Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten denkt dat lek boven is: 'Ik heb het gevoel dat we er uit zijn'

Laatste update:

Fred Rutten heeft er vertrouwen in dat Feyenoord is begonnen aan een nieuwe periode. De Rotterdammers verloren vier wedstrijden op rij, maar waren afgelopen zaterdag in de competitie met 0-4 te sterk voor Go Ahead Eagles. Een zwaluw maakt over het algemeen nog geen zomer, maar Rutten denkt dat het lek boven is: "Ik heb het gevoel dat we er nu uit zijn", zegt de coach.

/

Rutten voerde voor het duel in Deventer een paar wijzigingen door in zijn elftal en zal voor het treffen met Standard Luik niet veel gaan veranderen in zijn opstelling. "Mijn gevoel is goed, de groei zit er al een aantal weken bij ons in", zegt Rutten in het Algemeen Dagblad. "Dat het tijd heeft gekost, komt door meerdere factoren." Hij wijst op het feit dat enkele spelers pas laat instroomden en dat Jordy Clasie, Karim El Ahmadi en Lex Immers niet altijd beschikbaar waren.

Rutten denkt zijn ideale opstelling nu te hebben gevonden. "Maar we moeten in eigen huis wel winnen als we willen overwinteren. Daarom is deze wedstrijd heel belangrijk voor Feyenoord", benadrukt de oefenmeester in De Telegraaf. Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena raakten zaterdag hun basisplaats kwijt en zullen tegen Standard ook weer niet beginnen; Ruben Schaken zit niet eens bij de wedstrijdselectie.

Denk je dat het lek boven is bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervolgens verlies je van Standard en dan sta je daar met je gevonden lek en 0 punten. Een lek is meestal pas boven water als er een positieve reeks neergezet kan worden lijkt me.

2 oktober 2014 om 08:27

Ja hij moet wel voorzichtig zijn met uitspraken idd, als je vandaag verliest sta je voor paal. Maar het ging de laatste wedstrijd al wel iets beter, nu nog een reeks neerzetten

2 oktober 2014 om 09:04

Het ging voor de laatste wedstrijd ook al beter, maar toen zat het gewoon even tegen qua afronding. Door die negatieve uitslagen moet je ook heen kunnen prikken en het voetbal op zich kunnen beoordelen.

Ik vind het wel sterk van Rutten dat hij binnen redelijk korte tijd keuzes durft te maken en oudjes als Mathijsen en Schaken naar het 2e plan heeft geschoven. Boetius en Vilhena eventjes een stapje terug, want ze vertonen niet het gewenste niveau. Qua onderhandelingen misschien niet de handigste keuze, maar hij moet zich vooral bezig houden met de beste 11 het veld in sturen.

2 oktober 2014 om 09:11

Hij zegt toch niet 'we zijn er uit'. Hij zegt alleen dat hij het gevoel heeft dat we er uit zijn'. Vind dat echt niet overdreven gezegd ofzo. Hij moet ook wel positief blijven, als een schip in nood is zie je toch ook liever een kapitein die rustig blijft, dan een die het niet meer weet? Ik ben beniewd of het gaat lukken, als het nu gaat draaien kan het seizoen nog wat worden.

2 oktober 2014 om 09:18

Ape X

Op twente en ajax na heb ik ze geen goede wedstrijd zien spelen en dan moet je bedenken dat we al weer 13 wedstrijden onderweg zijn.

Ja hij is zoekende en ik hoop ook van harte dat we vandaag de 3 punten pakken. Maar Standard is geen GAE.

Maar ik zie nu wel mogelijkheden omdat Toornstra als middenvelder kan spelen en een vrije rol heeft als we de bal hebben. Dus dat betekent dat je kan schakelen naar 442 en naar 433 en dat een tegenstander daar op moet anticiperen en we weten dat je elke wedstrijd wel een kans krijgt en 90 minuten concentratie weining teams gegeven is.

Het lek is boven? Dat dacht ik na Ajax ook...

2 oktober 2014 om 14:41

Tegen Utrecht thuis waren de eerste 60 minuten ook heel goed
Maar ik begrijp wel wat je bedoel
Boetius en vooral schaken speelde bijzonder zwak waarbij gezegd moet worden dat schaken dat al heel lang doet

2 oktober 2014 om 10:02

Ik hoop het voor je Fred, maar dat lukt inderdaad pas als je een knappe serie neerzet. De eerste overwinning is natuurlijk van Wezenlijk belang, maar zoiets moet je kunnen doortrekken. In elk geval in de eredivisie. Dat je niet door zou komen in de Europa League zou ik geen schande vinden, maar nu wat beter presteren is een must in de eredivisie.

Van Damme, Ronny Stam en Enoh.. die kennen we! Gaan ze allemaal spelen? Verder neem ik aan dat Viera en Thuram geen familie 'van' zijn

Ik verwacht een degelijke overwinning voor Feyenoord, want dit soort tegenstanders moet je in eigen huis gewoon opvreten.

2 oktober 2014 om 09:44

Dit soort tegenstanders betekenen de laatste pakweg 6-7 jaar meer in europa dan met alle respect Feyenoord. Niet provocerend bedoeld overigens.

Het heeft, in mijn optiek, vooral te maken met de 'wil om te winnen' bij Feyenoord. Als deze aanwezig is, kunnen ze het elke tegenstander erg moeilijk maken. Hebben ze een iets mindere dag, dan kunnen ze van elke tegenstander verliezen.

Ik hoop natuurlijk op een overwinning van Feyenoord, vanavond. We moeten -moet z'n allen- Nederland weer op de Europese kaart zetten..

Eerst zien, dan geloven.
Ben benieuwd waar PSV en feyenoord toe in staat zijn vanavond.

Het gevaarlijke is dat je nu na een nederlaag vanavond meteen weer een crisis wordt aangepraat, maar ik ben het wel met Rutten eens. Het spel was een aantal maal al vrij aardig, maar de resultaten bleven toen uit. Scoren gaat waarschijnlijk nog steeds niet makkelijk, maar het spel vind ik bemoedigend. Hopelijk krijgt dit vanavond een mooi vervolg, tegen Luik thuis moet je als Feyenoord altijd voor de winst gaan.

Wat een domme uitspraak. Dus omdat ze een keer met 4-0 winnen is het lek boven? Dat is gewoon een normale prestatie die Feyenoord eigenlijk altijd zou moeten doen. Fred doet alsof se 4-0 winst geweldig is maar dat is gewoon wat je moet halen tegen GAE.

2 oktober 2014 om 11:53

Nee je moet vooral roepen dat je het allemaal nog niet weet en bij die 0-4 ook hoofdzakelijk slechte dingen hebt gezien etc. Er zijn blijkbaar al wat koppen gerold en Rutten spreekt nu gewoon het vertrouwen uit in de spelers die in de basis stonden in Deventer.

Niks mis mee. Motiveren heet zoiets.
Standaard is ook niet in beste vorm dus in principe moet je ze thuis in Rotterdam opvreten en dan zit je wel degelijk in een positieve spiraal.

Nou Rutten, je stak je nek uit door bij Feyenoord te tekenen ( waar anderen weigerden) en nu deze uitspraak op voorhand. Riskant, maar daar houden ze van. Lef.

Waar haalt deze man het vandaan. Ze winnen een wedstrijd tegen, met alle respect, GAE en gelijk hoor je spelers alweer over de tweede plek en Rutten dat het lek boven is. Laat Feye gewoon ff lekker gaan voetballen en een winning streak neerzetten van minimaal 6 wedstrijden en ga dan pas dit soort uitspraken doen.

Als het lek al na 1 gewonnen wedstrijd boven water is dan is Rutten een geweldige trainer. Ik denk dat het wel beter zal gaan maar dat zal moeten blijken.

2 oktober 2014 om 09:00

Zeg dit nou niet fredje, je hebt het al zo moeilijk voor de camera als je nu verliest dan word je helemaal zenuwachtig. Feyenoord moet eerst maar eens 3 keer achter elkaar winnen dan zien we vanzelf of ze het oppakken.

Als Standard dit wint, wat niet onrealistisch is, ben ik benieuwd wat Rutten te vertellen heeft. Ik voorspel een 1-2 voor Luik.

2 oktober 2014 om 11:55

Ik hou het op 2-1 voor Feyenoord

Bij een verlies staat hij wel mooi voor lul inderdaad.
Van de andere kant spreekt hij nu het vertrouwen uit in de spelers die gewoon goed gevoetbald hebben in Deventer en dat valt ook wel te prijzen.

Het riekt meer nar opportunisme dan naar visie wat Rutten zegt en doet. Hoop dat ik er naast zit hoor maar zo komt het bij mij over.

2 oktober 2014 om 10:11

Feyenoord is gewoon een matige ploeg. Ipv lullen moeten ze voetballen, punten pakken en zich van commentaar Onthouden. Ondanks alle zogenaamde talenten, lopen ze nog steeds achter op psv ajax en twente. Accepteren dat je geen topclub meer bent is ook een vorm van gewone realiteitszin

2 oktober 2014 om 13:19

Ontkennen dat Feyenoord een topclub is is een vorm van provoceren.

Wordt zo moe van die Fred Rutten zeg. Wat een volslagen onzin praat hij de hele dag uit. Je wint van een degradatie kandidaat. En het lek is ineens boven. Wat een lachertje zeg echt waar. Kom eens op Fred en ga eerst maar eens vanavond van Luik winnen. En daarna mag je het laten zien tegen Groningen dacht ik.

2 oktober 2014 om 12:01

Het geeft toch aan dat het een gevoel is wat hij heeft. Wat is daar mis mee?
Indirect geeft hij een geweldige stimulans aan de basis elf die het vanavond gaan opnemen tegen Standaard. Hij weet heus wel dat het een riskante uitspraak is maar het getuigd wel van lef.

Weet je wat een lachertje was? Dat jouw club met 0-1 won in de Kuip. Echt om je kapot te schamen zo slecht. Frank die Siggy maar blijft opstellen in Europa waardoor jullie weer niet gewonnen hebben en nota bene de hele wedstrijd mag blijven staan.

Genoeg om over te lachen lijkt me!

Hoop inderdaad ook dat Feyenoord wint vanavond.
Maar misschien moet Rutten iets bescheidener zijn in zn uitspraken? Als ie vanavond verliest heeft hij zichzelf toch een beetje te kijk gezet. Ben benieuwd.

Nederland is gebaat bij een winst vanavond, en in de competitie zal het ook alleen maar spannender worden bij een goed Feyenoord.

2 oktober 2014 om 12:07

Ik vind Rutten helemaal geen type om domme uitspraken te doen dus zijn gevoel moet wel positief zijn? Vertrouwen uitspreken in de jongens die er stonden in Deventer.

Hopelijk kan Feyenoord ongeveer hetzelfde brengen als tegen Ajax thuis.
Daar zat echt alles in, behalve doelpunten maken

Aangezien Standaard ook zoekende is naar de vorm ...

2-1 Feyenoord

beter voorzichtig zijn want als je verliest dan wordt je met deze woorden keihard om je oren geslagen en in de voetballerij kan je iedere wedstrijd zomaar verliezen dat hangt van zoveel factoren af

hij kan beter niets zeggen of zeggen dat ze hard er aan werken

Zolang Van Hooijdonk bij Feyenoord rondloopt, zal er altijd een lek zijn.

Je bent zo goed als de laatste wedstrijd.

Fred is niet de man van de domme uitspraken vind ik.
Zijn gevoel moet toch dermate positief zijn voor vanavond want anders begrijp ik niet waarom je het zou zeggen. Hij geeft de jongens in ieder geval veel vertrouwen op deze manier.

Tel daarbij op dat Standaard ook nog zoekende is naar de vorm en neem even de thuiswedstrijd tegen Ajax mee. Ik heb er ook een goed gevoel over.

2-1

Nou Fred, hopelijk heb je gelijk want als je nu op je bek gaat boek je extra krediet in bij de supporters.
Al lijkt Luik thuis wel een pot die je moet kunnen winnen, gezien de slechte vorm van Luik en je thuis in de Kuip speelt.

Nou nou, wat een lef van Rutten om te zeggen dat hij denkt dat hij nu de juiste vaste opstelling weet. Is helemaal niets mis met zo'n uitspraak na een paar weken van rouleren/uitproberen.

Het zegt iets over hoe Feyenoord over zichzelf denkt. Winnen van kleine clubs is tegenwoordig een graadmeter. Verder bijzonder dat hij er enkele maanden over doet om in te zien dat bepaalde spelers niet voldoende brengen. Het lijkt er op dat een kijkbuis supporter beter in staat is om dat in te zien dan een coach die midden in de groep staat met bepaalde belangen van spelers, club en belang hebbenden. Anders kan ik zijn visie niet begrijpen. Manu is toch gewoon basis materiaal. Daar heb je geen maanden voor nodig om dat in te zien. Joris heb je niet eens een week voor nodig om te beoordelen. Kongolo hoort in het centrum, ook logisch. Schaken komt uiteraard ook te kort, zie rendement. Blijft Immers staan. Wellicht voor bepaalde potten een optie maar niet standaard in de basis lijkt me. Boetius en Vilhena komen wel weer boven drijven... maar nu even niet.

Hij gooit het even over een andere tour. Ik denk dat die spelers die ontbreken op Schaken na straks weer de kans krijgen.
Maar ik snap het niet, Schaken is toch echt niet zo slecht? Is snel en heeft een voorzet in huis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren