zo gedisciplineerd heel je carrière heb geleefd en je ziet dat de jongere generatie tot laat zit te gamen en niet op tijd komt, snap ik dat zo iemand zich daar druk om maakt.

3 oktober 2023 om 14:43

John Terry ronaldo gaf nou niet bepaald het goede voorbeeld, dus snap dit verband niet zo goed? Bovendine gaat dit over 1 speler he. Van niemand anders horen we dat ze slecht trainen. Spelen alleen helaas wel slecht

3 oktober 2023 om 15:22

Je kan veel zeggen over Ronaldo, maar toch niet dat hij niet gedisciplineerd traint? Die gozer is zijn hele carriere al zo afgetraind als wat.

3 oktober 2023 om 15:23

Ronaldo gaf aan dat na een van de eerste trainingen hij Sancho en Shaw chocoladetaart oid zag eten op de club. Klein voorbeeld, maar het geeft wel aan dat ze niet allemaal volledig bereid zijn om alles te geven voor het voetbal. Dat heb je toch wel nodig als je weer een keer kampioen wil worden.

Verder bracht Ronaldo wel andere problemen met zich mee, daar ben ik het zeker mee eens.

3 oktober 2023 om 15:27

Ronaldo is ook niet de eerste die na kritiek het veld moest ruimen, Lukaku had ook al kritiek op de onprofessionele houding van spelers als Pogba, Lingard en Martial en zette vraagtekens bij Solskjaer, en United zag in plaats daarvan Lukaku als het probleem, en koos partij voor die vier. Tsja...

3 oktober 2023 om 17:50

Hangover96 ik doelde natuurlijk op het feit dat hij uberhaupt niet op kwam dagen. En ja, ik weet natuurlijk wat er gebeurd is. Maar ook na die afgesproken periode kwam hij ook niet opdagen.

3 oktober 2023 om 17:52

Hangover96 lukaku moet echt niets zeggen. Ik lees echt ongeveer na elke zomer sinds zijn 18e van hemzelf dat hij wat af moet vallen omdat hij dan beter is 😳

3 oktober 2023 om 17:55

Missinglink absoluut hij zorgen extreem goed voor zijn lichaam. En toch kun je zo'n dedication niet van iedereen verwachten. Dat zit gewoon niet in ieders karakter. En zolang je dieet in balans is zegt zo'n stukje taart natuurlijk heel weinig.

Exit Saudi lijkt me oprecht het best voor iedereen, mentaliteit ontbreekt gewoon bij die jongen.

3 oktober 2023 om 14:53

Dortmund is toch een veel mooiere club voor hem dan Saudi? Hij kent de club al, hij is pas 23 en zal voetballen echt niet verleerd zijn

Gamen en feesten is ook leuk... Maar het verpest zijn carrière behoorlijk helaas. Met Sancho, Rashford, Antony en Hojlund heb je in potentie prima aanvallers. Maar Sancho en Antony zijn toch wel lastige karakters hoor. Die twee hadden een type Hojlund prima kunnen bedienen. Zonde van zijn talent in ieder geval. Ik ben bang dat het ook niets meer gaat worden met hem. Je ziet zelden dat een jong talent met zo'n instelling dan later alsnog terugkeert aan de top. Zijn daar eigenlijk voorbeelden van? Volgens mij niet.

Tja, zie hem maar eens te slijten. Tenzij ze in Saoedi Arabie zo gek zijn om een kapitaal aan hem te spenderen, ga je nog lang moeten betalen. Ik snap sowieso waarom de discussie zich beperkt tot z'n relatie met Ten Hag. Sancho speelt al flut sinds z'n komst en heeft geen moment geimponeerd.

Ik begrijp niet zo goed wat hier staat. Hij gaat waarschijnlijk weg. Hij heeft contact met dortmund, maar daar gaat hij waarschijnlijk niet heen. Maar hij gaat waarschijnlijk wel weg. Waar naartoe dan? Of lees ik ergens overheen?
Niemand gaat deze gozer overnemen. Huur wordt al lastig, verkoop imo onmogelijk.

Succes met huren met dat mega salaris, Saudi Arabië lijkt me de enige optie. Of je nou in Engeland Fifa speelt of Saudi maakt ook niet veel uit

Een van de grootste flops ooit in mijn ogen, heeft er niets van gebakken in de PL misschien hooguit 2 potjes waar hij even z'n niveau haalde en wat potjes in de voorbereiding. Geen excuses wat betreft blessures gewoon gestopt met voetballen zodra hij z'n handtekening heeft gezet, valt Ten Hag niets op aan te rekenen.

Wat is nu het nieuws? De eerste alinea’s leert ons dat hij contact heeft met Dortmund, om in de verdere tekst een transfer naar Dortmund eigenhandig te ontkrachten? Dit heeft veel weg van een artikel om maar een artikel te hebben.

Hij zou naar Real Madrid moeten, die weten met Bellingham wel hoe ze jonge Engelse toptalenten van Dortmund wel kunnen laten presteren.

3 oktober 2023 om 16:16

Sancho gaat zelden de diepte in en passeert zelden zijn man, hij moet het hebben van combinatie spel. Hij is niet super snel en heeft geen dribble zoals Hazard dan word je dus een type Grealish met lage statistieken en weinig balverlies.
Real heeft Rodrygo Arda Guler en Vinicius op de flanken waar Brahim Diaz ook nog zou kunnen spelen wat moet je dan met Sancho?

Toch onbegrijpelijk hoe er wordt gescout denk ik dan, alleen op voetbalkwaliteiten beoordelen is lang niet genoeg voor topclubs, een persoonlijkheidstest en analyze, mentaliteit, volwassenheid en persoonlijke situatie lijkt me logisch als je iemand wilt aantrekken die echt iets moet toevoegen en passen in het team

"wil ergens spelen waar hij kan rekenen op een vaste basisplaats."
Hiervoor alleen al zou iedere club die zichzelf serieus neemt hem nooit moeten contracteren.
Deze gast loopt niet bepaald over van werkethiek maar wilt wel een gegarandeerde basisplaats.
Heeft een fortuin gekost voor Man Utd en zijn goede wedstrijden zijn op 1 hand te tellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren