Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rooney schept duidelijkheid: ‘Ik blijf bij Manchester United’

Laatste update:

Wayne Rooney vertrekt niet naar China. De Engels international geeft in gesprek met PA aan dat hij een einde wil maken aan alle speculaties en vertelt dat hij bij Manchester United blijft. Rooney stond in de belangstelling van verschillende Chinese clubs en volgens Engelse media was zijn zaakwaarnemer al afgereisd naar het Verre Oosten om een deal te sluiten, maar voorlopig blijft de aanvallende middenvelder op Old Trafford.

De laatste dagen werd Rooney veelvuldig in verband gebracht met een vertrek naar China, waar hij de duurste voetballer ter wereld kon worden. “Ik ben dankbaar voor alle getoonde interesse van andere clubs, maar ik wil de speculaties beëindigen. Ik blijf bij Manchester United. Ik hoop dat ik een groot aandeel mag hebben op weg naar het succes. We zitten in een spannende fase en daar wil ik deel van uitmaken.”

Eerder deze week gaf manager José Mourinho op een persconferentie nog aan dat hij niet kon garanderen dat Rooney het seizoen zou afmaken bij Manchester United. De 31-jarige aanvoerder van the Red Devils is onder de Portugees niet meer zeker van een basisplaats en kwam mede daardoor en blessureleed de laatste tijd niet veel in actie. Dit alles was voor de Engelse tabloids genoeg voor om hem aan een vertrek te linken. Aan die geruchten maakt Rooney nu een einde. Het contract van Rooney, die al sinds zijn achttiende bij United speelt, loopt door tot de zomer van 2019.

Is Wayne Rooney bezig aan zijn laatste seizoen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou eeuwig zonde zijn geweest als een van de grootste Engelse voetballers ooit naar China zou zijn verkast.

Hopelijk kunnen we nog een paar jaar van hem genieten bij ManU want hij heeft laten zien het niveau nog wel degelijk aan te kunnen.

23 februari 2017 om 18:44

Of Everton bijvoorbeeld, daar kan die weer de bepalende man zijn. Goed dat Rooney persoonlijkheid en ballen toont en dat Chinese geld lekker afslaat!

23 februari 2017 om 19:05

Hij verdient nu al over de 300.000 per week......zoveel ballen vind ik hem niet hebben hoor.

23 februari 2017 om 22:29

Serieus?? Hij kan het niveau van United nog wel degelijk aan ?? Rooney is al een jaar of 3 over zijn top . Ik durf zelf te beweren als hij geen engels paspoort had gehad was hij gelijk met van Persie eruit getrapt .

Rooney vertrekt denk nooit uit Engeland. Hij is daar denk toch te Brits voor.

Ik denk dat United hier wel stiekem van baalt. Hij is een clublegende dus ze kunnen hem niet wegpesten, maar ze zouden al te graag 70 miljoen voor hem willen vangen en af zijn van zijn enorme salaris. Ook omdat ze daardoor makkelijker Griezmann kunnen halen door o.a. een soortgelijke salaris aan te bieden.

23 februari 2017 om 21:33

Ja, want als er 1 probleem is waar United nu mee zit, is het wel een tekort aan geld...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren