Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten baalt als een stekker van kunstgras: 'Iedereen kan dat toch zien?'

Laatste update:

Feyenoord kwam zondag tegen ADO Den Haag al in de eerste helft met elf tegen tien te staan en Fred Rutten wilde dat zijn ploeg het tempo hierna flink zou opschroeven, om de tegenstander te breken. Dat lukte echter niet: Feyenoord kwam er voetballend nauwelijks doorheen en scoorde pas in blessuretijd, na een vrije trap. Volgens Rutten viel dit te wijten aan het kunstgras.

/

De coach van Feyenoord vindt het moeilijk om het spel te versnellen op kunstgras. "We voetballen dit seizoen zes keer op kunstgras en daar ben ik geen fan van", zegt Rutten in het Algemeen Dagblad. "Bij het ene kunstgras komt er zand omhoog bij een tackle, bij het andere rubber. Maar iedereen kan dat toch zien?"

Toch zag Rutten ook een voordeel: omdat ADO op kunstgras speelt, kon Luke Wilkshire een hele wedstrijd spelen. De Australische rechtsback traint pas een week mee bij Feyenoord. "Maar op dit soort kunstgrasvelden is er toch nooit tempo in de wedstrijd", aldus Rutten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahah omdat er toch nooit tempo is kon hij gewoon de hele wedstrijd spelen

Lekker bezig Rutten!

11 augustus 2014 om 11:14

Nu had Rutten ook voor de wedstrijd al gezegd dat door het kunstgras het tempo laag zou zijn en Wilkshire waarschijnlijk de hele wedstrijd zou kunnen spelen, en het is uitgekomen, dus je hebt gelijk Rutten is inderdaad lekker bezig.

11 augustus 2014 om 12:46

En hij zegt dit niet omdat hij Wilkshere te traag vindt, maar omdat Wilkshere nog niet 100% fit was. Voor het geval je wat last hebt met begrijpend lezen.

11 augustus 2014 om 13:22

In tegendeel denk ik, kunstgras is juist sneller dan natuurgras en beter in te schatten. En behalve het vallen is zal het voor menig aanvaller alleen maar makkelijker zijn door de lagere weestand van een egaal veld. deze man kletst uit zn nek, zelfs de amateurs passen zich hierop aan.. als je dan als prof niet aan kan passen dan ligt er iets anders aan ten grondslagen... mr rutten zn capaciteiten

11 augustus 2014 om 20:09

je hebt de wedstrijd blijkbaar niet gezien? het regende dus met gras zou het spel stukken sneller zijn geworden..jammer voor je..

12 augustus 2014 om 12:36

Ik had het niet over de wedstrijd maar over kunstgras over het algemeen, bovendien is kunstgras nog sneller dan gras wanneer het nat is... Ik heb de wedstrijd niet gezien inderdaad maar de samenvatting wel en ik kan je vertellen het ligt gewoon aan Feyenoord zelf en had rutten misschien een paar keer op een kunstgras moeten trainen en oefenen ipv de zeik te nemen op het kunstgras veld.. kunstgras is de beste uitvinding in de voetballerij sinds het voetbal zelf werd uitgevonden.. Grotendeels ontwikkeld hier in NL, mogen we trots op zijn want het is de toekomst vh voetbal Blijkbaar voetbal jij niet zelf en kijk je het alleen anders had je dat wel geweten,dus jammer voor jou..

Wat is dit nou weer? Je speelt een helft tegen 10 man en het lag aan het kunstgras? Gaat dat gezeur nu al beginnen in Rotterdam?

11 augustus 2014 om 11:15

Hij gaf dit al aan voor de wedstrijd.

11 augustus 2014 om 11:29

Dan nog snap ik de redenering niet. Waarom zou op kunstgras geen tempo mogelijk zijn? En wat hebben tackles te maken met het tempo in een wedstrijd (om de opmerking over "zand" en "rubber" maar helemaal te negeren)? Tackles lijken me op iedere ondergrond juist het tempo eerder uit wedstrijden te halen dan er ze te versnellen...

11 augustus 2014 om 11:55

Bal vertraagd sneller en stuitert meer omhoog.

11 augustus 2014 om 14:53

Tja, aan de andere kant is de baan van de bal beter te voorspellen en kan er dus harder en zorgvuldiger ingespeelt worden, wat de snelheid van het spel ten goede zou moeten komen.

11 augustus 2014 om 11:15

Haha ik denk het wel en dat al in eerste compititie wedstrijd!

Correctie : woordje teveel.

11 augustus 2014 om 11:17

Het gaat hem er vooral om dat hij geen fan van kunstgras is, zoals 90 procent van de mensen hier. Hij geeft de nadele van zo'n veld en dat klopt wel inderdaad.

11 augustus 2014 om 12:10

Er over klagen heeft geen zin, er zullen juist meer clubs in de toekomst op kunstgras gaan spelen. Hij weet van te voren dat Ado op kunstgras speelt, dan kan hij bijvoorbeeld een hele week op kunstgras trainen om de spelers het gevoel te geven en dat ze kunnen inschatten hoe of hoe hard ze een bal moeten inspelen.

11 augustus 2014 om 20:10

het probleem is dat geen enkel kunstgras hetzelfde is, of laat ik zeggen velen..

11 augustus 2014 om 14:43

Inderdaad ook nog een te zware 2de gele kaart terwijl Manu echt donker rood had mogen krijgen. Calimero gedrag is al begonnen na 90 min.

Bij ons in het amateur voetbal hebben de beter voetballende ploegen juist voordeel op kunstgras. Omdat de bal aardig snel rondgaat en technisch spelers beter tot hun recht komen. Feyenoord zou wat dat betreft toch veel beter moeten zijn dan Ado. Maar in het profvoetbal zou het wel anders zijn..

11 augustus 2014 om 11:17

Hangt van het soort kunstgras af. Misschien heeft Ado juist wel een mat liggen die het wat stug maakt allemaal.

11 augustus 2014 om 11:23

Ligt dat dan niet aan de kwaliteit van de grasvelden in het amateur voetbal? Meeste velden waarop ik gespeeld heb werden niet gesproeid en waren vaak ook niet zo mooi vlak als de grasmat uit de kuip bijvoorbeeld.

11 augustus 2014 om 11:38

Zo ervaar ik het ook. Ik speel veel liever op kunstgras. Ik maak daarentegen wel zelden een sliding.

En Rutte baalt zeker ook wanneer het veld er na zo'n regenbui uitziet als een Aspergeveld?
Begint hij nou al excuses te zoeken voor het slechte spel? Kunstgras en regen zorgt juist voor een snel veld!

Het is gewoon een feit dat kunstgras voor geen meter voetbalt. In alle toplanden is het verboden. Het is toch ook niet zo moeilijk om een behoorlijk veld te hebben. De gemiddelde amateur club heeft uitstekende velden, en dan kan een profclub niet eens over een normaal veld beschikken. Is gewoon schandalig

11 augustus 2014 om 11:15

Het heeft ook te maken met de positie die Ten Cate probeert te verwerven, als in Nederland straks het merendeel op kunstgras speelt en de Fifa het ook overal accepteert hebben we weer een mooi exportproduct. Dat we daardoor naar wedstrijden op veredelde Cruyffcourts zitten te kijken is even ondergeschikt.

11 augustus 2014 om 11:22

Bij een gemiddelde amateurclub worden wedstrijden ook afgelast wanneer het een week geregend heeft. In Nederland moeten wedstrijden per se doorgang vinden. Zelfs als het vriest. Clubs worden verplicht veldverwarming te hebben. Het nat worden, aanvriezen, ontdooien, voetballen, nat worden, aanvriezen is dodelijk voor gras.

Zolang de Knvb perse 's winters wil voetballen, zullen er steeds meer kunstgrasvelden bijkomen. Geen enkele club wil namelijk een boete wanneer een veld onbespeelbaar is!

11 augustus 2014 om 11:26

Maar waarom kan men in duitsland dan wel gewoon mooie grasvelden leveren of in Engeland waar het net zo vaak zoniet meer regent en vriest als hier in Nederland? Clubs moeten hun budget voor de grasvelden eens serieus gaan nemen.

11 augustus 2014 om 11:33

Ik geloof dat zo'n veldverwarming wanneer hij aanstaat de club iets van 50.000 euro per week kost. Kun je nagaan wat dat betekend voor kleine clubs. Die maken hem dus alleen aan een paar dagen voor de wedstrijd!

Grote clubs met geld laten hem in de wintermaanden standaard aan staan, zodat het veld in eerste instantie niet bevriest.

11 augustus 2014 om 13:06

Je kan ook gewoon een stuk zeil kopen, lucht eronder jagen en over het veld spannen wanneer het vriest/sneeuwd/regent. Doen ze in Duitsland/Engeland allemaal en hoef je amper je veldverwarming aan te hebben

11 augustus 2014 om 13:10

50.000 om het aan te leggen en verder energiekosten meer niet. 50.000 per week, hoe kom je erop?

11 augustus 2014 om 13:19

Hoe ik er op kom? Google eens op Kosten Veldverwarming en je kunt het overal lezen!

Weet jij hoeveel stookolie er doorheen wordt gejaagd om een veld van minimaal 100 x 50 meter warm te houden? Veel!

11 augustus 2014 om 13:25

Ja, leuk verhaal Freshzone! Dat zal best dat ze dit in Engeland en Duitsland doen. Maar dat zal niet werken bij een stadion dat aan de zijkant gewoon open is!

Daarbij kun je een veld niet zomaar overspannen met een zeil. Gras heeft namelijk daglicht nodig. Het overspannen van velden gaat altijd samen met groeilampen. Dit kost ook weer extra geld. Boven op het feit dat evengoed de veldverwarming aan moet!

11 augustus 2014 om 16:24

Een aantal jaar geleden stond er een stuk op een Belgische website dat dit ongeveer 5600 eurries per dag kost aan energiekosten...

Volgens mij was dat op themissinglink.....

11 augustus 2014 om 11:31

Is helemaal geen feit. Heracles speelt toch leuk aanvallend voetbal op kunstgras?

En bij United is het gras ook verweven met kunstgras. Daar spelen ze ( op vorig seizoen na) toch ook best aardig voetbal...

11 augustus 2014 om 11:36

Ik krijg steeds meer en meer het idee dat de kunstgrasboer steekpenningen neerlegt bij de Knvb teneinde zijn positie in de markt veilig te stellen.
Schijnbaar hebben bij de Knvb ook mensen belangen hierbij want anders kan ik me niet voorstellen waarom men hier stug blijft volhouden dat er tijdens vorst en sneeuw gevoetbald dient te worden.
Dat amateurs overstappen op kunstgras valt te billijken, maar een bvo moet zich schamen dat men niet over een keurige mat kan beschikken.

11 augustus 2014 om 11:39

De Knvb is weer gebonden aan het wedstrijdschema van de Uefa en Fifa. Tenzij clubs 3 wedstrijden in de week gaan spelen kun je eigenlijk geen 2 maanden winterstop houden.

11 augustus 2014 om 11:56

Ik weet niet of het met steekpenningen te maken heeft, maar ik weet wel dat Ten Cate er veel aan gelegen is om kunstgrasvelden in de hele wereld aan te leggen. De voortrekkersrol die Heracles hierin heeft gespeeld is daar een mooi voorbeeld van, de shirtsponsor, een veld tegen geen/weinig geld en onderhand speelt een derde van de eredivisie op kunstgras terwijl de rest van Europa achterblijft.

Kunstgras moet juist zorgen voor een hoger tempo sorry Rutten maar hierin sla je de plank volledig mis. Vrijdag krijg je weer kans mejonge

Ach ja, zes kunstgrasvelden het slaat nergens op, gisteren werd er zelfs een hele wedstrijd indoor afgewerkt omdat het een beetje regende, dat lijkt me voor de spelers helemaal dramatisch. Omdat Nederland marktleider wilt worden op het gebied van kunstgras worden die velden voor relatief weinig overal aangelegd, terwijl iedereen aangeeft dat de echte grasmatten toch echt het prettigst voetballen. Maar goed, koester die drie punten, er komen nog 5 kunstgraswedstrijden aan, hopelijk komen ze die door zonder blessures en puntverlies.

Geen tempo? Wel eens wedstrijden van PEC, Cambuur gezien Fred? Of kijk je dan liever naar die knollenvelden zoals bij NAC wel eens het geval is.

Dat lage tempo ligt eerder aan het veld dat hij gewoon een matige trainer is die zijn ploegen niet op een aardig tempo kan laten spelen. Feyenoord was niet om aan te zien. Fred heeft dan ook alleen bij Twente redelijk gepresteerd.

Kijk er in ieder geval naar uit om Feyenoord te zien knallen met flitsend een snel voetbal in die 28 wedstrijden waarin men op natuurgras speelt.

11 augustus 2014 om 11:19

Nu heb ik vrijdagavond de wedstrijd PEC - Utrecht gezien, en je wil toch niet gaan beweren dat het tempo daar hoog was?
Cambuur - Twente was het tempo ook laag, dus begrijp niet zo goed wat je bedoelt.
Enerzijds zeg je dat het aan Rutten lag, maar je bevestigd wat hij zegt door je voorbeelden.

Er was niks mis met het veld, er was iets mis met het spel van Feyenoord. Geen creativiteit, geen snelheid en gewoon een gemis aan kwaliteit.

Ach elk seizoen krijgen kunstgras velden de laagste cijfers als het gaat om beste velden, maar toch doet de knvb er niks aan... Die houden zich liever met de centjes bezig, want niks in de ed mag wat kosten.

11 augustus 2014 om 11:27

Jij snapt het niet. Clubs krijgen een boete wanneer hun veld niet bespeelbaar is.
De Knvb wil 's winters voetballen, dus nemen clubs kunstgras. Dat is een logisch gevolg van het speelschema. Nederlandse clubs kunnen nou eenmaal geen grasmeesters als Liverpool e.d. in dienst nemen.

Stop wanneer het gaat vriezen en start weer in maart. Dan zijn alle velden perfect en hoeft niemand kunstgras te nemen.

11 augustus 2014 om 12:29

Er is ook gewoon niet genoeg geld om dat te onderhouden, en onze clubs moeten ook niet allemaal failliet raken doordat ze goede velden moeten hebben. Een logisch gevolg.

Ehhh mijnheer rutte,
andere ploegen ( ja toevallig moeten ze ook op dezelfde velden spelen) hebben er geen last van..
mij ervaring is juist op kunstgras het spel sneller is..

het niet kunnen versnellen ligt niet aan het veld maar aan kwaliteit van je spelers..

Begint ie nou al weer te piepen, sjonge jonge, hij is echt nog niets veranderd sinds Psv.

Nederland zet zichzelf steeds meer op achterstand met dit soort velden. De jeugd kent amper meer gewoon gras terwijl de grootste voetballanden Duitsland, Engeland, Spanje, Italië en Frankrijk kunstgras categorisch uitsluiten. Rutten heeft in mijn optiek dus groot gelijk.

Op kunstgras geen tempo? Als je over de grond speelt is het spel veeeel sneller!

Ben blij dar Feyenoord de wedstrijd in Den Haag er al heeft opzitten. Ik denk dar menig topploegen hier nog punten gaan verspelen. Het kunstgras en de spelers van Ado laden zich echt compleet op wanneer ze tegen bijvoorbeeld Feyenoord moeten.

Wat een slecht argument om aan te halen. Op kunstgras valt prima met een hoog tempo te spelen, zwak om het slechte spel maar af te schuiven op het kunstgras van Ado. Nee, het moet gewoon voetballend veel beter, het was gisteren een dramatische vertoning.

11 augustus 2014 om 11:28

Nee wat een slecht bleid bij feyenoord om hem aan te stellen als trainer..plat gzegd hij bakt er niks van...vrees een dramatische seizoen voor feyenoord

11 augustus 2014 om 11:54

Moet eerlijk zeggen dat ik ook niet al te blij was met zijn aanstelling, maar het is een beetje voorbarig om te stellen dat hij er niets van bakt. Er is pas één wedstrijd gespeeld, terwijl hij 4 basiskrachten heeft verloren en daar amper iets voor terug heeft gekregen.

Volkomen idioot dat de Knvb toestaat op de plastic velden te spelen. Dit soort velden ligt er alleen maar vanwege het geld, als je als profclub niet eens meer voor een fatsoenlijk veld kan zorgen dan heb je helemaal niets te zoeken in het profvoetbal. In echt serieuze competities om ons heen is het spelen op kunstgras taboe. Het is een ander soort voetbal, een soort zaalvoetbal op een groot veld. Terecht dat Fred hier opmerkingen over maakt, hij heeft groot gelijk.

11 augustus 2014 om 12:22

Ik ben het helemaal met je eens en het is ook nog een competitievervalsing want die ploegen hebben er allemaal voordeel van , alle ploegen die het niet gewend zijn houden allemaal in om blessures te voorkomen ik snap inderdaad niet waarom je niet een goed grasveld kan neerleggen het regent genoeg in dit land dus daar kan het niet aan liggen , moet je eens kijken hoe de velden er in Engeland bijliggen complete biljart lakens , maar de Knvb laat gewoon toe dat steeds meer ploegen kunstgras hebben onbegrijpelijk.

Jammer dat er zoveel kunstgrasvelden zijn in de eredivisie.

11 augustus 2014 om 12:11

Dit... Ongeacht welke club, (betaald) voetbal hoort toch gewoon op gewoon gras gespeeld te worden? Echt bizar dat Nederland wat dit betreft een vreemde eend in de bijt is... Kan me voorstellen dat clubs tegen kunstgras zijn, al was t alleen maar om de schijn van competitievervalsing te vermijden.

Kunstgras, geen fan van. Het hoeft dus echt niet veel te kosten om gras te onderhouden.

Het worden helaas steeds meer clubs die op dit soort velden spelen. Persoonlijk vindt ik dat het voor een profvoetbalclub verplicht moet zijn om een fatsoenlijke grasmat neer te leggen in je stadion.

11 augustus 2014 om 11:43

Hoe kan een club met bescheiden budget nou een heel jaar een perfect veld hebben?

In Nederland vriest het elke winter! Veldverwarming kost 50.000 per week! Om een veld niet te laten bevriezen met je deze dus 24/7 aanhebben staan in de wintermaanden. Dat kost een kleine club dus makkelijk 800.000 per jaar!

Financieel is het dus simpelweg niet mogelijk! Tenzij er niet gevoetbald wordt 's winters!

11 augustus 2014 om 12:45

Je kunt wel verplichten, maar hoe denken de gemeentes hierover? Lang niet alle clubs hebben een eigen gras expert in dienst en word dit onderhouden door de gemeente. Je kunt gemeentes niet dwingen tot nog meer geld uit te geven aan Bvo's. Hoe wil je dit verantwoorden tegenover je burgers?

Dan is het wel erg matig kunstgras, als je een beetje goed kunstgras hebt en het is goed gesproeid gaat het tempo juist omhoog. (eigen ervaring).

Wat een raar excuus van Rutten, ze weten toch al maanden dat ze op kunstgras moeten spelen. Ze hebben waarschijnlijk de afgelopen periode op kunstgras getraind, dus heel simpel het ligt niet aan het veld maar heeft gewoon met kwaliteit te maken. Wanneer Clasie ook nog vertrekt is Feyenoord weer terug bij af en gewoon middenmoot materiaal.

Als het tempo hoger wordt, en dus de kwaliteit van de wedstrijd ook. Waarom zijn jullie dan allemaal zo tegen kunstgras?

Ik heb bij deze wedstrijden een aantal passen over de grond gegeven zien worden door Clasie, die toch heeerlijk waren en op normaal veld niet vaak zo mooi strak gaan.
Verder heb ik ook een aantal keren gezien dat de bal te snel was voor de speler en niet andersom.
Als je passing zuiver is dan kan je op een kunstgrasveld je tegenstander juist helemaal zoek spelen, maar daar schortte het gisteren aan. Maar gister kwam, zeker Ado, er juist een paar keer razendsnel uit.

Ik denk dat de 45(!!!!!!) vrije trappen gedurende de wedstrijd, de 8 corners, de 13 gele kaarten, de 4 keer kramp en de overige blessure behandelingen en halve opstootjes voornamelijk de oorzaak waren voor het feit dat er geen tempo in de wedstrijd kwam. Om daar het kunstgras de schuld van te geven vind ik wat vreemd.

Kunstgras velden zijn ook een doodzonde in het amateurvoetbal misschien een goede oplossing om slijtage aan de velden te voorkomen. Maar een profclub kan toch wel een fatsoenlijk veld neerleggen, waarom zou je dan voor kunstgras kiezen alleen omdat je er kennelijk voordeel van hebt (lichte vorm van competitie vervalsing).

11 augustus 2014 om 12:18

Nogmaals. Een kunstgrasveld is uit nood geboren, omdat het veel en veel goedkoper is voor club met een kleine portemonnee.

Je krijgt een boete wanneer het veld onbespeelbaar is, maar vanwege het weer kun je met weinig geld een veld niet goed houden. Bevriezen en ontdooien maakt een veld kapot, maar veldverwarming continu aan laten staan kost 50.000 per week!

Daarbij is een goed kunstgrasveld tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van een echt grasveld! Er zijn bijna geen nadelen meer!

11 augustus 2014 om 12:30

Als de kosten het niet toelaten om een normaal veld te onderhouden is dat heel erg jammer.
Ik merk in het amateurvoetbal enorme verschillen terwijl mijn club toch recent een gloednieuw kunstgras (2013) veld heeft aan laten liggen wat van hoog niveau zou moeten zijn.

Gaan we de discussie nou weer beginnen. Daar wordt je toch moe van.

Haha ja op een grasveld zoals bijv... Uhm nou besiktas en de kuip.. Ja dan kan Feyenoord tempo spelen...!!

Rutte wordt wakker.. Welk gras dan ook.. Dit Feyenoord komt kwaliteit tekort om tempo te spelen..!

Geen tempo in het spel.......gelukkig kwam dat door het kunstgras Fred en niet aan het gebrek aan kwaliteit in je eigen selectie.
Beetje een knullige uitspraak.

Neemt niet weg dat kunstgras gewoon ruk is en ik ook liever gewoon gras zie, maar er zijn nu eenmaal mensen die in Nederland geen gras kunnen laten groeien.

Wel opvallend dat Ajax dan als technisch offensieve ploeg die het spel dicteert bijna alles wint op kunstgras. Maar ik snap hem wel als je het geweldige gras van de Kuip gewend bent.

Overigens moeten mensen hier niet vergelijken met de amateurs, daar is kunstgras juist een voordeel ivm de hobbel knobbel velden van echt gras.

Als ik het zo lees, zal het niet lang meer duren voordat Ajax kunstgras neemt. Goedkoper in onderhoud en het komt het fantastische spel van Ajax ten goede.
Oei, als Frank zich maar niet tegen kunstgras uitspreekt, want hoe klets je je daar weer uit.
Natuurlijk komt Feyenoord veel kwaliteit te kort, was iedereen het mee eens. De reden weten we ook en dan toch weer zeuren. Voor het WK hoopte ik al dat er geen Feyenoorders geselecteerd zouden worden.
Het commentaar hier was dat ik trots moest zijn. Ja.ja.

als rutten nou eens gewoon toegeeft dat hij een heel matig elftal heeft zou hem dat nog sieren ook maar het gras de schuld geven vind ik toch wel heel zielig van deze zwakke trainer.

Feyenoord speelde gisteren gewoon slecht dat lag eerder aan het elftal zelf dan aan de ondergrond. Het komt nu wat zeurderig over van Rutten om over dat ku(ns)tgras te beginnen, maar hij heeft wel een punt. Profs willen geen kunstgras, het speelt gewoon waardeloos, blijkt elk jaar weer uit de onderzoeken.
Het gebrek aan goede grasvelden in de eredivisie is geen kwestie van gebrek aan geld maar gebrek aan een juiste visie.
Velden worden in NL onterecht gezien als een kostenpost i.p.v. bezit waar je in moet investeren.
Kunstgras kan in het voetbal een toegevoegde waarde zijn, zeker in het amateurvoetbal met overbespeelde velden. Maar een profclub moet in staat worden geacht om een goede grasmat neer te leggen.

Train je spelers, maak ze beter.

Heb je dit soort excuses niet nodig

toch zie je dat meer clubs dan alleen feyenoord last hebben van kunstgras!

Wat een onzin, Feyenoord speelde gewoon niet goed, vond dat het aan Feyenoord lag en nu niet meteen al de smoes van kunstgras gaan gebruiken. Ok ik ben er misschien ook niet zo'n fan van, maar speel regelmatig op nieuwere kunstgrasvelden en vind het prima te doen.

Vind dit zoeken naar een excuus.
Alleen mij hoor je verder niet klagen, want ondanks een slechte wedstrijd toch nog gewonnen met de nodige geluk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren