Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rose: ‘Wanneer Malen van het toilet af is, zal hij weer kunnen spelen’

Laatste update:

Borussia Dortmund won dinsdagavond enigszins moeizaam met 2-0 van FC Ingolstadt, maar moest het in het duel in het kader van de DFB Pokal stellen zonder Donyell Malen. Trainer Marco Rose vertelt na afloop dat de Nederlandse aanvaller kampt met een maagdarminfectie. Malen kan in de woorden van Rose weer in actie komen ‘als hij van de toilet af is’.

“Donyell Malen heeft een maagdarminfectie. Wanneer hij van het toilet af is, zal hij weer kunnen spelen”, zo tekent Ruhr Nachrichten op uit de mond van Rose na het duel met FC Ingolstadt. Borussia Dortmund versloeg de hekkensluiter van de 2.Bundesliga door twee doelpunten van Thorgan Hazard in het laatste kwartier. “Toto heeft al een of twee goede wedstrijden gespeeld. Het is voor hem belangrijk om fit te blijven, zoals eigenlijk voor veel spelers geldt.”

Toto heeft hier het verschil gemaakt met zijn invalbeurt. Hij had veel goede acties op de vleugel en liet zich zien in het strafschopgebied”, vervolgt de trainer van Borussia Dortmund. “We hebben vanmorgen video’s gekeken van situaties die hij precies uitvoerde. Hij maakte twee doelpunten en ik hoop dat hij dat kan doortrekken. We hebben verschillende doelpuntenmakers nodig om goed voetbal te spelen in de komende weken.”

Rose, wiens ploeg volgende week andermaal de tegenstander van Ajax is in de Champions League, kampt met de nodige personele problemen, daar onder meer Erling Braut Haaland en Gregor Kobel met blessures kampen. “We hopen dat Youssoufa Moukoko komende zaterdag tegen 1.FC Köln weer kan spelen. Dan-Axel Zagadou speelt komend weekend met het tweede team en is daarna weer inzetbaar. Raphaël Guerreiro heeft nog wat tijd nodig, want hij herstelt van een spierscheur.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Malen zijn start in de Bundesliga is nog geen onverdeeld succes, 0 goals en 0 assist in 9 wedstrijden. Komt ook veel vanaf de flank en dat is gewoon niet zijn positie, mist daar creativiteit, overzicht en een eindpass.

27 oktober 2021 om 08:24

Zijn hele matige statistieken en helaas zie ik te weinig wedstrijden in de Bundesliga om te oordelen of er progressie in zit. Wat me wel opvalt is dat hij in de CL 3x een heerlijke pass of voorzet heeft afgeleverd op notabene Haaland, dan heeft hij de pech dat hij die bijna 100% kansen mist. Dat soort kleine momenten geven je soms net het vertrouwen om beter te gaan spelen. Daarbij heeft hij de winnende en enige goal gemaakt voor tegen Sporting (volgens mij). Denk dat Malen er wel komt maar alleen wat tijd nodig heeft.

27 oktober 2021 om 15:25

Die ene pass of actie in een wedstrijd is simpelweg niet goed genoeg. Ik heb hem nu drie keer aan het werk gezien bij Dortmund en hij brengt ook binnen het spel van Dortmund niet veel. Hij is min of meer onopvallend. Ik denk dat hij snel op de bank belandt als hij niet snel stappen gaat maken.

Malen is een erg overschatte voetballer. Veel snelheod en dreiging, maar voor een topspits te weinig scorend vermogen.
Dortmund is te hoog gegrepen voor hem.

27 oktober 2021 om 09:42

Malen doet me altijd heel erg denken aan een mindere versie van David Odonkor.

Heel hard rennen, maar dat is dan ook meteen zijn enigste kwaliteit.

27 oktober 2021 om 10:57

Dat vind ik nou ook. Hij is technisch niet top. Heel vaak slechte aannames, dus hoe kan je daar ooit een doelpunt uit scoren? Het is mij helemaal een raadsel hoe ze in hem een vervanger voor Sancho zagen....

Is pas zijn eerste seizoen in Dortmund. Heeft nog tijd zat om het te bewijzen! De volgende keer dus van de braadworst afblijven, Donyell.

27 oktober 2021 om 08:35

Ik denk ook dat het wel goed komt met Malen. Het is voor hem even wennen ander land ander cultuur. Ik dat ie volgend seizoen gaat schitteren. Hij zal inderdaad iets verkeerds hebben gegeten.

27 oktober 2021 om 08:52

Ja, Duitsland zal echt als een cultuurshock voelen.

27 oktober 2021 om 08:55

Andere cultuur hahaha Dortmund is twee uurtjes rijden van Eindhoven. Denk dat Malen bij zijn eerste ontmoeting met een Duitser helemaal in shock was.

Er is tot nu toe geen enkele reden om aan te nemen dat Malen volgend seizoen ineens de sterren van de hemele voetbalt. Hij is totaal onzichtbaar bij Dortmund en heeft eigenlijk geluk dat er in de voorhoede blessures zijn dit seizoen.

27 oktober 2021 om 15:29

Maar op basis waarvan? In Oranje heeft hij welgeteld 1 helft aardig gespeeld. Een top competitie of het internationale niveau is vaak andere koek en juist daar moet je je onderscheiden. Malen heeft talent, maar z'n niveau blijft achter. Dortmund zal hem wel kansen blijven geven en dat is alleen maar goed, maar als hij het daar niet redt, kunnen we best stellen dat dat niveau voor hem nog te hoog gegrepen is. Er zijn op dit moment in ieder geval nog te veel verbeterpunten die er misschien al wel af hadden moeten zijn. Dat zien we terug bij veel spelers van zijn generatie die de overstap naar het buitenland maken.

27 oktober 2021 om 09:27

Bij Dortmund krijg je echt niet superveel tijd om je draai te vinden. Het blijft nog steeds een topclub in Duitsland. Hij heeft credits gewonnen door middel van die winnende te maken, maar als Moukoko weer fit is, dan krijgt hij echt nog niet zoveel speeltijd als wat hij nu krijgt.

27 oktober 2021 om 23:56

En Haaland komt ook van een ander land en heeft geen last van aanpassingen...dat heet: kwaliteiten en daar heeft Malen veel te weinig van.

Jammer voor Malen, maar in tegestelling tot van de Beek en Ziyech heeft hij wel echt een kans gekregen weliswaar niet op zijn echte positie in de spits (ik zou hem wel eens willen zijn op de plek van Haaland). Maar dan zo weinig leveren, dan komt er een moment dat je vervangen zal worden en daar helpt afwezigheid door ziekte niet bij.

27 oktober 2021 om 08:56

Hij is al vaak zat 'naast' Haaland opgesteld, maar hij is heel, heel erg veel minder dan Haaland en eigenlijk van hetzelfde niveau als Moukoko.

27 oktober 2021 om 09:47

Malen wordt gewoon misbruikt op een verkeerde positie waar hij helemaal niet thuis hoort. Zet een Ziyech opeens neer als controleur en het zal ook een pak minder worden

Ben benieuwd. Gaat nog niet zoals gehoopt voor Donyell.
Ik denk dat hij wat meer tijd nodig heeft. Hij is nog relatief jong en komt toch naast een absolute gigant te spelen in de naam van Haaland.

Zijn rendement moet omhoog en hij moet in mijn ogen gewoon wat meer ''durven''. Durf die actief te maken!

Malen moet meer van zichzelf gaan eisen. Loopt er te vaak bij alsof hij mbappe is en wedstrijden beslist.

Malen kan goed zijn, maar ergens ontbreekt er schakeltje in zijn inzetting cq doorzettingsvermogen. Zal dit seizoen er moeten zijn anders wordt het hem niet denk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren