Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo keert na anderhalve week terug: ‘Ik voel me weer prima’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo is weer helemaal fit. De 28-jarige aanvaller viel vorige week geblesseerd uit in de competitiewedstrijd Almería-Real Madrid. Hij miste vervolgens de ontmoetingen van zijn club met Galatasaray (4-1 zege) en Real Valladolid (4-0), maar kan weer van de partij zijn tegen Olimpic de Xativa in het Spaanse bekertoernooi.

/

Een spierblessure dwong Ronaldo vorige week zaterdag na rust naar de kant te gaan tegen Almería. Hij had één keer gescoord, maar kon niet verder spelen en liet zich dus wisselen. Na negen dagen afwezigheid is hij nu weer speelklaar, maar hij heeft nog even de tijd om nog verder aan te sterken: Real Madrid komt zaterdag pas weer in actie en gaat dan op bezoek bij Olimpic de Xativa uit de Segunda B.

“Ik ben niet langer geblesseerd, ik voel me al een paar dagen weer prima. We wilden niets forceren tegen Valladolid, maar de volgende wedstrijd ben ik er zeker weer bij”, bevestigde Ronaldo maandag in gesprek met Spaanse verslaggevers. De Portugees denkt niet dat het missen van twee wedstrijden zijn goede vorm zal aantasten. “Dit is misschien wel mijn beste start ooit, al waren de laatste seizoenen ook goed.”

Real Madrid heeft laten zien dat het ook zonder Cristiano Ronaldo kan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ben ik blij voor hem. Ik denk dat hij gewoon even de tijd nodig had om naar de kapper te gaan en om even een pot bier met Blatter te drinken.

Is hij niet voor die wedstrijd in de Copa geschorst?

2 december 2013 om 18:09

Jawel maar dat weet voetbalzone niet.. netzoals ze ook niet vertellen dat hij dit interview heeft gegeven nadat hij was uitgeroepen tot beste speler van de la liga voor de 2e jaar op rij, door marca.. maarja wanneer Messi die prijs kreeg stond t er hier vol over.. ik vind het maar vreemd dat verslaggevers zo erg hun voorkeur kunnen mogen tonen, en zo de feiten verbergen voor de meesten en de meningen daardoor veranderen..

2 december 2013 om 18:36

👆, alsof je mijn gedachten kan lezen.

3 december 2013 om 00:45

Ik zou maar uitkijken met zulke uitspraken! VZ verwijdert ze en claimt dat jouw reactie niet voldoende is beredeneerd...

3 december 2013 om 01:47

als zij dat doen dan bewijzen ze alleen maar dat wij toch niet in een vrij land leven en censuur nog steeds bestaat. ik weet eigenlijk niet eens of het mag wat een aantal nederlandse sites doen.. hun macht gebruiken om hun mening over te laten brengen of de mening van de rest te beïnvloeden,, maarja wie ben ik om daar een uitspraak over te doen..

3 december 2013 om 09:24

Hee je bent een Held!

3 december 2013 om 12:24

Ajax10madrid 1

2 december 2013 om 18:35

Hij is volgens mij zelfs voor beide Copa wedstrijden geschorst, maar pin me er niet op vast.

2 december 2013 om 22:33

Hij is inderdaad voor beide ontmoetingen geschorst, een foutje van VZ

Nou welkom terug, Ronaldo. Profiteer nog even van Messi's afwezigheid, je enige kans om gouden ballen te winnen

2 december 2013 om 17:48

Haha, ook toen Messi nog wel speelde, was Ronaldo de laatste tijd beter, vind ik.

Ronaldo heeft er goed aan gedaan om de wedstrijd van zaterdag ook te laten schieten, er is gebleken dat zonder Ronaldo ook prima gepresteerd wordt

2 december 2013 om 17:50

We hebben het over Real Madrid. Die zijn nimmer afhankelijk van 1 enkele speler.

2 december 2013 om 17:52

Zo zie je dat Neymar overschat is en hij Barca niet kan dragen.

2 december 2013 om 18:00

Wat heeft dit onderwerp met Neymar te maken?
Het gaat toch echt over Ronaldo...

2 december 2013 om 18:02

heeft we wel mee te maken, dat Barca afhankelijk is van Messi, en dat Neymar niet goed is dat men doet voorkomen.

2 december 2013 om 18:14

Neymar valt me inderdaad een beetje tegen ja.

2 december 2013 om 18:29

Haha als je de naam nepmar laat vallen dan reageren de catalaantjes als door een wesp gestOken.
Wat is r gebeurd? In de zomer hadden ze nog zo'n grote bek over deze clown, hij was zogezegd beter dan cr en bale tesamen haha ik moet zo hard lachen als ik deze fopduiker bezig zie hahahaha

2 december 2013 om 18:40

@ Ibacadbra,
Dat jij verwacht dat een 21 jarige in zijn eentje een topclub zou moeten dragen.
Ik schat je dan ook in als een blinde Real supporter.
Bale is geweldig want hij heeft een paar doelpunten gemaakt! Yeah. (sarcasme)
Ik bedoel maar, afgelopen maanden werd hij afgezeken en nu hij er een paar inrolt is hij opeens helemaal geweldig.
Supporters die leven op momentopnames zijn altijd zo lachwekkend.

2 december 2013 om 18:47

Ronaldo was voor Messi's blessure (januaro-mei) ook beter. Ik verbaas me er echt over hoeveel mensen schijnbaar geen wedstrijden kijken maar toch het hardst schreeuwen wat ze vinden.

2 december 2013 om 19:17

@mysto, 3 goals en 1 assist in een wedstrijd waar de eindstand 4-0 was, dan heb je als speler gewoon bijdrage geleverd aan elk doelpunt, dat is een knappe prestatie. Als Neymar gisteren de helft had gedaan van wat Bale deed zaterdag had Barca kunnen winnen. Maarja 60 miljoen is ook gewoon te veel voor Neymar, lag meer op de grond dan dat hij in actie was.

Bale loopt na een aantal wedstrijden gewoon 1 op 1, dat is een prima prestatie in een team met Isco, Ronaldo en Benzema (die ook wel kunnen scoren). Afgelopen maanden had Bale last van een blessure waardoor hij sowieso niet veel heeft kunnen spelen, nu komt hij gewoon op gang wat te verwachten was.

Ontopic: Ronaldo gaat tegen Kopenhagen natuurlijk gewoon een record verbreken, moet lukken. Jammer dat hij niet in de copa mag spelen.

2 december 2013 om 19:35

@mysto,

Bale werd eigenlijk alleen afgezeken omdat dat immense bedrag voor hem betaald was.
In de eerste wedstrijden (waar hij niet fit was, zo bleek achteraf) leek kritiek gerechtvaardigd, maar de afgelopen wedstrijden heeft hij vriend en vijand stil gekregen met uitmuntende statistieken.
Een speler die zich zo snel aanpast en zo goed presteert op een positie die eigenlijk niet de zijne is, moet wel een enorme topper zijn!

Neymar vind ik daarentegen matig presteren. Hij heeft mij laten zien dat hij een mooiweervoetballer is. Als het goed gaat met Barca, doet hij leuk mee, maar als het er op aankomt geeft hij niet thuis en ligt hij vaker op de grond dan dat hij staat.
Ronaldo was op zijn leeftijd al veel en veel verder.

2 december 2013 om 20:24

lol , op basis van 1 wedstrijd, hahahh

3 december 2013 om 00:28

Oke even over Bale aangezien jij erover begint Mysto.

Iedereen vond Neymar geweldig omdat hij niet scoort maar toch wel assists geeft dus dan was het alsnog goed. Bale heeft 1 assist minder gegeven en heeft 9 goals gemaakt voor Real, hoe kun je dan nog zeiken over Bale... ik ruik iets van dubbele standaarden.

ale werd afgezeken omdat hij belachelijk veel geld kostte maar niet gelijk speelde alsof hij al 5 jaar bij Real speelt. Die jongen had nog geen ritme/geen voorbereiding, moest zich nog aanpassen aan een nieuw team en land, kwam terug van een blessure en zijn conditie was nog niet optimaal. Wat wil je dan dat hij doet? Als Bale op dat moment net zo goed zou spelen als hij de afgelopen wedstrijden doet dan zou het een wondervoetballer zijn en zou hij op zijn top dus veel beter zijn dan Ronaldo en Messi.

Hij doet het nu gewoon heel goed daar waar Neymar faalt, en dat wordt nu benadrukt door mensen omdat 3 weken geleden Neymar werd opgehemeld en werd verstempeld als een goede aankoop terwijl Bale toen een renpaard en miskoop was

3 december 2013 om 01:01

Ik heb het nergens gehad over wat nou precies mijn mening is. Ik zeg alleen dat ik niet snap dat mensen Neymar er steeds weer bij moeten halen en hem afbranden. Het is een knaap van 21 bij een wereldclub. Daarnaast heb ik niks tegen Real of de fans en ben ik ook geen Barca fanboy. Ik doel voornamelijk over het afbranden van eigen spelers. De meeste Real supporters vonden Bale ook niks. Nu die mening is bijgesteld richten ze zich tegen Neymar.

2 december 2013 om 17:51

Wat een smoesjes omdat Messi een blessure heeft is de reden waarom Ronaldo hemt wint, wat een slap excuus.

2 december 2013 om 18:15

Als messi in vorm bleef zou Leo hem sowieso weer winnen.

Dat weet jij en dat weet ik.

2 december 2013 om 18:38

En als Messi geen piemeltje had, was het weer een ander verhaal!
Als als als.....

2 december 2013 om 18:40

En als Mourinho "de beste trainer" nou eens mooi resultaat neerzet met een geweldig elftal.

Oh wacht..

2 december 2013 om 18:44

Ronaldo wint hoogstwaarschijnlijk de gouden bal.
OK, Discussie afgelopen. We gaan er toch niks aan veranderen, en ik snap dan ook niet niet waarom zoveel mensen zich zo druk maken om dat ding.

3 december 2013 om 08:41

Zo he! Die was leuk! Sterke comeback man! Ga lekker fappen op die tekenfilm van je avatar of een barca poster, want discussiëren is niet jouw ding...

3 december 2013 om 09:24

Haha wow moet ik fappen op mijn avatar? Zegt de meneer die Mourinho meer lief hebt dan zijn eigen vader.

Discussieren is niet mijn ding, zegt de meneer die komt met een hypothetische opmerking over dat als messi geen piemeltje zou hebben. Een erg paradoxale opmerking dan van je, beste "mourinho jr"

3 december 2013 om 09:30

Best leuk om te zien dat je tegen iedereen een passend en beter antwoord terug kan geven.. geef je volkomen gelijk met het
"als messi fit bleef won hij gouden bal"
"mourinho heeft alleen grote praatjes gedaan maar nog niet veel laten zien"
"neymar valt inderdaad tegen maar kan nogsteeds goed voetballen"

Held!

3 december 2013 om 09:30

Best leuk om te zien dat je tegen iedereen een passend en beter antwoord terug kan geven.. geef je volkomen gelijk met het
"als messi fit bleef won hij gouden bal"
"mourinho heeft alleen grote praatjes gedaan maar nog niet veel laten zien"
"neymar valt inderdaad tegen maar kan nogsteeds goed voetballen"

Held!

2 december 2013 om 18:00

Ik denk dat messi ook speelde in 2008 toen Ronaldo hem ook won ?

2 december 2013 om 18:13

Terecht. Jonge won de CL toen. Sindsdien is Messi in zo goed als alles superieur. Dit jaar niet dankzij blessures en een mindere vorm.

Ik hoop voor Cristiano dat ie voorlopig profiteert van messi's afwezigheid en dat ie dit jaar voor hem succesvol afsluit.

2 december 2013 om 18:30

Je zegt zelf mindere vorm. Dus als ookal was hij niet geblesseerd zou hij hem niet verdienen. K ben een fan van beide spelers, maar als ik jou zo hoor denk ik dat je hem pijpt ofzo

2 december 2013 om 18:39

Leuk dat je bekend bent met Cristiano's seksuele geaardheid, maar ik kom niet van die kant af. Maar als je jouw nummer even op me profielpagina zet geef ik deze wel door aan Ronaldo.

Mede dankzij blessures ( een luikende biceps femoris ruptuur ) heeft messi een mindere vorm. Zelfs dan heeft Leo indrukwekkende cijfers behaald. Ronaldo mag van mij de Gouden Bal winnen, maar geef dan toe dat hij geluk heb dit jaar vooral omdat Leo grotendeels out was.

2 december 2013 om 18:39

Messi is juist niet in alles superieur vergeleken met Ronaldo. Hij scoort gewoon ontzettend veel en won gewon veel prijzen daardoor vinden velen hem beter, maar als je kijkt naar het gehele plaatje dan zie je dat Ronaldo de beste is.

2 december 2013 om 18:42

Wat is het gehele plaatje dan? Lengte en gewicht? Hij kan goed koppen en hard rennen? Uuhuh, same shit different day.

Met die kulargumenten van je kan ik niks.

2 december 2013 om 18:47

@ C0mmentaar,

Is het hele doel van het spelletje niet om de bal erin te schieten?
Ik snap dat gelul over wie de betere techniek, kopkracht, schoten, dribbels enzovoort heeft in dit geval niet zo best. Ze hebben beide sterke en minder sterke punten namelijk.

2 december 2013 om 18:49

Klopt, Commentaar. Ronaldo is in heel veel dingen heel goed terwijl Messi in een paar dingen extreem goed is. Ronado is completer.

2 december 2013 om 18:58

Het zelden geblesseerd zijn is ook part of the game, je mag nog beter zijn dan Ronaldo Messi en Ibra tesamen, als je constant geblesseerd bent is dat niks waard. En laat dat CR amper geblesseerd is voor 99 zijn eigen verdienste zijn. Hij traint ongelooflijk veel maar kent en verzorgt z'n lichaam tot in de perfectie, waardoor hij niet alleen amper geblesseerd is maar ook voelt wanneer hij even gas terug moet nemen.

Messi daarintegen is volgespoten geweest met groeihormonen dusdat hij nu vaker geblesseerd zal zijn omdat hij 3-4 seizoenen zichzelf kapotgespeeld heeft is z'n eigen schuld, m.a.w. Ronaldo is momenteel gewoon beter dan Messi, en @ json: lees het woord momenteel maar 3x opnieuw zodat je niet met een of ander zever argument/discussie op de proppen komt.

2 december 2013 om 23:06

Hij stond al 8 doelpunten voor, toen Messi nog niet geblesseerd was, weet niet wat je nou eigenlijk wilt zeggen?

Als Bale zo blijft voetballen hebben ze Ronaldo helemaal niet meer nodig bij Real. Ik heb begrepen dat hij graag naar Man U terug wil en dat hij daarom ''geblesseerd'' was, hij heeft achter de schermen met Man U gesproken over een overstap in de winter.

2 december 2013 om 18:01

jij praat echt totale onzin real madrid is echt niet zoo dom om ronaldo te verkopen en bale is 4 niveau lager dan ronaldo ronaldo is 100% beste voetballer aller tijden ook omdat er geen speler zoo compleet was als hij

2 december 2013 om 18:12

Niet op ikbencool letten,, hij probeert alleen maar te provoceren zodat mensen op hem reageren en hij er weer op kan rukken.. die man heeft nog nooit een real wedstrijd gezien, dat is toch duidelijk..

2 december 2013 om 18:32

Real heeft Ronaldo ook niet nodig. Is zaterdag wel gebleken.

2 december 2013 om 18:49

@ serginio10 Ga eerst even nederlands leren voordat je op mijn reactie reageert. Geen punten, geen hoofdletters en veel spellingsfouten.

on topic: Bale doet het gewoon erg goed en ik denk dat Ronaldo graag terug wilt naar Man U en als Man U bereid is om te betalen dan laat Real hem wel gaan.

2 december 2013 om 18:57

Eén wedstrijdje zonder Ronaldo tegen een laagvlieger. Joepie. Ga maar eens kijken wat er van Real Madrid overblijft als Ronaldo vertrekt. Dan zijn ze rijp voor de sloop.

2 december 2013 om 19:12

Omdat ze het zo goed doen in de grote wedstrijden met Ronaldo zeker?

2 december 2013 om 19:23

afgelopen 2 halve finales cl, heeft hij alles gegeven en gecoort, maar de geluk zat niet aan de kant van madrid,, dan kan ronaldo daar ook weinig aan doen.. tegen united stond hij er 2 keer.. tegen barcelona staat hij er altijd.. elke finale scoort hij wel minimaal 1 keer.. de copa finale tegen atlhetico gescoord,, de copa finale tegen barcelona gescoord.. ik snap niet wat jij nog meer grote wedstrijden vindt.. maar ronaldo sleept ze er wel constant doorheen.. omdat ze nu toevallig 2x goed spelen tegen zulke lage teams zonder ronaldo zegt niks he..

2 december 2013 om 20:09

Halve finale CL 2011, halve finale CL 2012, halve finale CL 2013. Dat waren de grootste wedstrijden. In alle drie lukte het hem niet om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Dat komt doordat hij zeer afhankelijk is van zijn team. Bekijk de goals maar die hij heeft gescoord in de door jou opgenoemde wedstrijden.

En dat ze goed spelen zonder hem is absoluut geen toeval. Dat is een absurde stelling van je. Zonder hem zijn ze niet afhankelijk van zijn goals en kunnen ze dus voetballend kansen creëren. Di Maria vulde de linksbuiten positie uitstekend in. Zoals een buitenspeler dat hoort te doen. Daardoor waren er veel meer opties in de aanval.

2 december 2013 om 20:44

kijk de barcelona wedstrijden in la liga eens zonder messi.. hij heeft er dit jaar een hoop gemist.. en nu verliezen ze opeens 2x dan kunnen ze niet zonder messi, terwijl de andere wedstrijden telkens met 5-0 en 4-0 zijn gewonnen.. dat komt omdat ze tegen zwakkere teams spelen.. in het begin van het seizoen ging het stroef bij madrid en onder mourinho hadden ze helemaal geen speelstijl.. laatste paar wedstrijden speelt real madrid uitstekend, met ronaldo is de positie spel geweldig en wordt er lekker getikt.. dat real zonder ronaldo van een valledolid of galatasaray wint (met alle respect hoor),, maar dat bewijst echt niet dat ze zonder hem kunnen. halve finale cl 2011 door een onterechte rode kaart eruit.. cl 2012 scoorde hij 2x maar door penalty's eruit (iedereen weet dat penaltys op zo'n niveau 50/50 zijn,) dus daar kon ronaldo ook weinig aan doen.. en tegen dortmund scoorde hij ook.. dat real madrid verder de kansen niet afmaakte en 4 keer tegen de paal schieten of lewandovski niet kunnen dekken hangt ook niet van ronaldo af.. hij heeft in alle 6 de wedsrijden die jij opnoemt uitstekend gespeeld,, geen flauw idee waar die haat jegens ronaldo vandaan komt,, want volgens mij volg jij de wedstrijden wel gewoon.. hoe kan je in die wedstrijden de schuld aan ronaldo geven?? hij scoort en speelt uitstekend,, of hadden ze zonder ronaldo nu al 3x de cl?? of hadden zonder ronaldo de afgelopen 2jaar een kans tegen barcelona?? die 2 wedsrijden zeggen niks.. madrid speelde net zo mooi zo niet mooier voordat ronaldo geblesseerd was.. (sinds de wedstrijd tegen sevilla)
sorry hoor, maar dit is een beetje onzin wat jij beweert.. kijk dan niet naar deze 2 wedstrijden maar kijk even naar de andere wedstrijden waar hij er niet was en kijk hoe moeilijk zij het toen hadden..

en dan nog een laatste ding.. de goals terug kijken?? isgoed.. volgens mij kan niemand anders van real die doelpunten maken die hij heeft gemaakt in die wedstrijden.. kijk jij maar naar de doelpunten, bij alle doelpunten straalt zijn klasse ervan uit.. zijn looplijnen, loopvermogen, visie, de kwaliteit die in het schot/kopbal zit..

2 december 2013 om 21:06

Je mag wel wat structuur toepassen aan je teksten.

Met Ronaldo is het positiespel niet geweldig. Dat is het zonder hem juist. Dat is het punt dat ik probeer te maken. Afgelopen zaterdag is dat ook gebleken. Dat was met afstand de beste wedstrijd van Real van dit seizoen op het gebied van combineren en positiespel. Er werden dan ook de meeste passes gerealiseerd.

In de drie halve finales van de CL heeft hij zich niet kunnen onderscheiden en zijn team kunnen helpen naar de finale. In de kleine wedstrijd kan hij dit wel natuurlijk. Real is kwalitatief namelijk van een veel hoger niveau dan de meeste teams. Maar in grote wedstrijden, waar tactiek een hoofdrol speelt, wordt hij klem gezet. Dat is dus het nadeel van het hebben van een absolute ster waar je afhankelijk van bent.

In die wedstrijden had hij meer kunnen doen, ja. Bijvoorbeeld mee verdedigen en Marcelo en Coentrao niet in de steek laten. Hierdoor ontstaan er gaten op het middenveld van Real waardoor de tegenstander het middenveld kan domineren. En laat dat net het belangrijkste gedeelte van een team zijn.

Ja, kijk de goal tegen Dortmund bijvoorbeeld. Subotic maakt een verdedigingsfout waardoor Higuain kan overnemen en legt hem af naar Ronaldo die hem enkel hoeft in te tikken. Of tegen Bayern: wederom een verdedigingsfout waardoor Özil kan overnemen en passt hem naar Ronaldo die simpel kan afmaken. En dan scoort hij ook nog een penalty. En tegen Barcelona was hij nergens. Dus welke doelpunten bedoel jij?

2 december 2013 om 21:28

Okee net nouvij dacht dat jij de wedstrijden kijkt.. die ballen die hij krijgt zijn/lijkenssoms simpel, maar hij staat r wel door zn klasse en dan moet je dat ook nog eens af zien te maken terwijl heel het stadion je uitscheldt..

Nou ik vond ze de 2e helft tegen Galatasaray beter spelen.. betekend het nu dat real voortaan met 10 man en zonder ramos moet spelen??

De tactiek wordt door de coach gezet, en jij weet net zo goed als ik wet,, (als je tenminste de wedstrijden hebt gezien) dat Mourinho helemaal niks deed aan het positie spel van real omdat hij dat niet vertrouwde na de 5-0 tegen Barcelona,, sindsdien was hij bang om risico's te gebruiken en heeft hij alleen op de counter gespeeld.. hij vond het al genoeg als zijn tem met 1 of 2 doelpunten voor stond enje zag real altijd terugzakken als ze voor stonden.. nu onder ancelotti koste het even tijd om een spel Neer te zetten,, maar het is hem uitndelijk wel gelukt.. hij miste alleen de schakel Alonso.. sinds Alonso weer speelt heeft real steeds mooier en beter gespeeld.. en nou Ronaldo er niet is denken mensen opeens dat het voorheen heel lelijk was,, dat was niet zo.. real speelt met de wedstrijd mooier en beter en ik zal mijn gelijk halen wanneer Ronaldo weer terug keert in en tegen kopenhagen...

Als je gaat lopen zeggen dat hij nergens was tegen Barcelona de afgelopen 2jaren dan kan ik jou jammer genoeg niet meer serieus nemen.. hij is bijna bij elke classico beslissend en bij allen was hij duidelijk aanwezig.. terwijl Messi u al 2 jaar wordt gezocht in classico.. de afgelopen classico was met een beginnend real.. ze hadden al moeite met de andere teams in la liga, wat ook normaal is, een nieuwe coach met nieuwe spelers een voor het eerst in 4jaar een tactiek.. langzamerhand is dat gekomen en nou spelen ze ook schitterend..(maar dat deden ze ook voordat Ronaldo geblesseerd raakte).. en ookal was real zo slecht, tog pakt Ronaldo een assist op jese..

Sorry voor mijn grammatica of spelling, ik doe mn best om zo duidelijk mogelijk over te komen, wat een beetje moeilijk gaat op mobiel..

2 december 2013 om 21:43

Nee, bekijk de goals. Jij haalt er andere zaken bij. Het zijn intikkers. Heeft niks met klasse te maken. Iedereen had ze gemaakt.

Ik bedoelde natuurlijk tegen Barcelona in de halve finale CL van 2011. Begrijpend lezen.

Je zet een grote lap tekst neer, maar allemaal voor niks aangezien je mij niet hebt begrepen of niet wil begrijpen. Wat is je punt nou precies?

2 december 2013 om 22:02

Mijn punt is dat het mooie spel van Madrid nu komt door ancelotti en niet omdat Ronaldo er toevallig niet is.. real speelt al sinds het begin van het seizoen steeds beter, en toen Alonso weer fit was begon het helemaal te lopen.. steeds beter en beter, ik heb sindsdien bijna bij elke wedstrijd gehoord: ''en vandaag hebben we onze beste voetbal gespeelt'',, dus real speelde al mooi met Ronaldo en die lijn zetten ze door als hij weer terug is.. als dat niet gebeurt en ze spelen lelijker dan zal ik persoonlijk jou een bericht sturen waarin staat dat jij gelijk had..

1 van die doelpunten was een intikker, en dat was tegen Dortmund.. ik zei ook kijk niet naar de doelpunten.. hij speelde al die wedstrijden uitstekend.. en dan om nog maar eens een keer over die doelpunten te hebben..ookal heb ik ze n miljoen keer gezien heb ik ze weer ff gekeken omdat ik er zo van geniet, miss dat jij dat ook eens moet doen.. dan merk je dat het inderdaad goeie passes zijn telkens maar als Ronaldo niet in de team zat dan zou het nooit een doelpunt zijn geweest.. Ronaldo weet waar hij moet staan om de bal te kringen, weet hoe hij moet lopen zodat er geen verdedigers tussen zitten of bij hem in de buurt zitten,, hoe hij de ballen aanneemt voordat hij ze schiet zegt al genoeg want hij staat er meteen goed voor.. goeie voorbeeld zijn alle 4 de doelpunten van ronaldo tegen zweden .. alle 4 waren schitterende passes aan vooraf gegaan, maar ook alle vierwaren geen doelppunten geweest als ronaldo niet speelde.. dankzij zijn loopacties kan zon speler zo een bal geven.. en dat is bij alle doelpunten zo geweest..

Ik heb het over de afgelopen 2 jaar tegen Barcelona.. sinds 2011/2012.. maargoed als je het over die wedstrijd wilt hebben.. real Madrid was al uitgeschakeld voordat ze aan de wedstrijd begonnen.. nou geef ik toe dat Ronaldo wel een doelpunt of 2 had kunnen maken in die wedstrijden in de halve finale tegen Barça,, maar zeg nou zelf tegen een Barcelona die op hun toppunt van hun kunnen warenenook nog eens met 10 man omdat pepe (de man van Messi, die daarna 2x scoorde) een onterechte rode kaart kreeg.. en dan moet ronaldo nog wat daaraan gaan veranderen??? Al stond hij er 2 weken daarvoor wel gewoon in de copa finabarcelona..

2 december 2013 om 22:32

Real heeft geen mooi spel. Het verbeterde spel komt door automatismen die je logischerwijs krijgt naar mate een team langer met elkaar samenspeelt. Tot voor Ronaldo geblesseerd uitviel heeft Real geen goed voetballende wedstrijden gespeeld.

Maar dat waren maar twee wedstrijden. Als je ze een half jaar laat spelen zonder Ronaldo heb je gegarandeerd een geweldig voetballend team.

Ja, die goals, daar ga ik niet meer op in. Jij bent duidelijk te blind en wil enkel Ronaldo graag beschermen.

Hij speelde in alle drie de halve finales slecht. Simpelweg slecht. Ik zal het je makkelijker maken: zag jij de beste, of één na beste, speler aan het werk?

2 december 2013 om 23:09

Dat is het heel simpel, dan hoef ik daar ook niet meer op in.. als jij mij te blind vindt dan is dat jou probleem, ik heb geen wedstrijd gemist van real, en heb deze discussie zo beleefd mogelijk gehouden.. heb jou voorbeelden gegeven en gezegd wat ik er van vond. Als jij een ander mening hebt prima.. maar de hele wereld heeft het ondertussen wel over Ronaldo, dat hij weet waar hij moet zijn voor een bal en hoe het spel moet analyseren.. zijn looplijnen alleen al worden door de helewereld gepreesd.. mmja dan ben ik blind geen probleem,, ma dan is de wereldsamen met mij bblind.. de enige mensen waarvan ik dezelfde reacties heb gehoord als jou zijn Barcelona fans die geen enkele wedstrijd kijken van Madrid..
Zo zonde zon geweldige speler als naam en een ander geweldige speler als profielfoto hebben en dan zulke waardeloze reacties geven.. lees op zn minst reacties voordat je jezelf weer herhaald..

Het kan natuuijk ook dat jij die monenten zo pijnlijk vond dat je iemand de schuld Moet geven van het spel.. ik doe dat met Mourinho,, maargoed, is genoeg geweest ik kan jou toch niet overhalen,, en dat zal jou ook niet lukken bij mij, want ik weet wat ik zie..

2 december 2013 om 23:07

Ik hoorde da Ronaldo in gesprek is met Martin v Geel en dat hij geld wil inleveren om in Rotterdam Zuid te kunnen voetballen. Hij is gecharmeerd van de trams in Rotterdam. Hij wilt dan ook zijn autos verkopen en met een OV reizen. Wel zo 1 die hij zelf kan designen.

3 december 2013 om 16:10

hahahahahahaha jij bent echt niet 100% wat wil je hier mee bereiken

Als ik me niet vergis kan hij niet spelen in de komende 2 bekerwedstrijden? Verder fijn dat hij terug is, goed dat ze niks geforceerd hebben. Ik hoop dat hij zijn geweldige niveau meteen weer oppakt.

Ronaldo is geschorst. Goed gedaan, Voetbalzone !

Gelukkig maar dat hij terug is gekeerd. Na een paar wedstrijden verfrissend voetbal gaat Real weer het oude, matige spel spelen. Welkom terug, Cristiano Ronaldo.

2 december 2013 om 18:01

Wat ga je weer haten, steeds maar die zielige reactie,s over Madrid en zeer provocerend. Triest ben je.

2 december 2013 om 18:17

Klopt gewoon wat ik zeg. Je hebt verschillende soorten spelers: je hebt spelers die het hele team beter laten spelen en je hebt spelers die zelf uitblinken maar dit doen ten koste van de andere spelers. Ronaldo is een speler die zijn medespelers slechter maakt, vandaar dat het team beter speelt wanneer hij afwezig is.

2 december 2013 om 18:29

Het is een beetje als op voetbalfora.. je hebt mensen die weten waarover ze het hebben en die een uitdagende discussie kunnen voeren en je hebt pubers die heel hard rondjes lopen om de klepel te zoeken aangezien ze ergens wel eens een keer de klok misschien hebben horen luidden. De Azulgrena01's van dit forum die het forum gewoon onaantrekkelijk maken.. zo is het leven nou eenmaal. Sommigen zijn de besten in wat ze doen (ronaldo) en anderen kunnen er niet eens over praten (azulgrena01)

2 december 2013 om 18:51

Ach ja. Ronaldo vergelijken met Neymar is ook erg eerlijk. Volgens mij is er sprake van een aantal jaren leeftijdsverschil en een verschil aan ervaring.

2 december 2013 om 19:07

Ja heb je groot gelijk in mr ja t waren de barca boys die deze zomer de vergelijking maakte en concludeerden dat nepmar veel veel veeel vEeeeeeeel beter dan cr is hahahaha

2 december 2013 om 19:41

@mysto,

En een behoorlijk verschil in kwaliteit!

2 december 2013 om 18:02

Er is ook niks verfrissend aan bij Barca, met of zonder Messi =D

2 december 2013 om 18:04

Zonder Ronaldo laat Real inderdaad mooi voetbal zien maar met Ronaldo ook wel hoor. Het is wel zo dat ze niet wekelijks uitblinken als ploeg, maar Ronaldo steekt wel ver boven de rest uit. Hij doet toch wat hij moet doen, en dat is scoren!

2 december 2013 om 18:08

Het was wel valladolid kom op zeg. Met Ronaldo tegen Sevilla speelde Madrid hartstikke mooi voetbal. Ronaldo had zelfs 4 goals tegen gemaakt. Met Ronaldo heeft Real vaak met hoge cijfers gewonnen en mooi voetbal gespeeld.

2 december 2013 om 18:24

Ja maar je leest niet goed. Wat ik wou zeggen is dat Real met Ronaldo ook goed voetbalt. Ronaldo staat er heel vaak en hij scoort als een lopende band.
Met of zonder Ronaldo, natuurlijk hoort Real gewoon met hoge cijfers te winnen. Als je kijkt naar het spelersmateriaal...

2 december 2013 om 18:17

lol alsof barca verfrissend is verloor gister nog van een gedegradeerd bilbao van vorig jaar veel praten kan jij niet, real is altijd verfrissend geweest soms ups en downs maar hun verliezen niet van ajax (wat ajax heel goed deed trouwens) en van bilbao nu nog maar 3 punten achter op barca

2 december 2013 om 18:53

Thes,

Ik kan me een zekere wedstrijd herinneren van Ajax tegen Real. Als de grensrechter niet onterecht twee goals van Ajax had afgekeurd, ze zeker een reële kans hadden om Real te verslaan.

2 december 2013 om 18:18

Erg kinderachtige reactie. Real speelt zat wedstrijden geweldig voetbal met Ronaldo in de gelederen. Verschil is dat een wedstrijd als die van afgelopen zaterdag of tegen Galatasaray dan in 6/7-0 eindigt, omdat Ronaldo wel af kan ronden. Maargoed je zure reactie sluit wel uitstekend aan op het spel van Barcelona de laatste weken, dus ik begrijp het wel.

2 december 2013 om 19:22

Madrid is wel een ongezonde obsessie geworden voor je Azulgrana01.

2 december 2013 om 19:47

@azulgrana01,

Complete onzin natuurlijk!
Ook met Ronaldo ziet het spel er gewoon goed uit de laatste tijd.

Heb je bijvoorbeeld gezien hoe matig Di Maria de laatste wedstrijd op Ronaldo's positie was?
Met Ronaldo erbij had Valladolid een nog veel grotere afstraffing boven het hoofd gehangen.

Ronaldo, Benzema en Bale vormen de beste aanvalslinie die Real in jaren heeft gehad!

2 december 2013 om 21:29

Nee, je meent het. Linksbuiten is ook niet zijn positie. Maar dan nog tilde hij het positiespel naar een hoger niveau. Puur omdat hij Ronaldo verving.

Correctie hij heeft 3 wedstrijden gemist 1 beker een competitie en 1 CL

2 december 2013 om 18:16

Die bekerwedstrijd komt nog, dat is aanstaande zaterdag.. maar dan kan Ronaldo niet meedoen omdat hij geblesseerd is,, alleen weer voetbalzone dat nog niet..

edit: geblesseerd moet zijn geschorst.

2 december 2013 om 18:33

Ronaldo is geschorst.

2 december 2013 om 19:18

ja dat bedoelde ik en heb ik eerder in een bericht aangegeven,, kwam er alleen aners uit,, maar bedankt, goed dat je zo scherp bent

Zelfs zonder Ronaldo zijn we sterk. Real Madrid is goed team en spelen gewoon mooi voetbal! Tegen gs speelden ze heel goed. Bale ook een hattrick. Dus zonder Ronaldo is Real Madrid nog steeds heel goed!!

2 december 2013 om 18:26

Het is logisch dat ze ook zonder Ronaldo gaan vlammen. Wat verwacht je anders dan van zo'n ploeg? Ze hebben zoveel individuele spelers die zomaar een wedstrijd kunnen beslissen.

Hahaha, ik zie de naam Neymar hier opduiken? Bale is twee keer zo duur als Neymar, maar hij is gelijk ook twee klassen beter dan die Braziliaanse duikster.

Goed dat Ronaldo weer terug is, en nu weer vlammen als vanouds!

2 december 2013 om 18:55

Neymar verdient wel de Fifa Fallon d'floor.

2 december 2013 om 19:55

@gutihaz

Geniusfootball zeker?

2 december 2013 om 19:57

Nee, hoezo?

2 december 2013 om 19:00

Opportunistisch, Erg gewaagd zeg. Zoals hier boven al een keer aangeef, sinds wanneer wordt Bale niet meer afgebrand? Sinds hij een paar weken iets heeft laten zien?

2 december 2013 om 19:25

Sinds hij geen last heeft van de blessure en gewoon kan meedoen en laten zien wat hij kan. Dat is gewoon logisch, als Neymar gisteren een hattrick had gemaakt zou hij ook niet meer worden afgebrand.

3 december 2013 om 00:56

Ik doel hiermee meer op supporters van de eigen club. Eerst was Bale een miskoop, nu is hij opeens geweldig. Ik zie de Barca fans in andere topics Neymar niet zo zwaar afzeiken dan dat eerder wel met Bale gebeurde door de fans van Real. (een deel daarvan)

CR7 is wel snel hersteld. Nu Bale een beetje in vorm begint te raken wil ik wel de combo CR7 en Bale op volle toeren zien.

2 december 2013 om 18:37

Madrid zal 1 en 2 eiondigen in de comopetitie en ion de championsleague. Barca speelt voor de derde plaats en ion de champions league mogen ze van kwartfinale dromen hahahaha

2 december 2013 om 18:45

Barca had deze zomer nood aan enkele verdedigers en een topspits.
Transferbudget 65 milj. En wat doen die catalanen? ze spenderen de volle pot aan nepmar hahaha dat is toch gewoon de beste mop ever.
En dan kwamen ze hier hun gal spuwen over de transfers van real: bale,isco,illaremendi

Real ook beter zonder
Ronaldo? Kom op zeg ik wil ze wel eens tegen een Barca of Atletico zonder Ronaldo zien. Kijken of ze dan nog winmen.

2 december 2013 om 19:09

Ajax won zonder erikson en bilbao zonder llorente van barca dus peace of cake

2 december 2013 om 19:14

Nou, met hem verloren ze van beide clubs. Ik ben inderdaad benieuwd naar hoe ze het zouden doen zonder hem tegen deze clubs. Slechter kan haast niet.

2 december 2013 om 19:24

gutihaz, oke je hebt gelijk, maar daarmee bedoel ik dat ze tegen volledolid en galatasaray gingen. 2 slechte teams, dus wat mij betreft hebben ze nog niet bewezen dat Real niet afhankelijk is van Ronaldo.

2 december 2013 om 20:02

Ja, je hebt gelijk. Twee wedstrijden is natuurlijk niet genoeg. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze het in ieder geval niet slechter zouden doen zonder hem. Afhankelijk zijn van een absolute ster is namelijk iets negatief. De kleine wedstrijden kun je dan wel winnen, maar in de grote wedstrijden kom je in de problemen.

Zonder Ronaldo voetballen ze beter. Dat is bewezen. Alleen is het nog zien of ze het ook kunnen tegen betere teams kunnen, ja. Maar ik weet zeker van wel.

2 december 2013 om 20:43

Ruim een uur met 10 man spelen tegen een stugge Galatasaray en als nog dik winnen is gewoon knap. Kwaliteitsverschil was gewoon te groot en dat zag je gewoon. Ondanks dat de keeper er een puinhoop heeft gemaakt vond ik Galatasaray toch wel goed spelen. Ze spelen toch jaarlijks om de titel en komen terecht in de CL. Dus om zomaar een slechte team te zeggen....

2 december 2013 om 20:47

Ja, inderdaad. Galatasaray speelt in de CL. Elk team is uiterst gemotiveerd wanneer ze in de CL spelen. Al helemaal als het uit in Madrid is. En dan speelde Real ook nog eens met tien man. En dan hebben ze hen ook nog eens weggespeeld. Hele knapper prestatie. Dit zijn toch kleine bewijsstukken van dat Real beter voetbalt zonder Ronaldo.

Ronaldo speelt niet in beker wedstrijd want hij is geschorst. Is eigenlijk zelfs beter kan hij weer zijn ritme pakken.

Lekler dat hij tegen in de beker er ook niet is, lekker rust en dan kopenhagen je recordje pakken en we gaan naar 2014!

Ronaldo is echt niet zo goed hoor.. ik ben veel beter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren