Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Russische clubs azen op bij Bulgarije trefzekere PSV’er Manolev’

Laatste update:

Stanislav Manolev speelde dit seizoen nog geen competitiewedstrijd voor PSV, maar maakte wel indruk bij de nationale ploeg van Bulgarije. De Bulgaren speelden vrijdag met 2-2 gelijk tegen Italië en wonnen vier dagen later van Armenië (1-0). In beide wedstrijden kwam de rechtsachter tot scoren en dat heeft de interesse in zijn persoon weer doen toenemen.

/

Volgens het Bulgaars Topsport zijn twee Russische clubs, Dinamo Moskou en Lokomotiv Moskou, geïnteresseerd in de 26-jarige verdediger. Beide clubs zouden scouts naar de interlands gestuurd hebben om Manolev te bekijken.

Volgens het medium probeert Balázs Dzsudzsák zijn vriend te overtuigen om voor Dinamo te kiezen. Dzsudzsák verliet PSV in juni 2011 om te gaan spelen voor Anzhi Makhachkala, maar verkaste niet veel later naar Dinamo. PSV gaf eerder al aan een vertrek van Manolev, die nog een contract heeft tot medio 2014, niet tegen te houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

door deze 2 goals zal het toch makkelijker worden om hem in de winterstop te verkopen.

12 september 2012 om 18:49

Wat zit de voetballerij toch raar in elkaar als twee goaltjes maken een goed salaris bij een Russische club kunnen garanderen.

12 september 2012 om 19:02

Marcel Brands lacht in z'n vuistje

13 september 2012 om 14:40

hij kan volgens mij per direct worden verkocht aan rusland toch?

Misschien gaat hij door de Russische roebels betere voorzetten geven.

12 september 2012 om 19:02

Origineel.

Kijk is aan!
Goed voor alle partijen lijkt mij zo. Denk dat elk x-bedrag mooi genomen is voor deze speler, zeker met zijn hoge salaris.

12 september 2012 om 18:27

Op de verkeerde reageerd, excuses

12 september 2012 om 21:20

Misschien wel goed voor beide partijen maar ben benieuwd wie PSV dan op de rechtsback positie gaat zetten?

13 september 2012 om 10:14

Precies, zo goed nieuws is dit niet in Eindhoven. Als het binnen de Nederlandse transfer tijd was oke. Maar nu hebben ze geen goed alternatief op de RB positie. Aangezien Hutchinson ook geen echte Back is. Om een astronomisch bedrag zal het ook niet gaan lijkt me

13 september 2012 om 22:55

Idd jij snapt het.
Hutchinson is geen echte back en PSV staat ook niet echt bekend om om jeugd in te brengen..

Haha dat zou geweldig voor PSV zijn, dan kunnen ze nog winst op deze miskoop maken ook. Want die Russen hebben veel geld, en zijn gek genoeg om na twee interlands van Bulgarije gelijk Manolev van PSV te kopen.
Wat zou René van der Gijp zich rot lachen dan

12 september 2012 om 20:32

Volgens mij heeft Manolev zich meer als twee interlands bewezen. Denk maar aan zijn optreden tegen Nederland.

Maar goed, ik zou het geen verstandige aankoop vinden van beide clubs. Dinamo heeft met Wilkshire en Chicherin al prima backs en Lokomotiv heeft Shishkin een international in huis terwijl ook Yeschenko, een andere international, en Corluka op rechtsback kunnen.

12 september 2012 om 21:05

miskoop? ik vond hem wel een goede speler, soms wat knullig maar zijn loop vermogen is gigantisch wat hem toch nog bruikbaar maakt. maar ja VI is populaire dus eigen meningen zijn ver te zoeken.

Strik er omheen en wegwezen.

12 september 2012 om 21:05

2 strikken en wegwezen

12 september 2012 om 23:17

Geen strik erom........wegwezen!

Ik hoop dat de scouts ook even naar de dvd's kijken van zijn wedstrijden bij Psv. Want over het algemeen wordt je daar niet vrolijk van. Ongelofelijk dat deze man ook nog een waanzinnig bedrag verdient door zijn contract te verlengen.

12 september 2012 om 18:30

Brands heeft gegokt en verloren..

Hij had misschien verwacht dat Manolev zou vertrekken in de zomer daarom verlengde hij ze contract maarja dat bleek een foute keuze te zijn..

12 september 2012 om 18:37

Maar welke club wil nou manolev kopen? Ze hadden hem beter transfervrij kunne laten gaan en het verlies nemen. Dan steek je het salaris dat wordt bespaard in een goede rechtsback. Want Hutchinson is natuurlijk ook niet de oplossing!

12 september 2012 om 18:39

Als Brands hem in de winterstop verkoopt voor 3 miljoen is er niks aan de hand. Hij is namelijk niet verantwoordelijk voor de aankoop van Manolev, alleen voor de contractverlenging.

12 september 2012 om 18:39

Transferperiode in Portugal loopt nog. Hij kan nu nog verkocht worden.

12 september 2012 om 18:48

Manolev is een waarloze speler .

1 kan geen bal voorzetten
2 kan niet verdedigen
3 blind paard

dus Psv snel verkopen, dan kan die meneer van de gijp over iemand anders beginnen.

12 september 2012 om 18:57

@ Curieus..

Das een goeie ja welke club wilt nou Manolev, het leek er sterk op dat Stuttgart hem zou overnemen maar op het laatste moment haalde ze een andere back.. Zonde.

Hutchinson is geen rechtsback inderdaad en ook niet geweldig maar hij is wel tien keer beter dan die Manolev.

12 september 2012 om 18:58

@ Timfct1

Ze hebben al een opvolger voor Manolev. Namelijk Jetro Willems dat begrijp ik best want anders krijgen ze geen kijkcijfers, ze lieten een moment van Willems zien en gelijk beginnen ze dat die Manolev trekjes heeft.

12 september 2012 om 19:56

Manolev is rechtsback en Willems linksback.

12 september 2012 om 20:34

Lezen Pimpelman, lezen...

12 september 2012 om 23:38

@ Pimpelman

Als je het tegen mijn hebt lees ff me post goed.

Heb het niet over linksback of rechtsback.

Dat zal Gijp jammer vinden.

12 september 2012 om 18:28

Ja wat zielig voor Gijpie, nu kan die niet meer grappige beelden bij halen.

12 september 2012 om 18:44

Ze hebben al een nieuw slachtoffer, Willems.

Meest onderschatte voetballer in de eredivisie. Die jongen is gewoon een goede speler, geen verdediger, maar een middenvelder.

13 september 2012 om 00:58

Werk zoveel voor het team maar net die foutjes wanneer het niet kan, Hoop dat hij zich daarvan herstelt nog steeds.

Ja nu pas he..

Ik weet zeker dat die in de winterstop die Russische clubs hem niet meer wilt hebben. Het is te hopen maar ik verwacht het niet dat Benfica of Porto of Braga ofzo voor hem meld want daar kunnen ze nog spelers kopen..

Het blijft wel gek, hij speelt altijd goed bij Bulgarije en scoort gewoon ff tegen Italie & Armenié.

Was ook de held tegen Nederland

Dat zou geweldig zijn voor Psv, hij drukt alleen maar op de begroting.
Win-win

De Russische markt is toch gesloten?

12 september 2012 om 18:36

Klopt..

Alleen in Portugal kunnen ze nog spelers kopen.

Ik snap niet waarom iedereen Manolev zo slecht vindt en toch staat hij nog in de belangstelling van andere ploegen?
Ik heb hem nooit zien spelen en ik ken hem ook totaal niet.
Speelde hij bij z'n vorige club wel goed fzo?

12 september 2012 om 19:43

Hij kwam van Litex Lovech en of die daar goed was zou ik het niet weten maar kwam wel totaal als een onbekende binnen.. Iedereen wist niet wie deze Bulgaar was.. Het was ook een vreemde aankoop van Jan Reker die wel meerdere spelers heeft gehaald die hard hebben gefaald bij Psv...

En bij PSV komt die terecht niet in de plannen voor bij Advocaat simpelweg omdat het een slechte speler is vind ik..

En dat die toevallig het leuk deed bij Bulgarije met een goal tegen Italie & Armenié is leuk voor hem maar ik hoop dat een 1 van die Russische clubs Manolev wilt hebben in de winterstop.

Ik vind Manolev echt een baas!

Geoon rechtsbuiten opstellen aankomende zondag zou ik zeggen. Narsingh doet het toch nog niet zo goed en dan Lensie in de spits.

Laat ik voorop stellen dat ik geen fan ben van Manolev, maar ik vind dat hij wel heel erg ver de grond is ingepraat en dat iedereen daar nu best wel erg in meegaat. Het is makkelijk om altijd de slechte momenten te laten zien, zo'n 2 jaar lang en dan hem lopen afzeiken. Het is geen geweldige rechtsback, maar er zijn er wel heel veel minder dan hem. Ik denk als een paar clubs als Dinamo en Lokomotiv Moskou hem volgen én volgens mij een tijdje terug vage interesse van Milan hij toch wel iets goed doet...

Bulgaars international met nog een twee-jarig contract. Niet verkopen onder de 12 miljoen euro.

12 september 2012 om 20:19

en jij denkt dat er een club is die 12 miljoen neerlegt voor een zeer incapabele rechtsback die op de bank zit bij psv?

12 september 2012 om 21:30

middenvelder, geen verdediger.

Ik snap überhaupt niet waarom die man nog rond mag lopen in een psv-shirt.
Hij is gehaald voor één jaar, ook dat vind ik al een raadsel op zich, maar natuurlijk kun je af en toe eens een miskoop aantrekken.
Maar wie verzint er dan in godsnaam om die man twee seizoenen contractverlenging te geven? en vooral op basis waarvan?

ON: Goed nieuws voor psv natuurlijk die zullen hem tegen elk aannemelijk bod verkopen, neem ik aan, zeker gezien hij niet voorkomt in de plannen van Advocaat.

Als die Russische clubs echt ineens intresse hebben laat het toch wel weer zien dat hun beleid daar echt nog niet goed is. Die Manolev heeft keer op keer al laten zien niet in Nederland mee te kunnen en geen enkele toegevoegde waarde te hebben.

Wel leuk voor hem dat hij na zo'n goede wedstrijd meteen weer in beeld is gekomen en het voordeel die Russische clubs kunnen hem nog kopen. Zou toch wat zijn als Psv van hem verlost gaat worden en er nog een transfersom voor krijgt ook....

Manolev is echt zo slecht niet als VI hem doet voorkomen. Geen wereldtopper of zo, en zijn voorzetten zijn er vaak nogal lullig uit. Als PSV er een mooi bedrag voor kan krijgen zou ik hem laten gaan...zo niet, dan gewoon houden...kan echt nog wel van nut zijn.

Hoe opportunistisch is de voetbalwereld, nou heel erg blijkbaar. Manolev is een zeer beperkte back, die dankzij zijn onstuimigheid twee keer scoort voor Bulgarije. Als die Russische clubs serieus geïnteresseerd zijn, is dat een zege voor Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren