Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud van Nistelrooij zorgt met zijn uitspraken voor interne ergernis bij PSV

Laatste update:

De uitspraken van Ruud van Nistelrooij, die zei dat hij het maximale uit de spelersgroep van PSV haalt en het besluit om Cody Gakpo en Noni Madueke te verkopen hekelde, zijn niet goed gevallen binnen de Eindhovense club. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Er zou sprake zijn van ergernis over de manier waarop Van Nistelrooij communiceerde en het tijdstip waarop hij dat deed.

Vrijdag op de persconferentie liet de oefenmeester uit Geffen optekenen dat hij de huidige positie van PSV niet eens zo gek vindt. "Waar wij nu staan, is het maximaal haalbare geweest tot nu toe. Met iedereen die we aan boord hebben. Ik vind dat de beleidsmatige keuzes die gemaakt zijn dusdanig impact hebben, dat dit het maximale is. Door die beleidsmatige keuzes die zijn gemaakt, staan we waar we staan. Als dit het jaar is dat het moest gebeuren, dan verkoop je niet je twee beste spelers in de winter."

Die uitspraken zijn niet goed gevallen bij de beleidsbepalers van PSV, die zich ergeren aan de wijze waarop de trainer zich opstelt. Geledingen binnen de Eindhovense club vragen zich af waarom Van Nistelrooij op 'dit late tijdstip' zijn mening over de winterse transferwindow nog ventileert en daarnaast vinden ze dat PSV helemaal niet het maximale uit dit seizoen heeft gehaald onder de voormalig topspits. Met Gakpo in de gelederen werd bijvoorbeeld de Champions League gemist na uitschakeling door Rangers en werd er in competitieverband verloren van clubs als SC Cambuur en FC Groningen.

Dat het kwijtraken van Gakpo in januari niet ideaal was, wordt intern bij PSV onderschreven. Toch vindt men dat er met Anwar El Ghazi een waardige basisspeler klaarstond om het verlies van de Eintovenaar op te vangen en dat de afwezigheid van Gakpo niet als reden mag worden aangedragen voor het puntenverlies tegen Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en FC Emmen. Dat Van Nistelrooij vrijdag alsnog zo nadrukkelijk naar zijn collega's binnen PSV wees, zorgde dan ook voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
1 april 2023 om 13:08

Hij heeft toch groot gelijk. Met deze defensie wordt je al maximaal tweede en heb je Europees niks te zoeken. Verkoop je dan ook nog je beste twee aanvallers, houd het ergens wel op.

Verder vervalt ook meteen het nut van zo'n Luuk de Jong. Die creërt zelf geen hol en is 100% afhankelijk van aanvoer. Laat die aanvoer nou voornamelijk van Gakpo zijn gekomen.

Dit elftal is echt niet beter dan dat van AZ. In een goed seizoen wordt je tweede met dit elftal, in een slechte derde.

Enige verschil is dat Feyenoord opeens iets hoger staat dan normaal waardoor je met een plekje minder genoegen moet nemen. Maar verder haalt hij er inderdaad vrijwel het maximale uit, hij zegt niks raars.

1 april 2023 om 13:11

Hij heeft zeker gelijk. Maar om dit nu zo te gaan benoemen, vind ik dan ook wel weer een beetje vreemd, maanden na de winterstop en verkoop van Gakpo en Madueke.

1 april 2023 om 13:14

Luuk de Jong is echt een mispeer gebleken. PSV had toen veel beter voor Openda moeten gaan van de zomer, een veel bewegelijkere speler die kansen voor zichzelf creëert (deed me beetje denken aan Arouna Kone). Die jongen had nota bene zelf oren naar een overstap naar PSV.

1 april 2023 om 13:25

Ze hebben verloren van nummer 16, 17 en 18. Vind jij dat normaal?

1 april 2023 om 13:28

Hij moet zichzelf ook een beetje indekken/verdedigen. Wie weet waar hij had gestaan als die spelers gebleven waren. Met dergelijke spelers en gezien het puntverlies bij concurrenten had hij zomaar in z'n 1e seizoen eerste kunnen staan en wellicht kampioen worden. Nu is het hopen op een 2e/3e plek.

1 april 2023 om 14:26

Met Gakpo en Madueke stonden ze ook niet bovenaan Ruud. Gelul dus.

Logisch, kan me niet voorstellen dat als Psv 3de of 4de wordt dat ze met hem verder willen..

1 april 2023 om 12:58

PSV is heel goed in om vreemde dingen af te spreken met spelers en trainer en dat zou mij nu niet weer verbazen.

1 april 2023 om 12:58

Het is ook geen top trainer net zoals heitinga bij mijn club ajax

1 april 2023 om 13:39

Toch zou een derde plek niet onlogisch zijn met de huidige selectie.
Je hebt twee spelers die echt ver boven de rest uitsteken (sangaré, Simons).
Enkele spelers die Eredivisie top niveau zijn (benitez, Brantwaithe)
Een paar spelers die potentie hebben dat niveau te halen (veerman, Bakayoko, Boscagli)
Maar het overgrote deel is dit seizoen gewoon zó enorm matig: Mwene, Teze, Obispo, Guti, El Ghazi, Saibari, Til. Allemaal spelers die bij de gemiddeelde middenmoter niet zouden uitblinken.

1 april 2023 om 14:43

Met benitez, brantwaite, van Aanholt, guti, sangere, veerman, simons, luuk, bakayoko, hazard, Silva heb je gewoon prima spelers die niet onderdoen voor feyenoord hoor. Verdedigend mag er wat bij en je hebt pech met blessures gehad, maar ik vind de excuses wel te makkelijk. Met deze selectie mag je niet afgaan tegen degradatiekandidaten.

1 april 2023 om 14:46

Dat er verdedigend wat bij mag is een flink understatement. Als je ziet hoeveel goals je tegen krijgt, is de bovenstaande selectie niet goed genoeg om om plek 1 & 2 mee te doen.

1 april 2023 om 15:27

Guti zit niet voor niets standaard op de bank. Veerman geeft 2x per wedstrijd een leuke bal, ondertussen verliest hij er 10. Luuk de Jong worstelt al het hele seizoen met zijn vorm. Van Aanholt moet maar blijken hoe lang hij het volhoudt, Silva breekt nog niet echt potten en Hazard is geblesseerd en moet ook nog maar blijken.

1 april 2023 om 14:45

Als ze intern wat kritischer zouden kijken naar hun eigen functioneren, dan zouden ze ook moeten zien dat er gewoon een matige selectie staat. El Ghazi is niet een waardige vervanger, de verdediging zou nog tekort komen in de subtop en met de verkoop van Madueke en Gakpo is er gewoon geen garantie op doelpunten. presteert Ruud matig? Zeker, maar dat wil niet zeggen dat daar het enige probleem ligt.

Terechte kritiek op RVN. Wissel Slot en RVN om van club en PSV had 1e gestaan. Punten verliezen tegen Cambuur, Groningen en Fortuna bijvoorbeeld kan echt niet en zeker niet op de manier hoe het is gegaan.

1 april 2023 om 13:01

Ik snap wat je zegt maar dat kan je ook zeggen over Slot bij Ajax en misschien zelfs Az. De selectie van Psv is op dit moment verre van geweldig daarom dat alleen een trainer van formaat daarmee kan presteren.

1 april 2023 om 13:53

slot heb spelers gehaald wat hij bij az ook deed die 90 min druk kunnen zetten . een psv of Ajax hebben die spelers niet en slot had met die teams geen eerste gestaan

1 april 2023 om 13:09

Dit is natuurlijk gewoon totale onzin. De selectie van PSV is buiten Simons en Sangare gewoon (veel) minder in iedere positie. Feyenoord is het afgelopen jaar met Slot ook achter PSV geëindigd. Slot had met dit PSV waarschijnlijk ook slechts tweede of waarschijnlijk derde gestaan. Met een selectie als deze is een derde plek niet meer dan logisch. Dit is een logisch gevolg van het slechte management van Gerbrands in de afgelopen jaren. Verder verliezen topploegen jaarlijks punten tegen mindere teams. Kijk maar was Ajax de afgelopen jaren tegen GAE heeft gedaan. RvN heeft zijn nek uitgestoken voor Brandts maar krijgt nu alle shit over zich heen. Ik heb echt medelijden met die beste man.

1 april 2023 om 13:15

Precies. Ik ben benieuwd wie beweert met Anwar een waardige vervanger aangetrokken te hebben? Die moeten ze echt een officiële waarschuwing geven. Daarnaast is Hazard een andere type dan Madueke en doe je Vertessen ook nog eens weg. Anwar is misschien dan wel een goede speler voor de Eredivisie maar in geen enkele wijze te vergelijken met Cody, niet in kwaliteit of mentaliteit. Ik kan ook helemaal niets met de opmerking dat ze geen risico wouden nemen dat hij in de zomer geblesseerd zou zijn, achterlijk beleid is dat dan. Alsof je geen vertrouwen hebt in je spelers of je staf. Een speler kan ook buiten voetbal om door zn enkel gaan en geblesseerde raken.

1 april 2023 om 13:41

De selectie van PSV is echt niet zo slecht en vertegenwoordigt bijvoorbeeld ook nog altijd aantoonbaar meer waarde dan die van Feyenoord en AZ als we de zolderkamergeleerden van Transfermarkt mogen geloven (nu wil ik dat niet als waarheid opvoeren, maar ze zijn objectiever dan jan en alleman die hier vanuit een enorm gekleurde bril lopen te oreren). Je noemt nu El Ghazi en Hazard, maar die zitten bij PSV ook op het bankje. De vleugels worden de laatste tijd bezet door Bakayoko en Simons, dat is in principe niet minder dan wat er bijvoorbeeld in Rotterdam op de vleugels rondloopt. Ook een middenveld met spelers als Sangaré, Guti en Veerman is voor ED-begrippen gewoon prima. Ten opzichte van vorig seizoen mis je sinds de tweede seizoenshelft natuurlijk Gakpo en Madueke, maar de overige posities (bijv. de keeper en linksback) zijn dan weer beter bezet dan vorig jaar. Het enorme verval in puntentotaal wordt echt voor 90% veroorzaakt door enorme onkunde vanuit de technische staf

1 april 2023 om 13:43

Dus jij vindt het geen schande dat psv verloren heeft bij d nummer 16, 17 en 18. Of dat ze uitgeschakeld zijn tegen de rangers?

1 april 2023 om 13:50

Diegene die zegt dat El Ghazi een waardige vervanger is moet je direct ontslaan. Het gaat niet eens om zijn kwaliteiten, maar El Ghazi heeft de afgelopen jaren veel te weinig gespeeld en is totaal niet fit. We halen al jaren spelers die niet fit binnenkomen en die blijven door zo een seizoen heen constant sukkelen met blessures. Fitheid lijkt mij gewoon de basis voor succes. Zonde, want mits fit vind ik ons zelfs met deze selectie niet onder doen voor de concurrentie.

1 april 2023 om 13:53

Dat ben ik niet met je eens. Als ik kijk naar de individuele kwaliteiten, dan vind ik PSV sterker dan Feyenoord. Zeker als je in ogenschouw neemt dat Gakpo en Madueke er ook nog een deel van het seizoen bij waren. Dat er het maximale uit deze groep wordt gehaald vind ik dan ook een enorme vorm van zelfoverschatting en borstklopperij. Het is niet slecht wat RvN doet, maar goed is het ook zeker niet. Heel gemiddeld en ik ben ervan overtuigd dat een hele goede trainer er veel meer uit zou kunnen halen.

De directie van PSV heeft overigens ook een flink bord voor de kop. Je verkoopt de 2 beste spelers bij een ploeg die al niet veruit de beste was en dan verwacht je wel resultaat. Dat kan natuurlijk niet. Ook een quote dat er met El Ghazi een volwaardige vervanger was, is compleet lachwekkend. Je ruilt een niveau basisspeler voor bovenkant Premier league (want daar mag je Liverpool toe rekenen) in voor een bankzitter bij een lage middenmoter en dan noem je dat adequate vervanging. Een beetje alsof je een Audi Q5 inruilt voor een Dacia Duster en dan zegt dat het een vergelijkbare vervanger is. Natuurlijk brengen beiden je van A naar B, maar daar is de vergelijking ook wel mee gedaan. Datzelfde geldt voor Gakpo en El Ghazi. Het zijn beide voetballers en ze kunnen links voorin spelen. Daarmee houdt de vergelijking wel op.

1 april 2023 om 13:55

El ghazi is echt een onbegrijpelijke aanwinst.
Maar Ajax en Feyenoord zijn in de gehele lijn toch gewoon beter als psv is? Kijk alleen die defensie van psv al, die is heel matig.
Eigenlijk steken alleen xavi en sangare boven de rest uit.
Bij een Feyenoord zijn dat er veel meer, kokcu, szymanski, Geertruida, hancko, trauner, en sinds een aantal weken wiefer.
Ajax draait voor geen meter, maar die hebben op bijna elke plek een betere speler als psv heeft.

1 april 2023 om 13:55

Als Feyenoord kampioen word en misschien de halve finale Europees is die selectie meer waard dan die van psv

1 april 2023 om 14:51

Leg mij uit hoe PSV individueel sterker is dan Feyenoord.
Gehele verdediging + Bijlow is beter dan Psv
Kokcu en Wieffer spelen beter dan Veerman en Sangare (dit seizoen i.i.g). Mocht Simons op de vleugel staan dan is een Szymanski veel beter dan een Til.
Giminez is beter dan De Jong.
Dus dan blijft er over Simons en Bakayoko die ik bij Feyenoord in de basis zou zetten.

Ik zie de kwaliteit niet van psv, of je onderschat de kwaliteit die er bij Feyenoord rondloopt.

1 april 2023 om 18:23

PSV heeft inderdaad de slechtste selectie, Mauro jr en Braithwaite zijn alleen PSV waardig maar een Obispo Teze Mwene en Ramalho en alle 3 keepers zijn gewoon weggooiertjes.
Heel die achterhoede is gewoon het niveau van ADO Den Haag.
4de plek is gewoon heel normaal met deze selectie en als er volgend seizoen geen verandering in komt dan mag Messi in de spits staan maar nog eindig je weer 4de.

1 april 2023 om 18:57

Bij-zonder, overdrijven is ook een kunst. Bijlow is niet beter dan Benitez, ze zijn allebei net wat andere type keepers. De een komt wat makkelijker uit z’n goal en de andere is beter in de lucht. Daarnaast vind ik Ramalho en Braithwaith al meer kwaliteiten hebben dan de cv van Feyenoord maar door technische onkunde komen ze niet tot hun recht.

Veerman kan je niet vergelijken met kokcu en Til speelt niet standaard in de basis dus hem vergelijken met een basisspeler van Feyenoord is ook niet echt logisch.

Ik zie de logica van je analyse niet, of je onderschat de kwaliteiten die er bij psv rondlopen.

1 april 2023 om 13:45

@Eindtovenaar10: Dat is zo makkelijk om elke keer te roepen, hetzelfde word gezegd bij Ajax en AZ. Mag ik er even aan herinneren dat Slot 2 jaar bij AZ trainer is geweest en ook geen kampioen is geworden. Vorig jaar bij Feyenoord ook niet. De kwaliteit van de selectie is dus wel degelijk van belang. Het is gewoon een diskwalificatie van de rest van Feyenoord. Het gaat om het complete plaatje. Trainer, spelers en staf. Als dat goed op elkaar is afgestemd en de kwaliteit is goed, word je kampioen.

1 april 2023 om 13:58

Feyenoord kijk naar wie past in het systeem van slot en hoe hun karakters zijn. wie er ook op de bank zit niemand klaag daar over en zo heb je een team. dat is bij psv en Ajax veel minder

1 april 2023 om 13:50

Haha, dat is wel heel makkelijk gezegd.
Slot is zeker een betere( meer ervaren trainer), maar psv heeft gewoon een mindere selectie als Feyenoord en Ajax.
Verdediging is om te janken.
Tuurlijk hebben ze dure punten verloren, maar dat gebeurt elke club.
RVN heeft gewoon gelijk, psv is momenteel zwakker als Feyenoord en Ajax, en gelijkwaardig aan az.
Dan verkopen ze ook nog madueke en gakpo halverwege het seizoen, dat is top club onwaardig.

1 april 2023 om 14:21

Ze wisten toch wie ze voor de groep hebben gezet? Moet je niet verbaasd kijken dat dit de max is op het moment. Raar om vNistelrooy met Slot te vergelijken, slaat natuurlijk nergens op

1 april 2023 om 14:59

Dat lijkt me niet. De aanval en verdediging van PSV zijn echt armoedig. Je verkoopt je beste twee aanvallers, koopt er middelmaat voor terug en dan vind je het gek dat PSV punten verspeeld

1 april 2023 om 16:29

Deden ze voor de winterstop ook al. Ruud heeft simpelweg niet het vermogen er alles uit tehalen ala Slot en Ten Hag. Dan wel makkelijk om te roepen dat je spelers niet goed genoeg zijn.

1 april 2023 om 19:00

Maar Japie, ziet de verdediging van Psv er niet gewoon slecht uit omdat ze daar voorin en op het midveld geen bal vast kunnen houden. Als ik soms Ramalho zie verdedigen en met wat voor passie hij dan op het veld staat zie ik dat niet snel terug bij andere verdedigers in de Eredivisie. Ik vind het een beetje goedkoop om alles op de verdediging van Psv te schuiven terwijl daar echt wel kwaliteiten zitten, meer dan we de laatste jaren gezien hebben. Nu ook met Boscagli die terug is hoop ik dat het wat stabieler gaat worden

Misschien moeten ze intern eens kijken waar al het geld heen is en waarom de selectie zo matig is. Die hele verdediging is gewoon matig joh, zo'n Moreno eerder was echt een beest. Haal gewoon nog zo iemand en zet die Engelsman ernaast.

1 april 2023 om 12:59

Kwestie van eerst middelmaat lozen. Staan 11 of 12 verdedigers op de loonlijst.

1 april 2023 om 13:21

Vorig jaar was de verdediging net zo slecht en had je zelfs Drommel in plaats van Benitez op doel. Toch behaalde Schmidt er meer dan 80 punten mee. Waar Schmidt spelers aantoonbaar beter maakte is bij Ruud het omgekeerde het geval

1 april 2023 om 14:28

"Haal gewoon nog zo iemand" ... was het maar zo eenvoudig 😌

1 april 2023 om 16:31

Daar hebben meer clubs last van…

1 april 2023 om 17:02

Dat geld gaat naar de gemeente

Ook met Gakpo verloor je van Rangers, Cambuur en Groningen. Met en zonder Gakpo had je ook moeten winnen van clubs als Sparta, Emmen, Fortuna etc.

Kritiek op RvN is natuurlijk terecht maar hij gaf zelf al aan dat hij het niet wou. Totdat Brands ging aandringen dacht ik. Lastige situatie, intern gewoon een rommeltje net zoals Ajax.

1 april 2023 om 13:05

Heb je je eerste alinea nou echt overgeschreven uit het artikel?

1 april 2023 om 13:07

Nee

Maar het is wel de realiteit die Ruud hier schetst.
Feitelijk moeten de beleidsbepalers achter de mening van de trainer staan, en dit erkennen, los van de noodzaak om spelers met grote winst te verkopen, om de begroting sluitend te houden.
Het blijft een vicieuze cirkel, spelers behouden om (geld) CL te behalen door bijvoorbeeld kampioen te worden, of verkopen met het risico dat die doelstelling niet wordt gehaald.

1 april 2023 om 13:18

@Edfoece2 nou de realiteit is dat hij als oefenmeester het beste uit zijn materiaal moet halen en daar is vaak genoeg geen sprake van. Zelf reflectie heeft Ruud niet heel veel want hij blijft dezelfde tactische fouten maken. Of grijpt veelste laat in, dan kun je wel roepen naar boven maar wat doet hijzelf om de situatie te verbeteren? Hij is in mijn ogen te licht en nog niet topclub ready. PSV speelt zonder vast plan - hangt samen van geluk, oprispingen van Simons en de aard van de tegenstander. PSV doet er goed aan om in de zomer voor een ander te gaan.

1 april 2023 om 13:54

Natuurlijk begrijp ik je punt, en dat is uiteraard ook wel een ding.
Ik blijf echter Ruud de credits geven op de punten die ik benoemde, en misschien kan hij er meer uithalen dan we tot nu hebben gezien van dit PSV.

Ik ben wel benieuwd wat van Nistelrode deed besluiten om wel trainer te worden van PSV 1 , nadat hij eerst dit niet wilde. Was dit ook een besluit van de beleidsbepalers van PSV?

Ik vind terecht dat rvn dit zegt natuurlijk is het niet goed te praten dat ze punten laten liggen bij de kleintjes maar gakpo verkopen in de winter was gewoon domste wat psv kon doen die gast was betrokken bij 30 goals kan wel begrijpen dat ze het dan even kwijt zijn plus het duurde ook vrij lang voordat er überhaupt een vervanger werd gehaald, had graag gezien dat tsychankov was gekomen maar helaas pakte ze niet door en is het seizoen verloren

1 april 2023 om 13:15

Dan nog is er meer uit deze groep te halen. Als je dan een trainer voor de groep hebt staan die zo'n slappe instelling heeft. laat hem dan aub gaan en haal iemand die wel alles uit die ploeg wil halen. Maximaal haalbare. Wat een onzin.

Dit was natuurlijk zijn bedoeling, zodat het volgend seizoen niet nog eens gebeurd.
Alleen kan hij dat dan niet als excuus aandragen als ze weer niet bij de 1e 2 plaatsen staan.
Het kan natuurlijk nog steeds zo zijn dat hij met dit psv 2e wordt.

De waarheid doet pijn. Ruud heeft gewoon gelijk dat het gevoerde beleid sportief gewoon zijn sporen heeft achtergelaten. Financieel zou PSV vast wel er op vooruitgegaan zijn, maar je blijft toch een sportclub waar de sportieve resultaten het belangrijkst blijven.

1 april 2023 om 13:58

Dat is een leuke statement, maar als je failliet gaat, kun je niet eens meer prestaties neerzetten. PSV heeft financieel te lang boven hun stand geleefd qua salarissen en transfers en daar ondervinden ze nu nadeel van. Ze kunnen dit soort bedragen niet weigeren, omdat het de continuïteit van de club in gevaar brengt.

Van Nistelrooij heeft hier natuurlijk wel een punt. Wanbeleid dat je niet fatsoenlijke vervangers kan halen als je net 90 miljoen hebt ontvangen. Van Gakpo hadden ze al kunnen verwachten dat hij weg zou gaan na het WK. Madueke was natuurlijk een verrassing maar alsnog kreeg je daar goed geld voor. Al 5 jaar geen kampioen geworden dus snap deze kritiek wel.

Lekker "intern" dan. Wat een grenzeloze sneuheid om je oren naar de kortzichtige fans te laten hangen en nu een wit voetje te willen halen door je ontvredenheid naar de media te lekken.

Enige wat ik hier van leer is dat de professionaliteit ver te zoeken is. PSV is nog veel zieker dan wij denken en dat sijpelt op deze wijze door.

Heb het gezien bij Ajax. Later bij Feyenoord. Dit soort tegenwerking van de rust binnen de organisatie duidt op een wespennest. Ik ben absoluut niet van zulke mediaspelletjes gediend. Het dient het groter nut totaal niet en alleen een egootje.

Nu moest John de Jong natuurlijk weg, maar ook daaromtrent hoorde je allemaal berichten over mensen bij de RVC. Ik nam dat toen niet serieus omdat ik dacht dat onze pundits (Johns vriendjes) het voor hem opnamen.

Conclusie: Wij zijn nog lang niet uit de misère.

1 april 2023 om 14:20

Jij zit met Ruud en co aan tafel?

Zowel een slecht bestuur als een heel matige coach. Gaat nog wel een paar jaar duren voordat er weer wat te vieren valt in Eindhoven.

Wel mooi van Ruud, hij is tenminste eerlijk, of je het nou met hem eens bent of niet, wat ik dus niet ben.

De man gaf duidelijk aan niet klaar te zijn voor de klus, je dwingt hem om het toch te doen en nu geeft ie aan dat er niet meer in zit, tjah lijkt mij vrij duidelijk wie hier de schuldige is...

John de Jong is de hoofdschuldige, maar Van Nistelrooij kan niet zeggen dat hij er het maximale uithaalt. Ze staan 3e op ‘slechts’ 8 punten van de koploper en 2 punten achter Ajax, maar dan komt vooral doordat alle clubs bovenin veel punten laten liggen. Het lijkt bij PSV nergens op.

Waarom word Gakpo steeds Eintovenaar genoemd. Zo goed met een bal aan zijn voet was die niet. Goeie voetballer, maar geen tovenaar aan de bal.

1 april 2023 om 14:48

Ja ach, wat maakt het uit? Zo had mijn club een paar jaar geleden "de Noorse Iniesta" aan de haak geslagen. Die bijnamen hoeven toch niet per se de lading volledig te dekken?

1 april 2023 om 22:12

Het moet er in ieder geval gedeeltelijk mee te maken hebben.

Probeert zijn eigen falen goed te praten, zulke uitspraken kunnen niet bij een topclub. Psv hoor je ambitie uit te stralen. Met zulke uitspraken gaan spelers nou niet neer tot het uiterste dit heeft ruud zelf gecreëerd. Van mij part gelijk ontslaan

Was toch gewoon een realistisch en logisch verhaal?

RvN wordt neergezet als onervaren en slechte coach. In de staf zit ook Rutten nog oa,ie is mega ervaren dus lijkt me beetje nonsens. Samen vormen ze behoorlijk goede coachingsstaf.

Het klopt dat PSV het maximale uit het elftal haalt. En dat is toch treurig met de puinhoop die dit seizoen bij Ajax ligt. PSV en Ajax creëren met hun interne strubbelingen een flink vacuüm voor Feyenoord, AZ en Twente, waarvan eerstgenoemde al dit seizoen profiteert. Komende seizoenen kunnen nog wel eens voor verrassende eindstanden gaan zorgen. Hopelijk doet AZ weer een serieuze poging naar het kampioenschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren