Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten incasseert nieuwe tegenvaller in defensie voor duel in Istanbul

Laatste update:

Feyenoord verloor vorige week in eigen stadion met 1-2 van Besiktas en zal woensdag in Istanbul dus moeten winnen van Besiktas, om de kansen op een plek in de groepsfase van de Champions League levend te houden. Trainer Fred Rutten heeft wel weer een nieuwe tegenvaller geïncasseerd.

/

Nadat het defensieve Oranje-trio Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi deze zomer al vertrok kan de geplaagde coach tijdens het beslissende Europese treffen ook geen beroep doen op aanwinst Khalid Boulahrouz. De ervaren verdediger verliet het trainingsveld maandag met een knieblessure, meldt het Algemeen Dagblad.

De afgelopen week aangetrokken rechtsback Luke Wilkshire en vleugelaanvaller Bilal Basaçikoglu zijn in Turkije nog niet speelgerechtigd. Rutten lijkt er niet voor te kiezen om Terence Kongolo in het hart van de defensie naast Joris Mathijsen op te stellen. “Ik ben geen voorstander van twee linksbenige spelers in het centrum”, gaf de coach van de Rotterdammers aan.

Denk je dat Feyenoord gaat winnen van Besiktas?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boula zou toch geen basisspeler zijn en aangezien je moet aanvallen is het ook niet verstandig hem te brengen in mijn ogen. De spoeling is nu wel erg dun in de verdedigign, maar dat hoeft geen probleem te zijn zolang iedereen fit blijft.

Wat mij betreft beginnen we met 4 verdedigers, maar naarmate de wedstrijd vorderd (en we nog geen resultaat zien) kunnen we best bv. Nelom inwisselen voor Vormer en gaan we 3-4-3 spelen. Te Vrede logischerwijs niet opstellen

Mulder
van Beek
Kongolo
Mathijsen
Nelom
Clasie
Immers
Vilhena
Schaken
Manu
Boetius
5 augustus 2014 om 10:32

Me misbruikt Kongolo in je opstelling (is LCV of LV) en je zet Manu, het lichtgewicht, in de spits? Alleen omdat je Te Vrede niet wil opstellen??

5 augustus 2014 om 11:33

Dat lijkt mij echt een goede opstelling inderdaad. Ik hoop dat Rutten naar je luistert man.
Die Te Vrede is veel ste licht voor dit niveau en voor Feyenoord.
Manu heeft ook veel meer snelheid als de counter goed van pas komt.
Je droomt ervan om vroeg in de wedstrijd 0-1 te maken. Dan gaat Besiktas zich zorgen maken en kruipen ze uit hun schulp. Word het 0-2 dan zie ik het nog 0-3 worden ook want dan worden die Turken helemaal gek en gaan ze juist fouten maken.
Met 0-3 redt je het wel want dan moet Besiktas minstens twee keer scoren.

Als er al hoop was, dan is dat nu ook wel weg.
Niet zozeer door het ontbreken van Boulah, maar met name omdat Rutten liever een rechts buiten die totaal niet kan verdedigen, als rb gebruikt, dan dat hij 2 linksbenige in het centrum zet, zodat de achterste 4 in elk geval allemaal echte verdedigers zijn

5 augustus 2014 om 09:45

Hij heeft al aangegeven niet meer te gaan voor schaken op RB.

5 augustus 2014 om 10:45

Als hij dan maar niet verhoek rb zet
Ben benieuwd wat hij dan gaat doen.

Ongelooflijk dit.
Dat Feyenoord spelers kwijt zou raken dat was halverwege juni zo goed als zeker. Waar is dan plan B? Dat de voorronde CL gespeeld moest worden was toch al in mei bekend?
Vind dit allemaal wat van een grote gok hebben. Spelers verkopen en met huidig materiaal de groepsfase van de CL behalen, een utopie.

Feyenoord had allang lijntjes warm moeten hebben en spelers moeten aantrekken om deze unieke kans te verzilveren. Een unieke kans om 'makkelijk' miljoenen te verdienen en prachtige wedstrijden voor het hondstrouwe publiek.

5 augustus 2014 om 09:24

Nee, wat jij zegt is ongelooflijk.

Alles zetten op een voorronde CL waar je ook nog tegen Arsenal, Porto, Leverkusen of Bilbao moet, en er dus helemaal geen zekerheid is. Waar precies zijn er "makkelijk" miljoenen te verdienen?

Daar is Feyenoord al een keer op sterven na dood aan gegaan, aan zulke gedachtengangen. Wist je dat?

Gelukkig is er nu verstandig beleid, en daar hoort de CL (nog) niet bij. Mochten we die alsnog wél halen , is dat alleen een bonus.

5 augustus 2014 om 09:41

De hele CL is toch lucratief geld verdienen. Startgeld 8,6 miljoen euro, bij winst 1 miljoen en bij een gelijkspel 0,5 miljoen euro. Besiktas is met een beetje normaal materiaal makkelijk te doen. Dan heb je weliswaar volgende ronde een lastige tegenstander maar zit je dicht bij de groepsfase.

Stel Feyenoord wint in Turkije mogen ze dan behaalde spelers in de volgende ronde in passen?

5 augustus 2014 om 09:52

Kinge...feyenoord heeft al jaren geen wedstrijd gewonnen in europa en dan denk jij dat ze wel even van een ploeg als arsenal winnen, terwijl net al hun belangrijke spelers vertrokken zijn.

Dat is pas naief.

5 augustus 2014 om 11:38

Grote kans dat Feyenoord dus belandt in de Play Off ronde van de Europa League. Dus dan mogen de nieuwe aankopen wel meedoen.
Voor iedere voorronde schrijf je weer nieuwe spelers in. Tussen een twee luik door mag dat helaas niet.
Want Wilkshere en Bilal komen wel als geroepen nu.

Haha lekkere aankoop. Deze gozer is al jaren om de haverklap geblesseerd. Als hij met zijn ervaring en grote persoonlijkheid dit feyenoord moet gaan leiden dan wordt het strijden voor een plekkie aan de top van het rechterrijtje.

Gaat lekker zeg. 3 van de 4 rechtsbenige spelers zijn geblesseerd of nog niet speelgerechtigd tegen Besiktas. Wordt lastig zo. Hopelijk is die Wilkshere snel in vorm zodat we in ieder geval in de volgende ronde/voorronde EL een rechtsback op kunnen stellen.

Wat had je nou verwacht dan Rutten, als je een verdediger binnenhaalt die alleen maar geblesseerd of geschorst is geweest de afgelopen jaren. Die 0,0 ritme heeft en het juist moet hebben van zijn fysiek. Als dit geen ingecalculeerde tegenvaller is, dan zie ik het somber in.

Ik ben al absoluut geen groot fan van Rutten, tegendeel zelfs, ik vind het een zeer matige trainer. Maar als hij ook nog eens geen ploeg heeft die goed in elkaar zit, dan wordt het heel lastig voor hem vrees ik.

Volle druk en 3 verdedigers ga je iig nog strijdend ten onder

Feyenoord moet gewoon met de volgende opstelling gaan spelen:

Ondanks dat ik geen voorstander van Nelom ben, zie ik geen andere opties.

Mulder
van Beek
Mathijsen
Kongolo
Nelom
Clasie
Vilhena
Karsdorp
Manu
Boetius
Immers

Ik weet seizoen moet nog beginnen en we moeten ze de voordeel van de twijfel geven...
Maar er hangt zo'n mega negativiteit rond Feyenoord dat het zo maar kan zijn dat als er nu voor aanvang competitie geen goede aankopen worden gedaan Feyenoord mee gaat doen in de subtop dit seizoen.....

5 augustus 2014 om 10:34

Die negativiteit komt vooral door de media, intern zal het allemaal wel meevallen. Clasie en Schaken hebben zich alleen uitgesproken over aankopen en die kwamen ook gelijk met bilal en Wilkshire, nu moeten er nog een paar andere komen en staat er gewoon een goed team. Als er een goede spits bijkomt staat er een team die gelijkwaardig is aan vorig seizoen.

Dit is toch geen tegenvaller. Als je zag hoe hij stond te verdedigen in de kuip heeft dat weinig met ervaring te maken. Waardeloze aankoop dit.

5 augustus 2014 om 11:37

Dit is geen aankoop, hij kwam transfer-vrij.
Gewoon goed, om in de groep te hebben.
Geen verplichting om hem een basis plaats te geven, maar gewoon een goede overbrugging om de talenten rustig te brengen.

Ik zou gewoon Mathijsen en Kongolo in het centrum zetten. Nelom links en Van Beek rechts. Ik ben namelijk niet zo'n fan van Schaken als rechtsback.

Feyenoord gaat zoiezo pak slaag krijgen morgen in istanbul hoop niet dat ze voor schut worden gezet!!!

5 augustus 2014 om 11:40

Waarop baseer je dit?
Verliezen OK, dat is mogelijk, maar een pak slaag, klinkt als 4-0 bijv.

Boulah geblesseerd? Hoe is het mogelijk!

Ik vind Rutten echt koppig.. Zet mathijssen op de bank jonge hij maakt in het begin van een seizoen altijd fouten vorig jaar ook.
kongolo hoort centraal en linksback Nelom.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren