Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo ziet nieuwe kanshebbers op Ballon d'Or: 'Hij is daar één van'

Laatste update:

Mohamed Salah kende een buitengewoon seizoen bij Liverpool, dat uiteindelijk in een deceptie eindigde. De Egyptenaar raakte geblesseerd in de Champions League-finale en zag the Reds vervolgens met 3-1 verliezen van Real Madrid. Cristiano Ronaldo hoopt dat Salah tijdig fit is om indruk te maken op het WK.

“Salah is een van de revelaties van het seizoen geweest. Ik hoop dat de blessure die hij in Kiev tijdens de Champions League-finale opliep hem niet van het WK houdt”, zegt Ronaldo in gesprek met verschillende Engelse media. Salah scoorde in zijn eerste seizoen in dienst van Liverpool 44 keer in 52 wedstrijden en speelde een belangrijke rol in het succesvolle Champions League-avontuur van the Reds.

“Veel mensen praten erover dat de strijd om de Ballon d’Or tussen Lionel Messi en Ronaldo gaat, maar er zijn meer spelers die een kans maken. Salah is er daar in ieder geval één van”, stelt de Portugees, die zich momenteel met de Portugese ploeg voorbereidt op het WK. Portugal opent het WK vrijdag met de groepswedstrijd tegen Spanje.

Of Salah tijdig fit zal zijn voor de eerste WK-wedstrijd van Egypte, is nog onzeker. De Egyptenaren spelen vrijdag het eerste duel op het toernooi tegen Uruguay. Het herstel van de aanvaller verloopt voorspoedig, maar het is nog onduidelijk of Salah fit genoeg is om vrijdag al aan te treden. Zonder de sterspeler kende de Egyptenaren een weinig overtuigende aanloop naar het WK, met remises tegen Koeweit (1-1) en Colombia (0-0) en een nederlaag tegen België (3-0).

Denk jij dat Mohamed Salah de Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou mooi zijn als er eens een andere speler dan Messi of Ronaldo wint, niet dat ik niet snap waarom zij altijd winnen, het is zelfs heel logisch, maar voor de verandering zou het toch leuk zijn. Het WK zal erg bepalend worden denk ik.

12 juni 2018 om 12:07

Snap niet waarom dat ‘leuk’ zou zijn.. dominatie is pas leuk, moeilijk en spectaculairder.

12 juni 2018 om 12:12

@medalofhonor: dominantie is idd knap... voor het overgrote deel van de kijkers is daar echter geen reet aan. Maakt de sport ook kapot.

12 juni 2018 om 12:16

Dat er voor de kijkers niet veel aan is, snap ik. Maar "maakt de sport kapot"? Dat is een beetje overdreven. Maakt het gewoon minder spannend, interessant.

12 juni 2018 om 12:17

Dus Messi en Ronaldo maken met hun dominantie de sport kapot? Messi en Ronaldo zijn deze sport, als die twee gestopt zijn gaat iedereen lopen janken en mijmeren naar deze twee grootheden, kunnen we het weer doen met spelers van minder niveau, want wat deze twee doen en laten zien is echt niet normaal.

12 juni 2018 om 12:18

Nou dan heb jij er een ander kijk op, dominatie zorgt ervoor dat zelf mensen die niks met het sport te maken hebben toch jou of jouw team zullen volgen, een voorbeeld is destijds met Mike Tyson. Boks fan of geen fan heel de wereld wou hem zien vechten, zelfde met Michael Schumacher, Conor Mcgregor, Floyd Mayweather, Rafael Nadal etc.. dominatie zorgt voor spektakel en show. Wat heb je aan een ‘gunprijsje’ ja geef dat prijsje lekker aan Salah zodat zijn landgenoten en de Liverpool fans blij zijn maar volgend seizoen gaat het weer naar Ronaldo of Messi..

12 juni 2018 om 12:20

Sport bestaat uit een competitie-element. Als je weghaalt dat het overgrote deel van de deelnemers voor spek en bonen en dus niet voor de hoofdprijs mee kan doen (nu niet en nooit niet), dan haal je het competitie-element eruit.... dat maakt het minder spannend... laat spanning nou de grote reden zijn dat veel mensen inschakelen.

@alexdelpiero: de dominantie van messi en ronaldo maakt alleen de strijd om de gouden bal minder interessant. Het feit dat ze deel uitmaken van een team maakt ze afhankelijk van anderen.
Trekken we het breder en kijken we niet naar spelers maar naar teams: de titelstrijd in duitsland, frankrijk en (grotendeels) italie trekt al jaren geen kijkers meer...
Poulewedstrijden in de champions league zijn steeds minder in trek omdat de krachtsverschillen te groot worden.
Ten tijde van de dominantie van Schumacher haakten veel kijkers af. De ATP was jarenlang voor het grote publiek pas interessant vanaf de halve finale wanneer Federer, Nadal en Djokovic klaar waren met hun opwarmrondjes.

12 juni 2018 om 12:09

Mooi zijn voor de verandering daar is die prijs niet voor bedoeld. Het gaat erom dat de beste speler de prijs wint en dat is nog steeds messi of ronaldo. Salah heeft tot nu toe leuk goaltjes gescoord maar geen enkele prijs ermee gewonnen. Als we niet naar de prijzen mogen kijken dan heeft messi dit jaar ook beter gespeeld dan ronaldo, zeker eerste seizoenshelft. Hoe dan ook de prijs is bedoeld voor de beste speler ter wereld.

Sorry nee, akkoord hij heeft een fantastisch seizoen gekend maar verdient geen plek op de podium tijdens de Ballon d’or gala, alhoewel nog een WK gespeeld moet worden. Een WK weegt enorm op zo een gala prijs maar als hij het WK niet wint zie ik hem niet in de top 3 eindigen. Neymar speelt fantastisch en de Franse kranten gaan hem nooit buiten de top 3 laten, Messi is Messi en Ronaldo won weer de CL. Dus hoe goed Salah ook is hij zal niet meevechten voor de gouden bal. Ik schat de kansen van Cristiano om de Ballon d’or weer te winnen enorm maar je hebt nog een WK waarin Neymar en Messi ook nog meedoen.

12 juni 2018 om 12:14

Serieuze vraag: Waarom denk je dat de kans van Ronaldo enorm is? Vraag me eigenlijk wel af wat de graadmeter is voor deze prijs. Gaat het om individuele klasse of om prijzen die je pakt met je team?

12 juni 2018 om 12:24

Ronaldo begon het jaar 2018 enorm sterk en maakte een enorm inhaalbeurt van 44 goals in 44 wedstrijden, had betere cijfers dan Salah en Messi. Werd weer is de topscoorder in de Champions league en scoorde mooie aantal goals, was belangrijk voor Real Madrid en won weer de CL. Uiteindelijk gaat de Ballon d’or om het totale pakket. Goals, assists, prijzen en voetbalkwaliteiten. Prijzen en goals wegen het zwaarste, en ik weet naar waar je wilt gaan en dat Messi de betere voetballers is blabla maar het is al jaren zo dat de beste coach meestal diegene is die de CL heeft gewonnen en voor de Ballon d’or is dat het zelfde.

12 juni 2018 om 12:17

Bij mijn weten wordt de gouden bal nog steeds uitgereikt op basis van prestaties in een kalenderjaar en niet op basis van afgelopen seizoen toch? Tenzij die regels (eindelijk) zijn aangepast; hoe kun je dan stelling zijn en Salah wegstrepen tov Neymar?

12 juni 2018 om 12:27

Opzich heb je wel een punt maar ik denk dat de Franse kranten Neymar wel zullen pushen om teminste 3e te eindigen de media in Frankrijk weegt zwaar voor de Ballon d’or en ik denk niet dat ze hun ster in de steek zullen laten. Maar als we het inderdaad objectief bekijken verdiend Salah wel de 3e plekje maar dat zullen ze hem niet geven.

12 juni 2018 om 12:34

Dan nog spreek je nu alleen nog maar over de eerste helft van het jaar? Je zegt in de rust van de wedstrijd toch ook niet letterlijk: "op basis van deze wedstrijd verdient club X om het te winnen?"
Volgens mij is het gebruikelijk om de 2e helft af te wachten voor het eindoordeel.
Hoogstens kun je aangeven dat je vindt op basis van de eerste helft dat de tussenstand terecht of onterecht is.

12 juni 2018 om 19:56

Er word al jaren niet meer gekeken naar de 2de helft want de prijzen die meetellen is aan het eindenvan het eerste halve kalenderjaar. Zo won ronaldo ook een ballon dor omdat die juist die eerste helft goed speelde.

Ik vind Egypte echt een heel matige ploeg, die kunnen aanvallend ampers iets forceren en ook defensief is het erg matig. Zonder Salah leveren ze 80% van hun aanvallende dreiging in. Zou me niks verbazen als ze al in de groepsfase er uit vliegen. Uruguay en Rusland gaan volgens mij de groep uit komen.

Dit wordt het wk van Neymar. Brazilie wordt wereldkampioen, Neymar wordt de grote ster. Rusland wordt een grote aanfluiting. Uruguay gaat verrassen. Egypte bereikt de volgende ronde, maar daarna is het klaar tegen Portugal of Spanje.

12 juni 2018 om 12:10

Jij denkt toch niet dat Vladimir Putin het gaat toelaten dat zijn land in eigen land als eerste eruit vliegt? Zet je geld nu al maar dat Rusland de poule fase gaat overleven dat staat 1000% vast, als je een beetje de geschiedenis van Putin en Rusland kent dan weet je genoeg.

12 juni 2018 om 12:27

Dat is geen bijzondere weddenschap. Rusland zit in een poule met Saudi Arabië, Egypte en Uruguay. Ze hebben Put in niet nodig om daarin tweede te kunnen worden hoor.

12 juni 2018 om 13:22

Rusland stelt niks voor man, Egypte gaat gewoon 2de eindigen achter Uruguay en Rusland ligt er uit in de groepsfase Salah alleen kan Rusland kapot maken ze hebben ook nog Sobhi en Trezeguet die het aardig doet in Turkije en Elneny van Arsenal sterke defensieve speler schat ze op dit moment hoger in dan Rusland

Komende jaren zal Salah samen met Neymar strijden om de gouden bal deze jongen is zo goed niet normaal heeft alle recorden verbroken in zijn eerste jaar bij Liverpool, heeft Egypte letterlijk naar het wk geschopt en gaat er altijd 100% voor topspeler hij is nu al beter dan een Bale en een Hazard deze jongen gaat ver komen als hij zo doorgaat top atleet!

Ronaldo begint een beetje verzadigd te raken,normaal gesproken zou hij nooit een andere speler opnoemen, die de ballon d'Or kan winnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren