Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten: ‘De spelersgroep van Feyenoord moet daar maar aan wennen’

Laatste update:

Fred Rutten is bezig aan zijn laatste periode als trainer van Feyenoord. De oefenmeester heeft in zijn periode in Rotterdam de grote talenten van de club, Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena, naar de reservebank verbannen. Daar moeten de talenten maar mee leren leven, vindt Rutten.

/

“Het gaat om winnen”, vertelt de coach tegen Voetbal International. “De spelersgroep van Feyenoord moet er maar aan wennen dat als een ander beter is, diegene dan ook speelt. In Europa gebeurt niet anders. Deze ontwikkeling maakt de club nu door. Concurrentie is ook niet slecht, die gaat jongens als Boëtius en Vilhena mentaal hard maken.”

Boëtius speelde dit seizoen in totaal 27 competitiewedstrijden voor Feyenoord, waarvan 18 als basisspeler. Vilhena kwam minder in actie in De Kuip. Hij maakte 18 keer minuten in de hoofdmacht van Feyenoord en dat deed hij 9 keer als basisklant.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch apart dat beide dit jaar zo'n tegenslag hadden. Ik had een stijgende lijn van ze verwacht, maar fredje had gewoon gelijk om ze naar de bank halen, want ik vomd ze niet overtuigend...

17 april 2015 om 15:53

Je kan niet goed voetballen als de rest van de aanval 15 balbehandelingen nodig heeft om een bal aan te nemen en jij een technische speler bent. Achahbar en boetius spelen 20 minuten samen in de spits en op de vleugel en het is het beste aanvallende spel wat Feyenoord laat zien het hele seizoen. Rutten heeft een bord voor zijn kop en dat heet opportunisme. Kazim en immers kunnen niet voetballen, alleen jagen en forceren.

17 april 2015 om 16:23

Achabar is een goede spits en afmaker, zeker in de kleine ruimte maar om nu te zeggen dat hij een goed veldspel heeft gaat mij te ver.
ik vond hem op rechtsbuiten door de mand vallen. Veel balverlies, Acties maken maar er nul keer voorbij komen. Ook zijn voorzetten zijn niet zoals ze horen. Zal met zijn fysiek te maken hebben waar hij helaas weinig nog aan kan doen.
Achabar blijft wel een zeer bruikbare speler tegen ploegen die het doel op slot gooien.

17 april 2015 om 17:29

Hij is ook geen buitenspeler maar een spits. Mist snelheid op de flank. Maar is technisch heel goed. Past beter bij boetius. Pelle was ook technisch sterk en dat ging veel beter

18?! Min in 9 wedstrijden.. Wauw wie heeft er dan nog zin om 25 uur in de week te trainen.

17 april 2015 om 14:52

Hij mocht 18 keer het veld in komen waarvan 9 als bassispeler, niet 18 Minuten he. Hoe kan je nou 18 minuten spelen in 9 wedstrijden?

17 april 2015 om 16:49

Nou heel simpel....elke wedstrijd 2 minuten...

Dit hebben ze aan zichzelf te danken. Vooral Tonny die juist erg gretig moet zijn als ie weer eens speeltijd krijgt. Maar zelfs dan is het een luie donder die maar mee hobbelt.

17 april 2015 om 14:53

18 x minuten gemaakt oftewel gespeeld. Waarvan 9 x als basisispeler en dus 9 x als invaller..

17 april 2015 om 14:58

Haha, sorry even volledig verkeerd gelezen!

17 april 2015 om 15:45

En ze trainen ook echt geen 25 uur per week.

17 april 2015 om 17:21

Dat doen ze dus wel degelijk, en ik sta er 2 a 3 keer per week bij te kijken

17 april 2015 om 14:57

Ik wel hoor, als je 600k per jaar krijgt, geen probleem.

17 april 2015 om 15:35

Voor de helft doe ik het ook wel! Vilhena en jpb waren ook alles behalve overtuigend dit jaar. Ze moeten JPB weer eens rechtsbuiten zetten, misschien werkt dat.

Ik denk echt dat boetius en vilhena weggaan. Vilhena heeft naar verluid al een transferverzoek
Ingediend. Boetius wil zijn contract niet verlengen. Heb echt het idee dat ze samen de deur uitgaan. Wat ik uiterst zonde Zou vinden..

17 april 2015 om 15:13

Er komt een nieuwe trainer en mss is Gio wel een fan van hun, maar heeft Fred zijn eigen mening er doorgedrukt. Je weet het niet.

17 april 2015 om 15:47

Waarom willen ze dan nu nog steeds niet bijtekenen? Of krijgt Rutten ook volgend jaar de schuld bij het missen van het kampioenschap. Zou me niks verbazen.
Een eerlijke van Geel zou mij dat wel doen.

Heel zonde dat vilhena en boetius op de bank zitten. Als feyenoord immers eruit haalde kon boetius op zn minst op rechts spelen en toornstra op 10. Voor tony is het dan wel moeilijker maar die moet wachten dat el ahmadi of clasie vertrekken. Maar zijn kansen komen ook nog hoop ik. Het is toch kapitaal wat je gaat verliezen.

Verder las ik ook nog dat feyenoord bezig is met trezeguet egyptisch international. Is een hele goede speler en technisch verfijnd maar hoop niet dat het een gevalletje harmeet singh word ( was geen slechte speler!)

17 april 2015 om 16:27

Talenten krijgen nou eenmaal een terug val. Ik hoop dat ze bij feyenoord hun niveau hale.

“De spelersgroep van Feyenoord moet er maar aan wennen dat als een ander beter is, diegene dan ook speelt"

Dit is nou precies de reden dat veel mensen het niet snappen waarom hij toch steeds Immers op blijft stellen. Voetballend voegt die namelijk vrij weinig toe (al jaren) en de dubbele cijfers qua goals heeft hij dit seizoen namelijk ook (nog) niet gehaald. Geef Vilhena toch een keer de kans op het middenveld, dan weet ik zeker dat ook Boëtius beter gaat presteren. Die twee voelen elkaar namelijk geweldig aan en halen het beste uit elkaar. Het is maar één voorbeeld, maar in de thuiswedstrijd tegen AZ 2 seizoenen geleden speelden ze praktisch met z'n tweeën die hele ploeg kapot.

17 april 2015 om 15:15

Dus je moet die jongens altijd met zn 2en tegelijk opstellen? Das echt wel een zwaktebod, net als dat er verwezen wordt naar een wedstrijd van 2 (!) seizoenen geleden. Toen was alles nog leuke ne waren het leuke talentjes die nog geen fouten mochten maken.

Nee, ik vind dat Rutten hier helemaal gelijk heeft. Laat maar zien dat je beter bent.

17 april 2015 om 15:23

Zoals ik al aangaf, het is maar één voorbeeld. Ik had ook kunnen benoemen dat Boëtius prima speelt de laatste weken als hij invalt of de cijfers van Boëtius en Vilhena van vorig seizoen (via @piraatje):

-Boëtius in 13/14: 10 goals en 9 assists
-Vilhena in 13/14: 6 goals en 7 assist

Het punt waar het allemaal om gaat is het feit dat Rutten niet rechtlijnig is als het gaat van het slachtofferen van spelers. Dat hij Clasie en El Ahmadi niet op de bank zet snapt iedereen, maar je mag toch wel vraagtekens hebben bij het feit dat Immers maar constant het hand boven het hoofd wordt gehouden?

Daarnaast wist Koeman wel hoe hij met deze twee jonge talenten om moest gaan en hebben zij zich prima ontwikkeld. Het zou toch onvoorstelbaar zijn als deze twee straks uit De Kuip vertrekken voor een bedrag onder de 8 miljoen? Het erge is nog dat niemand het Vilhena in ieder geval kwalijk neemt, die jongen krijgt bijna geen kans onder Rutten.

Toch vreemd dat er altijd gezegd wordt dat Rutten goed is met jonge spelers maar dat met name deze 2 jonkies en behoorlijk groot verval onder Rutten hebben doorgemaakt. Onder Koeman genoten ze wel vertrouwen en dat deed ze blijkbaar allebei erg goed!

Wel mee eens dat je niet gelijk na een minder jaar en wisselbeurten maar gelijk van club moet switchen, dan heb je weinig ruggengraat!

17 april 2015 om 15:09

Van Beek, Kongolo, Karsdorp, Manu en de bijna vergeten Achahbar zijn ook jonge spelers.

Daarnaast heeft Boetius 18 basisplaatsen (meeste allemaal aan de start van het seizoen) en daarmee dus veel vertrouwen gehad maar die speelde gewoon slecht. Bij Vilhena ligt dat wel anders.

Fred heeft wel gelijk, maar is wat betreft zijn beleid niet rechtlijnig. Een Boëtius of Vilhena komt bij wijze van spreken drie wedstrijden niet van de bank na een matige pot, terwijl bijvoorbeeld een dramatisch presterende Immers elke wedstrijd mag volmaken. Hoeveel slechte wedstrijden op 'rechtsbuiten' heeft Toornstra wel niet gespeeld voordat hij daar eindelijk werd weggehaald?

Fred is niet consequent, en dat stoort me.

17 april 2015 om 15:11

Het is ook gewoon een angsthaas, want hij moest en zou met 4 middenvelders blijven spelen. Je hebt zulke technische spelers als Vilhena, Boetius en Achachbar, maar blijft ook tegen kleinere ploegen kiezen voor spelers als Toornstra op rechts, Kazim in de spits, Manu op links en Immers op 10. Daarnaast kiest die dan ervoor om Achachbar op rechts te zetten, terwijl die spits, schaduwspits of linksbuiten is, maar dat deed die met heel veel spelers(op de verkeerde plek plaatsen + dat rare gedoe met Bilal in de media zo neerzetten. Rutten heeft in mijn ogen niet veel goed gedaan in ieder geval. Het was namelijk al een team en ze werkten altijd al hard voor elkaar. Alleen positiespel heeft die verbeterd, veel meer niet in mijn ogen.

17 april 2015 om 15:17

Volgens mij als je dezelfde spelers laat staan en dezelfde op de bank zet ben je vrij consequent maar vind het wel een stukje kapitaalvernietiging , Maar met een beetje ruggengraat en een nieuwe trainer kan je ook blijven en knokken voor je plekkie en ik zal er ook maar een cliche tegenaan te gooien niemand is groter dan de club Jp en Tony ook niet

Ze zullen mentaal veel sterker geworden zijn, dat klopt. Maar doordat ze zo weinig hebben gespeeld, zijn ze of a. blijven stilstaan in hun ontwikkeling of b. zelfs achteruit gegaan, ondanks dat ze zich kapot werken en ze veel meer potentie hebben. Zonder wedstrijdritme en vertrouwen ga je forceren in de korte tijd dat je op het veld staat en dan krijg je het grootste gedeelte van het publiek ook tegen je.

Ik vind het in ieder geval niet eerlijk gegaan. Misschien terecht basisplek verloren, maar nooit echt de kans gekregen om die terug te verdienen als anderen verzaakten. Ze zijn zelfs naar de bank gewezen omdat ze niet presteerden in het begin volgens velen, maar ze hebben nooit een paar wedstrijden mogen spelen toen Feyenoord een complete selectie had.

Gelijk heeft ie. Tijd voor zelfreflectie bij die gastjes. Wat tegenslag en dan meteen als een klein kind janken en weg willen. Aan de andere kant, het zijn natuurlijk nog kinderen dus kun je het ze niet eens kwalijk nemen. Waarschijnlijk hebben ze ook nog eens alleen maar jaknikkers om zich heen lopen die dag in dag uit alleen maar roepen hoe goed ze wel niet zijn en hoe onrechtvaardig Rutten wel niet is. Daarom eerder tijd voor een fatsoenlijke zaakwaarnemer die ze durft te zeggen waar het op staat. Denken ze nou echt dat ze elders wel aan spelen toekomen als ze bij dit Feyenoord al reserve staan? Alsof ze in de Premier League, Bundesliga of noem de topcompetities maar op een kans van slagen hebben haha. Eerst maar eens bij Feyenoord laten zien dat je te goed bent voor de Eredivisie, anders kun je er gif op innemen dat hun carriere al voorbij is voordat ie goed en wel begonnen is.

17 april 2015 om 15:15

Tijd voor zelfreflectie? Volgens mij zit dat wel goed bij deze gastjes hoor, vooral bij Boëtius. Zijn moeder (!) verklaarde onlangs nog dat het beter voor hem zou zijn als hij gewoon nog een paar jaar bij Feyenoord zou blijven en daarna pas te verkassen.

Maar als iets onterecht is, mag je daar toch best wat van zeggen? Neem nou een Immers, Manu of Toornstra. Die halen allemaal de laatste weken hun niveau niet, maar mogen (op Toornstra na) wel al die tijd gewoon in de basis starten. Waarom mag Vilhena het niet een keer op #10 proberen? Ik heb Vilhena dit seizoen al meerdere wedstrijden (!) meer dan een helft warm zien lopen zonder dat hij erin kwam. Daarnaast is het ook een keer voorgekomen dat hij in zou vallen (hij stond al bij de 4e man), waarna hij zijn hesje weer mocht aandoen en uiteindelijk de rest van de wedstrijd warm mocht blijven lopen. Dan snap ik dat je er als Vilhena-zijnde een keer klaar mee bent.

Men doet tegenwoordig alsof elke voetballer een ja-knikker moet zijn die niet een beetje tegengas mag geven. Daarnaast heb ik ze geen rare dingen horen zeggen of überhaubt hun trainer aan horen vallen in interviews, dus dat valt allemaal wel mee.

Ik zie niet in wat rutten fout doet hij speelt om te winnen als de een beter functioneer in Zijn formatie dan de ander lijkt t me vrij logisch

17 april 2015 om 16:59

Zijn opmerking is wel onzinnig want nu lijkt het net of onder Koeman niet de beste spelers speelden.
Ik ben wel blij dat Rutten weg gaat want zijn opstellingen waren vaak niet logisch.

Rutten is meester in het afbreken van talenten, door ze niet te laten spelen omdat hij zelf zijn stempel op een elftal wil drukken, hij is ook de "killer" van Aissati geweest bijvoorbeeld, Hij probeert ervaren voetballers in zijn elftallen te halen en pikt enkele talentvolle spelers uit de eigen gelederen erbij en doet alsof hij ze beter gemaakt heeft, bekijk zijn trainers carriere maar je ziet continue het zelfde nu wil feyenoord niet investeren in de ervaren spelers die hij graag ziet en Fred neemt de benen. Blij toe!!!

Rutten heeft helaas gelijk. Deze jongens zijn volledig door de ondergrens gezakt. Vilhena heeft z'n verval bij Koeman al ingezet en een hele Rits aan bizar slechte potten vertoond. Ik begin zelfs te twijfelen of er nog veel rek in zijn kwaliteiten zit. Ik hoop van wel maar hard hoofd. Boetius zelfde lakens in een pak..

Rutten heeft geprobeerd ze kapot te maken. En nu lopen de 2 grootste talenten dadelijk gratis de deur uit door zo een miskleun van een trainer. Ben blij dat hij op... liever vandaag al zet van Bronckhorst en van Gastel nu alvast maar voor de groep

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren