Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronaldo slaat uit woede over ploeggenoten tegen muur van kleedkamer’

Laatste update:

Over de toekomst van Cristiano Ronaldo bij Juventus lijkt steeds meer onduidelijkheid te ontstaan. La Gazzetta dello Sport pakt maandag uit met het verhaal dat de 36-jarige aanvaller uit Portugal woedend zou zijn geweest na afloop van de thuiswedstrijd tegen Genoa (3-1) van zondag. Ronaldo zou ontevreden zijn over de kwaliteit van de spelersgroep van trainer Andrea Pirlo en garanties eisen van het Juventus-bestuur met het oog op volgend seizoen.

Bovengenoemde Italiaanse krant meldt dat Ronaldo na afloop boos richting de kleedkamer van Juventus is gelopen, waar hij met zijn handen tegen de muur zou hebben gebonkt. De sterspeler ging gelijk daarna douchen en de routinier zou zonder wat te zeggen het stadion van de grootmacht uit Turijn hebben verlaten. Hij was naar verluidt zeer ontevreden over onder meer Giorgio Chiellini en Federico Chiesa vanwege enkele slechte passes in zijn richting. Daarnaast wordt gerept over een woordenwisseling met doelman Wojciech Szczesny tijdens het treffen met Genoa. Voordat hij de spelerstunnel inging gooide Ronaldo zijn shirt op de grond en volgens de Italiaanse media was dat een gebaar uit woede. Het zou naar nu blijkt echter gaan om een cadeau voor één van de ballenjongens in het Allianz Stadium.

De actie van Ronaldo met het shirt zorgde hier en daar voor ophef in Italië, maar volgens Pirlo is het niet meer dan een storm in een glas water. "Hij wilde graag scoren", beschermt de Juventus-coach de gefrustreerde aanvaller uit Portugal in gesprek met Sky. "Ronaldo is een groot kampioen die altijd zijn stempel op een wedstrijd wil drukken. Zulke dingen gebeuren als doelpunten dan uitblijven. Hij was boos en dat is ook logisch. De wedstrijd was voorbij en dan komen er vaak emoties om de hoek kijken, dat is normaal", aldus Pirlo, die niet van plan is om Ronaldo een boete op te leggen. "Ik denk niet dat het nodig is dat de club dat doet."

Volgens La Gazzetta dello Sport speelt de onvrede bij Ronaldo al langer. De blikvanger van Juventus, met een contract tot 2022 bij La Vecchia Signora, zou dolgraag zien dat de club deze zomer topspelers aantrekt. Vanwege de coronacrisis en de bijkomende gevolgen op financieel gebied kan de leiding van Juventus echter geen beloftes doen, zo klinkt het. In Italiaanse voetbalkringen wordt dan ook niet uitgesloten dat Ronaldo bezig is aan zijn derde en tevens laatste seizoen als contractspeler van Juventus.

Zie jij Cristiano Ronaldo volgend seizoen nog bij Juventus spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juventus is gewoon niet meer wat het eerst was. De kwaliteit van de spelers, een coach die nog niks heeft gepresteerd op een hoog niveau etc etc. Ik zou het wel goed weten als ik Ronaldo was: Gewoon weg gaan en zoek maar uit waar. ( geldt trouwens ook voor Dybala! )

12 april 2021 om 14:32

United? Gister hoorde ik overal dat ze nog een spits nodig hadden. Hij is wat op zn retour maar behoort nog altijd tot de beste spelers van de wereld. Denk ook niet dat hij qua transfersom te veel moet kosten. Mooie voorhoede met Ronaldo, Bruno, Rashford en Martial.

12 april 2021 om 16:08

Denk niet dat Ronaldo Rashford en Martial wel toppers vind. Bruno wellicht omdat hij pprtugees is maar die andere twee zeker niet.

12 april 2021 om 18:17

Denk dat alleen Bruno achter zich hebben al een wereld van verschil zou maken. Die creëert in z'n eentje meer dan het hele Juve middenveld.

12 april 2021 om 14:33

Dan gaat die toch lekker weg? Hij is zelf vaak de slechtste op het veld hoor. Dus pak lekker je spullen en ga dan ergens anders heen. Heel simpel, Als je je zo gedraagt ben je het shirt niet eens waard. We zitten nu in een mindere fase, Maar de fans van Juve staan altijd achter de club. Mensen die totaal niks met de club te maken hebben en alleen maar negatief doen moeten lekker naar de Man City/PSG topics gaan

12 april 2021 om 14:37

Maar zelf mag je wel lekker overdreven negatief doen over je beste speler? Je mag in je handjes klappen dat Ronaldo voor jullie speelt.

12 april 2021 om 14:56

Precies. Las ook ergens dat als je Ronaldo zijn goals dit seizoen weghaalt Juve zelfs 10e zou staan. Of dat ook zo is weet ik niet zeker. Soms reageert Ronaldo wel te overdreven als bijvoorbeeld een speler hem aan wilt spelen maar de bal net de hoog of kort is. Dan maakt hij van die gebaartjes. Maar wat Chiesa gister deed kon echt niet. Leek alsof hij de bal bewust niet op Ronaldo speelde.

12 april 2021 om 14:57

Maar ik mag zelf wel lekker overdreven negatief reageren? Waar reageer ik “overdreven” negatief ? Omdat ik iets benoem wat een feit is? Je kijkt sowieso niet alle wedstrijden van Juventus als je wil beweren dat hij onze beste speler is. Chiesa is onze best presterende speler, Hij is vaak de slechtste speler op het veld. Heel veel balverlies acties die mislukken en ga zo maar door. En ik mag blij zijn met Ronaldo? Je bedoelt dat Ronaldo op die leeftijd blij mag zijn dat Juventus zo veel in hem geloofde ? Wat eigenlijk de grooste fout is die we konden maken? Hij is de reden dat we niet meer zoals eerst konden investeren. Aub man reageer gewoon niet als je onzin verkondigt. Ik ben nooit voorstander geweest van Ronaldo bij Juventus. Real icoon die ver op leeftijd is en dan een ziekelijk salaris betalen. En dan dit gedrag vertonen. Nogmaals als die ontevreden is mag die lekker weg gaan.

12 april 2021 om 15:19

Achja Puglia, als je niet inziet dat Ronaldo met afstand de beste Juve speler is, dan kijk je denk ik zelf ook nooit. Een dertien in een dozijn voetballer als Chiesa doet het nu even leuk, maar dat is niet iets wat lang vastgehouden gaat worden. De enige speler die constant top presteert is Ronaldo, maar ook hij heeft tegenwoordig wel eens een mindere wedstrijd.

12 april 2021 om 15:24

Jij als niet Juventus fan die soms wat highlights ziet wil mij een Juventus fan in hart en nieren vertellen dat ik zelf dan niet kijk, Wauw het niveau hier is zwaar gedaald. Ik neem je niet eens serieus man. Met afstand de beste speler aub zeg. Het is 2021 he? Jij hangt volgens mij nog ergens in 2017

12 april 2021 om 15:25

Chiesa is geen dertien in een dozijn voetballer hoor, daarmee doe je hem echt te kort. Ronaldo presteert cijfermatig top bij Juve, maar ik ben het wel eens met Puglia. Juve was jaren geleden op zijn sterkst toen het echt een team was, met specifieke kwaliteiten. Nu klopt het elftal niet, het is niet in balans. Als ze in anderen hadden geïnvesteerd dan Ronaldo, was dat probleem er denk ik niet geweest

12 april 2021 om 15:33

Afonsotje

Wat heb je liever? Een fles champagne van duizend euro zodat de rest van je assortiment eronder lijdt? Of denk je aan het groter geheel? Ronaldo zou je inderdaad de beste speler kunnen noemen. Gezien zijn historie. Alleen dien je wel een heel team op te offeren voor hem? Sinds zijn komst lijk Juve slechter dan ze in 10 jaar hebben gespeeld. Omdat hij gevoed moet worden. Omdat hij moet scoren. Omdat er opofferingen gemaakt worden. Mensen denken dat voetballers een soort actionfigure individuen zijn. Zonder cape. Maar een speler is veel meer dan alleen een speler. Hij staat in verbinding met andere spelers en met een tactiek. Ronaldo fans staren zich blind, mede door zijn enorme action figure marketing.

12 april 2021 om 15:33

Ik heb dit jaar alle wedstrijden gevolgd en het lijkt gewoon alsof de juve spelers geen vertrouwen hebben in ronaldo of niet willen dat ronaldo scoort. Chiesa die heel vaak niet de bal aflegt of kulusevski die liever voor eigen succes gaat dan aan ronaldo te geven cuadrado die de bal niet voor geeft als alleen ronaldo er staat alex sandro die nooit de achterlijn haalt. Je hebt de beste kopper/afmaker ter wereld maar je geeft geen voorzetten of passt de bal niet. Zelfs met zo een team heeft ronaldo toch nog 25 doelpunten in de serie a.

12 april 2021 om 15:58

@bobiku29 maar voor 100 miljoen haal je tegenwoordig ook niet even 3 topspelers meer. met een beetje geluk net 1

12 april 2021 om 16:45

Hahahah de slechtste op het veld, Ronaldo had nooit naar dat hoopje ellende moeten gaan. Allemaal uitgerangeerde spelers en transfervrije mislukkelingen. Het is dat hij ze er zelf nog inlegt anders was het helemaal één groot drama.

12 april 2021 om 18:45

10.000 procent eens met Puglia, de meeste ensen die hier commentaar geven zien absoluut geen hele wedsterijden vna juve of amper op zn best.
Ronaldo brengt los van goals echt amper iets bij aan het spel, en als ie niet scoort is ie hasrt volstrekt nutteloos.
het vele scoren moet je ook in perspectief houden ik heb de brakedown eens gedaan, hij is vooral beslissend tegen de kleintjes middenmotors en subtoppers, maar tegen de sterkste 5 tegenstanders afgelopen 3 jaar heeft ie amper het verschil gemaakt, en als het al gebeurde was dat vooral dankzij penalties.

alles draait rond ronaldo sinds zijn komst, leuk dat hij records vetigd maar het team is gewoon slechter en slechter geworden, terwijl hij het totaal niet naar een hoger niveau mee helpt te dragen

12 april 2021 om 20:00

Wie is topscoorder dan wijsneus

13 april 2021 om 00:14

Jij kijkt waarschijnlijk alleen naar statistieken.

13 april 2021 om 11:20

Ja hij is vaak gewoon de slechtste op het veld, En hij had idd niet moeten komen dan zaten we nu niet in die mindere fase. Kan niet wachten tot die weg is

13 april 2021 om 21:12

Japie nee dat zeg ik ook niet, maar er komt ook nog een astronomisch salaris bij. Plus dat ineens alles in dienst van Ronaldo moet staan. Jaren geleden keek ik met veel meer plezier naar Juventus en toen speelden er spelers als Vucinić, Asamoah, Lichtsteiner, Pepe, Matri. Dat waren geen absolute toppers, maar ze zorgden wel voor een elftal dat mooi in balans was

Juventus is echt geen topclub. Zoveel pure middelmaat en een gigantische achterstand op (terechte) koploper Inter. Wat vinden de kranten en experts eigenlijk van het optreden van Pirlo ? Resultaat heeft hij in ieder geval niet, mooi voetbalspel ook niet en tactisch overklast hij dit seizoen ook nog niemand ?

12 april 2021 om 14:34

Je kan niet altijd top zijn. Het is een seizoen waar we nieuwe spelers hebben gehaald waar we de komende jaren mee gaan groeien naar een nieuw team. Zoiets heeft tijd nodig, En Juventus is en zal altijd een topclub zijn

12 april 2021 om 14:50

Ik ben het met Juventuspuglia eens. Er is echt zat potentie aanwezig, maar zoals bij bijna elke Italiaanse club ook een paar oudgedienden die een enorm salaris verdienen. Met Jonge spelers als De Ligt, Demiral, Chiesa, Bentancur, Kulusevski en Mckennie staat er echt wel een aardige fundering voor de toekomst. Dan hebben ze nog Rovella gekocht van Genoa, maar die wordt nog verhuurd aan hen. Echt een werelds talent vind ik dat. Ook Sczeczny kan nog wel jaren mee aangezien hij 30 jaar oud is. Ik heb geen inzicht in de jeugdopleiding, maar kan me voorstellen dat daar best nog wat pareltjes lopen. Het enige waar echt versterking nodig is, zijn de backs imo. Allemaal oudere spelers, die toch niet meer goed genoeg zijn als ik ze zie spelen. Ik zou er als ik Juventus was ook niet rouwig om zijn als Ronaldo zou vertrekken. Trekt zoveel aandacht op zich, bouw maar om Dybala heen.

12 april 2021 om 14:55

Juventuspuglia, je hebt gelijk hoor het is inderdaad jaren top geweest. Je kan een seizoen wat minder zijn maar op dit moment is het gewoon echt niet goed. Dat kan je wel kwalijk nemen.

12 april 2021 om 15:00

Het is idd jammer omdat we jaren zo goed bezig waren, Maar veel Juve fans waaronder ik zelf hebben heel wat matige jaren mee gemaakt nadat we gedegradeerd waren etc. Natuurlijk is het minder nu maar ik houd van de club en zal alfijd positief naar de toekomst kijken. Jij hebt ook gelijk hoor, Maar het is nu even zoals het is. We moeten hier proberen weer uit te klimmen door goed beleid te voeren en goed na te denken over de stappen die we nu gaan zetten

Krijg altijd het gevoel dat dit soort incidenten zwaar overdreven worden. Vooral als je oud-ploeggenoten hoort praten over wat voor teammate Ronaldo is/was. Ook de manier waarop Pirlo het af doet laat je denken dat het wel mee valt. Ik begrijp zijn frustratie wel, misschien een comeback bij Real? Al lijken zij nu eindelijk een beetje hun draai gevonden te hebben sinds de transfer. United zoekt nog een spits als Cavani vertrekt...

Ben trouwens wel blij dat Inter back in the picture is en Juve eindelijk eens sterke concurrentie heeft.

Het mes snijdt aan twee kanten Ronaldo! Natuurlijk is het lastig voor een grootheid aan hem om toe te geven dat het even wat minder gaat (of dat het verval gewoon is ingezet), maar misschien is zo'n slappe wedstrijd van je eigen kant niet het moment om boos te zijn op je teamgenoten. Als je had willen scoren had je misschien gewoon die bal op de paal die Morata daarna afmaakte er in moeten schieten (om maar wat te noemen). Wellicht helpt het ook als je niet stom voor je uit blijft turen als de rest van je team druk zet.

Ik vind het overigens zijn goed recht om niet altijd mee te doen met druk zetten, dat kun je niet meer verwachten op een bepaalde leeftijd en als hij op een andere manier zijn waarde toont is het allemaal prima, maar wees wel eerlijk naar jezelf en je teamgenoten.

12 april 2021 om 16:08

Ronaldo is al 36 en nog bij uitstek de beste speler van het team. Scoort ruim de meeste goals en beslist de meeste wedstrijden. Zijn teamgenoten zijn bij tijd en wijlen om te janken en dan kom jij aanzetten met; jij was ook niet zo goed! Joh.

Juventus is niks zonder Ronaldo.

12 april 2021 om 16:24

Flauwekul. Hij schiet er met grote regelmaat een paar in, maar dit Juve doet er goed aan om het tijdperk Ronaldo achter zich te laten en het (gezien het missen van Champions League winst) niet als geslaagd te beschouwen. Ik zeg ook helemaal niet dat hij niet boos mag zijn op zijn ploeg, maar dit was toch bij uitstek wel een wedstrijd waar hij niks liet zien en het team wel weet te winnen. Vandaar dat ik ook aangeef dat dit nou niet bepaald het moment was.

Ik vind Chiesa overigens in de huidige vorm beter en beslissender. Potentieel is Ronaldo natuurlijk vele malen beter, maar het komt er nu even niet uit. Volgens mij heb ik hierboven al duidelijk aangegeven waarom ik vind dat Ronaldo op basis van deze wedstrijd zeker niet boos op zn team hoeft te zijn.

De enige die van mindere kwaliteit is, is coach Pirlo. Veel te onervaren. Als je het dan moet opnemen tegen meesterstrateeg en motivator als Conte, dan heb je een groot probleem.

Wat is een realistische optie om naar toe te gaan? Achteruitgang qua club gaat niet gebeuren. Real Madrid is net gewend aan een elftal zonder Ronaldo, dus kleine kans dat hij daar terug komt.
United? Of misschien een andere grote club?

12 april 2021 om 14:50

Psg als Mbappe weggaat? Hebben het geld en hij maakt daar nog kans op een CL.

12 april 2021 om 19:17

Barcelona heeft nog een doelpuntenmaker nodig hoorde ik....;-)

Lekker laten gaan!
Al vanaf dag een ging het om Ronaldo en niets anders, maar omkijken naar een fatsoenlijk middenveld ho maar.

Juventus moet weer Juventus worden, en dat zal het gewoon niet zijn als spelers als Ronaldo bij deze club voetballen.

Nooit maar dan ook echt nooit mag je je volledige focus op een speler leggen, al ben je Ronaldo of Messi, je hoort niet je systeem volledig aan te passen voor een speler.

Ontevreden over de kwaliteit van de selectie? Met deze selectie zou Juventus fluitend kampioen moeten worden als je het vergelijkt met de andere teams in de Serie A. Ik zou eerder de hand in eigen boezem steken. Ronaldo laat het al een tijdje niet meer zien. Hij is nog steeds een klasse afmaker, maar die acties van vroeger zien we niet meer. Daarnaast haalt Pirlo dus niet het onderste uit de kan wat betreft de kwaliteiten van de selectie.

12 april 2021 om 15:14

Om eerlijk te zijn vind ik de selectie van Inter niet echt onder doen aan die van Juve.

12 april 2021 om 15:31

Ik ben zelf groot fan van Inter, maar als je Lukaku, Brozovic en De Vrij weghaalt is het al snel vrij weinig meer. Eigenlijk staat in elke linie één echte topper, met daaromheen een aantal spelers die wel goed zijn, maar niet tot de top behoren.

12 april 2021 om 15:37

Mwa, wat dacht je van Hakimi, Lautaro, Handanovic, Barella en Eriksen? Bij Juve is het ook niet veel als je momenteel Ronaldo, Chiesa en de Ligt weg zou halen. Ik vind Juve op veel posities ook niet top.

12 april 2021 om 15:42

Goh dat durf ik toch niet te zeggen.
Verdedigend en aanvallend is het wel vrij sterk bij Juve, al zijn de backs niet van topniveau. En mis je toch wel automatismen en regelmaat in de aanval met al die nieuwe en jonge spelers als Chiesa en Kulusevski.

Maar het middenveld is toch wel echt ondermaats naar mij gevoel.

Je kan moeilijk bouwen op 3 afbreekwerkers in Bentancur, Rabiot en Mckennie. Ik denk wel dat ze recent naar een 4-4-2 zijn gewisseld maar dat geeft nogmaals aan dat er rond het middenveld gespeeld moet worden. Arthur leek een goede stap maar dat is ook nog niet echt goed uitgedraaid.

Een topploeg heeft een top middenveld nodig en daarbij doet Juve gewoon onder voor Inter, Milan, Napoli en Lazio en zelfs Roma als iedereen fit is. Dus ik snap wel dat Ronaldo na jaren met Casemiro-Kroos-Modric te spelen dit frustrerend vind. Bij Juve denk je aan Pirlo-Marchisio-Pogba niet aan dit...

Hii heeft groot gelijk heb de wedstrijd gezien chiesa die de bal 3 keer niet geeft terwijl ze 2 tegen 1 gaan chiellini met een aantal slechte passes kulusevski die de bal heel matig speelt en de middenvelders die geen 1 keer een steekbal geven.

Als je potentie hebt moet je weg bij juve. Zie zelden een speler van Juve naar een andere club gaan en uitblinken. Tuurlijk, er zijn vast een aantal. Maar niemand wordt an sich beter. Tuurlijk, de competitie is goed. Maar het lijkt me verschrikkelijk met al die oude gasten. Uit de jeugd komt zelden iemand.

Kan denk ik nog wel de stap richting united maken, anders misschien Amerika als sterstatus of afbouwen in Portugal

Het huidige Juventus is beter af zonder Ronaldo. En andersom is Ronaldo ook beter af elders, hij moet et hebben van betere spelers om hem heen. Zo fantastisch presteert hij zelf dit seizoen ook niet en zijn negatieve houding haalt het team naar beneden.

Ik denk dat Ronaldo zelf niet echt zin heeft om te verkassen, heeft een nieuw leven opgebouwd in Italie. Kinderen wonen er al een tijdje. Verder denk ik ook dat hij niet wil dat het project Juventus in zijn carriere zal worden gebruikt om hem later mee te pakken (Oh maar bij Juventus heeft tie niks bereikt). En het is heel simpel waarom Ronaldo nog niet veel heeft bereikt met Juventus. Van Modric en Kroos naar Bentancur en Rabiot. Morata ipv Benzema, en als leider heb je ipv Ramos, bejaarde voetballers in het elftal.

Ik zou dus hopen als Ronaldo zijnde dat er volgend jaar toch echte aankopen komen, wat waarschijnlijk niet gebeuren gaat, en toch een CL te pakken. Anders zou ik als ik hem was gewoon afbouwen bij Inter Miami ofzo, geeft hij het voetbal in Amerika nog een boost.

Ik zie het zo gebeuren op de velden van de jeugd. Kwaad zijn om een gemiste kans, een slechte pass. Het shirt op de grond gooien kan ik me ook zomaar voorstellen als we nog de kleedkamers mochten gebruiken. En hoewel het Ronaldo siert dat dit nog steeds alles wil winnen moet je soms ook het moment kiezen als je wat ouder wordt om dit soort dingen te doen.

Tja, we kunnen wel concluderen dat het project Ronaldo bij Juve niet helemaal gelukt is. 3 jaar 90 mil opgemaakt aan 1 speler. daarmee hadden ze beter de rest van het elftal kunnen versterken

Lekker naar Man U gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren