Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Samenvatting: Malacia en Maguire spelen bedenkelijke hoofdrol bij United

Laatste update:

Manchester United heeft zichzelf donderdagavond een hele slechte dienst bewezen in de kwartfinale van de Europa League tegen Sevilla. De ploeg van manager Erik ten Hag stond zes minuten voor tijd nog op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar gaf het vervolgens door eigen doelpunten van Harry Maguire en Tyrell Malacia helemaal weg: 2-2. Tot overmaat van ramp vielen ook Lisandro Martínez en Raphaël Varane nog geblesseerd uit.

Bekijk hier de samenvatting van Manchester United - Sevilla (2-2):

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was gewoon pure pech. United was echt veel beter, hadden alleen meer moeten scoren, dan hadden zelfs die 2 knullige eigen doelpunten niks uitgemaakt.

14 april 2023 om 10:58

Ik heb weinig own goals gezien zoals die van Maguire.
Een bal die minstens 5m naast ging gewoon in eigen doel.
Als ik dat op playstation krijg gaat mijn tv eraan.

Hoe is het toch mogelijk zeg, de wedstrijd zo laat nog weggeven met 2 (deflections) eigen doelpunten. Soms zit het ook gewoon even niet mee, pech en geluk zijn immers ook gewoon factoren in het voetbal, gelukkig voor United is er nog een return.

Zo jammer dat maguire en malacia nog minuten maken, komen echt veel te kort voor het huidige united. Zullen nu juist nog vaker gaan spelen gezien de blessures nu daar..

14 april 2023 om 13:33

Malacia had gewoon een totale off-day zoals Upamecano dat had tegen City. Malacia heeft ook al genoeg goede wedstrijden gespeeld voor United. Maarja blijft simpel om na 1 slechte wedstrijd al te gaan roepen dat een speler veel te kort komt...

Pure pech inderdaad. Malacia had als hij de korte hoek had gekozen de 3-0 op zijn pantoffel. Die eigen goal van hem was bizar. Ja hij had anders kunnen ingrijpen bij de stuit van de bal. Ik verwacht dat Man united in Sevilla zal winnen. Meer kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren