Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rummenigge sluit de deur: ‘Iedereen in Europa weet dit sinds Ribéry’

Laatste update:

Bayern München sloot het seizoen 2015/16 af met de nationale dubbel en kan nu even ademhalen. De Duitse grootmacht heeft Josep Guardiola na drie jaar uitgezwaaid en begint volgende maand met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarin Carlo Ancelotti de baas is. Naar het zich laat aanzien zal de Italiaan niemand weg zien gaan: Karl-Heinz Rummenigge zegt dat de deur voor iedereen dicht zit.

/

De laatste weken gaan er geruchten over transfers voor David Alaba en Robert Lewandowski, die allebei een zeer sterk seizoen draaiden. Real Madrid zou hen graag allebei willen halen om de selectie van Zinédine Zidane nog sterker te maken, maar de Spanjaarden kunnen de middenvelder en spits echt vergeten. “Wij hebben de deur dicht gedaan. We gaan niet tegen onze zin spelers verkopen”, verzekert Rummenigge in BILD.

De voorzitter van de Beierse club zegt dat algemeen directeur José Ángel Sánchez van Real Madrid hem heeft laten weten dat Real geen interesse heeft in Alaba. Daarnaast zou Sánchez bij zijn Duitse collega hebben aangegeven dat de Koninklijke nooit en te nimmer achter de rug van Bayern om contact zou leggen met Lewandowski.

“Wij onderhouden een uitstekende band met Real Madrid, net zoals we dat doen met Barcelona. Zo is het niet altijd geweest. Maar iedereen in Europa weet al sinds 2008, toen het om Franck Ribéry draaide, dat wij niemand tegen onze zin in verkopen”, benadrukt Rummenigge nog eens ferm.

David Alaba en Robert Lewandowski spelen volgend seizoen allebei nog bij Bayern

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het fijne voor Bayern is dat er niet verkocht verkocht hoeft te worden. Een club die financieel zo sterk staat, zonder enige schulden, is naar mijn mening een voorbeeld voor velen.

7 juni 2016 om 22:07

Geen schulden? HAHAHAHAHA. Tuurlijk joh, blijf maar in je droomwereld leven. Ieder bedrijf heeft schulden. Je kunt het nog zo leuk versieren met mooie woorden, maar het is een feit.

7 juni 2016 om 22:13

Bayern Munchen heeft wel degelijk geen schulden. Ze hebben een eigen vermogen van rond de 400 miljoen op de balans staan. Dit in tegenstelling tot spaanse topploegen die dat in de min staan bij de banken. Nu weet ik dat de linkerkant van de balans de rechterkant wegstreept dus dat het normaal is dat je schulden hebt maar het is wel heel knap van Bayern Munchen dat zij het dus zonder schulden zo goed doen.

7 juni 2016 om 22:15

Ieder bedrijf heeft brutoschulden. Bayern München heeft in tegenstelling tot andere topclubs een gigantisch eigen vermogen en veel geld op de bank liggen. Dat geld dekt de schulden zodat Bayern 0 euro nettoschulden heeft en daarmee schuldenvrij is.

7 juni 2016 om 22:29

Maar iedereen heeft een schuld. Alleen kan Bayern met haar eigen geld(spaarpotje) in eens de schuld betalen wat eigenlijk nooit kan omdat je contracten aangaat (denk aan auto's telefoons licht etc)

Na Bayern is real de enige club die iets van een kleine schuld heeft en dat is iets van 70 m. Voor de rest van de top landen zitten ze allemaal boven de 300 miljoen aan schuld.

On: mooi nieuws. Respect over en weer is belangrijk. En daarbij wil ik liever geen nieuwe spits. Als benz niet speelt heb je isco, vasquez James en Jesé die een kans kunnen krijgen. (Ronaldo of bale naar de spits positie schuiven)

7 juni 2016 om 22:35

Netto gezien natuurlijk niks

7 juni 2016 om 23:01

Bbayern wat lui jij nou zogezegd slim klinken een lening word ook gezien als 'n schuld

7 juni 2016 om 23:09

Waar haal je vandaan dat Real Madrid geen of nauwelijks schuld heeft?

7 juni 2016 om 23:52

Als je Eigen Vermogen positief is wil dat niet zeggen dat je geen schulden hebt. Solvabiliteit zegt veel meer over de situatie van een club.

8 juni 2016 om 09:32

@6milanello1899
Bayern heeft momenteel geen lening lopen

8 juni 2016 om 09:33

@wouter Kleiter
Bayern heeft schulden, enkel worden deze schulden onmiddellijk gedekt door het geld dat ter beschikking is op de bank!

8 juni 2016 om 11:27

Real heeft een schuld van meer da n 600 miljoen

8 juni 2016 om 18:35

"ieder bedrijf heeft schulden", ja, 100% van de bedrijven heeft schulden. Daar vallen zogenoemde voetbalbedrijven ook onder. Die passen niet voor niets in het stereotype plaatje wat mensen als bedrijf zien.

Nu zonder dollen: hilarische reactie Anibankai.

Lang niet meer gedaan, maar moet toch weer even een typisch niet beargumenteerde reactie aanwijzen. Denk aan de tijd die in deze reactie heeft gezeten. Excuses voor dit niet voetbalgerelateerde bericht.

Dat is Bayern München! Deze club is helemaal niet aangewezen op geld uit spelersverkopen.
Bayern is wel bereid een speler af te staan als een speler daar om vraagt voor meer speelkansen elders.

Moesten de duitse clubs onderling ook eens doen . Niet verkopen . Nu is de competitie in Duitsland al zo goed als gespeeld en mag je blij zijn met een tweede plek. Begint op de Franse competitie te lijken straks.

7 juni 2016 om 21:52

De Duitse clubs presteren best wel aardig Europees vergeleken met de Franse clubs.
Bayern werd trouwens pas na Leicester kampioen

Begrijpelijk, maar het wordt natuurlijk een heel ander verhaal als bepaalde spelers weg zouden willen. Nu wil ik niet suggereren dat dat nu het geval is hoor.

Maar dit komt een beetje over alsof Rummenigge wil zeggen dat de directie van Bayern wel even zal bepalen wie er mag vertrekken en niet. Dat klopt dus naar mijn mening maar tot op bepaalde hoogte. Mocht een Lewandowski/alaba/etc. op een dag beslissen naar pakweg Barcelona of Real Madrid te willen, dan zal die transfer er denk ik toch van komen. Of Rummenigge dat nu wil of niet.

7 juni 2016 om 21:46

Rummenigge is de baas van Bayern! Een vertrek van Alaba en Lewandowski betekent automatisch dat Bayern kwaliteit moet inboeten en dat is nou niet de bedoeling.
Urrutia en Athletic Bilbao zijn stoer wat transfers betreft. Dat is niet zo bij Bayern.

7 juni 2016 om 21:48

Dat is alleen als Bayern het toe staat of de contracten ten einde lopen. Maar als Bayern echt niet wilt verkopen dan wordt er niks verkocht. Bayern is heel slim en zet nooit een transferclausule in hun contracten, hierdoor heeft Bayern het voor het zeggen.

7 juni 2016 om 22:32

Dan zal dat wss een miljoen of 90/100 voor alaba zijn en minimaal 80 voor lewandowski. Lijkt me beide niet realistisch. Daarnaadt heeft alaba gewoon verlengd dus die zal de komende jaren echt niet weggaan

Dit is het status dat Arsenal naar toe wil, voorlopig staan ze er nog ver van itt tot wat sommige denken (vooral Stravven)

7 juni 2016 om 21:50

Financieel wel, sportief niet. Qua geld zitten we niet ver achter Bayern, sportief gezien helaas wel.

7 juni 2016 om 21:53

Nouja jullie denken al wel bijna hetzelfde! Een artikel wat in de verste verte niets met Arsenal te maken heeft, en dan toch weten jullie dat clubje erin te verwerken!! Heel knap haha!!

Nee maar Bayern is natuurlijk een voorbeeld voor iedereen, alhoewel ook zij dingen hebben waar ik persoonlijk wat moeite mee heb. Het is erg bewonderenswaardig dat zij zelf de totale controle hebben over hun eigen spelers!

7 juni 2016 om 22:01

Vooral financieel is Bayern gewoon bizar. Die kunnen het geld voor Hummels gewoon in een keer op tafel leggen, een Real of een Barcelona heeft daar toch meer moeite mee. Net zoals het stadion aflossen, dat gewoon 15 jaar eerder doen dan gepland, 15 jaar. Daar zit trouwens wel een boete op, de bank mist op deze manier 15 jaar rente natuurlijk, maar nog steeds is het indrukwekkend.

7 juni 2016 om 22:50

Vooral het verschil met de rest van de Bundesliga is bizar! In de BPL gaan bizarre bedragen rond, maar dat is voor de hele competitie.. In Duitsland heeft Bayern echt een bijzondere positie en ik vind het erg knap hoe ze op deze manier in de top van Europa meekunnen blijven doen!

"Wij onthouden een uitstekende band met Real Madrid en met Barcelona, zo is het niet altijd geweest.."
Wat bedoelt hij daarmee?

7 juni 2016 om 21:47

Tja, voetbalzone en zijn vertaalfouten
In het Duits zei Rummenigge uiteraard dat de relatie met Real Madrid en Barcelona uitstekend is. Vanzelfsprekend aangezien Rummenigge de voorzitter is van de Eca.

7 juni 2016 om 21:54

Lol ik snap het nu ook.
Dacht eerst aan een sneer maar gewoon een type fout van vz.

7 juni 2016 om 21:52

Naja dat kan je een zin verder lezen. Toen probeerden beide clubs met allerlei middelen Ribéry over te nemen, en dat was tegen de zere been van het bestuur. Inmiddels is alles vergeten en vergeven, maar dat is wat Kalle bedoeld.

Bayern, de club die , van de best presterende elftallen in Europa, de zaken het meest op orde heeft. Gaan mee met de markt, maar leggen tot dusver nog geen gigantische bedragen neer en toch krijgen ze de spelers die ze willen. Spelers hebben het er allemaal naar hun zin en willen niet weg . Ik kan niets anders dan respect hebben voor deze handelswijze.

7 juni 2016 om 21:50

Bayern koopt ook geen wereldspelers maar topspelers die ze vervolgens zelf wereldspelers maken. Top beleid en heel slim.

Niks "dat denk ik wel" dat weet ik gewoon 100% zeker.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren