Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo schiet frustratie van zich af met prachtgoal tegen Fiorentina

Laatste update:

Real Madrid heeft woensdagavond beslag gelegd op de Trofeo Santiago Bernabéu. De Koninklijke kwam in eigen huis wel vroeg op achterstand tegen Fiorentina, maar stelde ook alweer snel orde op zaken. Dankzij Borja Mayoral en Cristiano Ronaldo werd het 2-1 in het voordeel van de Spaanse grootmacht.

De 0-1 van Jordan Veretout na vier minuten spelen was een vroege tegenvaller voor de spelers van Zinédine Zidane, maar Real liet zich niet van de wijs brengen door deze snelle achterstand. Mayoral zorgde drie minuten later namelijk al voor de gelijkmaker en Ronaldo, die eerder deze week te horen kreeg dat zijn forse schorsing blijft staan, maakte er na ruim een halfuur spelen 2-1 van.

De Portugees kwam van links naar binnen en knalde de bal op prachtige wijze langs doelman Marco Sportiello. Na de onderbreking vielen er geen doelpunten meer te zien, al maakten wel twee bekende namen hun opwachting. Zidane bracht zoon Luca in het veld, terwijl aan de kant van La Viola Ianis Hagi, de zoon van de Roemeense icoon Gheorghe Hagi, speelminuten kreeg.

Real Madrid C.F. komt op achterstand tegen ACF Fiorentina, maar stelt orde op zaken via Cristiano Ronaldo! 🔥🔥

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 23 augustus 2017

Vind jij dat Real Madrid het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke wedstrijd om de jonge talenten in actie te zien. Ik vond Dani Ceballos wel erg tegenvallen. Veel balverlies en vaak ook op een erg "domme/rare" manier. Kreeg beetje het gevoel bij hem dat hij een beginner is. Hoop dat het gewoon wennen is. Vazguez zoals altijd keihard werkende geweldige gozer. Echt een Kuyt.

24 augustus 2017 om 08:11

Ceballos tegenvallen? Ik vond hem juist een zeer sterk spelen samen met asensio. We gaan komende jaren veel van deze 2 zien! En vergelijking tussen vazquez en kuyt vind ik minder want kuyt heeft totaal geen techniek en vasquez daar in tegen heel veel. Maar allebei keiharde werkers

24 augustus 2017 om 10:36

Het harde werken is dan ook het enige waar je die 2 mee kunt vergelijken

Heerlijke goal zeg. Ben blij als zijn schorsing erop zit en we ook weer van hem kunnen genieten in La Liga.

ON: Wat een geweldige voetballer en wat een heerlijke goal... OFF: Zonde dat zo'n verongelijkte 'semi' arrogante blik het doelpunt op eea manier net iets minder magistraal maakt, naar mijn idee.

24 augustus 2017 om 08:07

Pfff waar mensen zich druk om kunnen maken. Kijk naar zijn voeten en niet naar zijn gezicht.

24 augustus 2017 om 08:22

Echt he, je moest is weten hoe vaak ik zulke reacties als de deze zie. Wel veel van de leden hier maken zich om zulke dingens druk...

24 augustus 2017 om 15:07

Wow, ten eerste lijkt het totaal niet alsof Rutgerkoene zich "druk" maakt. Hij zegt dat het de goal iets minder magistraal maakt. Ten tweede lijkt het wel alsof kritiek op Ronaldo totaal niet meer geduld wordt. De verdedigers van Ronaldo lijken grotere zeikerds te worden dan
de mensen die kritiek hebben op Ronaldo. Ik vind het persoonlijk ook jammer dat Ronaldo zulke irritante trekjes heeft. Zonder dit zou ik veel meer van hem kunnen genieten. Maarja als je ook maar een sprankeltje kritiek hebt op Ronaldo ben je opeens een hater.

Heerlijke goal net zoals die in de supercup trouwens. Is echt in topvorm op dit moment.

Heerlijke pot gezien met alle talenten op het veld met wat ervaring. Hakimi kan een prima back-up voor carvajal zijn als hij zo doorspeelt en Theo speelde ook goed. Geballos, llorente en asensio speelde samen heel goed op het middenveld. En die goal van cristiano😲

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren