Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Salah voert Liverpool in extremis naar tweede plek in de Premier League

Laatste update:

Liverpool is zaterdagmiddag op het nippertje ontsnapt aan puntverlies. De ploeg van Jürgen Klopp, die voor de honderdste keer aan het roer stond bij the Reds kwam bij Crystal Palace in eerste instantie op achterstand en leek genoegen te moeten nemen met een gelijkspel. Mohamed Salah sloeg echter toe in de laatste tien minuten, waardoor de bezoekers toch een 1-2 overwinning mee naar huis mochten nemen. Liverpool stijgt door de overwinning, in ieder geval voor even, naar plek twee in de Premier League. Manchester United, dat een punt minder en twee wedstrijden te goed heeft, komt later op de zaterdag in actie.

De twee ploegen begonnen bepaald niet met een afwachtende houding aan het duel op Selhurst Park. Loris Karius moest na nog geen tien minuten spelen ingrijpen na een goede mogelijkheid voor Wilfried Zaha en aan de overkant kopte Sadio Mané een paar minuten later uit een corner net naast. Na twaalf minuten spelen lag de bal achter Karius: de doelman haalde Zaha onderuit in het strafschopgebied, waarna Luka Milivojevic zich ontfermde over het buitenkansje en raakschoot. Mané was tien minuten later ook nadrukkelijk op zoek naar een strafschop, maar kreeg in plaats daarvan de gele kaart voorgehouden door scheidsrechter Neil Swarbrick.

De Senegalees leek een paar minuten later meer geluk te hebben en slaagde er ook in om Wayne Hennessey te passeren. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel, waardoor the Eagles met een voorsprong de rust in gingen. Na de onderbreking bleef Liverpool aandringen en was het Mané die nu wel wist te scoren. James Milner vond zijn ploeggenoot met een harde voorzet over de grond, waarna de aanvaller de bal net naast de paal prikte.

Met nog een klein halfuur te gaan leek Christian Benteke zijn voormalige werkgever pijn te gaan doen. De Belg wist een grote kans echter niet te verzilveren omdat hij half over de bal heen maaide en zag een minuut later een nieuwe poging net over de lat heen vliegen. Ook Patrick van Aanholt, die samen met Georginio Wijnaldum, Virgil van Dijk en invaller Timothy Fosu-Mensah voor de Nederlandse afvaardiging zorgde, liet zich in aanvallend opzicht zien door Karius met een goed schot tot een redding te dwingen.

Liverpool mocht van geluk spreken dat het de laatste 25 minuten niet met een man minder op het veld stond nadat Mané de bal in de handen nam toen hij ervan verondersteld was het slachtoffer te zijn van een overtreding. Swarbrick liet het incident met de aanvaller, die al een gele kaart op zak had, echter voorbijgaan. De bezoekers leken lang genoegen te moeten nemen met slechts een punt, maar dat was buiten Salah gerekend. De Egyptenaar, die bijna niet in het stuk was voorgekomen, kon de bal met nog zes minuten te gaan in de zestien controleren nadat Roberto Firmino net niet bij een voorzet kon en schoot beheerst zijn 29e Premier League-goal van het seizoen binnen.

Vind jij dat Liverpool het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Wat is Salah toch een briljante speler. Hij MOET speler van t jaar worden in de PL. Nog 5 goals verwijdert van t record van Shearer. Ik hoop dat die dit jaar de CL pakt met Liverpool en daarna nog 1 jaar blijft om vervolgens middels een ruildeal naar Barca te gaan. Dembele + 80mio....maybe or maybe not.

31 maart 2018 om 15:30

De Bruyne speelt in het veruit sterkste elftal van de premier league dit seizoen. Salah speelt in een veel minder elftal.. op dit moment zou hij het moeten zijn.

31 maart 2018 om 16:11

Salah is wel duidelijk de MVP omdat hij zoveel belangrijker is voor Liverpool dan De Bruyne voor City.

31 maart 2018 om 16:32

Ik heb t even opgezocht. Als je kijkt naar goals en assists dan heeft Salah 29 en 9. De Bruyne heeft 7 en 14. Hoe kun je dan De Bruyne als beste speler verkiezen? Is haast bedrog.

31 maart 2018 om 16:54

Je vergelijkt een aanvaller met iemand die op de positie van Wijnaldum 7 en 14 heeft en gebruikt assists en doelpunten als de statistiek om beiden te vergelijken...

De Bruyne is veruit beter als Salah in de volgende aspecten van het voetbal spelletje.

Crossing, key passes, doosteekballetjes,passen in het algemeen, vrije trappen en defensieve bijdrage.

31 maart 2018 om 17:18

rtrox, allemaal leuk en aardig hoor, die aspecten die je benoemd. Maar het is toch duidelijk dat de mondiale individuele prijzen over het algemeen gedomineerd worden door goals? Niet dat ik het ermee eens ben, maar het is wel zo.

31 maart 2018 om 17:44

Barnes je hebt gelijk. Als we rTrox moeten geloven verdient CR7 geen 1 gouden bal omdat die niet verdedigt, cross passes geeft blabla. T gaat om goals, assists en bepalend zijn mijn vriend en Salah is dat vele malen meer dan KdB. Als je KdB de beste vindt dan had RvP, Suarez enz ook nooit mogen winnen en had David Silva vaak moeten winnen. Zware onzin dit.

31 maart 2018 om 18:32



Als jij enkel de aanvaller ziet die hem erin duwt, dan kunnen we enkel met zijn allen veel medelijden met je hebben omdat je het spelletje niet ziet.

31 maart 2018 om 18:48

Medelijden hoef je met mij niet te hebben. Ik zeg je enkel dat obv historische data, nationale en internationale normen dit de KPI's zijn waarop spelers worden verkozen tot beste van de competitie/wereld etc. Natuurlijk genieten we van Iniesta, Modric enz...maarja we leggen ons neer bij de normen en gaan niet opeens nu in geval van KdB andere normen bepalend laten zijn. Ik verzin het niet zelf. Hoop dat je het nu begrijpt. Kan het niet anders uitleggen.

31 maart 2018 om 15:29

En moet je na gaan dat Shearer 4 wedstrijden meer speelde. Aangezien de BPL toen 22 teams hadden ipv 20.

Robertson is met afstand de beste back van Liverpool en behoort zeker tot de beste 5 van de BPL. Vandaag werd wel pijnlijk duidelijk dat Liverpool een nieuwe keeper, CV en middenvelder nodig heeft komend seizoen.

31 maart 2018 om 15:31

Creatieve middenvelder voornamelijk. Daarnaast komt Keita. Cv en keeper idd ook belangrijk.

31 maart 2018 om 15:32

Met middenvelder bedoel je denk ik een creatieve middenvelder. Ze hebben iemand nodig die voor penetratie zorgt als clubs zich ingraven. Iemand die een steekpass kan geven.

31 maart 2018 om 15:35

Liefst 2 middenvelders. Jorginho en Lemar oid.

31 maart 2018 om 15:39

hoezo een nieuwe keeper? Karius doet het gewoon prima, deze penalty was nagenoeg niet te voorkomen

de keeper moet in zo'n situatie uitkomen om zijn hoek te verkleinen. als de bal dan net 1 miliseconde voor het contact langs je gespeeld wordt is het altijd een pingel.

de fout zat hem in het dekken van TAA

31 maart 2018 om 15:47

Karius moet concurrentie hebben. Mignolet is gswoon te slecht.

31 maart 2018 om 19:00

@warabe. Record van Alan Shearer ( 42 wedstrijden 34 goals) en Andy Cole ( 40 wedstrijden 34 goals ). Ik denk wel dat hij ze gaat overtreffen.

Goed weggekomen. Mane had er al van af moeten worden gestuurd maarja. En Salah... oh oh oh geen woorden voor

31 maart 2018 om 15:36

Echt bizar. Kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat hij er niet af werd gestuurd. Ik bedoel... hands, kans ontnemen en gewoon spelbederf. Vond de 'overtreding' op hem dan ook te licht om het daar op te gooien. Afijn, heb toch niet zoveel met CP

Palace verdiende meer na mijn mening. Liverpool met veel geluk gewonnen en dat ga je tegen City niet zo redden. En toch weer Salah die onzichtbaar was en 1 moment nodig had.

31 maart 2018 om 15:30

dat is een dooddoener, City in de CL is een wedstrijd opzich. tevens is het makkelijker voetballen tegen City dan tegen een compact Crystal Palace.

31 maart 2018 om 15:45

Gefeliciteerd met de meest inhoudsloze comment van de dag!

On: Wedstrijd van vandaag en die van woensdag vallen natuurlijk totaal niet te vergelijken. Op geen enkel vlak.

Hier komt Liverpool goed weg. Een gelijkspel was niet onterecht geweest. Maar goed, de 3 punten meenemen naar Liverpool en op naar woensdag.

Salah the Magician redt ons weer.
In het verleden werden dit soort wedstrijden verloren,nu trekken ze deze over de streep.
Salah is buitenaards...redelijk onzichtbaar geweest en veel werk verzet,maar doet het dan toch weer!
Mané had rood moeten hebben,daar moeten we ook eerlijk in zijn!

31 maart 2018 om 17:03

Het is King Sallah en coutinho was the magician😂voor de rest niks op aan te merken.

Het was niet best, maar dat hoeft ook niet altijd, zeker niet in deze fase van het seizoen. Salah weer belangrijk en heeft nu volgens mij tegen alle tegenstanders in de PL gescoord behalve United en Swansea, een weergaloze prestatie.

Waar het regelmatig dit seizoen tegen heeft gezeten in de slotfase en ook de arbitrage niet altijd even gelukkig, zit het vandaag wel mee. Al blijft het gewoon in eerste instantie een overtreding op Mane en dus zou die handsbal helemaal niet relevant moeten zijn, maar de media zal er wel uitgebreid over gaan verhalen.

Het was geen makkelijke klus, maar het is geklaard. Liever met wat schrik en een positief eind de wedstrijd winnen dan met teveel arrogantie om tegen City goed voor de dag te komen.

TAA de zwakste schakel, Mané met een bitterzoet optreden en Mo Salah die weer van zich laat spreken. Nou, de punten zijn het belangrijkst nu. Ben benieuwd wat Klopp gaat doen met TAA en of hij zijn opstelling op andere plekken zal veranderen voor City.

Van Dijk weer een van de beste mensen op het veld met Robertson die maar blijft groeien en in potentie een van de beste backs kan worden. Wat een drive heeft die jongen.

Geen idee hoe Wijnaldum aan een wit voetje komt, maar hij zou nooit spelen als ik trainer was. Het middenveld mag op de schop als je hogere ambities hebt.

31 maart 2018 om 15:36

wijnaldum speelde gewoon degelijk, maar je moet niet van hem verwachten dat hij ala Coutinho het spel gaat maken, en dat moet hij van Klopp qua positie wel. dat vind ik jammer

tegen kleine tegenstanders kun je dan beter starten met Wijnalum op de plek van Milner en AOX op 10
tegen de grote is een middenveld als dat van vandaag wel te verantwoorden (al zie ik natuurlijk liever Can, als die weer fit is)

31 maart 2018 om 15:43

@stengun 'degelijk' voor hemzelf, maar niet voor het niveau van Liverpool. Het is toch duidelijk dat hij een langzame handelingssnelheid heeft en lage voetbal IQ? Vind het een goede kerel, maar vind hem persoonlijk te slecht voor Liverpool. Zowel aanvallend als verdedigend is hij niet best. Wat heb je dan aan hem? Ruimte vullen?

31 maart 2018 om 16:13

Voetballend IQ heeft Wijnaldum wel. Handelingssnelheid lijkt inderdaad net iets te laag voor het niveau dat Liverpool wil nastreven.

31 maart 2018 om 17:49

Dat heeft Wijnaldum niet. Je ziet het aan de beslissingen die hij neemt, dat zijn te vaak de verkeerde en remt het vloeiende spel van Liverpool. Het verschil is erg groot wanneer je hem met Firmino vergelijkt qua voetbal IQ

31 maart 2018 om 15:36

Als Clyne niet speelt woensdag dan tekent Liverpool haar doodvonnis

31 maart 2018 om 15:37

Clyne is pas net terug na een zware blessure, dus wel erg risicovol om gelijk in zo'n wedstrijd erin te gooien

TAA wisselt wedstrijden met een 9 af met wedstrijden waar een 4 nog redelijk positief is
dat is ook wel een beetje inherent aan de leeftijd natuurlijk, de beste jongen is pas 19

31 maart 2018 om 15:46

Get gekke is dat Gomez goed begon nadat Clyne was geblesseerd. Toen TAA op die positie een kans kreeg ging het opeens heel goed en kwam er een hype rondom hem. Sommige mensen vinden Gomez meer een centrale verdediger, maar hij heeft zich redelijk goed herpakt en laat zien in aanvallend opzicht heel verdienstelijk te zijn vanaf de rechterflank. Maar TAA en Gomez zijn beiden jong en zullen fouten maken. Ze zijn nog niet van het niveau Robertson die heel erg doelgericht en volwassen speelt.

TAA had gewoon een typische mieterige day at the office. Kan gebeuren.

31 maart 2018 om 15:36

Als Clyne niet speelt woensdag dan tekent Liverpool haar doodvonnis

Salah blijft ook maar scoren. Heb hem eerlijk gezegd heel de wedstrijd niet gezien, maar pikt altijd een doelpunt mee.

Salah wat een baas weer. Hij staat er wanneer het moet. Hij kreeg weinig voeding van de matige LFC middenveld. Weinig creatieve tijd komt daar vanaf na het vertrek van Coutinho. Maar Salah bleef scherp en dan die goal. De kalmte bij zijn aanname was cruciaal. Sakho was daardoor meteen uitgespeeld en maakt Mo het heerlijk af.

Ik zou het wel weten Perez. Haal Salah, nog maar 25 jaar. Een killer en een teamplayer. Forget about Neymar!

Ja maar als scheids niet fluit moet je de bal niet in je handen gaan pakken,zeker niet op die plek en zeker niet als je al een keer geel hebt gezien

we komen als Liverpool dubbel goed weg, Mane had ons feestje voor zowel vandaag als komende week tegen Everton al aardig kunnen verpesten door rood te pakken

en Trent Alexander-Arnold moet echt gaan leren van zijn fouten, tegen United koste het ons al de wedstrijd en vandaag ook een 1-0 achterstand (karius deed niets anders dan hij kon doen, hij moest komen en ja dan tikt de tegenstander slim de bal om je heen en loopt tegen je aan. onvermijdelijk)

Salah speelt de beste seizoen van zijn leven,maar aan de andere kant had Benteke ongelooflijk veel kansen gemist en speelt weer een slecht seizoen.

31 maart 2018 om 15:41

dat Liverpool er ooit 40 miljoen voor betaalde was waanzinnig, dat Crystal Palace hem een jaar later voor het zelfde bedrag over nam van Liverpool was werkelijk een miraculeus stukje verkoopsskills van de TD van Liverpool

Benteke is gewoon een redelijke spits, en misschien 18-22 miljoen waard. meer niet

Leuk dat Salah weer alle aandacht krijgt, hoort natuurlijk ook een beetje bij de hype rondom hem nu.

Maar, MOTM was voor mij duidelijk Andy Robertson. Briljante wedstrijd aan de linkerflank.

Ben blij dat Clyne weer bijna terug is.

Idd de progressie die Robertson heeft geboekt is mega.
Van schuchtere meedraver tot een volwassen en aanvallende full-back.
En dat voor 8 miljoen!

One season wonder salah Messi en Ronaldo doen dit al 10 seizoenen ‘en wat heb je eraan Liverpool gaat weer niks winnen. Dit jaar

31 maart 2018 om 18:45

Jij was zeker ook de 1e die Salah een blind rendpaard noemde en weer een "net niet voetballer" afgelopen zomer?

31 maart 2018 om 20:37

Hij is altijd al een goede voetballer geweest al bij basel maar teveel mensen zijn nu ineens fan gloryhunters

31 maart 2018 om 21:12

jij mag na het seizoen 2018/2019 je gram halen als hij dan een matig seizoen draait, maar je kan na 1 seizoen niet iemand een one season wonder noemen.

we moeten overigens wel reëel zijn in het feit dat als Salah volgend seizoen de 20 goals haalt hij het al fantastisch gedaan heeft, je mag niet verwachten dat hij weer naar de 30 gaat

normaal is de verdeling een beetje 15 - 25 - 15
(linksbuiten - Spits - Rechtsbuiten)
in ieder geval voor een kampioens team

31 maart 2018 om 21:18

Dan moet hij wel naar een betere club want als je 1x in de 25 jaar kampioen kan worden en je beste spelers altijd verkoopt gaat hij nooit prijzen winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren