Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Salah lyrisch over ‘legende’: ‘Zou het gaaf vinden als hij naar Liverpool kwam’

Laatste update:

Mohamed Salah droomt van een hernieuwde samenwerking met Daniele De Rossi. De aanvaller van Liverpool speelde tussen 2015 en 2017 bij AS Roma twee seizoenen samen met De Rossi en zou de Italiaanse middenvelder maar wat graag verwelkomen op Anfield.

De 35-jarige De Rossi speelde afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd voor Roma en is zodoende vrij om te gaan en staan waar hij wil. Salah heeft een hoge pet op van de Italiaan en ziet een hernieuwde samenwerking helemaal zitten. "Ik zou het enorm leuk vinden als hij naar Liverpool kwam", zo vertelt de Egyptische sterspeler van the Reds aan Sky Italia.

"Hij is behalve een goede vriend ook een legende. Ik weet niet wat ik meer over hem kan zeggen", aldus Salah, die afgelopen weekend aan de buis gekluisterd zat toen De Rossi na achttien seizoenen trouwe dienst tegen Parma zijn laatste wedstrijd voor Roma speelde. "Ik heb gezien hoe de supporters afscheid namen van hem. Hij is een legende voor de club en het Italiaanse voetbal."

"Hij heeft werkelijk alles gegeven voor Roma. Hij heeft zichzelf altijd opgeofferd voor het team. Ik wil hem bedanken en zeggen dat ik van hem houd", vervolgt Salah zijn ongekende lofzang over De Rossi. "Ik zou het zo gaaf vinden als hij naar Liverpool kwam. Ik weet niet of het überhaupt mogelijk is, maar ik zou in elke ploeg graag met hem willen voetballen. Hij is een geweldige speler en een legende. Hij is meer dan welkom hier."

Zie jij Daniele De Rossi volgend seizoen in de Premier League voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mijn respect voor De Rossi is groot, maar in alle eerlijkheid denk ik niet dat hij ook maar iets toevoegt aan de selectie van Liverpool. Het tempo in Engeland kan hij op zijn leeftijd echt niet meer aan.

29 mei 2019 om 20:37

Minder tactisch, conditioneel vele malen meer gevraagd. Nee, de BPL lijkt me uitermate ongeschikt voor een speler als De Rossi.

29 mei 2019 om 22:14

Wat een onzin.. De Rossi mits fits is absoluut top. Alsof Milner niet belangrijk is? Die is ook oud.

30 mei 2019 om 05:26

Haha doe even normaal vriend. Heb je Milner al zien spelen? Die kan op verschillende posities spelen en loopt elke wedstrijd de longen uit zijn lijf. Rossi is voetballend veel beter, maar voor het spel van Klopp is De Rossi echt veel te traag.

Haha, ik zie het al voor me, De Rossi die op zijn 36e nog even de Klopp strategie moet belopen. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren.

zou zonde zijn als de rossi ergens gaat ballen. zijn cv is prachtig met alleen maar roma. gewoon een functie bij as roma beoefenen

29 mei 2019 om 19:47

De Rossi wil graag voetballen en dat kan bij Roma niet meer. Zou gek zijn als hij dan maar iets hij Roma gaat doen waar hij zelf nog geen trek in heeft. De MLS is best een mooie competitie voor de wat oudere vedettes die nog niet klaar zijn om de schoenen aan de wilgen te hangen.

De Rossi nu nog het tempo van Klopp en de PL door de strot rammen is puur vragen op een zielig einde van een goede carriere.

29 mei 2019 om 19:42

Op = om.

29 mei 2019 om 21:10

Respect voor deze clublegende, eigenlijk jammer dat hij altijd in de schaduw van Totti stond..

29 mei 2019 om 23:54

stond niet in de schaduw van totti, andere posities op het veld. hij werd in 1 adem genoemd met totti, logisch en terecht. echte romeinen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren