Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronaldo, Messi en Griezmann zouden een mooi podium vormen’

Laatste update:

Het tijdschrift France Football maakte maandag de dertig voetballerrs bekend die kans maken om verkozen te worden tot de winnaar van de Ballon d’Or. Raúl González, oud-aanvaller van onder meer Real Madrid, zou op Cristiano Ronaldo stemmen.

/

“Ik denk dat Cristiano hem gaat winnen. De Champions League en het EK zijn erg belangrijk in deze prijs en dat is waarom Cristiano hem denk ik gaat pakken. Het gaat in ieder geval tussen Cristiano, Lionel Messi en Antoine Griezmann en ik denk dat dat een mooi podium zou zijn”, aldus de 39-jarige Raúl in een interview met Cadena Ser.

De Spanjaard laat zich in het gesprek ook nog uit over de kritiek die Ronaldo af en toe krijgt; hij zegt het onbegrijpelijk te vinden dat CR7 door menig fan wordt uitgefloten. “We zouden trots moeten zijn op wat hij doet. Hij scoort vijftig keer per seizoen en ik had al moeite om twintig keer per seizoen te scoren.”

Denk jij dat Cristiano Ronaldo de Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk zelf ook dat Ronaldo hem wint. Zou ook verdiend zijn als je kijkt naar vorig seizoen. Denk dat het qua derde plaats zal gaan tussen Griezzman en Suarez.

25 oktober 2016 om 18:23

Dit was toch een individuele prijs? Op basis van wat moet Ronaldo winnen dan? Omdat hij goals maakt tegen Malmo, Shakthar en dergelijke?

Qua individuele statistieken staat Ronaldo nog niet eens bovenaan in 2016!

Messi en Suarez waren ook gewoon in 2016 beter dan Ronaldo! Mensen kijken alleen maar naar doelpunten, pff.

25 oktober 2016 om 18:49

Die goals tegen Shakhtar en co. komen zelfs uit 2015.

25 oktober 2016 om 19:01

En het meten met dubbele maten is weer begonnen. Nu zie ik iedereen als grootste argument tegen de verkiezing van Ronaldo roepen dat het een individuele prijs is, en dat statistieken de doorslag moeten geven, terwijl vorig jaar toen Ronaldo zo ver ik weet de beste statistieken had, Messi toch moest winnen, omdat Barcelona de treble won..

Ikzelf vind dat Ronaldo de verdiende winnaar zou zijn. Hij heeft gepresteerd in de twee grootste toernooien van 2016, en hij heeft ze beiden gewonnen. Messi en Suarez stelden op hun beurt vreselijk teleur in de CL, en in de Copa brak Messi zelfs mentaal gezien.. Ik schat die twee prijzen zowieso veel hoger in dan de landstitel, want 7-0 of 8-1 uitslagen zijn niet zelfdzaam in La Liga, vanwege de enorme kwaliteitsverschillen tussen Barca, Real, Atletico en de rest.

25 oktober 2016 om 20:40

Een hoop mensen vinden dat het een individuele prijs is, dus niet voor teamprestaties. Individueel is Messi bijna elk jaar met afstand het best.

Statistieken bestaan niet alleen maar uit goals en assists (al heeft Messi dit jaar van beiden het meest van iedereen). Als we echt naar statistieken kijken is Messi bijna elk jaar veel beter dan Ronaldo. Lees een keer het artikel Lionel Messi is impossible van five thirty eight, daar wordt dieper op statistieken ingegaan en dan zie je hoe groot het verschil is tussen Messi en de rest van de voetballers. Je kunt ook kijken op sites als Whoscored en Squawka die ook een individuele beoordeling voor spelers geven elke wedstrijd.

PS: over de Copa. Kijk even wat beelden van Messi op de Copa terug, hij was daar met afstand de beste voetballer op het toernooi.

25 oktober 2016 om 19:00

Als je de twee belangrijkste prijzen van het seizoen pakt met de Champions League en het EK, en ook nog eens een hele belangrijke rol hebt in het winnen van beide, dan is er geen discussie mogelijk volgens mij. Tegen Wolfsburg in de knock-out fase schiet hij ze met 3 goals een ronde verder, op het EK bijvoorbeeld een belangrijke rol tegen Hongarije. En los daarvan bizar veel goals gescoord.

25 oktober 2016 om 21:31

Messi heeft hem ook vaak genoeg gewonnen terwijl de individuele statistieken van Ronaldo beter waren.. dus dat zegt niks. Kijkend naar wat Ronaldo met Real en Portugal heeft gewonnen, verdiend Ronaldo dit jaar de prijs.

25 oktober 2016 om 22:50

De prijs is voor de beste voetballer en dat is Ronaldo zijn hele leven nog niet geweest ik zou ook een keer Barca gaan kijken want Messu voegt voetballend al 12 jaar meer toe dan Ronaldo.

Persoonlijk zou ik op Suarez stemmen. Niet voor niets Gouden schoen gewonnen en sleepte Barca erdoor in moeilijke periodes, mede door hem de dubble. Griezmann heeft het ook uitmuntend gedaan afgelopen seizoen maar Suarez was net even jets beter (door oa de statistieken). Ronaldo groot aandeel gehad in de CL maar alsnog heeft Griezmann gepresteerd tegen grote ploegen (barca, Bayern) waar Real een beetje easy peasy loting had (wolfsburg, Man City), op het EK was Ronaldo ook een beetje bami, speelde elke wedstrijd niet echt goed en Portugal heeft denk ik geluk gehad met het uitvallen van hem in de finale. Denk dat dit jaar en misschien nog volgend jaar Messi of Ronaldo zullen winnen (niet terecht dit jaar voor beide) en daarna gaat de volgende generatie er aanspraak opmaken (neymar,bale,pogba,griezmann en dan vergeet ik er nog een paar) zou het elk jaar ses spannender maken als je uit zo'n grote groep kan kiezen.

25 oktober 2016 om 19:43

Ik vond Griezmann het beste presteren vorig seizoen. Met atleti goed gepresteerd en was hij hun best presterende speler. Met Frankrijk beste speler van het EK geworden. Echt top! Hij verdient de prijs. Ik vind Messi overigens de aller allerbeste die er is.

25 oktober 2016 om 20:11

Inderdaad, wordt schijt ziek van de Griezzman hype. Suarez 5x meer gepresteerd dan Griezmann. Ik kan me nog Suarez herinneren die PSG vernederde. Dat kan ik bij Griezmann niet zo 1 2 3 bedenken (zelfs met andere jaren bijgeteld..)

Was destijds een hele goeie spits. Snap het eigenlijk niet ! Raul maakt we zoals hij zelf aangeeft 20 goals max 25 per seizoen. Als je deze gemiddelde nu hebt ben je een normale spits. Was het vroeger moeilijk om te scoren of is het nu makkelijker geworden 😄

25 oktober 2016 om 18:28

Niet waar wat je zegt. Spitsen die nu 25 goals maken worden tot topspitsen gerekend (Benzema, Higuain etc.). Cristiano en Messi met 50 zijn van een hele andere klasse.

Lees hier vaak dat Ronaldo een ''matige'' EK heeft gespeeld, In de eerste 2 groepswedstrijden miste hij wel veel kansen, maar hij maakte het tegen Hongarije goed. Verder tegen Kroatie speelde hij niet al te best maar was wel betrokken bij de enige goal van Portugal en dus doorslaggevend. Tegen Polen speelde hij wel goed kon makkelijk scoren maar deed dit niet, dit was misschien wel zijn slechtste wedstrijd van het EK omdat hij weinig inbreng had, maar alsnog was hij weer belangrijk net als alle andere strafschopnemers door de penalty te benutten. tegen Wales was hij gewoon beslissend door te scoren en een assist te leveren. De finale heeft hij niet kunnen afmaken dat kun je hem niet kwalijk nemen.

in de CL vanaf de KO fase deed hij het goed tegen Roma 2x, daarna tegen Wolfsburg beslissend met een hattrick. Helaas raakte Ronaldo geblesseerd in de 1e match tegen City, of hij de 2e match zou halen was een vraag maar hij speelde die toch en leek nog steeds niet 100 fit.
in de CL finale vond ik Ronaldo wel onderpresteren maar hij besliste het toch voor Real door de winnende penalty te maken.

Ronaldo speelde beide toernooien niet eens supergoed maar is toch beslissend.
Messi is zonder twijfel de betere voetballer. En ik vind hem op dit moment echt in bloedvorm dus het zal spannend worden.

En dan nog Suarez die vergeten word door iedereen zou voor mij toch de kanshebber moeten zijn haalde vorige seizoen een monstervorm en legde er gewoon 40 in de Liga, nog nooit iemand gelukt buiten Messi en Ronaldo maar toch lijkt iedereen het vergeten te zijn. Suarez was ook belangrijk in alle competities belangrijker dan Messi zelfs.

ZOU idd n mooi podium zijn. laat Antoine maar ns winnen

Suarez op 1. Messi Griezmann en Ronaldo vechten voor de andere plekken.
Suarez was verreweg de beste. Ik gok wel dat Cristiano hem wint door de CL en het EK te winnen. Als dat zo is lijkt het toch niet echt meer een individuele prijs en zou Pepe net zoveel of wel meer kans maken dan Ronaldo

25 oktober 2016 om 18:50

Ik geef je groot gelijk want als het om prijzen draait, dan had ribery hem ook moeten winnen in 2013 toen hij de treble won met bayern

25 oktober 2016 om 21:53

Ribery stond destijds ook op #1, maar de verkiezing werd verlengt en toen stond Ronaldo plotseling op eerste plaats na de domme uitspraak van Blatter over Ronaldo . Suarez is geen merk en heeft op de market niet zoveel waarde als Messi, Ronaldo of zelfs een Neymar en daarom komt hij niet eens in top 3 lol.

Verder doet mijn mening er weinig aan toe wie ik een verdiende winnaar vind, want dat is een hopeloze discussie hier op VZ .

Waarom zou Griezmann het winnen? Is een goede voetballer zoals zovelen maar is geen kampioen met zowel Atletico als Frankrijk geworden. Ook geen Europees topscorer of assist koning. Leuk dat velen fan zijn van hem en hem dit gunnen. Maar op basis van wat zal hij Ronaldo aftroeven? Alleen Messi en Suarez komen in de buurt van Ronaldo maar hebben niks gewonnen. Ronaldo is de winnaar van dit jaar weer. Geen discussie mogelijk lijkt me.

25 oktober 2016 om 19:05

Niks gewonnen. Messi heeft de competitie, copa en wk voor clubs gewonnen. Messi was zijn blessure de topscorer van 2016 nu is hij weer in bloedvorm. Ronaldo een fenomenale doelpunten machine zelfde geldt voor suarez. Maar messi maakt meer kans door zijn aantal gecreëerde kansen en doelpunten.

25 oktober 2016 om 19:44

Ik vind Messi ook gewoon een betere 'voetballer' dan Ronaldo. De manier waarop hij speelt, waarop hij verdedigingen doorloopt, de manier waarop hij topverdedigers soms compleet voor lul zet met een paar bewigingen. Daar kan voor mij niemand in de hedendaagse voetballerij aan tippen, ook Ronaldo niet.

Als Ronaldo of Messi hem dit jaar weer winnen ben ik er echt helemaal klaar mee. Ronaldo heeft echt 90% van zijn goals tegen kleine teams gescoord. In de knock-outfase CL tegen Wolfsburg en Roma gescoord. 11 keer tegen Shaktar en Malmo. Nou leuk hoor, heb je precies niks aan. Veel gescoord als het er niet meer toe deed en verder voetballend weinig toegevoegd.

Messi heeft het op de belangrijkste momenten een beetje laten afweten, heeft voor zijn standaard gewoon geen constant jaar gedraaid en is volgens mij er 2 maanden uit geweest.

Als ooit een keer een verdediger zou kunnen winnen, zoals Pepe, of iemand anders zoals Griezman of Suarez is het nu.

25 oktober 2016 om 19:48

Toch vind ik Messi nog steeds de beste 'voetballer'. Verder ben ik het met je eens, op dat van Pepe na dan, dat vind ik volkomen belachelijk. Pepe is toch niet de beste voetballer ter wereld, komop zeg. Suarez of Griezmann moet hem winnen.

Ik kan me prima voorstellen dat mensen vinden dat Ronaldo de bal verdient, hij won de twee grootste toernooien dit jaar en was in beide teams daar de belangrijkste speler. Persoonlijk vind ik Messi beter, maar als prijzen voor iemand zwaarder wegen, dan kan ik me voorstellen dat je Ronaldo kiest.

Mensen die Suarez kiezen hebben serieus de ballen verstand van voetbal of kijken nooit Barcelona. Suarez is slechts de afmaker van Barcelona, Messi de drijvende kracht die zorgt dat Barcelona zo goed is als ze zijn. Daarnaast heeft Messi in 2016 meer goals gemaakt en meer assists gegeven en ook nog een goede Copa gespeeld.

25 oktober 2016 om 21:58

Als Suarez gewoon een afmaker is, wat is Ronaldo dan??
Laat al jaren niks zien buiten zijn goals, dus waarom zou Ronaldo het meer verdienen dan Suarea.
Messi is een ander geval, hij doet bijn alles in aanvallend opzicht

25 oktober 2016 om 23:25

Ronaldo scoort over het algemeen meer dan Suarez, maar ze zijn wel vergelijkbaar ja. Persoonlijk vind ik daarom dus ook dat Ronaldo aanzienlijk minder is dan Messi. Ik snap alleen wel het argument dat hij dit jaar de twee belangrijkste prijzen heeft gewonnen en dat dat ook mee telt.

Zo slecht als een witte pier man en ophouden met dat gedoe. Ten eerste met strafschoppen in de finale ek terecht gekomen en niet door je eigen inzet. Ten tweede CL Atletico Madrid met hun inzet hadden hun de finale moeten winnen en niet iemand met een naam die in een ploeg zit hij heeft dit gewonnen en dat gewonnen en hij moet alle prijzen die in het verschiet liggen moet hij dan krijgen. Het zijn allemaal lariekoek praatjes om trent ronaldo hij verdiend voor dit jaar statistiek gezien niet eens geen enkel prijs. Wel zijn teamgenoten maar hij zeer zeker niet alleen maar wachten totdat balletje op zijn voet terecht komt.

28 oktober 2016 om 10:53

En die Raul Gonzales is van zijn lotje getikt. Hij echt even langs naar de Pieter Verbaan Centrum

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren