Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sagna verlaat Arsenal voor driejarig contract bij Man City

Laatste update:
/

Als verwacht gaat Bacary Sagna met ingang van komend seizoen de clubkleuren van Manchester City verdedigen. Het contract van de rechtsback bij Arsenal loopt binnenkort af en de regerend kampioen van Engeland maakt daar gebruik van door hem transfervrij in te lijven. De 31-jarige Fransman tekent een contract voor drie seizoenen in het Etihad Stadium.

Met zijn overgang van Noord-Londen sluit Sagna aan bij een steeds langer wordend rijtje spelers die dezelfde weg bewandelden. Emmanuel Adebayor, Gaël Clichy, Samir Nasri en Kolo Touré kozen eerder al voor de nimmer aflatende ambities (en het grote geld) van the Citizens. De club meldt dat het met Sagna een 'enorm ervaren verdediger' heeft aangetrokken, die 213 keer voor Arsenal uitkwam sinds hij in 2007 de overstap maakte van Auxerre.

Op de website van Arsenal wordt Sagna bedankt voor bewezen diensten. Na het WK in Brazilië, waar de speler aanwezig is als onderdeel van de Franse nationale ploeg, en een kortstondige vakantie, zal de verdediger zich voor het eerst melden bij zijn nieuwe werkgever. In Manchester moet hij de concurrentie aangaan met Pablo Zabaleta en Micah Richards, al ligt het in de lijn der verwachting dat laatstgenoemde zal vertrekken.


Bacary Sagna gaat een basisplaats afdwingen bij City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker bankhangen met een dik salaris, goed gedaan.

13 juni 2014 om 15:03

Gun het Sagna van harte. Denk dat Arsenal ook wel aan iets nieuws toe was op de RB. Snap deze stap vanuit Sagna's oogpunt heel goed, even lekker cashen, maar snap niet wat City hiermee wilt bereiken. Ik vind Richards niet veel onder doen voor Sagna, tevens is hij goedkoper, jonger en een homegrown player, iets wat City wel nodig heeft.

13 juni 2014 om 16:31

Een echte geldwolf die sagna !!!

13 juni 2014 om 18:13

ja een echte geldwolf die Sagna,

want zou de normaalste persoon op aarde nooit doen als we 31 waren en de mogelijkheid hadden om aan het einde van onze carriere nog wat extra's cashe...

hypocrieten hier.

13 juni 2014 om 15:05

Achja als 31 jarige nog net voor het verstrijken van je carierre je laatste centen oppikken op een behoorlijk niveau, ik had het waarschijnlijk niet anders gedaan.

13 juni 2014 om 15:14

Alsof je bij Arsenal niet genoeg verdient?

Ik heb echt een hekel aan City gekregen nu. Alweer een Arsenal speler erbij. Lekker hoor... En Arsenal moet ook gewoon de contracten beter reguleren. Weer een speler die gratis wegloopt. Zucht.

13 juni 2014 om 15:18

Waarom heb je een hekel aan een club die slim handelt op de stommiteiten van Arsenal? Als Arsenal gewoon eerder had geinvesteerd dan waren ze nooit zoveel topspelers kwijt geraakt. Iedereen weet inmiddels dat je bij Arsenal niet meedoet voor de titel of de Cl. Als je bij City wel voor prijzen kan spelen en ook nog meer kunt verdienen dan is dat niet meer dan logisch dat je daarheen gaat. Ik snap overigens ook niet waarom mensen spelers als Nasri haten. Als jij voor 1000 euro in de Albert Hein werkt en je kan hetzelfde werk doen bij de c1000 voor 1300 dan ben jij toch ook weg? Altijd dat hypocriete gedoe.......

13 juni 2014 om 15:23

Simpatico.

Tuurlijk verdien je genoeg maar een mens wil altijd meer. Je gaat mij niet vertellen dat jij niet een baan zal aannemen die veel beter verdient dan je nu doet. En dit kan ik beter begrijpen dan dat zo'n speler richting Rusland of Quatar vertrekt. Hij krijgt nu een veel beter salaris, komt op een hoger niveau te spelen en zal door het lange seizoen nog genoeg wedstrijden meepikken. Arsenal hoeft hier ook niet heel rouwig om te zijn, moeten gewoon een betere en jongere back oppikken.

Edit:

Ik heb overigens ook een hekel aan clubs zoals City die zich nergens wat van aantrekken en maar geld blijven pompen, zodat de hele voetbalwereld kapot gaat. Maar dat is een heel ander verhaal, je kan deze Sagna niet erop aanrekenen dat hij op een mooi salaris ingaat.

13 juni 2014 om 15:25

Ja ik zou lekker Manchester City de schuld geven joh! Arsenal is de club die dom heeft gehandeld en spelers willen prijzen winnen en omdat Arsenal er niet veel wint willen spelers ook eerder weg. Arsenal moet weten dat het moet gaan investeren, anders komen ze nooit bij de kampioenskandidaten, Fabregas hoefde ze ook niet. Voor mij is het een groot raadsel want Fabregas konden ze goed gebruiken.

13 juni 2014 om 15:40

Omdat City één van de clubs is waar de salarissen idioot hoog zijn? Daarom wellicht? Omdat Arsenal nog iets van ethische grenzen kent, daarom wellicht?

Dat je bij City idioot veel verdient, daar heb ik problemen mee. Jij hebt ht nu de speler, die je begrijpt, maar het is ook Sagna die weet dat hij daar zoveel kan verdienen en daarom niet bijtekent.

Het gaat gewoon nergens meer over en als jij dit nu ook gaat relativeren, dan voorzie ik een donkere toekomst voor het voetbal in. Geld Geld Geld en de ethische grenzen kunnen de vuilnisbak in.

Edit: Mijn reactie vooral naar ledenis.

@inkeajacied, mee eens. Maar het is gewoon niet leuk meer...

13 juni 2014 om 16:23

Waar ligt jouw ethische grens dan @ Simpático, bij 125.000 euro per week? Bij 150.000 euro per week?

13 juni 2014 om 17:15

Ohja, want Ozil is aangetrokken om geen prijzen te winnen?

13 juni 2014 om 17:48

Haha ja. Denk wel dat hij basisplaats krijgt

Ik begrijp niet waarom je een speler erbij haalt, terwijl je op diezelfde positie een kanjer hebt. Zabaleta vind ik zelfs beter. Misschien om je concurrenten te verzwakken (a la Bayern).

13 juni 2014 om 14:57

Vraag me af of het ons gaat verzwakken. Sagna was verdedigend altijd solide maar aanvallend heel matig, het zal niet al te moeilijk zijn om hem te evrvangen. Tenzij wenger opeens met jenkinson gaat spelen

13 juni 2014 om 15:17

Ik wil jenkinson wel graag aan het werk zien bij Arsenal.
Zeer talentvolle speler naar mijn mening

13 juni 2014 om 15:18

Hij heeft potentie en een echte arsenal hart, maar hij is er nog niet klaar voor.

13 juni 2014 om 15:32

Is van der Wiel niet iets voor Arsenal? Dikke kans dat PSG een RB gaat halen en Arsenal kan wel een RB gebruiken. Past van der Wiel niet in het Arsenal spelletje?

13 juni 2014 om 15:35

Ik zie hem graag komen

13 juni 2014 om 15:00

Heeft niets met concurrentie verzwakken te maken, hij was sowieso weggegaan PSG en Monaco hadden hem ook op het oog.
Plus je moet natuurlijk liefst een gelijkwaardige vervanger voor Zabaleta hebben, Richards is gewoon niet goed genoeg, dus vanuit Man C standpunt een begrijpelijke stap.

13 juni 2014 om 17:13

Richards niet genoeg? Richards is alleen blessuregevoelig, voor de rest een topper..

13 juni 2014 om 15:16

Hij is ook puur gehaald als back-up. Dat weet Sagna zelf ook wel. Met 38 competitiewedstijden, zeg 6 bekerwedstrijden, minimaal 6 wedstrijden champions league en eventueel nog interlands is het toch heerlijk als je een speler als Sagna kan laten spelen als je Zabaleta mist ivm een schorsing, blessure of rustgeven?

13 juni 2014 om 15:27

Concurrenten te verzwakken? Nee, Arsenal is helemaal geen concurrent voor City. En als City hem niet kocht dan nam iemand anders hem want hij was toch transfervrij, dus dat is niet de reden.

Mooi op tijd, zit op zijn leeftijd 31... en was al niet goed genoeg voor Arsenal. Nu is het aan Wenger om een top rechts back te halen.

13 juni 2014 om 15:16

Ga ergens anders je onzin verkopen hij heeft meer dan 200 wedstrijden gespeeld voor Arsenal
niet goed genoeg we zullen jou maar niet serieus nemen , Nee we zullen zeggen dat Manch City hem neemt omdat hij er zo leuk uit ziet wat een onzin zeg .

13 juni 2014 om 15:27

Sagna heeft zijn tijd gehad vriend, er is geen wedstrijd geweest dat Sagna een normale voorzet heeft gegeven.

Hij is 31 en Wenger heeft de juist beslissing genomen om zijn contract niet te verlengen.

13 juni 2014 om 15:35

Sauna is een verdediger, is niet zijn hoofdtaak om voorzetten te geven.
Hij moet beoordeeld worden op zijn plek, verdedigen, dit deed hij bijna altijd na behoren.

13 juni 2014 om 15:35

Sauna = sagna uiterraad, correctie, telefoon

13 juni 2014 om 17:15

Niet als je tactiek gebaseerd is op opkomende backs, dus je mag ze daar ook gewoon op oordelen.

Leuk maar helaas onnodig, Zabaleta doet het prima

13 juni 2014 om 15:01

Is ook niet als vervanger van Zabaleta aangetrokken, maar als back up, Richards is gewoon niet goed genoeg.

lol...wie gaat de volgende zijn? Voor Sagna wel goed. Nu kan hij eindelijk eens wat prijzen pakken. Echte!

13 juni 2014 om 14:52

Nou ja wat kan Wenger doen dan? Sagna is zijn geld echt niet waard hoor. Het aanbod van Arsenal was meer dan redelijk, maar City biedt gewoon een onrealistisch contract dat in geen enkele verhouding staat met zijn kwaliteiten.

Laf dat je je reactie hebt gewijzigd.

13 juni 2014 om 14:52

leuke sneer, niks beters te doen
ik vraag me ook af wat het nut is van 'echte' prijzen winnen wanneer je nauwelijks een rol van betekenis kan spelen

13 juni 2014 om 14:57

weet jij wat er om gaat in pellegrini zijn hoofd misschien is hij wel veel van plan met sagna wie weet beter afentoe en wedstrijd en prijzen winnen dan spelen om niks

13 juni 2014 om 14:59

Het begint gewoon lachwekkend en pijnlijk te worden hoe Arsenal zijn spelers één voor één verliest aan de concurrentie. En waarom? Omdat de concurrentie wat meer investeert. Het zou mij niet verbazen als Özil binnen dit en 2 jaar ook weer ervan door is. Sagna mag dan wel wat op leeftijd zijn. Maar ik vind niet dat Arsenal zo veel beter heeft.

En tja , je was er wel heel rap bij om te reageren ik wijzig mijn reacties vaak

13 juni 2014 om 15:00

Hij speelde niet om niets bij arsenal, zeker afgelopen seizoen niet toen we gewoon degelijke kampioenskandidaten waren.
En ik durf met zekerheid te zeggen, dat hij niet veel zal spelen. Maargoed, ik hoop voor hem dat hij niet keihard zal falen. Ondanks de gevoelige overstap, altijd een sympathieke speler geweest

@realzidane
ten eerste, hoe is dit een antwoord op mijn reactie? En bovendien is de tijd voorbij dat we sterkhouders aan concurrentie verliezen, dat kan ik je wel garanderen. Fabregas konden we niks meer aan doen, en sagna mocht gewoon weg nadat ze geen akkoord hadden. We gaan gewoon een degelijke vervanger halen, sagna was ook niet zo speciaal in zijn laatste 2 seizoenen.

13 juni 2014 om 15:00

@ ali_ajax

Het is toch allesinds beter dan elk jaar opnieuw de concurrentie te zien gaan lopen met alle prijzen. Al jullie spelers zijn vertrokken omdat ze prijzen miste. En geld

13 juni 2014 om 15:05

Wie zijn er allemaal vertrokken? Fabregas en rvp gingen idd voor de prijzen, en dat verdienden ze wel. Hoewel rvp nog steeds een schandalige stap maakte imo. Bovendien moesten we toen de spelers verkopen omdat we niet meekonden met vooral de salaris eisen, nu zullen we geen sterren meer verkopen aan utd en chelski etc. Maar als een real of een bayern aanklopt begrijp ik wel dat het moeilijk wordt
Maar nasri en sagna gingen duidelijk voor het geld, nasri had zichzelf nog net een half seizoen bewezen maar wou evenveel verdienen als fabregas.... en sagna zit aan het eind evan zijn carriere en heeft net een prijs gewonnen met arsenal.

Te veel Arsenal spelers de afgelopen jaren hebben Arsenal gewoon verraden. Misschien is dat ook wel de reden dat Wenger Fabregas niet terug hoefde te zien..

13 juni 2014 om 15:14

De reden dat Fabregas niet terugkomt is omdat Arsenal op zijn positie al genoeg toppers heeft, özil, Cazorla, Wilshere en niet te vergeten de topper aan Arsenal zijde dit seizoen, Aaron Ramsey!

13 juni 2014 om 15:32

waarom heeft hij Arsenal veraden? Van Arsenal naar Barca zou bijna iedereen doen en hij is een Spanjaard.

13 juni 2014 om 17:00

Haha, misschien komt het wel omdat er nauwelijks ambitie getoond is? Sagna wil graag een keer kampioen worden, dat gaat eerder bij City gebeuren dan bij Arsenal.

13 juni 2014 om 17:17

Leuk om die medaille in je kamer te zien zonder dat je daar ook maar een aandeel in heb gehad.

13 juni 2014 om 17:22

Hoe leuk is het om kampioen te worden als je het hele seizoen op de bank zit? Winnen geeft totaal geen voldoening als je zelf geen bijdrage levert. Of ze moeten hem centraal naast Kompany willen zetten, maar lijkt me dat Nastasic daar gewoon gaat spelen.

De aankoop van Özil toont wel ambitie. Fabregas terughalen had nog meer ambitie getoond, maar nu dat niet gebeurt is mag Wenger deze zomer bewijzen hoeveel ambitie hij daadwerkelijk heeft. Zelfs de directeur heeft openbaar aangegeven dat er meer dan 100 miljoen beschikbaar is. Wenger kan ook moeilijk beweren dat versterkingen niet nodig zijn..

13 juni 2014 om 17:23

@frank_lfc

Dat was dus niet de reden dat Sagna is weggegaan. Je kan wel een sneer proberen te geven maar zorg er dan op zijn minst voor dat het goed is. Ik weet niet echt wat de bedragen precies waren dus ik schat nu maar een beetje.

Sagna's contract liep af en dus wilde Wenger het gaan verlengen. Wenger deed een goede aanbod van 1 jaar waarin hij iets meer zou gaan verdien. Dit was al zeer vreemd van Wenger aangezien Sagna toch niet meer de oude is. Arsenal heeft een regel dat 30+ spelers alleen maar een contract voor 1 jaar kunnen krijgen. Sagna eist een grotere salarisverhouding en een contract van volgens mij 2 jaar. Dit doet Wenger niet en Sagna vertrekt naar City die het hem wel willen aanbieden.

14 juni 2014 om 02:45

Jij denkt dat Sagna 0 wedstrijden gaat spelen? Ozil is de eerste topaankoop sinds jaren.

Dan word het wachten op het vertrek van Richards

Hahaha wauw die zag ik niet aankomen... weer een speler van Arsenal naar City. Niet te geloven

elke dag een nieuwe klap voor de gooners lijkt het

13 juni 2014 om 15:00

Wie is de volgende vraag ik me nu af Ramsey?

Jammer dat we altijd onze beste spelers naar de concurrenten laten gaan maar in het geval van sagna zal ik er niet verdrietig om zijn.

13 juni 2014 om 15:03

Sagan is zoals je zelf zegt geen sterkhouder, de tijd dat we sterkhouders aan concurrentie verkopen is voorbij. Dat kan ik bijna garanderen, als ze het nu nog steeds doen zullen we nooit hogerop komen. Want financieel hoort alles nu te kloppen

13 juni 2014 om 15:15

Ik vind Sagan vooral een goede wielrenner en zal dus niet veel bijdragen aan het voetbal van City on: Niet zo erg dat Sagna gaat, is tijd voor een betere voetballer op zijn plaats bij Arsenal. Zou v.d. Wiel niet wat kunnen zijn als Psg daadwerkelijk Alves aantrekt?

janmaat zou een uitstekende vervanger zijn voor sagna,24jaar en nog vele mooie jaren
voor de boeg.

13 juni 2014 om 14:58

Lijkt me ook een goede vervanger voor Sagna. Hij kan het niveau wel aan in Engeland en ik denk dat hij misschien wel beter is.

13 juni 2014 om 15:01

Janmaat is een leuke speler, maar behalve zijn wedstrijden met het NL elftal nog niets laten zien (europees). Zet daar een speler tegenover die al jaren in de PL speelt, Europees veel ervaring heeft en veel meer wedstrijden met Frankrijk heeft gespeeld... dan mag je niet zeggen/ denken dat Janmaat beter is!!!

13 juni 2014 om 15:09

Ja je hebt gelijk. Je kunt ze moeilijk met elkaar vergelijken. Janmaat speelt tegen Rkc, Zwolle en Nac, Sagna tegen Chelsea, Liverpool en Man United. Maar ik denk wel dat Janmaat nog stappen kan maken en beter kan worden dan Sagna, die ik niks vind toevoegen aan City.

13 juni 2014 om 15:26

een jaar geleden werd je versleten voor gek als je zei dat
strootman minstens zoveel potentie had als een witsel,
kijk hoe er nu gesproken word over hem.

het gaat om de potentie,en ik denk dat het een versterking
is ten opzichte van sagna,die al op zn retour is

13 juni 2014 om 16:51

Bony en Suarez speelde ook tegen deze clubs en kijk nu, kan je nooit van te voren zeggen, Maar zie in Janmaat wel veel potentie.

13 juni 2014 om 15:01

Waaat. Janmaat speelt één seizoen goed in de eredivisie en hij mag alweer naar arsenal. Als arsenal echt weer haar naam eer aan wilt doen en voor de prijzen wilt spelen, moet een topback gehaald worden van het kaliber alves, maicon of piszczek.
Janmaat zou hooguit leuk zijn voor aan de bar in de kantine.

13 juni 2014 om 15:17

Maicon en Alves zijn veel te oud om in de Arsenal filosofie te passen, Piszcek zit ook al tegen de grens aan. Ik denk dat ze voor een jongere back gaan die langer mee kan.

13 juni 2014 om 16:39

Ik heb het over kaliber hea!! Dus het niveau van de backs die ik opnoemde, niet per se die spelers zelf.

13 juni 2014 om 17:12

Ah excuus! Dat vatte ik dan even verkeerd op, daar heb je opzich wel gelijk in. Ook al blijven rechtsbacks vrij lastig scouten denk ik, kan zo 1,2,3 ook niet echt opnoemen wat nu echt een jonge waardige speler voor Arsenal zou zijn. Misschien is v.d. Wiel wel een optie als Alves naar PSG gaat.

Man City denk niet aan doorstroming Zabaleta is 29 en Sagna is 31. Waarom haal je niet alvast de mogelijk opvolger voor Zabaleta. Wie gaat nu banken van de twee...luxe problemen creëren.

13 juni 2014 om 14:55

Nou heel simpel, sagna gaat duidelijk banken. Zabaleta was mss wel de beste rechtsback afgelopen 2 jaren, dit is waarschijnlijk door een mogelijk vertrek van richards

Het is dat hij transfervrij is, maar anders was het geldverspilling. Sagna voegt niks toe aan Manchester City, behalve meer salaris betalen. Maar op een paar miljoentjes extra kijken ze niet daar.

Naar City voor vermoedelijk een plaats op de bank en stevig salaris.

Rare keuze, behalve dan dat ie wss voor een mooi salaris heeft gekozen. City heeft al Zabaleta en die man is sws een van de beste backs ter wereld. Die gaat Sagna er echt niet zomaar uit spelen. Dus of je nou zo blij moet worden met de prijzen als je amper speelt.

13 juni 2014 om 15:11

Waarom niet? Het is een dertiger, heeft volgens mij genoeg wedstrijden gespeeld, kan nu in de herfst van zn carriere nog ff aan CV-building doen en nog een paar prijzen aan zn lijst toevoegen. Bovendien zal die bij City ook wel minstens aan de 20 wedstrijden per seizoen komen

Sagna wilde een langer contract met een indrukwekkend salaris. Daarom gaat hij nu naar Manchester City..

Sagna had echt wel een band met de fans en andersom ook hoor. Maar geef hem geen ongelijk. Hij is langzaam aan slechter aan het worden en indien er een waardige vervanger komt (moet wel, want Jenko ga ik geen heel seizoen volhouden) heb ik er wel vrede mee. Dit in tegenstelling tot bij Fabregas, maar dat ligt weer anders...

Verder gaan er wel veel van Arsenal naar Manchester City... En dit gebeurd echt niet alleen om de prijzen hoor... Het salaris is gewoon scheef. Sagna kreeg een nieuw contract bij Arsenal aangeboden dat gewoon meer dan redelijk was voor een speler van zijn leeftijd en met zijn kwaliteiten.

Hopelijk trekt Arsenal nu Aurier, Corchia of zelfs Micah Richards aan. Enige nadeel bij Richards is, dat hij ontzettend blessure gevoelig is helaas. Maar wel een kast, fysiek, voetballend ok, aanvallend oke en verdedigend enorm sterk. Daarnaast is hij Engels en kan hij als RCB uit de voeten!

13 juni 2014 om 15:28

Ik denk dat Coleman (everton) ook een geweldige aankoop zou zijn voor Arsenal. Heeft een sterk jaar achter de rug en is een van de betere rechtsbacks van de Bpl. Ook kan hij met zijn leeftijd nog jaren mee. Alleen zal die wel wat moeten kosten.

Van Persie bij United, Fàbregas bij Chelsea, Sagna bij City. En dan heb je natuurlijk nog Nasri en consorten..

Kan Sagna persoonlijk (net als Cesc) weinig kwalijk nemen. Hij heeft twee botbreuken gehad en voegt aanvallend niet zoveel meer toe als vroeger. Verdedigend nog zeer zeker solide, maar komt bij City achter Zabaleta. Arsenal wilde hem logischerwijs niet een langlopend contract aanbieden met een groot salaris. En laat dat nou City niks kunnen schelen.

Het ga je goed Bac! Bedankt voor de mooie jaren. In ieder geval nog een FA Cup gepakt met Arsenal.

weer een verrader voor de arsenal supporters ! wanneer gaan die supporters eens inzien dat alle toppers weggaan naar clubs die echt voor de prijzen gaan ! hoe lang nog wenger ?

Vanuit Arsenal oogpunt een beetje pijnlijk maar totaal begrijpelijk dat ze Sagna niet meer wilden betalen. Sagna is blessuregevoelig, op leeftijd en niet beter dan degelijk. Arsenal moet dan wel zelf een keer gaan handelen want Sagna is natuurlijk wel beter dan Jenkinson.
Vanuit City oogpunt een voor mij onbegrijpelijke aankoop. Te duur voor een bankzitter en niet goed genoeg voor de basis vanwege het materiaal wat er al staat.

Vanuit City perspectief is dit echt een debiele aankoop. Je hebt zowat de beste rb van de pl en dan koop je deze dertiger, die wss ook noog eens boven de 100k opstrijkt...

Er werken verdomme figuren bij zo n club die miljoenen euro's verdienen en dan is dit het beste wat ze kunnen bedenken??? Had een talentvolle rb gehaald, zodat die Zabaleta op termijn had kunnen opvolgen, maar deze knakker is volgens mij zelfs ouder...

Debielen zijn het gewoon...

Dit is trouwens wel weer een uitbreiding van aantal "verraders" vanuit Arsenal-perspectief hehe...

13 juni 2014 om 15:16

Nope, Sagna is over zijn top heen, ik neem hem absoluut niets kwalijk. Het is niet meer de Sagna van 3 seizoenen geleden, die twee beenbreuken zorgden ervoor dat hij duidelijk minder werd in aanvallend opzicht.

En Sagna is inderdaad ouder.

Het enige wat ik hier jammer aan vind is dat zijn vrouw meegaat, want dat is wel echt een knappe. Die zit denk ik ook alleen bij Sagna op de bank voor zijn status en geld.

En qua verraders hebben we er niet heel veel hoor. Spelers als Clichy en Toure worden absoluut niet als verraders gezien, die zijn gewoon netjes weggegaan. Fabregas ook niet, Arsenal had de optie om hem terug te kopen en dat niet gedaan, dat is niet de schuld van Cesc. Maar als je het dan over Cole, Nasri, Adebayor en Van Persie hebt word het wel een ander verhaal. En met het feit dat die spelers naar een concurrent vertrokken zijn kan ik ook best leven, dat is niet onbegrijpelijk, maar de manier waarop, dat is gewoon walgelijk, vooral bij Adebayor en Van Persie.

13 juni 2014 om 17:36

Enige wat ik kan bedenken is dat ze hem centraal willen gebruiken? Daar kan hij ook goed uit de voeten. Andere reden zou misschien zijn om Arsenal te zieken

Maar ja ik lig er niet wakker van, alleen vervelend dat het al die Arsenalspelers blijkbaar niks doet om naar rivalen te gaan. Verder is Sagna al twee jaar over zijn top heen en een driejarig contract voor 150k per week is gewoon belachelijk en niet te verdedigen. Die vent is 31 en heeft zijn been meerdere malen gebroken. En dan krijgt ie maar 10k per week minder dan Özil, die al uitzonderlijk veel verdient

Arsenal fans zullen wel weer de gebeten hond spelen, lijkt me geen toeval dat alle goeie spelers bij Arsenal weg willen

13 juni 2014 om 15:17

Sagna is over zijn top heen, hij word bedankt voor bewezen diensten en tot ziens, no hard feelings.

Blij dat ie weg is. Laatste jaren werd het steeds wat minder. Jammer dat ie ons verlaat voor een concurrent maar hij had sowieso weggegaan. Nu Chambers of Coleman oppikken!!!!

Altijd wel een degelijke back geweest bij Arsenal. Nu concurrentie aangaan met Zabaleta. Die eigenlijk altijd wel zeker is van een basisplaats, benieuwd wie van de 2 de voorkeur krijgt aankomend seizoen.

Oei oei hahah, erg voor de Arsenal fans zeg

Wordt zo een behoorlijk grote stapel met al die shirtjes die verbrandt gaan worden
Is nu al de zoveelste speler die naar een concurrent vertrekt.

Ben overigens niet gecharmeerd van de deze jongen en denk dat hij bij City ook weinig aan de bak zal gaan komen. Zabaleta is zeker een klasse beter.

PSG zou toch weer een rchtsback gaan halen, misschien van der Wiel naar Arsenal.
Of Janmaat, werd toen ook en tijd beweerd..

Echt een clubverader net als Clichy, Nasri, Toure, Van Persie enzovoort

Tja, ik vind het nooit netjes van spelers die van een grote club naar een andere topclub in hetzelfde land gaan. Maar, dit is helaas een normale zaak aan het worden.

@wesley zou wel mooi zijn voor van de wiel om naar arsenal te gaan. heeft het niet slecht gedaan dit jaar veel betrokken bij goals van zlatan. ik denk niet dat psg dani alves heeft gehaald voor de bank!

Goede foto bij dit bericht. Het geeft precies weer hoe trouw spelers zijn aan hun club. Op de ene dag drukt hij het clublogo op zijn hart en een dag later gaat hij naar de volgende club die meer betaalt (maar minder speelminuten geeft).

Matige speler die het niveau van de top niet aankan. Zabaleta is toch wel een degelijke speler, ook niet echte top, maar een stuk betrouwbaarder dan Sagna die ongetwijfeld een vermogen aan salaris krijgt. Eigenlijk geldverspilling van City, waarom kiest men niet voor een jong talent die op de lange termijn Zabaleta kan vervangen? Dan betaal je wel een transferssom, maar waarschijnlijk veel minder salaris.

13 juni 2014 om 17:18

Zabaleta is zeker wel echte top. Geweldige speler, maar hij heeft om de een of andere reden bij het grote publiek niet die status. Verreweg de beste rechtsback in de Premier League dit seizoen.

sagna heeft verlaat alleen maar voor $ € £

Weer eentje die Arsenal de rug toe keert. Mag ik vragen of de Arsenal fans hier rouwig om zijn?

Het gaat je goed Sagna!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren